hits

Du vet det er PMS i huset når...

Du vet at det kommer tilbake gang på gang, måned etter måned. Du vet at det bare er et spørsmål om tid til du blir angrepet igjen, men likevel lærer du aldri. Det kan jo være litt vanskelig å forstå hva som foregår, men du burde for lengst ha lært deg å lese signalene. Du vet det bare er et spørsmål om tid før du blir rammet igjen, men likevel kommer det som lyn fra klar himmel hver eneste gang. At man aldri skal lære!

PMS.

Det starter som oftest med at det er et eller annet uforklarlig som ødelegger dagen din, men du klarer ikke å sette fingeren på det før det er for sent. Du tenker at svaret skal dukke opp midt i veien som en kampestein, men så ligger det heller og lusker som en pitteliten stein i skoen. Den er ikke stor nok til at du bryr deg med å plukke den ut, men irriterende nok til å ødelegge hele dagen din.

Så derfor, kjære broder, har jeg listet opp en rekke kjennetegn du kan se etter neste gang du synes det lukter muffins og mistenker at det bygger opp til storm.

De aller første faresignalene kommer så gradvis at de nesten er umulige å se med det blotte øye. Det starter ofte ganske forsiktig, som at krangler oppstår helt ut av løse lufta og gjerne som lyn fra klar himmel. Selv en liten diskusjon om noe trivielt, kan brått føles som å prate fornuft med en italiensk kelner. Allerede her burde du egentlig bare heise det hvite flagget og legge deg for kvelden.

 

 

På dette stadiet er det vanskelig å ikke overreagere. Rett og slett fordi du sannsynligvis ikke enda forstår at det skyldes PMS. Du har selvfølgelig lyst til å sette henne på plass fordi hun overreagerer, tolker alt negativt og drar hvert eneste lille ord helt ut av proporsjoner, men vær tålmodig. Det er ikke deg det er noe galt med og det er heller ikke henne. Det er kvinnekroppen. Hvis du kjemper imot, vil du vekke udyret og det vil du virkelig ikke.

Så kommer du kanskje hjem fra jobb en dag og opplever logiske brister som at "hei-jeg-er-hjemme"-kysset kun gjengjeldes med et lite nebb, men likevel så har hun disket opp med yndlingsmaten din OG dessert. Og kanskje noe søtt til desserten også. På dette stadiet burde det begynne å gå opp for deg at noe er i gjære. Hvis du undersøker ansiktet hennes nøye har det helt sikkert poppet frem en kvise eller to i panna hennes på nåværende tidspunkt. Nå merker du for alvor at det er noe annerledes med frua i huset. Et slags ubestemmelig slør foran blikket eller en udefinert farge i huden. Så ser du plutselig hva som er nytt av dagen. Kjæresten din gløder. Virkelig. Ikke.

 

Ikke si et ord, bare lat som det er Halloween.

Nå kan selv en uskyldig slengbemerkning få fatale følger. Slik som da jeg nylig valset inn på badet etter at frua hadde skrubbet dusjen i 45 minutter, og spurte henne om det var deilig med litt alenetid. Kommentarer som dette kan fort utgjøre en alvorlig trussel for testiklenes fremtid. Men dum som man er så lirer man av seg noen upassende gloser, og ordene rekker akkurat å forlate leppene før man innser hva man har gjort. Rommet blir kjølig, nabokattene rømmer fra plenen og testiklene legger seg i fosterstilling. Uansett hvor mye du fyrer i peisen nå, så vil hele huset føles ubehagelig kaldt.

På dette stadiet er det bare om å gjøre å komme seg gjennom dagen med intakte julekuler. Så du tilbyr å ta en filmkveld med en av hennes gamle favoritter. Gjerne noe med Patrick Swayze. Det tar ikke lang tid før tårene hennes renner i strie strømmer og det snufses høylytt og surklete. Vanligvis blir hun glad for en beroligende trøsteklem, men så fort du lener deg mot henne, glefser hun etter deg som en pitbull. På vei tilbake fra Stoltenberg/Giske-situasjonen er du dum nok til å snappe til deg den siste godbiten fra godteskåla. Du innser umiddelbart at du akkurat har stjålet en banan ut av neven på en utsultet gorilla.

 

 

For å avverge en krangel spretter du en tur ut på do. På vei tilbake sveiper du innom kjøkkenet og oppdager at skuffer og skap er kjemisk renset for søtsaker. Selv den gamle sjokoladen som egentlig skulle kastes er borte vekk. Du prøver å spørre henne om det, men blikket du møter gir deg koldbrann på nesa. På vei ned i sofakroken igjen prøver du å redde dagen ved å gi henne et kompliment for antrekket hun har på seg. Helt uten å vite det er sannsynligheten stor for at du akkurat har gjort vondt verre. Hun har nettopp spist sin egen vekt i NEI-mat, føler seg en anelse oppblåst og ønsker egentlig bare å gå i ett med tapetet. Ingenting du sier nå kan redde deg, men likevel fyrer du av et siste desperat forsøk på å redde dagen.

 

Du forteller med et smil om munnen at du kjøpte med litt frisk frukt på vei hjem fra jobb og lurer på om du ikke skulle satt frem litt, siden godteskåla ble så fort tom. Hun ser på deg med et blikk som en blodtørst drage og roper "Frukt?!", før hun løper inn på badet og låser døra. Gratulerer, dagen er herved ødelagt. Det blir sofaen i kveld og alt er din skyld. Du skulle hørt på meg, du burde bare gått og lagt deg når du kom hjem fra jobb.

 

 

Men, kjære broder, frykt ikke. Det går snart over og da er det heldigvis lenge til demonen banker på døra igjen. Men et lite råd på veien: Neste gang, se etter kviser. Kvisene er der for å advare deg om at du er i ferd med å gå på et skjær. De er ikke der for å skremme deg, men for å hjelpe. Kvisene vet hva som er i ferd med å skje og har kommet for å redde deg. Kviser er kvinnekroppens fyrtårn.

 

/ lik hvis du også frykter demonen /

Les også:
- Ukas krangel - Nyttårsforsetter
- 15 tegn på at dere ikke er nyforelsket lenger

 

*Følg Pappahjerte på facebook*

275 kommentarer

Genialt og sant innlegg, kjempe bra!

hahaha! så sant, så sant :/ det skal ikke være lett å være kvinne.. særlig ikke når man MÅ HA sjokolade, det er søndag og butikken er stengt :|

Åh!!! Det er bare så utrolig bra skrevet! Tårene triller!!!

Runa: Det er ikke spesielt lett å være mann heller hvis kvinnen MÅ HA sjokolade, et er søndag og butikken er stengt ;-)

HAHA!! Jeg lo bare jeg leste overskriften! Dette skal mannen få lese ;) Han blir sikkert takknemlig for råd... Huff, skal ikke være lett å bo med oss kvinner, men tenk så kjedelig uten ;)

Igjen, takk for at du får oss til å trekke på smilebåndet =)

Camilla Dølør

Camilla Dølør

Lurer på om dette blogginnlegget redder PMS situasjonen, eller egentlig gravde din grav for deg? 😂

Spot on! Her i huset er Troikaen i kjøleskapet mannens eiendom... Med unntak av en dag eller to i måneden. Heldigvis har han begynt å lære seg at det kommer ikke noe godt ut av å kommentere manglende karbohydratbomber i rødt metallpapir, og lar meg stort sett få være tyv i natten. Er likevel stadig overrasket over at han så fort kommer ut av tellingen når det gjelder disse ukene. Burde ikke være vanskelig å legge inn en alarm på mobilen for hver måned vel...

Godt skrevet igjen, Peter!!

Eirin: Haha :D Tårene er i gang ja? De kaller meg ikke "Bloggernes svar på Patrick Swayze" for ingenting :P ;)

hahahah så utrolig bra skrevet! :D kjenner meg igjen i mye av det her hehe:P

Camilla Dølør: Bildet av sofaen på slutten av teksten var ikke tilfeldig valgt.. ;-) Men verdt det. Alt for dere, kjære lesere. Jeg gjør uansett så mange blundere i løpet av en måned at jeg snart har utviklet resistens mot mördarblikket :D

OIJ! Den traff meg midt i hjertet :P Sitter med et tomt sjokoladepapir og dårlig samvittighet for kjæresten denne uka som har gått... Heldigvis blir neste uke bedre ;)

Takk igjen for et flott innlegg

Såååå artig, og så sant!! selv så synes jeg fryktelig synd på kjæresten min.... jeg må være et monster, hahah!

Cathrine: Å blåss, det var da bare hyggelig. Det kan ha kostet meg en uke med soving i garasjen, men såpass erre verdt :D
/høy fem!

Der traff du spikeren på hodet. Kjenner meg litt igjen her krehemt... Men å innrømme det er svææært vanskelig! Hadde bare gubben hatt din innsikt ;)

Elizabeth: Haha, der har du en kongeidé til en app. "Røm huset"-appen som piper en gang i måneden og forteller deg at det er på tide å pakke sekken og komme seg til fjells :D :D
/Høy fem! (P.S. Copyright på appideen, haha)

du gir leserglede - always funny! :))

Hahaha... Denne var genialt morsom :)

Kudos min gode mann!!

Omg... Har hatt en slik dag i dag, kjenner meg så igjen... Stakkars mannen min, alt han gjør på slike dager, irriterer meg så innigranskauen... Får be om unnskyldning i morra, for er ikke i humør til det i dag hehe...

Vannvittig bra skrevet, fra en med tre kviser på haka...

Glitrende 😂😂😂👍

Fantastisk bra skrevet!

Å ga meg en god latter! :)

Jeg tror faktisk, jeg kanskje elsker deg.

Eva Karin: Haha! Greit at du forteller meg dette, men har du sagt noe til mannen din eller ligger har og skammer seg i sofaen, stakkar? :D Haha. Tøffe dager altså, tøffe dager ;)

Geriatriks: Å yes, endelig fikk jeg din helhjertede godkjenning. Det føltes godt. Cheers mate!
/Bro fist

Stine Lervik: Hahaha, hva ER det med dere damer og sjokolade? Hei vent... nå fikk jeg også lyst på. Curses! ;)

Celine: Hehe, neida DU er ikke et monster, det er bare... eller... jo, sorry, du er det.

LER så tårene triller!!! Som om mannen skulle sagt det selv!!!

Marit: Haha. Innser først nå at det sitter mange forsmådde mannfolk der ute. Denne går ut til alle dere karer. Semper fi.
/Hepp hey

hverdagssnerk: Takk for det, og du gir alltid gysninger med det navnet der. Hverdagssnerk. *grøss* ;)

Lunciella: Cheerio, Miss Sophie! :D

Herlig - og tatt på kornet. Du skriver på en fantastisk underholdende måte!! ;))

AndreaLouise: Etter noen dager med PMS i huset må jeg bare få si: AH, endelig! Så deilig å føle seg elsket igjen! :D
/Hai fai! (og du: grattis med bebis i magen!!!!!)

Linda&Tony: Haha! Mine tanker går ut til deg, Tony. Stay strong brother, stay strong.

Tror de fleste menn i de tilfellene gladelig ville hoppet ut vinduet... eller kastet fruen ut gjennom vinduet kanskje?! :D haha! Vi damer burde kanskje blitt litt flinkere til å advare med å si noe som: Nå sparker hormonella ned døra og tramper inn med støvlene på ^^,

TerAnd: Tusen hjertelig takk. Godt med litt støtte på en dag som man pr. definisjon har lagt ballene på bordet. Når frua får lest dette... ;)

Ler som bare det, men jeg er som dere mannfolk, jeg forstår meg ikke på det der.

Jeg er en av ytterst få kvinner som ikke får PMS og er sjeleglad for det *bankibordet*

Tusen takk for det! :)

Tror mannen i huset er ganske lei, ettersom jeg har gått med ekstrem "PMS" siden November. Det er ikke bare en gang han har kommet hjem med blomster, etter jeg har gitt han en fin og ordentlig skjennepreken!

Hurra for appelsinjuice, og capri sonne :)

Lena_J: Får en følelse av at dette kan være en universal greie og innser nå at Freia nok aldri kommer til å gå konk ;)
/Høy fem!

AndreaLouise: Det beste er når man står i butikken på vei hjem og får ei litta skjennepreken allerede da. Da får man ganske lyst til å ta med et brett sushi fra kjøledisken og sette seg på lageret og spise i skjul. Mens man tar litt tid for seg selv ;)
Her i huset fikk frua helt ville cravings etter potetmos, men det måtte være sånn gammledags type man selger på gatekjøkken... Jepp, det var tøffe tider ;-)

Christine: Haha, ja det burde dere faktisk, men jeg tror problemet er at når dere først innser det, så er dere allerede "besatt" og da er det for sent ;-)

Lisa F: Hmmm, unntaket som bekrefter regelen eller er det bare en stor bløff fra alle verdens kvinner? Kanskje er det bare en lusen unnskyldning for å få spist litt sjokolade ;-)

Du har glemt å ta med at dette gjelder langt fra alle kvinner/jenter. Makan til generalisering. Ikke ser jeg hva som var morsomt med dette mølet heller?

Haha! Jeg har ikke vært klar over det selv men det er vel akkurat dette som skjer med meg også. Jo mer folk prater, jo verre blir det, og du har en uhyre god måte å fremstille det på. Du vil da vel bare godt, men så blir det ille i stedet. x)

Heheh, kjenner meg igjen der. Kan sikkert ikke telle på to hendern engang hvor mange gang jeg har sendt mannen tilbake på butikken for han har handlet feil merke ;)

WTF?: Nei, det gjelder sikkert ikke alle, men jeg har vel aldri sagt at mine bloggtekster er representative for hele verdens befolkning heller. Men du, hvordan klarer du å bli irritert over en så lettbeint tekst som dette? ....er det uka eller?

Elsker alt du skriver,ulempen for min gubbe er at jeg har denne driten i 5-6uker av gangen.så ikke klag til 1uke dere! Hihi men ABSULUTT kjenner jeg meg selv igjen;) godt di mannfolka har "sine" perioder å (litt mildere enn mine men utbrydd er utbrudd) ha en fin kveld :)

Kristine: Hahaha, hvem har sagt at jeg bare mener det vel? Etter flere tøffe dager, synes jeg det var på høy tid med litt hevn :P :D

Ha ha...jeg ler litt, men samtidig er det noe som struper halsen og jeg får lyst å gi deg en skikkelig hi five midt i fleisn! Trur det er et godt tegn på at jeg også bare må finne fram hofteskåla, og heller lese innlegget ditt på nytt om ei uke når jeg kan være upartisk ;)

p.m.s.: 5-6.... uker? wow, mannfolket ditt må ha en indre styrke som en rustning :D Det vil jo si at PMS-en overlapper da, så du er faktisk alltid gretten og hypp på sjokolade. Tøft liv :D ;)

Miss HaDa: Hahaha! :D Tusen hjertelig takk for at du lar tvilen komme tiltalte til gode her ;-) Nyt sjokoladen, så prekas vi om en ukes tid :D
/Høy fem rett i fleisen!

Tenker at mannen min burde hat farsdag hver søndag, han bor nemlig med en kone og fire døtre. 4 av 5 er i pms stadiet hver mnd, ikke nok med det. Vi er ikke synkroniserte, vi overlapper så han har det slikt 3 av 4 uker i mnd ca. Tror jeg har skutt gullfuglen dere, og han burde nok få utdelt kongens fortjenestemedalje hihi..

Jeg vil si jeg er en engel i forhold til det du beskriver! Men så er da mannen ukependler og når pms kommer så er han looong gone, og alt går utover megselv... Og det er jeg som fyker til sengs først :)

Men fortsatt veldig artig innlegg, nok en gang :)

Au, denne svei..! Fryktelig, fryktelig gjenkjennbart. Dere tålmodige mannfolk har min dypeste medfølelse - og takknemlighet. De andre ukene.. ;-)

Hærlig! Kjenner meg definitivt igjen, og ler så tårene spretter! :D

Ha ha ha, jeg må le. Høres nesten ut som et av foredragene mannen her i huset kan komme med...om hvordan han lider under sin kvinnes rasei ;) :D :D

Heheheh?dævver!! :)) Denne var bra!!

Måtte lese høyt for gubben? men som gubber flest har han verken mimikk eller ansiktsuttrykk og viser det samme fjeset for det meste ;) :)) hihihih? Det er

vel mannfolks PMS eller?

Åh det er godt vi har Bunnpris butikk rett i nærheten...så er gubben her i huset redda der i det minste om eg skulle få et slikt anfall på ein søndag ;-)

Nå er eg imidlertid gravid for tiden da...så 24/7 tikkende hormonbombe fare her da :-p

Anja: Å gud hjelpes. Noen burde gi den mannen billetter til fotball-VM, TV2 Sumo under hele OL og tre valgfrie ønsker utover dette. For en hverdagshelg! :D Bøyer meg i støvet og ber en stille bønn for hans ve og vel ;-)

GiftMamma, Jenny Marie: Haha, liker tanken om å time ukependlingen taktisk etter pms-kalenderen :D Klok mann, veldig klok mann.

Lotte: Haha! :D Ja det er tøft skal du vite. Men vi er egentlig ikke spesielt tålmodige altså.. vi bare tør ikke annet :P ;)

Ann Helen: Takk for det, Ann Helen. Men nå må du også legge med i regnestykket at du nok er riiiimelig hormonell nå ;) Herregud så spennende, tenk at i løpet av noen få dager maks, så er det en ny kid på gang!! :D :D (Jepp, måtte snoke litt). Lykke til!! Håper kid´n kommer snart :) Husker jeg mistet trua på at det i det hele tatt ville bli barn noen gang da frua gikk gravid. Ventet så uendelig lenge, og han kom til og med på termin :P

Erto: Hahaha! Hadde egentlig tenkt til å inkludere en setning om at "Helvete kjenner ingen (et eller annet) som en kvinnes vrede" men tenkte det var lurt å droppe det ;-)

AT DET GÅR MULIG! Må nesten bare le.

Tagget mannen i dette innlegget på facebook for at han skulle lese det. Det tok han 30 sekunder fra han åpnet innlegget til han lukket ipaden og sier "jeg går å legger meg.". Spurte om han ikke orket å lese mere - "nei, det var så mye å lese.". Noen lærer altså -aldri-.

Susns fjoll og fanteri, sang o: Hahaha! Det er en klassisk mannlig overlevelsesmekanisme, for han vet at hvis han ler nå, så må han svare for det senere :D :D

AndreaLouise: Hahaha, oh noo, det der kommer han til å svi for senere. Ah sukk, det ville bare tatt ham et par minutter å lese nå og kunne spart ham for timer, uker med smerte senere i livet, men men. Don´t say I didn´t warn you ;-)
/Høy fem

Jeg leste dette med skikkelig tykke pms-briller, og tenkte olme tanker om nok en idiot mann som skal være morsom på kvinners vegne.. Men så leste jeg alt og oppdaget at jeg smilte på slutten! :) flott skrevet! :)

Lurer litt på om det er omvendt hos meg?

Er mannebeistet her som ikke kan oppføre seg og som holder på sånn!! Noe som heter mannsen? Eller kanskje det rett å slett er menn som oppfører seg som idioter noen dager pr mnd og skylder på oss jenter?? Dere asså..

Du er en klok mann he he ;)

Haha, er så glad for at dere menn er så tålmodige som dere er. *følersegtruffet*. En gang begynte jeg å gråte fordi jeg innbilte meg at jeg så ut som en mann *rødme*, kjæresten kunne selvsagt ikke annet enn å le av meg, dog på en hyggelig og omsorgsfull måte - han lever fortsatt med andre ord.

Eirin Sørhus

Eirin Sørhus

En liten trøst, pms kommer stadig overraskende på meg og. Til tross for alle hinta uka i forveien og ekstreme smerter. Flaks for meg har jeg ingen mann å forholde meg til enda. Men tror jeg skal lage en kalender med alle varselsignalan... :) og hva som kan være god "medisin" for å unngå store problemer :) morsomt å lese :)

jeg kaster meg støvet å for denne artkkelen :D mest geniale jeg har lest på aldrig så lang tid :D er som regel IKKE stolt over å være mann ivertfal ikke når vi stakkars menn er forkjølet hehe, men slike som deg gjør at vi menn glimter til litt :P

Først humrer det ved siden av meg, så spør han forsiktig om jeg har lest pappahjerte. Neeei, såg bare den lå der... Så sier han ikke mer, og det gjør jo meg inni blåbærtur så nysgjerrig! Scroller tilbake, åpner og leser. Tar si tid for øya e så full av lattertårer og samtidig har jeg vondt i magen... Gjenkjennbart? Kommer det .... noen sekunder vet jeg ikke helt om jeg skal glefse eller bryte ut i ei ny latterbølge. Velger det siste siden han er så skjønn...

Du skriver fantastisk bra!

Di sosiale antenner burde min mann vær utstyrt med! Men ede eg snop så får eg et litt stygt blikk og "manipuleringsforsøk" fra han me at burde me kje slutta m snop og heller prøva å komma i form?? Ska gi han form eg.....! Har heldigvis ikkje PMS lengre itte operasjon, men e formann i KSK; kronisk sure kvinnfolk 😜

Fantastisk skrevet :) Stemte mye av dette :) Utrolig humoristisk og bra formulert! Som en journalist skulle skrevet det. Så morro med artikler som man kan le og smile av:)

Herregud for en dott. Det er helt uakseptabelt å oppføre seg som en dri**tkjerr*ng bare fordi hormonene raser.

Vi kan vel konkludere med at de kvinnelige leserne som ler av dette ikke har pms nå....

Hm ja, julekvelden kommer like overraskende hvert år (måned) ....

Att vi aldri lærer 😎

Hehe....

Beste jeg har lest på lenge :-D

Roy: Men nå har jeg jo kommet opp med konseptet for en PMS-app her, så da burde det løse seg. Appen gjør ingenting annet enn å sprette opp en gang i uka og fortelle deg at det er tide å ta en tur på hytta. Alene ;)

Goggen: Jeg tror muligens du leser dette innlegget en anelse for seriøst... Men for all del, kall meg hva du vil. Regner med at det gjør dagen din et lite hakk bedre.

Linda: Tusen takk for det, Linda! :D
/Høy morgenfive!

Godt vi kvinner reagerer ulikt. Eg får og humørsvingninger, men i andre enden av skalaen, eg blir kosete som ein forlatt hundevalp. Mannen rømmer som oftest ut i garasjen, og eg heng på som ein toåring som ikkje vil bli forlatt i barnehagen. Merkelig nok blir eg fruktgal når eg har PMS, sjokoladetrangen er der resten av mnd.Men alle symptomer du no beskriv passer egentlig veldig godt på mannen min i dagene etter PMS, når godtebutikken min er stengt eit par dager for å sei det slik ;) Aldri har han vel så behov for sjokolade, som dei dagene helvetet pågår :p Og det hjelp nok lute at eg "kneker" meg inntil han så fort han er dum nok til å stå i ro meir enn 4 sekunder av gangen ;)

otto: Hehe, ja de som derimot har PMS kommer nok til å stå på døra om noen timer med høygafler og fakler ;)

Anja: Haha, joa "Mansen" er visstnok en greie det også. Litt som at noen jenter ikke har pms også. Men mansen kommer gjerne om vinteren og kalles gjerne PMS (Parkert motorsykkel syndrom) eller PBS (Parkert båt syndrom) :P ;)

Hilde: Håhå, shit der må jeg ha vært på tynn is en periode :D Men betryggende å vite at jeg kom gjennom nåløyet. Å herregud, det er jo ille nok men én frøken med pms, hadde ikke tenkt på konsekvensene hvis jeg eglet på meg alle kvinnelige pms-lesere der ute. Kunne blitt stygt :P

Erto: :D Takk for det. Klok av skade, heter det vel ;-)

Junehg: Haha! Dafuq? Det der håper jeg er den mest ekstreme konsekvensen av pms. Hvordan i all verden skal man som mann klare å ro i land en så prekær situasjon? Kudos til mannen din som fortsatt lever :D

Eirin Sørhus: En mager trøst, men det telles :) Jeg skjønner ikke at en kalender for dette ikke allerede er utviklet, men jeg er på saken ;)
/Ha en super dag!

Jeg må jo bare si at du tar oss kvinner på kornet her;-) ler så jeg rister av det du skriver og kjenner at jeg synes litt synd på gubben, for han fikk gjennomgå for noen dager siden;-)

Ken du stay strong og fortsett og skriv disse morsomme bloggene:-)

Stay cool:-)

magga: Takk for det, Magga! :) Æh, vi menn klarer oss alltids, vi har hemmelige forum på nett der vi trøster hverandre og prater åpent om følelser :P haha, yeah right ;)
Og takk for trivelig kommentar, det kommer alltid godt med på morgentoget til ærbe :D
/Stay classy, San Diego

irene: Hahaha! Du er ond kvinne, ond! Stakkars mann, selvfølgelig rømmer han ut i snekkerboden for litt alenetid ;) Har forresten hørt om den fruktmanien ja. Lurer på om sitrusfrukter er kvinners cat nip :D
/Ha en fruktgal fredag!

Anonym: :D Takk for det, Anonym. Flott navn forresten :P
/haifai!

Bonny: Haha! Vet ikke hva som er verst av PMS eller KSK, for jeg antar at den kroniske varianten er mer konstant. Problemet med PMS er at den sniker seg inn på deg som en tyv i natten. Blir vel litt pest eller kolera dette :D
/God freddan!

Anonym: Jaddaaa!!! Blir så frøktelig glad når vi mannfolka er på G og forstår hverandre. Vi trenger å stå sammen om ting som dette, så takker for kommentaren :D Og ja... manneinfluensa er en særdeles patetisk affære. Har skrevet om det tidlig (Når pappa er syk) ;-)
/bro fist

Tina: Haha, tuuusen takk for det Tina :D Utrolig bra gjenfortalt historie om din meget vågale mann. Jeg kan forstå hans indre dilemma der, for å vise deg denne teksten impliserer jo kanskje muuligens at han visste at det kunne komme et glefs, men han gikk for det og jeg kjenner jeg blir litt stolt. Godt kjempet, du tapre herre :D
/God freddan til dere :)

@WTF?

Slapp av, pust ut og ta innlegget for det det er: en humoristisk innslag på en fredag. :-)

UUUUUUUUUUUUtrolig bra skrevet og så sant.....Kanon morsomt:)

Fjasa Jannicke

Fjasa Jannicke

Der finnes alltid, ALLTID, en bensinstasjon åpen! No excuses! ;)

Hahahahaha!! Hysterisk.... ikke at jeg blir slik som det trollet du beskrev her, men har hørt om de som blir slikt... *kremt * ;)))

GENIALT!!:)

Du skriver utrolig bra og du tar opp teama ikke alle tør! :) WOOP WOOP!

Imponert!!!! Godt reflektert og godt beskrevet. :-D Hærlig start på dagen og helga!!! Resten av bloggen er også fantastisk, så deilig å se at det pappa kan blogge! Keep up the good work, og dank ut alle våre rosa bloggere!!! :-D

Haha.. Artig innlegg, men jeg må si at jeg kjenner meg ikke igjen... For jeg holder avstand fra søtsaker når jeg har "tida mi" like greit.. Jeg vil ikke være Hitler den uka :P Jeg er mer den, stille og rolige typen jeg... Men jeg syns synd på di mennene som har det slik, kan ikke være mye moro... :/ Men til alle menn, dette burde leses, i alle fall for di mennene som føler seg en smule "mishandlet" da PMS er i bildet ;)

Hehe! Du får en tragisk tid til høres litt vittig ut! Kanskje ikke så rart vi blir monstre... Denne perioden tar nesten knekken på oss damer også, så sånn sett forstår vi egentlig deres frustrasjon... Vi klarer bare ikke si sorry for utbruddene, siden alt er så ille. Ja, alt er feil uansett på disse dagene.

Ha-ha-ha! Fantastisk, rekna med alle jente kjenne seg igjen her. Iallefall meg! Enormt :) Godt skrive!

Haha - genialt. Sitter her å ler HØYT mens tårene triller! Gjennkjennelsesfaktoren er høy :) :) :)

Hahahaha! Ler så jeg griner!! :)

Når det er sagt..jeg trooor det hadde klikka for meg om samboer hadde skrevet en bloggpost, til tusenvis av lesere, om min PMS og fått det til å virke som om det er synd på HAN. Så, jeg håper du fortsatt er i live :)

Sonja Carlsen

Sonja Carlsen

Fysj, jeg føler meg truffet...... Men jeg stjeler ikke sjokoladen til gubben, men puta...... Og nebbinga og fresinga er også en smule kjent.... Hmmmm, liker ikke selvinnsikten ;-) hehe

Hahahahaha, har flirt så tårene triller! Akkuuurat sånn her blir vi hihihi! Som jeg kjenner meg igjen og min kjære som fortvilt prøver å skal være "snill" og alt blir feil fnis! Jeg sendte ut varselbrev til husholdet sist i går for at nå må de trø varsomt hehehe!

Du er en meget klok mann.

Det er ikke noe gøy med pms når det raserer livet. Det er utrolig grusomt å leve med pms. Det går utover familie og kjæreste :( Jeg har pms nesten 3 uker i måneden og 1 uke "fri". Men jeg har nok en ganske mere alvorlig grad av pms. Akkurat nå har jeg ikke pms,men hadde jeg hatt det og jeg hadde kommet over dette innlegget,så hadde jeg kommet på døra di!:) Pms er ingen spøk,det raserer forhold til kjæreste og familie mens det pågår.Heldigvis har jeg en supertålmodig kjæreste som har holdt ut med meg i 3 år nå. Jeg sjønner ikke hva han er laget av! Men nå er det ikke lenge til demonen banker på døra mi igjen og raserer livet mitt nok engang. Så jeg må be for mine kjære nå.

Bare meg som ikke synest dette var særlig morsomt?

Hehe.. Okay da.. Ska innrømme den.. Men æ har et tema te dæ te neste innlegg.. MANNEFLUENSA ( det e det som oppstår når en mann får innfluensa) da heile verden rase,å dem dør opptil både tre å fire ganger i ett og samme hosteanfall. ;0)

hahahahha !!!

Viste ikke at mannfolk viste om den kvise greie..

Men du må passe deg å ikke klage for mye om det det er kjent at mannfolk får samme symptomer som damen dem når de har mensen ;)

Nitaen er så enig med deg, de er mye verre når de er syke/nærme døden en vi noensinne er de få dagene i måneden.

Ler så jeg griner....fantastisk skrevet :) sjokolade må man ha vettu.... men det er ikke morsomt når sønn på 14 år kommer å spørr om det er pms på gang...da ser jeg rødt...hvor har han det ifra mon tro? Gubbj...velen som skal være min mann!!! Har en eldre sønn også....ikke bedre han... sukk. Åååå skal du ha mensen igjen !!! Mannen min lærer de hva de skal være obs på altså....kan jo sikkert være en fordel. Men med slike kommentarer fra avleggerene ..så blir det jo som å skvette vann på gåsa.

Flott skrevet og takk for at du skrev "Det er ikke deg det er noe galt med og det er heller ikke henne. Det er kvinnekroppen."

Ikke alltid jeg heller forstår at det er PMS på gang. Men når det er overstått har jeg ingen problemer med å se at jeg har vært "bittelitt" irrasjonell. Og ikke så enkelt som å bare ta seg sammen heller, man er nemlig ikke helt seg selv...

Tips til damer som har plagsomme pms symptomer: Ta nattlysoljekapsler! Det er vidundermiddel som hjelper hormonene i balanse. Har gitt meg et nytt (sam)liv ;)

Tips til menn: Aldri spør en kvinne om hun har PMS eller antyd at det er derfor hun er sur. Forresten ikke si noe som helst om humøret hennes! Bare konstater det for deg selv, forstå at hun ikke egentlig er sint på deg, så går det snart over :)

Ett undervurdert verdensproblem. Noe burde ta ansvar her

Hahah! Det begynner å bli ille, når jeg er støl dagen etter av å le!! Hahha, jeg ler og jeg ler!

Haha du har skjønt det du ;D Jeg blir et lite monster, helt klart :P Og da hjalp det lite at kjærsten sa han heller ville holde seg unna de dagene jeg har pms. Da ble jeg sur for deeet å ;) Stakkars, ikke lett å gjøre rett i den perioden!

Haha, knallbra innlegg! Er til og med redd meg selv når den tiden av måneden er kommet, usj. Vi kvinner er skumle og vanskelig å forstå seg på, men menn er ikke akkurat så enkle de heller!

Du er utrolig flink til å skrive, og her måtte jeg trekke på smilebåndet flere ganger :) Gjenkjennelsesfaktoren er absolutt tilstede. Vurderer å "tvinge" mannen til å lese dette også - tror det kan være oppklarende ;)

God helg :)

Blir litt trist av å lese dette og se hvor mange kvinner som ler og sier seg enige. Skulle ønske folk faktisk leste seg opp litt på PMS. "Diagnosen" har faktisk forandret seg en del siden det som skrives her ble gangs oppfattelse. Jeg føler meg litt satt tilbake til tiden der kvinners negative reaksjoner ble sett på som hysteri.

Går rundt på sokkelesten her i huset når første tegn på kvise viser seg. Men som mann så glemmer jeg også fort. Så setter ofte ett fotspor i salaten. Og da er det bare å rulle inn årene og vere tøffel ett par dager.... :)

Kona Linket denne til meg og det gjorde godt å se at andre er i samme sure sko som meg en gang i måneden, Forguder henne uansett men kanskje det er tanken på hvor fantastisk alt blir når uka er omme ;-)

Trine Hanaset

Trine Hanaset

Tusen hjertelig takk for en fantastisk morsom og treffende sak! :-D

Lo godt, og kjenner meg tidvis igjen :-D

Ha en strålende flott helg! :-D

Du har nettopp fått deg en ny fast leser :)

TIRIL: Jeg er enig med deg. Synes dette ble veldig generaliserende og tegn på en stereotypisk oppfattelse av kvinnen som en emosjonell hormonbombe. Jeg har lenge trodd at PMS bare er en "tullediagnose". Jeg har aldri merket noe til dette selv. Selvfølgelig kan man bli litt "emosjonell" når de første dagene av menstruasjonen er et smertehelvete, slik det er for meg også, men det er vel også forståelig.

Tenker på mannen min nå, og innser at han må være en stor helt. Hvorfor??? Joa ikke bare har han hatt meg og pms klikkebyene mine. Men han har også holdt ut med vår 6 døtre som er lik på moren sin. Stakkars mannen min han burde få medalje.

Haha... vi vet jo alle hvilken uke de damene som ikke kunne le av dette er i:-):-)

Beste løsning mot PMS for en mann er å ha en "Katastrofe pakke" lurt unna en plass. Gjerne 2 - 3 store sjokolader. Et kort med koselig innhold. En liten gave av ymse slag, bare fordi hun fortjener det. Kanskje litt chips.

Slikt som dette kan da trekkes frem og redder ofte dagen =) Hvis dette feiler, er jo et glass vin eller 3 og en løsning ;)

Haha nå lo jeg godt. Er i denne uken selv og stakkars kjæresten har fått gjennomgå de siste dagene. I går hadde jeg kjøpt meg nytt undertøy for å føle meg bedre, en ganske sexy variant vel og merke. Jeg tok det på og da kjæresten så det sa han: Aw det var skikkelig søtt, du ser bra ut jenta mi. Hvor jeg da fyrer til tusen: SØT? Så du synes ikke jeg er sexy liksom?! Haha ser jo i ettertid at stakkars mannen bare prøvde seg på et hyggelig kompliment og at jeg kanskje bare skulle sagt takk :P

@Monica

Pms er nok reelt. At du ikke opplever det betyr ikke at det ikke eksisterer. Noen har det i liten grad, andre i mye mer alvorlig grad (med depresjon osv). Jeg er en av dem som har det i mindre grad. Jeg eier ikke temparament normalt sett. Stort sett rolig og sindig alltid. Men det er et par dager før mensen der ting bare irriterer meg skikkelig, og jeg kan ikke forklare hvorfor, med mindre det er pms. Jeg er dog klar over hva det er, og det samme er kjæresten min. Så vi kommer gjennom det ganske ok. Han vokter seg litt ekstra for hva han sier, og jeg minner meg selv på at jeg må holde meg fra å være urimelig. Han blir irritert når han er sulten, og han klarer å kontrollere det ganske ok selv. Så vi er heldige som klarer å sette den andre personen først. Mesteparten av tiden i alle fall :P Vi har våre glefs her og der. Men vi sier alltid unnskyld etterpå. :)

Det skjer også om jeg ikke har husket på at mensen er rundt hjørnet. Irritasjonen minner meg heller på det, at jeg må kjøpe bind for eksempel. Så det er slett ingen unnskylding for meg til å oppføre meg som en drittkjerring i alle fall. Folk er forskjellige :)

Jeg syntes dette var morsomt å lese i alle fall :)

Liberalist1: Enighet! :) Veldig merkelig å ta dette innlegget så seriøst :D
/Haifai!

dimit: Yiiiiha, tusen takk for det! :D
/Godhælj!

Det er aå tatt på kornet. Blir nesten litt skamfull, haha! Ler så jeg griner :D

Fjasa Jannicke: Hahahaha!! :D

Marlene Bråthen: Takker for det Marlene! :) Og du har rett, PMS er faktisk et livsfarlig tema ;)
/hai fai!

"Haha"

Kvinnfolk...!

PMS er nok reellt men UTROLIG mange hekser der ute som bruker dette som unnskyldning til å være et bitchete rivjern.

De kan jo være glade for at vi bor i likestilte Norge, I diverse andre land, risikerer kvinnfolk gjerne et par tenner dersom de velger å være drittkjærringer.

Just saying....

annepålanne: Tusen hjertelig takk for det Anne! :) Skal gjøre mitt beste ;)

Mette.: Klapper og applauderer for å holde seg unna søtsaker. Vi er jo ikke så veldig på sukkeret egentlig, men det trenger jo ikke være søtsaker man fyser på, kan være alt mulig rart, akkurat slik som når man går gravid. Har hørt om de som blir fysne på murpuss.. just sayin´ :P
/God helg

Randi: En klok mann ber aldri en dame si sorry for noe PMS-relatert. Han er klok nok til å holde munn og gå ut i garasjen ;)

Wibeke: Haha, takker for det :) Godt å vite at jeg ikke er alene der ute ;)

Ingrid: ...så vidt... ;) Må forhandle ganske mye for å få skrive slike innlegg, men bare man venter med å publisere til den verste stormen har blåst over, så pleier det å gå greit. Frøkna er en veldig kul dame <3

Sonja Carlsen: Det skal jeg være den første til å beklage selvfølgelig. Jeg legger meg flat. Her, ta litt sjokolade :P

Du er herved min favorittblogger pappamann, gratulerer <3

Anonym: Takk. Kanskje ikke den neste Confucius, men dog :P

Linn: Haha, varselmeldinger kan være veien å gå ja. Det er jo lurt for begge parter. Bare en rød alarm som går av på mobilen hans med bildet av et pinnsvin på. Så vet han hva det betyr :D

gorgeous83: Skjønner at pms ikke er noen spøk for alle, men for veldig mange så har man vel en "mild" grad av det som er å leve med, hvis den blir behandlet med litt sjokolade. Jeg snakker selvfølgelig ikke om de alvorlige tilfellene eller prøver å latterliggjøre dem. Til det er jeg for glad i livet ;-)

Andrea: Næh, jeg synes også det var ganske barnslig faktisk :P

Nitaen: Hah, waay ahead of you ;) Allerede skrevet om. Sjekk ut innlegget her :) http://pappahjerte.blogg.no/1383851012_nr_pappa_er_syk.html

Andrea & Jónína: Jajaja, jeg vet om Mansen også, men den er langt i fra like graverende. Lar seg ofte kurere med en rask tur ut i garasjen så man i hvert fall kan ta en titt på motorsykkelen/båten ;-)

PMS: Hahaha, nattlysolje. Dååårlige minner :D Okei, la meg forklare. Da jeg var yngre, var jeg på besøk hos en kompis og vi susa rundt på kjøkkenet på leting etter snop. Fant en krukke med nattlysoljekapsler.. visste ikke hva det var, så vi smakte på dem. De var kjempegode, så vi smakte på et par til, for vi tenkte at vitaminer er jo sunt uansett. Endte opp med å bli i rimelig uggen form etter å ha inntatt et ukjent antall kapsler :D :D

Laila: Hahaha!! Det høres ut som du har en veldig klok mann, som liker å leve farlig :D Og de gutta der burde ta et kveldskurs i risikovurdering hvis de har livet kjært ;)

Jan: Regner med at Erna gir balla, så jeg skal vurdere å ta dette hele veien til løvebakken :D

Sofagrisen: Haha, konge! :D Takkskarruha Sofa pig, sånt elsker jeg å høre!
/HAAAI FAI!

susann johansen

susann johansen

Det bildet av den dama og mannen er fra denne artikkelen: http://m.klikk.no/helse/doktoronline/psykiskhelse/article833742.ece.

Sammenligner du kona di med en manipulerende psykopat?

@Balleklorin

Om de bruker PMS som unnskylding for å oppføre seg dårlig, så oppfører de seg nok ikke så fryktelig godt ellers heller. Så de kan man like godt ligge unna. (Ellers er det godt mulig at det faktisk ikke er en unnskylding likevel. Jeg vet med meg selv at selv om jeg skulle ønske jeg kunne kontrollere at jeg ble irritert, så blir jeg det likevel. Klarer heldigvis å kontrollere hva jeg sier og gjør på tross av hva jeg føler, men det kommer av at jeg vanligvis ikke eier temparament til å begynne med. Så det ligger ikke naturlig for meg å bitche.)

Min bror tok hele sjokoladen min en gang, han måtte på legevakta for å sy, merkelig nok gjorde han det bare denne ene gangen.

Hahaha.

Har aldri hatt PMS, men hender jeg en gang i blant

faker litt for å få litt oppmerksomhet og massasje!

I dag traff denne meg på en prikk. Så mens jeg (i sinne etter å nettopp ha kjefta på kjæresten) leste gjennom denne, tok jeg meg selv i å le høyt! Den måtte linkes til gubben, og han fikk seg en god latter han og. Tror nesten du redda dagen til oss begge. ;) takk!!

Ble litt nervøs nå... fikk nettop denne av min kjære elskede drømmedame og lurer litt på om det eksploderer snart... tror det må være noen uker siden nå!!

Utrolig godt skrevet og såå sant. Men vi gutta har bare godt av litt spenning, og for min del er jeg ikke i tvil om at det vil være for kjedelig uten. Pang!! hva f var d...

Utrolig tragikk komisk, men så utrolig virkelig.

Holdt på å le meg i hjel.

hehe, mye kjent her ja. Godt noen kommer med solide innblikk, og ikke minst, gode råd for å takle slike situasjoner ;)

Du vet du har gifta deg med en for interiørinteressert mann når det tar fem år å kjøpe et jævla salongbord!

PMS eller ikke...

http://jannorama.no

Uansett PMS så vil jeg være et medmenneske.Har prøvd ut av milde helvete.Ingenting har vært bra nok.Trives godt alene.Trenger ikke en Alligator når jeg kommer hjem.Disse durene skalholdes i fangenskap.Jeg er nå femti år og gidder ikke flere Ugller.De passer helst i skogen.Aldri mer!

Kristin: Hah, tusen takk for det. Du får sette frem pc´en og si at han får lese nå eller akseptere konsekvensene ;) :D

pappalivet: Haha! Kjenner godt den følelsen når salaten krøller seg opp rundt tærne og man vet at tiden er kommet for å hive seg i dekning :D

Pappa Ronny: Haha, ja de skoa er ugreie, men som du sier det så fint, så er det jo bare å bite tenna sammen, så kommer den herlige frøkna tilbake etter bare noen dager :)

Trine Hanaset: Tusen takk sjæl, Trine :)
Ha en brillefin OL-helg ;)

Sandra: Oh yeeeah, DET liker vi å høre! :D Velkommen i klubben Sandra. Du får bare rope ut hvis du er enig eller uenig i noe, så svarer jeg vettu :)
/High five!

viviann: Stakkars mann. Jeg skal be for ham før jeg legger meg i kveld.. :D Haha! Min nye helt :)

offer;: Mhm.. Tydeligvis noen som ikke klarer å se humoren i dette. Hvis man klarer å la seg provosere av dette innlegget... da er det på høy tid med en sjokoladebit ass ;)
Liker nicket forresten :D
/Bro fist

Lene: Det var lurt! Så snart "bomben går av", drar man bare i en snor i taket og da regner det plutselig ned sjokolade og Dirty Dancing på VHS og DVD (bare for å være sikker) :D

X: Ooooh ouch. Nei vettu, her må jeg faktisk være enig med DEG. Sexy undertøy skal kommenteres med "Ooooh grrrr, hot mama!", søt har ingenting der å gjøre. Men jeg håper han leser hele innlegget, så kanskje han lærer til neste gang ;-)

Sykepleier Ann: Hehehe :D Godt å høre, neighbour :)

pia: Oh yeeeeah! :D Det liker vi å høre Pia, det liker vi :D
/Haifai!

susann johansen: Haha, det er faktisk bare tilfeldig. Kjøpte illustrasjonsfoto fra en nettside og klikk har brukt det samme :)

En gang i UKA?????

Da føler jeg virkelig med deg,her er det heldigvis bare en gang pr. måned 😉

Yvonne: AHA! Jeg visste det. Dette skal mannen din få se :P

sinnakanin: Hehehe, herlig å høre Sinnakanin. Takk sjæl for kommentaren :)

Thor Egil: Hahaha!!! :D Pass på mann, du lever på tynn is og utrygg grunn. Trå varsomt, hold deg unna skyggene og ha med deg sjokolade hvor enn du går ;-)

Halvor: Haha, takk for det Halvor! Trist, men sant (som James Hetfield så vakkert sang) ;-)
/bro fist

Jannorama: Hahaha, whaat? Aaah, I see what you did there! Okei da, den der funket på meg. Tar en tur innom bloggen din ;-)
/Haifai!

Anonym: Hahahaha :D Wow, den må du ha rugget på lenge, tenker det føltes godt å få det ut :-P

Roy: Her må jeg ha skrevet feil et sted. Selvfølgelig bare en gang i måneden ja. Hadde det vært en gang i uka hadde jeg flytta ut i garasjen for godt ;-)

Haha vi kom hjem fra jobb og jeg fikk han til å lese innlegget. Han synes forøvrig det var veldig bra. Jeg lo godt når jeg så kommentaren din tilbake, made my day :D

Hahahaha! Fantastisk! Skummelt å kjenne seg så godt igjen. Er det verkeleg så ille? Ja, det er vel det.. Utruleg morsomt å lesa innlegga dine!

X: Haha, konge. Som en hevn, så kan du jo svare med samme mynt. Neste gang tøffer seg og gjør noe macho, kan du svare med "Tnååh vennen, nå var du søt". Da får vi se ;-) Haha!

It's NOT funny, cuz it's true.

Her treffer du spiker'n litt for godt. Jeg ble litt trist jeg.

kona syns det var hysterisk da.

Ingvild: :D Ja, det er nok dessverre så ille ;-)
/Haaai fai!

Jeg blir nok litt i overkant emosjonell, og da er alt bare feil. Haha. Men jeg er ikke så sint da :)

Junehg: Puh, nøttespark avverget :D

haha,du kan virkelig å få sagt det du også! dette stemmer for så vidt jævlig bra!!! *ler*

Nok en gang tar du ting på kornet. Jeg lo som bare det da jeg leste innlegget og velger å tro at jeg ikke er så ille. Jeg kjenner vertfall ei som ikke ble særlig glad da hun fikk dette innlegget tilsendt av kjæresten sin, så hun tok tydeligvis ikke innlegget like bra som meg.

Hang in there, det er heldigvis noen uker mellom hver gang! Ha en superduper fredagskveld og helg :D

Haha for en latterlig blogg duste damer :D

Ja, og du lever med én kvinne i huset! Min stakkars far fikk fire døttre, så du kan tenke deg hvordan det er når vi alle er hjemme på juleferie, og fem kvinner kjemper om sjokoladen i godteskålen.

For av en eller annen grunn pleier kvinner som bor i samme hus å synkronisere seg, så alle har PMS sammtidig. Stakkars pappan min...

Inger: Hah, takk for det! :D Damer altså... for en gjeng :P

Anette: Hahaha! Jeg... jeg har ikke ord. Tenk hva den mannen har vært gjennom. Og ikke kunne han klage heller. Noen burde få ham adlet! :D

Astrid: Hehe, ja nei det er ikke alle som kan se seg enige i punktene her ;-) Har prøvd å bestikke de som ikke liker teksten med sjokolade og det har fungert greit så langt :P Ha en fantastisk fredagskveld sjæl. Her går det i Luksusfellen på reprise og litt rolig fredagsblogging ;-)
/Goood aften!

Javel, så dere tror at fordi vi blør litt en gang i måneden, så kan vi oppføre oss som vi vil? Skrike og kjefte på mannen og nekte å spise frukt og låse seg inne på badet?

Det er det flaueste jeg har lest, hadde håpet de fleste ville tatt litt ansvar og sagt at de klarer å oppføre seg til tross for mensen. Nei det er ikke noe galt med verken deg, meg eller kvinnekroppen - Det er rett og slett attitudeproblem hos jenter, og det er ingen bra mix med tøflingen din... Voks opp og smil litt mer når dere blør :)

Er fjortisjenter i puberteten som ikke klarer å holde styr på temperamentet sitt, skjerpings! Gå ut og finn på noe gøy sammen istedenfor å sitte hjemme og skape dere...

nope: Uhm... du skyter deg selv veldig i foten når du i en surmaget tirade oppfordrer andre til å smile litt mer ;)
Og jeg tror med fordel du kan ta litt lettere på dette innlegget enn å lese det i fullt alvor :) Vi snakker vel her om et slags hint av satire og overdrivelse :)
/God kveld a du!

Du vet det er en tøffel i huset når..

Du er redd for det kommer tilbake, gang på gang, måned etter måned, år inn og år ut. Tør aldri gi beskjed om hva som er greitt eller ikke, for det er skummelt å tørre vise hvem som er mannen i huset. At du ikke forstår hva som foregår, selv etter mange år samliv er vel ganske typisk for en tøffel som er har blitt kuet av sin kvinne.

Nei, nå må du skjerpe deg og gi beskjed hva som er greitt og hva som ikke er greitt, liker du livet ditt som du beskrev isted så ta til takke med det. Liker du ikke en oppførsel så sett krav og hold deg rolig mens du forteller hvordan det skal være. Du må ta kontroll eller la henne ta kontrollen over deg.

Ikke kom med teite kommentarer viss hun vasker badet, du hadde heller ikke likt det. Drit i kjedelige drama filmer, fører bare til mere drama, prøv erotikk og overrask litt med noe spenstig. Og vil hun ha candy, så fyll opp et skap da vel eller ha et lager , for emergency.

OG neste gang du merker noe av PMS, ta frem pikken og knull henne hardt. Da får fløyta en annen lyd i hjemmet. Lykke til på veien til å bli en ekte mann med hus og hjem, og kone som følger sine ordre med sitt fine smil.

Haha jeg lo meg igjennom hele innlegget ditt! Du må være uten tvil norges beste blogger :)

Akkurat sånn er det her i huset til tider så dette innlegget skal mannen få lese så han kan se opp for faresignalene neste gang !

Digger bloggen din :)

Torje Da Osen: Jeg kunne selvfølgelig slettet denne kommentaren, litt ufin språkbruk og det hele, men jeg lar den heller stå til skrekk og advarsel.

Men mitt oppi alle dine usakligheter, så har du jo faktisk et slags hint av et poeng, sånn helt sett bort i fra evnen til å se humoren i innlegget da. Beklageligvis drukner det hele i meget overdreven bruk av negative anklager og et kvinnesyn som pluss minus tilsvarer Putins holdning til homofile.

Så takk for kommentaren, men nei takk.

MammaTil3: Haha, takk for det! :D Ah, oppfriskende med så positiv kommentar rett etter man har lest en skikkelig trollregle ;-) Du får vise dette til mannen, evt. spikre det opp på innsiden av klesskapet hans, slik at han aldri glemmer :P Hvis ingen går i fella, men passer seg for den.. ;)
Ha en strålende helg og gå og legg deg nå da, det er kjempesent allerede :P
/God natt

Hei, ja jeg forstod det var med en klype salt, men du ser jo reaksjonene du får fra jentene her. "Ååååh så MORSOMT; mannen min fikk gjennomgå skikkelig her om dagen, jeg ler meg i hjel! Men heldigvis er det OK oppførsel for mennene sier det er greit siden jeg har PMS!"

Ikke alle som klarer å ta ting med en klype salt, selv skjems jeg, etter bare å ha gjenkjent meg i en brøkdel av innlegget.. men det var nok!

Hva med å legge fra seg holdningen om at dama er et jævelmonster eller en pittbull eller drage, samme hvor morsom du tror du er, ser det ikke bra ut når du bruker den betegnelsen flere ganger i et avsnitt.. :)

Og jeg står for det jeg sier, jeg synes det er forkastelig å skulle rettferdiggjøre psychooppførsel med å kalle det PMS. Men jeg beklager derimot at jeg opplevdes som sur, jeg har mensen da men... :D ikke vits i å bli trollat for det!

Tror en begynnelse på løsningen iallfall, kan være at mannen tar ansvar ved å vise ekstra skjønn(til det går over stokk og stein med hormoner og urimelighet så klart). Og at dama legger fra seg sjokoladen litt og tar litt tak i seg selv, være fokusert på å ta alt med godt mot... TAKKER for sjokoladen!!:) Gjerne blir med ut på butikken og bidrar litt for å få kosen i hus.

Det er jo ikke bra stil å ligge sur og kvisete på sofaen og kreve at mannen tar alt ansvar.

Derfor blir iallfall jeg alltid med ut og skaffe snop:

1. For å holde han med selskap og jeg elsker hvert sekund med han, han er ikke min fiende selv om jeg blør:)

2. For å ha gjort meg fortjent til fråtsing, midt i ukedagene!

Du må ha en fin kveld videre, bare husk at kvinner er utspekulerte som fy, lar du henne grine seg til snop og god stemning med Patti Swayzeh, prøver jeg bare å fortelle deg at det trenger ikke være sånn.

Og er det noe vi kvinner setter pris på, er det en bestemt mann som ikke lar seg lure av hormonelt taskenspill, men setter standarden i hjemmet samtidig som han gjør henne lykkelig. Fordi tro det eller ei, damer blir ikke store skumle ildsprutende monstere som du ikke kan snakke til engang under monsun....

Gi klar beskjed, og ikke finn deg i sånn psykisk mishandling, bare fordi det er blod i anmarsj (eller ellers) God oppdragelse har man uansett!

:D

MammaTil3: Eller bare lese det sammen, le av humoren, og se på det som en oppvekker til å go easy on him neste periode? :)

Last ned "mensen" app beregnet til kvinner, jeg bruker mycalender til Android tracker fruen sin syklus, hun bruker faktisk å spørre meg om når hun får mensen neste gang siden hun ikke orker å legge den til selv. Så er vi begge beviste på det :)

nope: Takker for innspill, som svinger litt fra sur til snill, men jeg ser jo absolutt poenget ditt. Ingen fare, jeg har god kontroll på min kjære. Hun utsetter meg på ingen måte for psykisk mishandling eller manipulerer meg, selv om jeg har blitt kalt tøffel av opptil flere karer som tilsynelatende sitter på alle svarene.

Dette innlegget er selvfølgelig overdrevet og skrevet som et slags kåseri. Og jeg tror de som kjenner seg igjen i innlegget, kjenner igjen bruddstykker og elementer, ikke hele pakka, men det jeg portreterer her er jo ingen forsøk på sannhet, men en historie. Ikke ta det så jævla ordrett da! :P haha, det er INGEN unnskyldning at du har mensen, jeg krever faktisk at du ser humoren i dette.

Jeg synes forresten det er helt greit å gjennomgå litt ekstra kjipern stemning når det er PMS-tid jeg, for da har jeg litt slækk å gå på neste gang jeg mister stekepanna i flisene og banneordene hagler ;)

Men ett poeng skal jeg gi deg helt og holdent rett i: Jeg tror jeg er morsom. Jeg vet at det går mot alle jantelover som tenkes kan, men jeg kan ikke noe for det. Men vær ikke redd, jeg får ofte nok høre når folk ikke er enige. Kom ikke her og tro du er morsommere enn oss! ;)

Ha en god kveld du også, ditt jævelmonster av en pitbulldrage ;-)

Christian D: Hahaha!! Så det finnes?! Fabian Stang! Jeg som hadde tenkt til å utvikle verdens første mensen-app og tjene meg søkkrik. Æsj, nå må en av de andre ideene klaffe i steden og de er langt dårligere. Men takk for tips :D
/bro fist

nope: ...ang. skyte seg selv i foten. Tillat meg å endre litt på setningen: Eller bare lese det sammen, le av humoren, og se på det som en oppvekker til å go easy on MEG (PAPPAHJERTE) neste periode? :) ;)
/Hilsen overtrøtt blogger som leker med ilden :P

Hehe, tror verden hadde vært ett fredligere sted hvis alle mannfolk hadde dit dybdesyn når det kommer til den måndlige tragikomiske siden hos kvinner flest.

Skulle gjerne selv hatt en bruksanvisning på hvordan kvinne kroppen fungerer for det er ikke alltid like lett å forstå selv hvorfor man reagerer som man gjør. Heldigvis klarer også vi innimellom og oppfatte når pms tiden er på vei, og advare mannen og jenke seg noen hakk. Men tross alt 10x bedre med enn mann i hus som også kan hjelpe å stryke litt med hårene:)

Takk for morsom historie og lykke til med å hjelpe Mammahjertet;)

Du glemte ett faresignal!

Det å spørre, "har du mensen eller?!"

Eller å kommentere at man faktisk har fått den forbanna kvisa...

Jeg blir så sint at jeg holder på å sprekke! Hva mener du med det? Jeg er vel ikke sur..

Hvorfor må mannfolk alltid si så mye dumt når man har mensen?! ;)

Tips! Mannfolk burde alltid ha sjokolade tilgjengelig, men aldri kommentere eller spørre, er han lur så "setter han den fram, fordi han selv hadde lyst på, men i virkeligheten så spiser han kun en eller to biter"!

Anette: Haha, for et genialt tips å sette frem sjokolade og late som det er til seg selv :D den vakke dum, den vakke dum! Tusen takk for godt tips og ha en strålende helg :)

Vibeke: Hehe, tragikomisk er faktisk et godt ord, for det er jo ikke bare å tulle med heller. PMS kan jo faktisk være langt verre enn bare en spøk for mange, men likevel... det er jo litt morsomt også :P Det er liksom ikke SÅ opplagt som man alltid har blitt fortalt, det er bare et lite hint av dårligere humør som utløser en rekke kjipe ringvirkninger ;-)

Ha en knallfin helg, Vibeke :)

Hahaha. Fantastisk! Sjokolade hjelper mot alt.

jeg er også pappa for en liten gutt på 4 mndr :) og det er så utrolig og bare se dem vokse opp, se dem ta sitt første skritt, si sitt første ord :) Det er bare en utrolig opplevelse da , som jeg ikke ville gått glipp av for noe annet :) selvom jeg bare er 18 :)

lillebaby.no: :D Burde vel egentlig vært på blå resept.. Hører du Erna, Blå resept!! :D

Hahaha, virka litt kjente det hær :-)

Ask: Hei Ladd. Så utrolig kult å høre en nybakt far som er helt oppslukt i alle de små tingene som utgjorde så store ting i livet :) Og du er bare 18 år? RESPEKT!! Seriøst, jeg bøyer meg i støvet! Jeg hadde ikke hatt nubbsjanse til å være en ansvarlig far da jeg var 18 år, så jeg blir helt varm i hjertet av å lese deg skrive dette. Bra jobba mann, gamle Norge trenger folk som deg. Daddy represent!
/bro fist

P.S. Holder på å jobbe med et innlegg ang. unge foreldre, men vet ikke helt når det kommer "på trykk", kanskje allerede nå til uka, så du får svinge innom igjen ;)

grethe: Hehe, godt å høre. Og nå som jeg sitter på en båt mange mil unna frua, så kan jeg trygt le av det jeg også :D :P
/god helg

hahaha, til og med kvisene rømmer demonkroppen

Maja Elise Tokle

Maja Elise Tokle

Besøk min blogg! :D

Lo så mye av denne beskrivelsen av PMS at jeg til og med måtte grynte for å få oksygen. Fantastisk!

Ler så jeg griner! :') HAHAHA! Dette var bare helt hysterisk. Trodde jeg skulle miste pusten når jeg leste "Slik som da jeg nylig valset inn på badet etter at frua hadde skrubbet dusjen i 45 minutter, og spurte henne om det var deilig med litt alenetid. Kommentarer som dette kan fort utgjøre en alvorlig trussel for testiklenes fremtid. Men dum som man er så lirer man av seg noen upassende gloser, og ordene rekker akkurat å forlate leppene før man innser hva man har gjort. " Altså.... Er det mulig? Hahahah :')

FANTASTISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hahaha. Innertier av et innlegg. Du er bare stor.

HAHAHAHAHA! Du er intet annet enn fantastisk! :p

♥ Lizbethosnes.com

Einar Ull Onsager

Einar Ull Onsager

Søk på PMS Alert til smartphone. Evt iPeriod om du virkelig vil gå nøye tilverks. Det er greit å vite hva som foregår :)

Bra blogg!

Haha, ler så jeg griner her :P Sant er det også, det du skriver :P

Siv Mette Moa

Siv Mette Moa

Dauver!!!! tror ikke jeg bør følge deg!!!! sitter faktisk med CPAP og puster inn oksygen!! du skjønner jeg har en tilstand som tilsier at ler jeg for mye og for hjerlig begynner jeg å hoste og får ikke puste!! og denne gangen gikk det galt :)))) men herre himmel.. takk for at du gjør ditt for å advare andre MENN, jeg selv så ikke hva jeg så i min forhenværende mann og flere "drapsforsøk" forgikk inni hode mitt.... ca 1 gang i mnd.

Genialt og utrolig morsomt innlegg :)

Ja flott det, kvelden vår ble drept pga dette innlegget. I første omgang synte jeg det var utrolig morsomt og viste det til samboer. Har pms no så tenkte det kunne være ok for han å lese, men så klarer han å si, etter han hadde lest.........du er værre.

Pernille: Hahahaha!!! :D Sorry for det. Ouch, for en uklok samboer. Han kan ikke være spesielt redd for sine testiklers fremtid ;-)

Siv Mette Moa: Hahaha!! :D :D Sorry for det, Siv Mette :D Hihi, det var det mest tragikomiske jeg har hørt :D Men okei, skal love å ikke si noe morsomt i denne kommentaren, vil ikke ha et liv på samvittigheten. Ho ho, men tuuusen takk for fantastisk hyggelig kommentar! Og sorry for drapsforsøket ;)
/Hai fai!

Hehe, men det var et morsomt innlegg da -) Tenkte ikke at jeg la hodet på huggestabben så.min egen feil. Han har ikke sagt unnskyld heller, så ligger nok noe i det. Truth hurts, men når d gjelder pms så er det vanskelig å vite hva man skal gjøre når det står på som værst

En sånn PMS-app for gutta er allerede på markedet. Sorry å skuffe deg Pappahjerte men du er nok for seint ute! :)

Susanne: Haha :D Takk for det!

Iselin: Gentlemen, retreeeeeat! ;)

Ingvild: Rats! Alltid skal alt være oppfunnet. Alltid! SUkk.. Ja ja, får vel prøve å finne på en artaker til ostehøvelen ;-)
/god hælj

Hehe mye sannhet i dette innlegget, men tro meg noen kvinner overdriver pms, men det med sjokoladen er så sant. Er så ekstremt vanskelig å unngå sjokolade i denne tiden, det bare kan ikke beskrives!! Sjokolade er bare så sinnsykt godt 1 gang i måneden og INGENTING kan stoppe meg for å få sjokoladen min!! Er utrolig vanskelig å motstå denne cravingen og vist jeg ikke får sjokolade min går det bare ut over de stakkars folkene rundt meg.. Uff å uff Hehe 😝

Marte: Haha, trodde kommentaren kom til å bli kritikk av innlegget, men så gikk det bare over til å bli en hyllest til sjokoladen :D ^_^

Fantastisk! Du tar det på kornet.

Du har tegnet et mentalt kart over et fryktelig minelagt område, her er all hjelp god hjelp! Du fortjener en medalje!

Akkurat som om at jeg skulle ha sagt det selv, bare ikke akkurat så presist. Konge innlegg!

Arne: Takk for det, Arne! :D
/Bro fist

Det går begge veier ;)

Du vet at det kommer tilbake gang på gang, kveld etter kveld. Du vet at det bare er et spørsmål om tid til du blir angrepet igjen, men likevel lærer du aldri. Det kan jo være litt vanskelig å forstå hva som foregår, men du burde for lengst ha lært deg å lese signalene. Du vet det bare er et spørsmål om tid før du blir rammet igjen, men likevel kommer det som lyn fra klar himmel hver eneste gang. At man aldri skal lære!

Blåballer?.

Det starter som oftest med at det er et eller annet uforklarlig man ser på kvinnekroppen din, men du klarer ikke å sette fingeren på det før det er for sent. Du tenker at svaret skal dukke opp midt i veien som en kampestein, men så ligger det heller og lusker som en pitteliten stein i buksen. Den er ikke stor nok til at du bryr deg med å ta den ut, men irriterende nok til å ødelegge hele dagen din.

Så derfor, kjære søster, har jeg listet opp en rekke kjennetegn du kan se etter neste gang du synes det lukter vafler og mistenker at det bygger opp til storm .

De aller første faresignalene kommer så gradvis at de nesten er umulige å se med det blotte øye. Det starter ofte ganske forsiktig, som at en klump i buksa oppstår helt ut av løse lufta og gjerne som lyn fra klar himmel. Selv en liten diskusjon om noe trivielt, kan brått føles som å prate fornuft med en italiensk kelner. Allerede her burde du egentlig bare kle av deg trusa gjøre deg klar for kvelden.

På dette stadiet er det vanskelig å ikke overreagere. Rett og slett fordi du sannsynligvis ikke enda forstår at det skyldes BLÅBALLER. Du har selvfølgelig lyst til å sette han på plass fordi han overreagerer, tolker alt seksuelt og drar laksen hver eneste gang, helt ut av proporsjoner, men vær tålmodig. Det er ikke deg det er noe galt med og det er heller ikke han. Det er mannekroppen. Hvis du kjemper imot, vil du vekke udyret og det vil du virkelig ikke.

Så kommer du kanskje hjem fra jobb en dag og opplever logiske brister som at "hei-jeg-er-hjemme"-kysset kun gjengjeldes med et lite nebb, men likevel så har han disket opp med yndlingsmaten din OG dessert . Og kanskje noe søtt til desserten også. På dette stadiet burde det begynne å gå opp for deg at noe er i sengen. Hvis du undersøker ansiktet hans nøye har det helt sikkert poppet frem en bul eller to i buksa hannes på nåværende tidspunkt. Nå merker du for alvor at det er noe annerledes med fyren i huset. Et slags ubestemmelig slør foran blikket eller en udefinert farge i huden. Så ser du plutselig hva som er nytt av dagen. Kjæresten din gløder virkelig!!

Daniel: HAHAHA!! I see what you did there! :D Wow, DETTE må jeg nesten få lov til å si at er litt av en ære. For en jobb det må ha vært å brekke om dette til "blue balls"-edition, men jeg berømmer håndverket. Mesterlig utført Daniel, mesterlig utført!
Hatten tas av og hendene møter i applaus :D
/bro fist

Hehe.. føler virkelig med dere karer:-) vi er ikke enkle til til tider Men dere holder ut:-) tok meg selv i å snappe på kjæresten min for at en tomflaske stod på kjøkkenbenken igår. :-) off... godt det går over:-) du får virkelig sakt det:-)

Anonym: Håhå, en tomflaske? Stopp pressen! Det kan være tøft til tider, men dere gjør opp for det igjen resten av måneden, så da er det greit ;-)

Kjenner meg veldig igjen av det du har skrevet =P

Men det er ikke så ille i et heterofilt forhold, i et lesbisk forhold kan det på det verste være PMS uke for begge to SAMTIDIG!!!!

Jeg og kona kan krangle så tottene flyr ut av dørsprekkene. Så vidt vi tør å si noe i det hele tatt når begge har PMS =P

men med sikkerhetsreglen så overlever vi!

ALLTID til en hver tid ha en hylle i skapet som er ment for PMS snacks; sjokolade, brus, drops osv

Monica: Haha, gud forby! Det må jo rett og slett være et sant helvete, men godt dere har synkronisert kalenderen da, så får det heller være party time resten av måneden :) Og du, den PMS-hylleideen der kommer jeg til å stjele. To be continued ;-)

Hahaha helt genialt! Du får virkelig sagt det! Mye sannhet er det jaggu i det også ;)

Hei! du beskriver noe som sannsynligvis ikke eksisterer: http://www.huffingtonpost.ca/2012/10/18/pms-study_n_1979965.html

Jeg skal ikke betvile at mange kvinner kan føle ubehag ved mensen, for mange er de fysiske plagene som mensen fører med seg vesentlige. men løpske hormoner? det er det lite bevis for. Kulturelle forventninger derimot? ja, det kan være en forklaring på at mange kvinner mener de har PMS:

http://www.bt.dk/kvinder.bt.dk/forskere-afliver-myte-om-menstruation

Men det er klart, noen menn synes sikkert det er praktisk å kunne avfeie en kvinnes kanskje veldig berettigede følelsesmessige reaksjon som et utslag av løpske hormoner. For ikke å snakke om alle firmaene som tjener store penger på ulike medikamenter og helsekost som skal hjelpe mot dette udyret i kvinnekroppen for å bruke dine ord.

Jeg forstår at dette innlegget er overdrevet og satt på spissen for å være morsomt, men det provoserer meg voldsomt. Våre menneskelige reaksjoner kan ikke reduseres til kropp og hormoner en gang i måneden bare fordi vi er kvinner. Du er med på bygge opp under de holdninger og forventninger til kvinner som begrenser vårt mulighetsrom. Holdninger som i sin ekstreme form kan få menn til å stå på amerikansk tv og argumentere mot Hillary Clinton som president fordi ?humørsvingningene og irrasjonaliteten PMS fører til vil bli et problem.?

Håper og tror at du ikke er så ekstrem, men prøv å vær mer bevisst på hvilke negative holdninger dine humoristisk mente stereotypier faktisk kan forsterke. Det er synd at du som har så mange lesere velger å bruke bloggen din til å videreføre det eldgamle bildet av den fornuftige, rasjonelle mann som må holde ut med den irrasjonelle, humørsyke kvinne som er så styrt av kroppen sin stakkars..

Og for at du ikke skal være i tvil: Ja, jeg er provosert og sint (derfor tar jeg meg bryet med å skrive dette), nei, jeg har ikke mensen og kjenner ikke antydning til PMS, jeg mener bare at jeg har en god grunn til å kritisere dette innlegget. Du kan være uenig, helt greit, men ikke reduser min reaksjon til hormoner. For ovenfor ser jeg jo at du avfeide den ene andre kvinnen som hadde en kritisk kommentar ved å antyde at det "var uka".. My point exactly!

Hanna: Jeg hadde faktisk skrevet et langt og saklig svar til denne kommentaren, men valgte å slette den. Vi står så utrolig langt fra hverandre hva gjelder forståelse av humor og behov for å blande politikk inn i hver bidige setning, at jeg tror ikke det er noe poeng. Jeg synes også det grenser til latterlig at du skal prøve å forminske meg ned til en gammeldags mannssjåvinist basert på ditt eget resonnement og tolkning av hva jeg skriver. Du sier jo selv at du blir voldsomt provosert av et innlegg som du forstår at er overdrevent og satt på spissen for å være morsomt. Det synes jeg sier veldig mye.

Hahaha du MÅ være årets mann :) DU HAR SKJØNT DET:) en stjerne i boken til deg :) herlig innlegg.

anita: Haha, takk for det Anita! :D :D

Ler så jeg hyler!

Jada, jeg kjenner meg igjen ;-)

Sissel judith vetland: :D Haha, takk for det Sissel! Å shit, når du sier det... hvor lenge er det siden jeg skrev det innlegget..? Iiik, på tide å komme seg til butikken og kjøpe sjokkis!!
/Highfive

kjenner meg igjen hær ja ;-)

Jeg blir flyforbanna bare av et blikk :-/

Stakkaren vett ikkje ka han har gjort ein gang :-p

Og når eg endelig innser hvor teit jeg er åpner vannkrana... Og han snille gode mannen min som bare vil trøste stakkar han for trøst er jeg ikkje klar for før jeg får en eksplosjon til...

Og så etter han sitter der tolmodig og tar imot

Så kommer altid den teite komentaren som starter alt på ny "du må spisa no" gaaaaaahhhh! Nei da er det på an igjen og da driter han i meg og går og lager mat, skyver fatet i ansiktet på meg og kvelden er redda ;-)

Lovise: Hahaha! Det hørtes ut som en situasjon som tatt ut av heimen vår :D Bare bortsett fra at jeg har en tendens til å lage mat til meg selv først og fremst ;-) Men du: Vi menn er ikke egentlig tålmodige og snille når det kommer til PMS, men vi trøster dere og viser sympati fordi vi vet konsekvensene hvis vi ikke gjør det. Å ikke trå varsomt rundt en kvinne med PMS, blir som å sparke Putin i nøttene :P

Ikke alle er glade i at PMS-myten blir overgeneralisert av menn som bruker samboer/ektefelle som empirisk utgangspunkt for en analyse om PMS...Argumentasjonsmessig overlegenhet kan du jo også spare deg for (se svaret ditt på Hannas innlegg). Selv om du skriver et innlegg med humor, så kan ikke det unnskylde det at du overgeneraliserer PMS og er med på å skape mer uvitenhet rundt PMS. Jeg har aldri hatt PMS, i likhet med en haug med andre kvinner, men likevel så får jeg det slengt etter meg hver gang jeg blir irritert på noe, eller reagerer negativt på noe. Aner du hvor frustrerende det er? Det spiller ingen rolle om dette innlegget er humoristisk ment eller ikke, fordi du skriver dette innlegget som om dette er noe alle kvinner har, og alle kvinner har det på denne måten. Nei, det har vi ikke. Skriv om ting du kan noe om. Her er du virkelig på gyngende grunn...

Hvis du ser på mengden positive tilbakemeldinger dette innlegget har fått, tror jeg du skal se at det finnes muligheter for å se det humoristiske i dette innlegget. Og å kaste inn ord som "empirisk utgangspunkt" burde være helt unødvendig i denne sammenheng. Jeg lar meg ikke avvriste av fjonge fremmedord dessverre ;-) Så har vi ikke likt syn på sak, ei heller samme sans for humor, sånn er det bare. Ingen grunn til å hisse seg opp av den grunn. Jeg skriver om nøyaktig det jeg føler for, siden det er min blogg og alt det der, men jeg skal absolutt ikke tvinge deg til å lese mer altså, for de fleste innleggene mine har en humoristisk vri og her er jo du på gyngende grunn :-P

Veldig bra!

Det dere ikke tenker på, er at dette er en månedlig trening i noe som kommer til å bli en vedvarende tilstand om noen år. Da kommer vi nemlig i overgangsalderen.....

Da er det alvor, altså 😝

Ingunn: Hahaha, au da! Det har jeg ikke tenkt over. Får vurdere å bli homofil når vi kommer så langt :D :P

Et par sleivspark til "barnehagetante"-debatten her?

Trude: Haha, gjerne det. Vi trenger vel egentlig ikke mer fyr på bålet, men det er nok mye fint man kan hente ut av dette innlegget hvis man er i det humøret :D

Hahaha! Rått! Gubben sitter å leser innlegget ditt nå på kommando fra meg.. Aldri har noen satt bedre ord på det!

Stine: Hahaha, sånt likær vi :D

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram