hits

Min lille lesehest

Jeg står på kjøkkenet og lager frokost til familien. Kutter bananer, deler agurk og fordeler mandler i små hauger. Kaffen er klar og snart er det frokost for alle penga.

Da hører jeg en pipete liten lyd fra rett bak ovnen et sted. Jeg tar en pause i kuttingen og hører at det er en stemme. En tynn liten jentestemme. Jeg snur meg for å se og kjenner umiddelbart at hjertet smelter som smør i sommersola.

For der sitter lillesnupp på sin lille krakk og leser. Lever seg inn i teksten og storkoser seg med en god bok før frokost. Ikke at hun faktisk kan lese, men det er ikke så farlig. Hun husker hver side og vet når hun skal le.

Hvem trenger vel ord når man bare vil kose seg med en liten lesestund på kjøkkenet en tidlig torsdag morgen :-)

 


"Hvor er smokken??" (favorittboka)

 


"Plottet er så som så, men babyen gjør en kjempeprestasjon i hovedrollen" (lillesnupp, 2017)

 

/ Min lille lesehest :-)

* Følg Bokhjerte på Facebook *

8 kommentarer

Noe av det som gleder bestahjerte mest, er nå barnebarna blir glad i bøker😀.Jeg er en lesehest selv, kjekkeste butikkene jeg vet er en bokhandel👏👏

Dette er en fin tid, da de lærer seg nye ting hele tiden. Ikke la de vokse for fort heller, for her hjemme så har jeg 2 jenter på 10 og 12 som begynner å si at gutter er kjekke... Til og med på spill! Hun eldste begynner allerede på ungdomskolen til høsten. Yeiks!

Kjenner meg helt igjen , stolt og kry så man nesten sprekker 💙🖒😀

Hihi, ja det er helt herlig :-D

Det er jo ikke til å unngå å se at hun her etterligner en eller begge av sine foreldre som sitter på ramma og leser prosalektyre.

Hahaha! Ingen kommentar :-P

Så nydelig da😊 Hvilken bok er det hun har i hånda?

"Glad baby, trist baby" av Leslie Patricelli :-)
http://www.adlibris.com/no/bok/glad-baby-trist-baby-9788293335528?gclid=CN3VvZid8tECFVFJGQodnUwNNg

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram