hits

Mitt stolteste skaperverk

28.08.2016 - 22:14 6 kommentarer

Ja vel, så har jeg kanskje vært med på å sette to barn til verden, men dette... Dette er kunst!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

For siden svigerfar var slik en knupp og hjalp til både høyt og lavt med bygging av terrasse i forrige uke, syntes jeg han fortjente en påskjønnelse for jobben. Etter en rask rådslagning med svigermor, som kunne konstantere at han jo stort sett har alt han trenger, landet jeg på en flytende gave.

Det hadde sikkert vært fint nok i seg selv, men under besøket fra tante Tess og onkel Stette i helgen, fikk vi gutta plutselig ånden over oss og satt i gang med å lage noe fint å ha gaven i.

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg har håndlaget til en påkjørt gullfisk, og så vidt meg bekjent står det ikke så mye bedre til hos den andre svigersønnen heller, men dæven døtte - sammen er vi dynamitt! For vet du hva? Vi naila det!

Når fire ukyndige hender jobber sammen, funker de tilsynelatende som én kyndig en, og det var mer enn nok for å få stablet kassa på plass.

Det ser kanskje ikke ut som stort, men jeg er faktisk skikkelig stolt! Bare se på den vakre konstruksjonen! To etasjer med skiller til alle flaskene, forsterkede sider, komfortable håndtak og ikke minst - hele sulamitten er i vater!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Satt sammen av et restparti småplank, en boks med spiker, fire ustødige hender og en hel del kjærlighet. Dette er dessuten det første jeg har bygget med egne hender siden jeg lagde en avlang dinosaur i sløyden på barneskolen.

Så da oppdaterer jeg CV-en med "snekker på lavt nivå", og på blikket vi fikk fra svigerfar tror jeg han nå endelig kan slå seg til ro med at dette er svigersønnene han ble tildelt her i livet og at det faktisk ikke er så verst :-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

/ Kan det fikses? Klart det kan!

* Følg Snekkerhjerte på Facebook *

6 kommentarer

V:-)

28.08.2016 kl.23:36

Hehehe, avlang dinosaur! Fantastisk! Utrolig vittig blogg! Ler alltid. Mannen bare "åja, er det han pappabloggeren igjen" når jeg ler så tårene triller mens jeg leser på telefonen!! -jepp, det er det!!

Pappahjerte

29.08.2016 kl.10:54

Haha, takk for det! Liker å være "han derre pappabloggeren", hehe. Du får hilse gubben og gi ham en highfive fra meg ;-)
/ God ny uke, V!

Marlene Nilsen

29.08.2016 kl.00:24

Kult :)

Benedikte Deiz

29.08.2016 kl.08:46

Gøy å lage noe med kjærlighet! Og så blir vi bare bedre for hver gang ;)

Pappahjerte

29.08.2016 kl.23:08

Tvilsomt at det blir bedre enn det der ;-)

Camilla Acklam

29.08.2016 kl.15:16

Så bra at det ordnet seg! Og flytende gaver er jo blant de beste. ;-)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger   Follow on Bloglovin        Bloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere