Ikke mist nøklene igjen!

Reklame | Tail it

Tidligere i høst hadde Christina og jeg en smålig krangel gående i lang lang tid. Christinas bilnøkler var sporløst forsvunnet, men HVEM hadde rotet dem bort?

Hun mente bestemt at jeg hadde lånt nøklene en dag og aldri levert dem tilbake. Jeg på min side sto hardnakket på at nøklene lå gjemt langt nedi en av hennes bunnløse vesker. Der alle sånne ting ligger; gamle strikkesaker, en flatklemt proteinsjokolade, leppestift og en tyggis fra 19-pil-og-bue.

Frem og tilbake gikk diskusjonen, som ble surere og surere for hver dag som gikk. Til slutt, etter flere uker med kalde skuldre og anklager, fant vi nøklene. I veska hennes. Der jeg mente de lå, men som hun da mente jeg hadde lagt dem. Hvem som faktisk hadde rett vil for alltid forbli et mysterium.

Det som derimot er sikkert, er at vi aldri trenger å ha denne krangelen igjen! For i samarbeid med Tail it har vi nå løst problemet for alltid 😄

Tail it er nemlig verdens minste GPS Tracker. Det er en norskutviklet og sikker sporingsenhet som bruker satellitter til å spore trackerens lokasjon, som betyr at du kan spore den opp hvor som helst i verden!

Det betyr i praksis at Christinas nøkler aldri noensinne kommer til å «forsvinne» igjen 😁

Via en egen app kan man til enhver tid se akkurat hvor på kartet enheten befinner seg, via sanntids-sporing med global rekkevidde. Man kan også aktivere lyd og lys på enheten, slik at man kan bruke sansene til å rote den frem fra bortgjemte plasser i skuffer og skap.

Tail it har 2 ukers batteritid per lading og er så liten og lett at den kan plasseres stort sett overalt. I jakkelomma, i veska, i lommeboka, i skolesekken etc.

Ja, for det er jo ikke bare Christina som har en uvane med å «miste» ting. Guttungen som glemmer bagen på fotballtrening eller pappa som har mistet lommeboka ut av sekken på tur i skogen.

Tail it kommer i 5 ulike versjoner med hvert sitt bruksområde:

 • Tail it og Tail it + kan plasseres på nøkkelknipper, i jakkelommer eller sys inn i fôret på den uvurderlige favorittbamsen 😉
 • Tail it pet passer perfekt på halsbånd til katt og hund.
 • Tail it bike er spesiallaget for sykler.
 • Tail it kids er en egen GPS-klokke til barn!

 

GPS-klokken skrev jeg faktisk et innlegg om for 3 år siden. Siden da har klokken byttet navn fra “Gator” til “Tail it kids”, og kommet i en nyere og bedre bedre versjon med touch-skjerm.

Les innlegget: «Vinn verdens kuleste telefon-klokke for barn!» (OBS Vinneren er trukket for over tre år siden, haha)

De supersmarte Tail it-produktene, også kjent som Årets julegave for surrehuer og bekymrede småbarnsforeldre, finner du i Power-butikker – eller ved å klikke her: Tail it: “Verdens minste GPS Tracker”.

1 kommentar
  1. og du er klar over at når dere har rotet bort nøklene så har dere også glemt å lade trackeren?hehe

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg