hits

15 tegn på at dere ikke er nyforelsket lenger

Til glede for gamle kjennere og nye lesere, her er en ønskereprise av et av mine mest populære innlegg noensinne! :-)

 

Image of woman getting bored, while her partner watching sports
I am the author of image on TV screen

 

I starten av et forhold er alt bare rosenrødt og stjerner i øya. Men så.. på et eller annet tidspunkt endres det, uten at noen egentlig får det med seg, litt på samme måte som med stemmeskiftet. Har dere krysset grensen? Her er 15 ørsmå hint på at dere muligens ikke kan defineres som nyforelsket lenger.

1. Tekstmeldinger
Har gått fra dette...

Til dette...
 

 

2. Sengekos
"Sengekos" går fra å bety intense netter som i en fransk film som får det til å dugge på brillene, til å nå bety utelukkende hvor deilig det er å krype under dyna etter en lang dag. For å sove. Så lenge som mulig.

3. Man slutter å late som
Før eller senere må man bare stikke fingeren i jorda og innrømme at man muligens oversolgte på et par punkter helt i starten. Man slutter å kle seg som om man skal på prisutdeling og bryter ned fasaden bit for bit, til bare joggebuksa står igjen. Man blir nødt til å fortelle at man ikke har truger i kjelleren, elsker spennende toppturer eller drømmer om å bo på et italiensk vinslott.

Først skammer man seg, men så viser det seg heldigvis at partneren er like ille. Hun har på ingen måte tenkt til å gjennomføre det kveldskurset i klassisk massasje, eller lage egen kleskolleksjon.

 

("Yes, jeg digger å vaske" - løgn fra nyforelsket mann, 2011)

 

4. De små tingene
Alle de små tingene som var så sjarmerende, søte og nusselige i starten begynner å irritere vettet av deg. Som måten han sutter på pistasjenøttskallet på eller det at han tar av seg sokkene sine overalt. Det kan være måten hun kremter på når hun ser på tv, eller at hun aldri finner nøklene sine i den altfor store veska si. Hvordan kunne noe så irriterende noensinne ha vært søtt og nusselig?!

5. Middag
Da dere først møttes var det retter så flotte at Hellstrøm applauderte, laget på råvarer med eksotiske navn som ingen klarte å uttale. Det var appetittlige desserter til hverdags og gallamiddag i helgene.  Du vet dere har kommet et steg videre når det er spaghetti. Igjen. Fordi det er så praktisk. Og fordi alle i husstanden liker det.

6. Hjemlengsel
Du gleder deg til å komme hjem fra jobb for å møte kjæresten din igjen, mest av alt fordi du har kommet opp med et argument som kan sørge for at du vinner den krangelen som du så godt som tapte i går kveld.

 

 

7. Tid
Som nyforelsket ligger man gjerne oppe halve natten og småfniser mens man prater om livet, kjærligheten, alt og ingenting. Man stryker hverandre på ryggen og kan ikke få nok av hverandre. Etter en stund nøyer man seg med et lite godnattkyss, før man snur seg til hver sin side og kjemper om å få mest mulig dyne.

8. Kommunikasjon
Man fortsetter heldigvis å sende søte meldinger og tulle med hverandre, men gjerne over sosiale medier mens begge sitter i samme sofa.

9. Det lille under
Fransk åpning, blonder, frekke detaljer og Victorias hemmeligheter er sånt man bare bryr seg om i starten. I et godt etablert parforhold blir man fornøyd bare man får en kveld uten posete t-skjorter, hullete pansertruser eller den fryktede Sparetrusa. Og for ikke å snakke om barberingssituasjonen, som går fra glatte legger til at dama kryper inntil deg i senga og sier: "Å så deilig... Nå er det så lenge siden jeg har barbert leggene at det ikke stikker lenger..."

 


En klassisk sparetruse i aksjon (@pappahjerte på Instagram)

 

10. Kyss
Romantiske, våte kyss fulle av fyrrig lidenskap og fyrverkeri er erstattet med to kalde nebb som raskt gnisser inntil hverandre i forbifarten.

11. Romantikk blir logistikk
Det koselige ved å holde rundt hverandre når man legger seg for kvelden, blir overskygget av alle problemene. Det blir for varmt, man får hår i øynene, det klør, hvor skal man gjøre av den ekstra hånden som blir liggende i klem etc. Romantikk har blitt til logistikk og kjærligheten har forlatt senga.

12. Date night
Dere dropper kinoturer med småkyssing på bakerste rad for å sitte hjemme i sofakroken og se på Hellstrøm rydder opp. Og dere elsker det.

 

 

13. Nå koser vi oss
Kvalitetstid for et nyforelsket par er å tilbringe en time i armkroken med fyr i peisen og litt rolig Celine Dion i bakgrunnen. Etter noen år setter man enormt mye mer pris på litt alenetid på ramma så man får gjort unna noen brett med Angry Birds.

14. Pikante gleder
Lekne tanker om hva man kunne gjort på kjøkkenbenken lever fortsatt i beste velgående. Han kunne tenke seg en matbit og hun skulle gjerne få ryddet litt. At det derimot skulle foregå noe seksuelt på nevnte kjøkkenbenk er derimot altfor uhygienisk, upassende, upraktisk og uaktuelt.

15. Det prompes
Det trenger ikke være i dag, det er ikke nødvendigvis i morgen, kanskje ikke heller i år. Men en eller annen gang vil en av dere bryte stillheten og forholdet vil aldri bli det samme igjen. Det er som en klok kamerat av meg en gang sa det så flott: Det kommer et punkt i et hvert forhold der man slutter å ha sex og begynner å prompe.

 

 

Men til tross for alt dette...
Den største forskjellen på å være nyforelsket og å være i et etablert forhold, er at man holder sammen til tross for alt dette... For det er først når den stormende nyforelskelsen har lagt seg og all sminken er fjernet, at man kan finne ut om det er liv laga. Å være nyforelsket er enkelt, å elske hverandre når alt som er igjen er joggebuksa, det er det som er ekte kjærlighet.

/ Lik eller del hvis du er enig i minst 5 punkter :-)

 

Les også:
- Ukas krangel - Nyttårsforsetter
- Ukas krangel - På sengekanten

For mer fjas og moro --> *Følg Pappahjerte på Facebook*

10 kommentarer

He he :-)

Godt beskrevet hvordan det er å gå fra stormende forelskelse, til da hverdagen plutselig banker på døra.

Kjenner meg veldig godt igjen ja.

Kjempegodt skrevet! Akkurat sånn er det. Og trist for dem som tror at den helt nyforelska perioden skal vare hele livet 😉

Haha, her er det mye å kjenne seg igjen i 😂 Ler meg skakk av nr. 10 😂

...og etter maaange år sammen, og etter å ha krysser ennå flere grenser. Ja da tenker man tilbake på den nyforelska tiden og tenker: "At jeg orket, aldri mer."

Værsåsnill å fortell meg når det med prompingwn pleier å skje. Har allerede lite sex. Hatt vondt i magen i to år grunnet luft.

Haha! Hvis du går rundt med vondt i magen, er det vel bare én ting å si...
Let it goooo, let it go! :-D
/high5

Kanskje litt vel nedlatende å skrive dette med tanke på fruen, men samtidig så skjønner jeg godt at dette er et innlegg basert på humor og ironi (og som gjerne gjenspeiler flere enn bare deres forhold!)

Hvis du tenker på min frue, så er det veldig høyt under taket der gitt. Skal ganske mye mer til enn dette for å fornærme hu ;-) Minner om at hun startet egen blogg primært for å utlevere meg, haha!

Ha ha ha, ler meg ihjel!

Haha, det er så sant. Både jeg og gubben kan kjenne oss igjen alle punktene. Men det er som du sier, ekte kjærlighet.

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram