Kan Desirèe takle tacotårnet??

Muhahaha, jeg har kommet opp med en fantastisk plan! En diabolsk plan, en genial plan.

For de neste 5 månedene har jo Desirèe Andersen tatt på seg jobben med å piske Line Victoria og meg i form, blant annet ved at vi skal spise mat som hun godkjenner og trene etter hennes fløyte.

Som er en utfordring! Denne uka har jeg presset meg gjennom flere turer til treningssenteret, samt løpt intervaller. Jeg hater intervaller! Men jeg gjør det for Desirèe. Jeg må innrømme at jeg alltid har fnyst litt av tanken på å bruke PT til trening, men jeg innser jo nå kraften og verdien av det.

For hun skreddersyr et opplegg for meg og da føler jeg liksom at jeg skylder henne såpass at jeg gjennomfører det. Det gir meg den ekstra dytten jeg trenger for å ta en løpetur på slappe dager eller droppe den håndfullen med smash som står på bordet og frister.

Men da jeg var ute og løp her en dag og synes skikkelig synd på meg selv, slo det meg:

Mon tro om bittelille Desirèe hadde klart å spise opp et av mine vanvittige tacotårn?

Og da snakker jeg ikke om ”slankeversjonen” jeg lagde her i forrige uke, men det gigantiske tacotårnet med nachos, ost, setterrømme og alt som har ført til at jeg er ute og løper i utgangspunktet..

Du vet tacotårnet er stort når du ikke engang ser de over 200 grammene med kjøttdeig som gjemmer seg inni der… x-)

 

For her er jeg ute og jobber og sliter, og smålig som jeg er så vil jeg at hun skal føle hvordan det er å være i mine kjøttdeigfylte sko.

Hadde hun i det hele tatt hatt en sjanse? Vi snakker jo her om et måltid på rundt 1400 kalorier, noe som sikkert tilsvarer en hel ukesrasjon i hennes verden.

Samtidig har hun jo faktisk tatt på seg utfordringen med å spise som Line Victoria i en hel uke, og det er ganske sporty med tanke på at Line Victoria spiser absolutt alt det Desirèe IKKE spiser. Noensinne. Aldri.

Så da kan hun vel prøve seg på bare ett av mine tacotårn?? Dropp en hel uke med kosthold, alt jeg ønsker er å se Desirèe klatre til toppen av et gigantisk tacotårn og spise seg vei mot bunnen.

Ville hun klart det? Det kommer til å ta henne 7 episoder av Ullared og muligens en tur innom legevakten, men kan det gå?

Jeg vet ikke engang om selve Desirèe består av noe særlig mer enn 1400 kalorier, så dette er en utfordring jeg VIRKELIG skulle likt å se.

Jeg har skrevet ned de eksakte målene for hver ingrediens og sitter klar med oppskriften hvis hun tør å finne frem sine største spisebukser og hoppe på en real utfordring..

P.S. Du vet du er langt nede når dette er ting du tenker deg frem til mens du trener x-)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg