hits

Når dressen sitter som et pølseskinn

Førstkommende søndag er det duket for Se & Hørs årlige kjendisgalla, og for første gang i historien har de invitert en pappablogger. For jeg er, som tidligere nevnt, nominert til prisen for Årets Blogger 2016!

Det er selvfølgelig en vanvittig ære, men samtidig også litt kukete. For jeg har aldri vært på galla før og har ingen anelse om hvordan man verken ter seg eller kler seg for noe sånt. Men etter et raskt søk på google i dag, innså jeg at det var på høy tid med noe nytt og flott.

Problemet er bare: Jeg hater å kjøpe dress!

 

 

Sist jeg kjøpte meg en ny dress var på en strand i Thailand(..) i 2007! Den gang var jeg i mitt livs form og synes det virket fornuftig å investere i skreddersydde dresser akkurat når jeg var på mitt aller tynneste. Det var det ikke. Det var dumt.

Ingen av de to dressene har noensinne sittet godt og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var på en staselig fest der jeg faktisk kunne puste normalt underveis.

Hvorfor gjør man alltid det? Venter til man er på sitt aller tynneste før man kjøper rådyre og åletrange klær. Så må man liksom tvinge seg til å bruke dem, for ikke pokkern om jeg kaster en så dyr og fin bukse.. ;-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

17. mai 2016.. :-)

 

Enten det, eller så kjøper man en dress som er litt for trang med et fremtidig løfte til seg selv om at man skal klare å slanke seg inn i den. Men det gjør man jo ikke, og så går man der da.. Hver 17. mai, julaften, påskeaften, konfirmasjon og bryllup og føler seg som en stor pølse i en bitteliten pølsetarm for sosisser.

For det er jo alltids sånn at man venter med å kjøpe penklær til man har tatt av noen kilo og føler seg som en million dollar, men så kommer grillsesongen og kosehøsten og marsipanjula, og vipps så sitter man der som en pølse igjen. Men med kun tre dager igjen til kjendisfest og galla, måtte jeg i dag hive unnskyldninger på dør og komme meg ut for å kjøpe noe nytt og spjåkete. Skuddredd og usikker skred jeg til verks, med frua på slep.

Men akkurat mens jeg sto inne i prøverommet og prøvde en bukse som så vidt lot meg puste hvis jeg sugde inn magen helt, lagde trutmunn og sto stille som en død fisk, innså jeg en ting: Jeg kan jo bare kjøpe en dress som faktisk passer...

For jeg vet ikke hva det er med penklær, men man tenker liksom at de sitte som limt til huden. For Gud forby at man kjøper en dress som faktisk passer.. Så, klok av skade, gikk jeg opp en størrelse i både bukse og jakke og fikk en dress som, for første gang i livet, satt som et skudd!

 

 

 

Så nå gleder jeg meg for første gang på lenge til fornemt selskap og kjendisfest. For pris eller ikke pris, det skal uansett bli fint å være på en pyntet fest der jeg faktisk får puste ;-)

 

/ Farvel, thailandske pølseskinn

* Følg Pølsehjerte på Facebook *

27 kommentarer

Hvor har du vært å snopt denne fine dressen? :)

Første og beste butikk jeg fant, haha! Jack & Jones :-)

Lykke til med fæsten og prisen! :D

Thanks mate! Festen skal jeg i hvert fall klare å vinne ;-)

Lykke til, håper du stikker av med prisen 🖒😊

Takk skarru ha! Krysser fingrene selv, må jo være lov å håpe på noe stort :-D

Som et kjent tryne sier i disse dager: I will accept the resault....only if I win!" :D

Samboeren har en stor og en liten dress, så håper vi bare at han holder seg et sted mellom de to 😂

Oj oj oj! Den satt jo sååå fint, du blir jo rålekker til kjendisgallaen! Jeg har stemt og krysser fingre og tær for deg og kommer til å følge spent med på snapchat hele kvelden :) Lykke til!

Tusen takk for det, K! Synes den satt skammelig bra sjæl, så nå er det bare å oppføre seg like fint som klærne sitter, så skal dette gå bra, haha!

DER ja ... men hey... hva skal jeg ha på meg da? ... lurte på å ta den blå dressen med tversover. DET tror jeg kanskje er en litt dårlig ide nå. Kan liksom ikke dukke opp der sammen med deg og så ser vi ut som Arne & Carlos .... DOH... ut i butikken med meg også da ;) detta skal bli interessant 1-2-3...

Haha, hupps, beklager det. Blir dyr fest, detta ;-)

Nais æss;-)

Veit. Haha!
Lykke til med valget :-*

Går du på de rette stedene så får du god hjelp, dress som sitter på første forsøk og med strechs. ;)

True that! Fikk kjempegod hjelp i går og kommer til å komme tilbake dit for mer :-D

Du ser fantastisk flott ut! Godt med finklær som passer og som det går an å puste og bevege seg i. Kose deg :)

Tusen takk! :-* Gleder meg til fest nå :-D
/God helg!

Wow, så bra ut du så ut i den dressen :D Lykke til på kjendisgallaen. Håper du vinner Årets blogger 2016!

Uuuuh, takk for det, takk for det. Gleder meg skikkelig og krysser alt jeg eier og har for litt edelt metall :-D

Bare å ro ned treninga. Muttern og fattern min begynte ikke å trene før jeg og brodern var gamle nok til å ta vare på oss sjøl i et par timer, ti år senere løper de minst to maraton i året... Også veldig snasen dress da

Det jeg også tenker. Ta det piano nå, og når barna blir eldre, kan man sette inn støtet. Uansett løpt et maraton tidligere i livet og det frister IKKE til gjentakelse ;-)

Du må jo komme til oss på Wagner Savoy på Raufoss Amfi! Der finneru dress og exelent service vettu. HEr på Toten er det ingen som holder inn magen sin ; )

Haha, det er notert!! :-D

HA, det er det jeg ALLTID har sagt, "kukete" ER et ord!!! TAKK!! #serbraut#såbraut

Hahaha! Oh yes, kukete er legitimt :-D

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram