hits

Den beste bursdagsgaven ♥

11.05.2017 - 21:48 4 kommentarer

Lyst på et bænkers tips til bursdagsgaven? Dette smelter ethvert mammahjerte :-)

 

 

På lørdag har Christina bursdag og i den anledning har jeg kjøpt litt diverse smågaver, men det er én gave som topper alt, uansett: Kort fra barna.

Et hjemmelaget kort er selvfølgelig det beste, men det kan også være et butikkjøpt kort, en post-it-lapp eller hva som helst egentlig, for det viktigste er hva man gjør ut av kortet. Noen ganger har man tid til å klippe og lime, andre ganger ikke.

Selv er jeg faktisk fan av å kjøpe et artig butikkjøpt kort og heller fylle det med dikterte ord fra barna. Jeg stiller et par ledende spørsmål av typen: "Nå skal vi skrive et koselig kort til mamma, hva vil vi si til henne? Mamma er...?"

Alt som sies etter det, skriver jeg ned ordrett og vips har man verdens mest hjertevarmende og personlige hilsen. For litt ekstra punch anbefales det å la barna signere på slutten og tegne fritt hvor enn de vil :)

Dette funker selvfølgelig også på tanter, onkler, besteforeldre osv.

Så det er dagens stalltips fra meg til deg: Lag kort neste gang du skal gi noen en gave, så har du en sikker vinner på innerlomma :-)

 

 

 

 

/ 2 dager igjen.. <3

* Følg Bursdagshjerte på Facebook *

4 kommentarer

Statera Marit Ebeltoft

11.05.2017 kl.22:15

2 dager igjen til min bursdag og, håper på et sånn fint kort fra min lillemann <3

Liv

11.05.2017 kl.23:24

Så koselig❤️ Det kortet smelter garantert et mammahjerte❤️❤️❤️

Ida Mari

12.05.2017 kl.03:01

Det va da måte på til nedtelling til bursdag med dåkke begge😉🤔😁 ej tippa det e giftemål på lørdag😉😉😉 lykke til uansett begivenheit😍

Ida Mari

12.05.2017 kl.03:11

Å visst en he rett da e ej drit god😂 Stille fra Christina, å ansiktsbehandling å div😉 Å ej tippa brudebuketten e liljekonvall😍 (Min yndlings-barndomsblomst) trur ej e litt synsk no😅 Visst ej he rett fortjena ej en kommentar i bloggen😂

Skriv en ny kommentar

Norske blogger   Follow on Bloglovin        Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere