Vinn verdens kuleste telefon-klokke for barn!

/ sponset innlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Se for deg dette.

Du sitter hjemme og ser på klokka. Barnet ditt skulle bare ut og sparke litt fotball, men komme tilbake til middag i løpet av 15 minutter. Nå har det gått 30. Hva er det som tar så lang tid?

Enda noen minutter passerer, men fortsatt ingenting. Du begynner å bli litt bekymret, men tenker at du sikkert bare overreagerer. Men likevel… Du klarer ikke vente lenger og løper bort på banen for å se.

Ingenting. Ingen barn, ingen lek, ingen beskjed. Bare en forlatt ball uten et eneste spor, og nå har det snart gått 40 minutter. Hva i all verden gjør du nå?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hvorfor ikke bare ringe barnet og spørre? Nå kan du nemlig nå barnet når som helst med en Gator telefon klokke til barn.

Den ser kanskje ut som en vanlig, ganske kul barneklokke, men i realiteten er Gator en telefon-klokke i forkledning! Det betyr at hvis du lurer på hvor barnet er, er det bare å ringe 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bekymret far med et hint av sinnarynke.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og han bare: “Jada masa, jeg er rett borti gata”.

 

Det geniale med Gator er at veldig små barn sjeldent har egen mobiltelefon, og litt eldre barn legger gjerne fra seg telefonen overalt. Men en klokke blir på armen. Dermed tar det bare sekunder å ringe for en rask status hvis du først har begynt å bekymre deg.

Klokken ringer, barnet svarer, så vet du hvor barnet er på 2 sekunder, fremfor å måtte løpe nabolaget rundt og brøle som en panisk gorilla. Hvis ikke barnet svarer selv, vil klokken automatisk svare etter tre ring, slik at de eventuelt slipper å ta hånden av sykkelstyret eller lignende.

Alt du trenger er et SIM-kort og en klokke, så er du i gang 🙂

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Kan´ke preike, hat trick på gang”

 

Klokken settes enkelt opp med en egen app. Der legger man blant annet inn navn og nummer til de som har tilgang til å ringe telefonen, for dette gjøres manuelt slik at ikke uvedkommende kan kontakte barnet. Eventuelt kan man også sende hverandre talemeldinger. Smart, raskt og enkelt 🙂

Telefonen har også en GPS-funksjon, som viser klokkens posisjon i sanntid på et kart. Ikke at man trenger å overvåke barnets nøyaktige posisjon til alle døgnets tider, men det kan jo for eksempel være en trygghet for litt eldre barn å ha mamma eller pappa på armen når man må gå gjennom en mørk skog på vei hjem.

Telefon-klokken har også en veldig smart nødmodus som gjør det mulig for barnet å kontakte foreldrene selv. Klokken ringer opp de numrene man selv har satt på nødlisten (f.eks mamma, pappa, bestefar), og fortsetter helt til noen svarer. Veldig praktisk ved et eventuelt nødstilfelle eller i “ikke-fullt-så”-nødstilfelle, av typen: “Hei, det regner, kom og hent meg utenfor hallen” 😉

For uansett situasjon, har du først begynt å bekymre deg, er det bedre å få svar på 10 sekunder enn å sitte hjemme i neglebitende frustrasjon og vente.

Les mer om –> GPS klokke til barn

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… også virker den som en vanlig klokke også 😉

 

KONKURRANSE – VINN 2 STK. GATOR-KLOKKER!!

Gator2 er nylig blitt lansert i Norge og jeg har vært så heldig å få dele ut intet mindre enn 2 klokker til en av mine lesere!

For å delta i konkurransen, legg igjen en kommentar i dette innlegget med følgende:

 • Navn
 • E-postadresse (så jeg får kontaktet deg)
 • Navnet på en annen person du ønsker at skal vinne en tilsvarende klokke 🙂

Det kan jo være en bror, søster, venn, kollega eller hva som helst, bare de fortjener en skikkelig kul og nyttig overraskelse. Eller snakker vi kanskje om årets desidert kuleste julegave? 😉 Så legg igjen en kommentar og kryss fingrene, så er du med i trekningen.

LYKKE TIL!!

 

 

>> Sjekk ut Gator på Facebook <<

  1. Yesyesyes! De der så fantastiske ut !! Er modær’n til to gutter som stadig er høyt og lavt ! Så selv om jeg fortsatt er fan av å skrike utover nabolaget at NÅERDETMIDDAG!!!! så kan jeg jo hive meg på den moderne bølgen å GPS merke gutta istedet ! Rene “James Bond” mammaen😂😂 Hiv og hoi , og takk hvis jeg vinner !

  2. Önskar å att Anders Skorve ska vinna då vi har to flotte gutter på 6 & 7 år som hade behövt detta.

  3. Jeg ønsker å vinne sånn til 5 åringen min som ofte er ute å leker med vennene sine. Ønsker at Stian vinner en.

  4. Dette hadde vært knas til min 4,5 åring 👍
   Hadde vært supert til gutten (6 år) til min gode venninne Malin også 😃👍👍

  5. Jeg ønsker meg en sånn til min 4-åring. Og gjerne en til Morten slik at toåringen også kan få en etterhvert 🙂

  6. Hadde vært genialt til gutten min på 7 år som begynner å kunne klokken og blitt så flink å lese, men fortsatt litt ung for å ha mobil(smartphone) ! 😀
   Epost skrev jeg på hvem jeg var, men kan vel skrive den her og for sikkerhetsskyld: [email protected].
   Og tenker min søster, May Britt hadde syntes det samme til hennes 7 åring. 😀

  7. Jeg vil gjerne ha en sånn til 8-åringen i huset som ikke kommer hjem til middag eller kveldsmat. Hadde vært genialt å ringe og be han komme hjem.
   Han har fått klokke, men den rota han bort.
   Mobiltelefon har han ikke sjans til å ta vare på, han har nok med å få med seg sko (!), jakker og luer hjem.
   I tillegg vil jeg at min venninne Siv Anita Krokstad skal vinne til sin sønn Petter. Han er 10 år og er autist. Han har ikke språk, så om han stikker av kan han ikke fortelle noen hvor han bor.
   Men, sa er det jo genialt med gps som gjør at mora eller faren kan finbe han.

  8. Vi ønsker oss en sånn til snart skolegutten vårres som vi rusler (les kappganger heseblesende rundt hele borettslaget) etter hver kveld. GENIALT! ✋
   Og ønsker og vinne en til en knaillgod kollega (Hilde) og skolejenta hennes.
   -barnehagetanta
   (Britt Anita, [email protected])

  9. Ønsker veldig gjerne å vinne denne til min 7åring som går alene hjem fra skolen nå som han har sluttet på sfo.
   Og så ønsker jeg veldig gjerne at venninna mi Charlotte skal vinne en sånn klokke til sin datter 🙂

  10. Ja takk :))
   Ønsker at min mann også skal vinne en sånn. Greit å vite hvor småtten befinner seg, og få kontakt med mannen som er temmelig fjern med mobiltlf! :p

  11. Jeg ønsker å vinne disse til gutta mine. De har begynt å ta skolebuss enkelte dager og har gått av feil 2 ganger. Full leiteaksjon. Hadde vært ypperlig hjelpemiddel for nervøs alenemor!

  12. Jeg vil gjerne ha en sånn til mitt vimsete barn Herman
   Hans kamerat hadde hatt en stor glede av en også, Kasper:)

  13. En sånn ønsker jeg meg til min datter på snart 8 år som stadig er på farten 🙂
   ønsker også at min gode venninne Silje skal få en sånn til sin sønn. Veldig praktisk for to alenemødre 😉

  14. Ønsker meg en slik klokke til min sønn, som er ekspert på å stikke av når vi er noe sted. Samt at jeg ønsker å vinne en til min nevø. Så håper at jeg kan gi en slik i gave til hans foreldre: Tonje og Stefan. 😊
   Krysser fingre

  15. Ønsker oss veldig denne duppedingsen,
   kanskje en av verdens kuleste og
   smarteste oppfinnelser for bekymrede
   foreldre og barn! 😀
   Og den andre kunne jeg tenke meg å gi
   til den personen som jeg synes har
   mest behov for det av dem som melder
   seg her etter hvert. 🙂

  16. Super kul. Sønnen min Johannes
   på 3.5 år hadde elsket en sånn.
   Tror nok fetteren hans Nicolai
   hadde å blit glad for en å.
   Like gamle å elsker å være sammen.
   (Monica , [email protected])

  17. Ja!! Ønsker oss veldig en sånn klokke!!
   En vimsete førsteklassing i hus!
   Ønsker at Knut Arve Husabø kan vinne en klokke og!😊

  18. Den hadde vært supert å vinne! Min venninne Camilla har og barn som kunne ønske seg den. 😊

  19. Denne hadde vært super for husets 5-åring – og, ikke minst, for hans foreldre. Mannen min har nemlig epilepsi. Knotten er i teorien drillet i hvordan han skal ringe etter hjelp hvis pappa’n mot formodning får et anfall mens de er alene, men jeg er slett ikke sikker på om han vil huske hvilke knapper han skal trykke på (om han overhodet finner telefonen, da…). Gator-klokka ville derfor gitt oss ekstra trygghet.
   Om jeg vinner, så ønsker jeg å gi klokke nr 2 til min niese Alexandra (vel, strengt tatt til hennes 6-åring, da) 😊

  20. Ønsker meg skikkelig til 5åringen som er ut å leker i
   Borettslaget:-)
   Ønsker meg at Karoline skal få en til jenta si:-)

  21. Mi snuppe som er blekkulf (kommende skolebarn i bhg) har et enormt behov for å vise at hun er stor jente og maser daglig om mere frihet.
   Hennes største ønske er å skulle få lov til å gå til vennine sine i gata alene og be de med ut på lek på lekeplassen. Og det ALENE, uten en mamma eller pappa følger etter. Til i dag så har hun enda ikke fått lov til det uten at vi holder et øye med henne, med en sånn klokke kan kanskje foreldrene slippe henne litt løs men fortsatt føle oss trygg på at vi vet hvor hun er og er bare et ring unna! 🙂
   Ønsker også at kompisen Johannes på 7 år skal få det, da han kan være kjapp med å være med storebror på tur ut uten å få lov alltid!

  22. Hadde vært helt supert med en sånn til 6-åringen. Kyrre hadde og kanskje likt å få en sånn en😊

  23. Ønsker gjerne å vinne klokken, til nevøen min på 4, så kjekt for mammaen og pappaen, når han er ute å leker! Han en liten røver den gutten der, så å kunne nå han på så enkelt vis, hadde vært toppers!
   Ellers ønsker jeg at Linnea skal vinne en klokke, til seg selv (8 år)!

  24. Ønsker meg veldig en sånn til yngstemann som har egenskapen til å forsvinne på ett blunk. Uten å ofre en bekymret Mams en tanke 😱 Ønsker også en til min kusine Elise, som har en gutt som er helt lik min gutt 😰

  25. Ønsker veldig til min 7-åring som altfor ofte kommer for sent hjem 😉
   Ønsker også at Marlene skal vinne en 😀

  26. Denne hadde vært super å vinne! Har en 5 åring som ikke gidder å svare når jeg står å brøler etter han i n I nabolaget, og han har akkurat begynt å utforske litt lengre enn utenfor hagen. Tipper at irina brenne også ønsker seg en sånn en.

  27. Oioi 😃 Dette var jo helt genialt! Ønsker oss en slik til mini, og skulle gjerne gitt vekk en slik til min venninde Mariell også 😃

  28. Midt blinken til eldstemann på 5år 😊 Silje hadde nok blitt glad for en sånn til eldste frøkna henner også 😊

  29. Denne hadde vært fint å hatt når jenta mi blir eldre og begynner å dra ut med venner ☺
   Ønsker også at min søster Silje-Marlen skal vinne en til sin datter ☺

  30. Ja takk 😇 ønsker også at søstera mi med 3 små gutter også gjerne skal vinne ei!😅
   Stått på ønskelisten en stund!

  31. Ønsker oss en slik klokke, da vi har en sønn som ofte glemmer å si hvilken av naboene han drar en tur til.
   Og så ønsker jeg en slik til min søster Anette sin sønn 🙂

  32. Jeg vil veldig vinne en til min sønn på 7 år.
   Jeg vil også at Margrethe Karijord også skal vinne.

  33. Jaaa takk !! Den hadde jeg trengt til min aktive fire åring. Tror nok min venninne Synne også hadde fått blitt glad for en til sin sønn, som igjen er bestevenn med min sønn. Stas stas stas!

  34. Ja!!! Vil gjerne vinne ei slik klokke! Og så vil jeg jeg gjerne at søstra mi Elin og skal vinne en!:)

  35. Altså; dette var veldig midt i blinken til mannen min. Trenger ikke å nevne ett annet navn (kanskje med unntak nabohunden Kira som går løst hele tiden)
   PS: MANNEN MIN HAR FRI VILJE ..

  36. Så bra dette har kommet hit 🙂 Vil at min kjære bror Emil skal vinne en sånn til sin sønn Bendik:-)

  37. Ønsker å vinne en sånn til min sønn 🙂
   Han ELSKER klokker 🙂
   Og en til min bror, kjempe fin julegave så han vet hvor sønn hans er. Søstera har fått mobil, han er litt for liten til telefon ennå. Men aldri for liten for en klokke 🙂

  38. Vil vinne denne til 5 åringen som begynner på skolen neste høst og en til tantebarn som begynte på skole i pr. Tøft å være foreldre når barna skal begynne å gå steder alene 😳
   Krysser fingre og tær for denne premien!

  39. Klarte å bli svindlet på finn.no da jeg kom over to sånne klokker, pent brukt… 1500 kroner i dass og mine to apekatter må fortsatt innfinne seg med at mor-gorilla brøler etter dem når middagen er klar.
   Hadde vært supert om jeg kunne spart stemmen litt. Og få brukt de to simkortene jeg hadde gjort klar før svindelen slo til… *flau*
   En annen jeg ønsker skal vinne er min sjelevenn: Magnus
   Hi/five

  40. Sånn ønsker vi oss! Perfekt i en travel hverdag hvor minsten må begynne å gå litt mer alene når han skal noe.
   Vil også at min venninne Andrea skal få en sånn, siden våre barn ofte er ute sammen. Øker sjansene for å få tak i iallefall en av dem.. 😉

  41. Snuppa i huset blir 8 år i Desember og ønsker seg en sånn klokke over alt på jord! Krysser fingrene for at vi vinner denne. Storebroren hennes, Oliver hadde også digget en sånn en.

  42. Hadde blitt veldig glad for å vinne ei sånn klokke! Jenta mi er nok litt liten til ei sånn enda, men har fleire tantebarn som hadde blitt super happy for ei sånn 🙂
   Kan tenke meg at svigerinna mi Ida hadde blitt glad for å vinne 😉

  43. Ja takk 🙂 stor jenta mi blir 4 år i morgen. Hun begynner å bli stor og en slik klokke hadde vært perfekt. Venninna hennes Astrid hadde også satt pris på en slik, hvertfall moren hennes Elin 🙂

  44. Jeg ønsker meg ei slik klokke til jenta mi 😊 og kanskje søstra mi ønsker en til en av sine barn 😊

  45. Ønsker meg en slik å gi i gave til tantebarnet mitt, eller til kusina mi sin 6 år gamle sønn 🙂

  46. Det her trengs virkelig på sønnen min, for jeg er en sånn brølende gorilla mamma 🙈🙈😂
   Også syns jeg venninnen min Mimsy fortjener en til sin datter, for de er bare herlige begge to ❤

  47. Wow. det var en skikkelig kul giveaway. Vi ønsker oss een slik. Hadde Vært råkult om broren min Are hadde vunnet og. Så kunne vi Vært mer trygge på å sende ut jentene etterhvert. Hilsen hønemor

  48. Wow, denne hadde vært fantastisk å vinne til snuppa vår på 6,5 år 🙂 🙂
   Kan også tenke meg at mitt tantebarn Theo på 4,5 år ville elsket en klokke som dette, og moren hans ville nok elsket den mer 😀

  49. Denne klokken hadde vært super til 7-åringen som har forlagt telefonen sin på et lurt sted.
   Den hadde også vært perfekt for den 6 år gamle datteren til Bente Holbæk, som nylig har begynt å gå hjem selv fra skolen.

  50. Min datter på snart 8 år, er utrolig dårlig til å passe tiden når hun er med venner. Så en slik klokke hadde vært GENIAL!
   Og jeg vil også gjerne at min gode venninne Cecilie kan vinne en, slik at hun lett kan få tak i sin datter, som er min datter sin partner in crime.

  51. Jatakk😊 Det hadde vært helt ypperlig for min sønn på 5 år, som er over alle hauger hele tiden som en apekatt, og ho mor er en smule overbekymret 😅 I tillegg digger han klokker👍 Søstra mi Rikke Westeng har også en superaktiv jente som har begynt å bevege seg bortenfor husveggene, nærmere sagt nabolaget😊

  52. Hadde vært perfekt julegave til guttungen😊🖒 krysser fingrene og ønsker å dele vinner sjangsen med karianne og dattern❤

  53. Det hadde vært helt supert for oss som akkurat har flyttet til nytt nabolag.Syns også min venninne Vibeke fortjener en slik som også nettopp har flyttet til nytt nabolag

  54. Hei. Jeg ønsker meg en sånn til datteren min som går i 2. Klasse og har veldig lyst til å begynne å gå alene hjem fra skolen 🙂 Jeg tenker at kameraten hennes, Adrian også har lyst på en.

  55. Denne hadde vært perfekt til min sønn i 1 klasse! Vil at bestevenninna mi Lene skal vinne en til sin sønn og.

  56. Jeg ønsker å vinne en! Hadde vært greit å kunne smekka den på jentungen som altid bare glemmer seg av. Min mor lill taylor viø jeg ogsåbskal vinne 🙂

  57. Ønsker meg veldig en slik til min mellomste sønn❤️Han har cfc- syndrom så hadde vært betryggende om han hadde en slik flott klokke☺️ønsker også at min eldste sønn skal vinne en fordi han er verdens beste storebror❤️

  58. Jeg ønsker å vinne til sønnen min fordi jeg gruer meg allerede til å ikke vite nøyaktig hvor han er (4årig vims) og en til bestisen og svigerinna mi Hege som kan bruke den til nevøen min som også er Litt for liten til mobil. Og så er det jo utrolig Pop med klokker så sønnen min hadde blitt vill om han fikk en 😊🎅🏻🙌🏻😄

  59. Hørtes ut som en flott telefon-klokke! Hvis jeg vinner vil jeg også gi en til min fine venninne Cecilie.

  60. Denne er genial! Kjekt når 6-åringen vil gå alene hjem fra skolen 🙂
   Jeg tenker kanskje at Marianne (Nabo’n) kunne trengt en til sine barn også 🙂

  61. Det hadde vært rått å vinne den til min 5-åring!
   Ønsker det samme til min søster Ragne sin 5-åring :-).

  62. Perfekt julegave til min bonussønn som er rimelig aktiv og mye ute med vennene. Men aldri husker å ta telefonen med seg.
   Anja hadde sikkert også trengt en slik til sin frøken 🙂

  63. Ja, en sånn hadde vært super til den oversosiale 7,5 åringen vår som raser rundt i borettslaget. Kompisen hennes Lucas hadde nok også hatt god bruk for en sånn!

  64. Oj!! Så smart! Selvom jeg er 19 år og har skjønt at det er greit å ha med seg telefonen og svare når noen ringer så har jeg 2 lillebrødre som sikkert ikke hadde hatt vondt at disse klokkene. En lillebror på 16 som aldri tar telefonen og en lillebror på 3 som ikke har telefon, men som sikkert hadde syntes at dette hadde vært dødskult! Også har jeg to foreldre som hadde syntes at dette hadde vært suuuper praktisk når gutta er ute på vift. Så jeg ønsker meg altså en klokke til hver lillebror 🙂

  65. dei tlf klokkene høres geniale ut 😍
   Det hadde virkelig han minste min hatt bruk for når han er ute og vimser rundt.
   hadde en hendelse med han for et par uker siden når eg hadde en forstuet fot der han var ute og plustelig så var han borte vekk, eg måtte vandre rundt i halve nabolaget på leit etter han med den forstuet foten min for han hadde visst gått inn til noen og eg visste ikkje hvor
   nabolaget her eg bur er fullt i leiligheter så du kan bare tenke deg det stresset eg fikk når eg ikkje visste hvor han var 😂
   Kan si hele nabolaget fekk seg litt av et syn der eg hinket rundt i nabolaget med tykke sokker på den ene foten som ikkje fikk plass i en sko og den andre foten i en sandal 😂😜
   Vil vinne en til min kjære mann også slik at vår datter også kunne hatt en slik klokke 😉😂

  66. Jatakk 😎✌ datteren min Mira Melissa hadde digga den
   klokke-mobilen og kunne gjerne tenkt seg en sånn til
   kusina si å 😄

  67. Vi ønsker oss en klokke til mini snart 5 👌🏼 Min kjære nevø, bare et halvt år eldre ønsker seg også en sånn klokke. Da kan bestevennen leke sammen ute med like “Ben 10”-klokker 🤖

  68. Heisan.
   Ja takk vil gjerne ha en slik til min 4 åring. Han er både høyt og lavt. Og har ei på 1,5 som snart tar igjen storebror på å være høyt og lavt 😊😊Dette hadde vært midt i blinken.
   Ønsker at min gode venninne Kathrine som har ei på 6 og ei på 4 skal få en slik i gave fordi hun fortjener dette 😊😊

  69. Elsker nyttige dingser som kan skape en tryggere hverdag for barn!
   Hadde vært topp om min sønn på 7 og hans kompis Linus kunne fått hver sin!

  70. Fantastisk klokke. Den ønsker jeg meg til min 6 åring. Som nå begynner å få Være ute i gata alene. Dettet hadde vært en trygghet. For han kan finne på å gå litt langt eller glemme når han skal inn☺
   Ønsker også at sønn til venninna mi skulle fått en sånn😊

  71. Så utrolig kjekt det hadde vært nå som 7 åringen har lyst til å bli pittelitt uavhengig av hønemora si😂 Hadde jeg vært så heldig å vinne tror jeg jaggu jeg hadde gitt bort en til Sabine også, altså sønnene hennes da – Tobias 😆

  72. En slik klokke hadde vært super til min datter som skal begynne å gå hjem fra skolen alene. Underlig hvor lang tid det kan ta å komme seg hjem når man går flere sammen 😉 Så vil jeg gjerne at min bror skal få ei klokke, da han har barn på samme alder ☺

  73. Genialt. Ønsker meg en sånn til vår gutt på 4,5 som stadig er ute på farten og glemmer ut tiden.. og som broren på 2 etterhvert kan arve.
   Anna Hovda Aanestad // [email protected]
   Søsteren min Elin kunne også hatt gleden av denne for guttene sine.
   Krysser fingrene for vinnerlykke 😄👌🏼

  74. Hadde vært perfekt å vinne ei sånn klokke til frøkna på snart fem år. Ho vimser rundt og har støtt og stadig kommet litt for langt avgårde på oppdagelsesferd. Ennå kulere hvis bestevenninna Amalie har lik.

  75. Min sønn Theo på 6 år kunne trenge en slik nå som han har begynt å utforske verden litt på egenhånd! Hans kammerat Herman hadde sikkert også hatt brukt for denne 😉

  76. Ja, ønsker virkelig å vinne til sønnen vår på 7 år. Som går hjem fra SFO og fra kamerater . Vi prøvde tidligere å få tak i på “butikken” i Trondheim men da hadde de ikke kommet inn ennå.
   [email protected]
   Vil nominere Carina Rotvik❤️

  77. Cassandra Salome Bjørkmo
   [email protected]
   Skulle gjerne vunnet en til gutten min på 5 år, som har begynt å farte rundt omkring i nabolaget, så istede for å løpe boligfeltet rundt hver gang han skulle vært hjemme, å hvis han plutselig blir sein, å slippe flere av di derre bekymringsrynkene i en alder av 23(kremt snart 24) hadde ikke gjort noe!😓
   Ville også gjerne vunnet en til en god venninne som sliter med samme problemet.😅
   Da er det bare å kryssas det som kryssas kan✌ Stor fan av bloggen foresten! Har man en dårlig dag, er det bare å trykke innom bloggen din eller Christinas, så kan man ikke annet en å glise altså😆 Dere er fantastiske

  78. Hadde vært bra å ha til åtte åringen min. Tror venninnen min Lise Rønnåbakk ville jublet om hun fikk en til datteren sin😊

  79. Ja, jeg skulle så gjerne hatt sånne klokker til mine tvillinggutter som fyller 3 år nå på fredag:D de har autisme og kan plutselig vandre uten å si ifra. De forstår ikke at biler er farlige, og de kan ikke snakke for å si ifra til fremmede at de har gått seg bort.
   Jeg ønsker også at Jesper, min mann og deres pappa, skal vinne den andre klokken:)

  80. Har en som snart fyller sju år som denne hadde vært ypperlig til. Han kan klokka, men ordinær mobil er ikke aktuelt enda.

  81. En slik klokke vil jeg gjerne vinne til min 6 år gamle datter, Elvira Oline. Venninna hennes, Lotta, hadde også trengt en slik klokke! 😊

  82. En sånn en ønsker vi oss! Også ønsker vi oss en til bestekompisen til Theodor, nemlig Mathias!

  83. Jeg ønsker meg en sånn til mitt svimhode av en sønn på 8år 😂
   Min venninne Liv Knai hadde nok trengt en til sin sønn og!

  84. Glemte å skrive opp hvem andre som kunne ha nytte av klokka. I alle fall, så hadde det vært gøy om han selv kunne valgt en kompis som også vant lik klokke

  85. Ingrid A. Lunde. Denne hadde vært super til 7 åringen min 😁 Lettere å kunne sende han til kompiser alene eller dra å handle uten han, men vite vi kan nå hverandre ved behov 😊 Søsteren min har en 8 åring som også virkelig hadde hatt behov for en slik en, med en datter som til stadighet stikker på besøk til venner uten å gi beskjed 😁
   [email protected]

  86. Har en gutt som går i 1. klasse og som har bursdag i november. Bekymrede foreldre som så fort fikk en stor gutt som nå plutselig er ute alene på ettermiddagen. Vi springer ut på tur for å sjekke hvor han er…hadde vært så bra for både oss foreldre og for skolegutten at han kan få litt mer frihet uten at vi må bekymre oss hele tiden! Det hadde også vært så stas om bestevennen hans hadde fått en klokke også slik at foreldrene der i huset også kan slappe litt av på ettermiddagen😅

  87. Jeg vil gjerne vinne en slik klokke som jeg kan gi til min lille nevø til jul.
   Jeg synes også min kjærestes lillesøster burde ha en slik nå som hun skal begynne å gå hjem fra skolen selv! Perfekt julegave til de som har alt, men som egentlig ikke har alt allikevel.

  88. Sånn ønsk vi oss til våres sønn på 7 år! 😀🙌
   Ønsker at min venninne Tina også skal få. 😎

  89. Jonathan har nettop fyllt 4. Den hadde vært super nå når han har mer og mer lov å være ute.
   Ville gitt en til vår lille venninne Amalie også, for hun er så søt.
   Hilsen Siri
   [email protected]

  90. Den der hadde vært helt ypperlig her i huset. Med ei jente som sykler til skolen men som ikke husker å sjekke mobilen så ofte hadde dette vært gull. Jeg hadde ønsket at mitt tantebarn som er like gammel som min eldste skulle fått. For han ønsker seg veldig mobil.

  91. Ønsker å vinne klokke til min snart 5åring. Hadde vært utrolig beroligende, da hun allerede maser etter telefon, og vi kvier oss til å la henne gå særlig ut alene. Kjekt om min bestevenninne også kunne få en, da sønnen hennes også er min datters kjæreste 😉

  92. Hadde vært fint å ha til frøkna mi. Ønsker at venninna mi Christina også skal få en til si frøken

  93. Oh yes ønsker veldig en til 9åringen og en til fadderbarnet mitt på 6 (da hadde moren blitt super glad 😉⌚️⌚️

  94. Hadde vært supert til frøkna på snart 6 år! Ønsker også at Stian får, så yngsteman også kan få en etterhvert 🙂

  95. Åja! Ønsker oss sånn til min stedstter, som ikke er liten, men heller ikke stor.. har veldig behov for å lære seg ansvar og frigjøring. Hun har også bursdag lørdag 15.10 så denne hadde vært perfekt. Ønsker også en til min søster Camilla, sin elste datter.

  96. Ja takk 😊Kjenner til den med at sønnen plutselig er borte og jeg aner ikke hvor han er 😱 Stresser meg opp og blir nesten hysterisk da han bare skulle være utenfor huset 😳Sykkelen er borte og 6 åringen likeså 🙈Så jeg ønsker at min sønn Henrik vinner en slik en kjekk klokke så mora kan slappe litt mer av 😉 Vil veldig overraske Kjetil med en slik klokke også da han har det samme problemet som meg 😊
   Hilsen Barbro Roksvåg
   [email protected]

  97. Ååå hadde vært perfekt til 6.5 åringen her i huset som flyr bygda rundt att med kompiser.
   Ønsker å gi den ene til beste kompisen sånn att vi får tak i de 😉

  98. Denne hadde vore heilt genial til barna våre 🙂 ønsker å gi ei til venninna mi Anne Grete også 😉

  99. Denne hadde vore heilt genial til barna våre 🙂 ønsker å gi ei til venninna mi Anne Grete også 😉

  100. Hei
   Jeg men også min gutt hadde hatt glede av ei slik klokke. Utmerket bursdagspresang kanskje👍🏼👌🏼. Kul var den jo også. Samtidlig ønsker jeg at Lise Renate Løvik kan vinne👊🏼👏🏼

  101. Hei. 😊
   Sebastian på 7 år har denne på ønskelista til Jul.
   Krysser og håper.😊😊 Amalie er en veldig god venninne hvor kult er ikke det om hun også hadde hadt sånn😉

  102. Vår datter på 6 år har VELDIG lyst på en slik. Og det har vel egentlig oss foreldre også. Konseptet virker rett og slett helt genialt👌🏻😃. Ønsker at Bjørn skal vinne en slik også.

  103. Hadde vært super til 7 og 5 åringen her. Ønsker også at Synnøve Lohnbakken kan vinne til sine barn.

  104. Vil gjerne vinne ei slik kokke til mine barn og til min venninne sine barn Ann Kristin Gundersen😃

  105. Navn: Brita Lyng
   Epost: [email protected]
   Jeg ønsker veldig gjerne å vinne en slik da min datter har epilepsi og ikke kan gå noen steder uten en voksen fordi hun kan få anfall. Med en sånn klokke kan hun rusle seg en tur utenfor tomta vertfall. Hun hadde blitt i ekstase om hun fikk gå seg en tur 🙂 Dessuten har hun bursdag nå snart, i November. Syns hun fortjener å dra ut samme med jevnaldrende barn, føle seg som en stør jente, føle mestring, tenk deg for en frihetsfølelse 🙂

  106. Genialt !! Denne ønsker jeg veldig at farmorjenta som blir 8 år om noen få strakser kunne få ♥ Vi er også så heldig å ha ei farmorjente på snart 4 år som veldig gjerne kunne hatt denne flotte klokka/telefonen ♥ 🙂

  107. Ay ay, en sånn ville vært perfekt! Tror naboen hadde likt den også, sånn som han gauler etter ungene sine. Virker som de aldri er der han forventer de skal være. Haha.

  108. Disse hadde passet perfekt for min bror, som er alene med to små jenter, så jeg vil gjerne vinne en, også ønsker jeg at min bror Karl Erik skal vinne en 🙂
   Han er den mest omsorgsfulle, og snille alene pappa’n jeg vet om, ikke minst så tålmodig og hengiven når det kommer til de to jentene sine på 6 og 8 år😀
   Så nå krysser vi det som krysses kan for at vi vinner 🙂

  109. 6åringen ønsker seg veldig en sånn “klokke man kan snakke i og vi voksne kan få låne om vi glemmer mobilen” Noe jeg ofte gjør…… Så da kunne vi ringt pappaen og sagt ifra 😂

  110. Sønnen vår på 5 år har diabetes og må ofte avbryte i leik for å kontakte oss foreldre for vurderinger når blodsukkeret svinger, det hadde gitt han mer friheten og oss mer trygghet at vi kan ringe å sjekke og han kan kontakte oss for råd <3
   Vil gjerne at kompisen hans Tobias skal vinne en også for han er så flink å ta ham med ut å leke og sier ifra til oss voksne når gutten vår trenger hjelp, så han hadde super duper fortjent en også!!!
   Ha en fin kveld, håper vi hører fra deg 🙂

  111. Sønnen vår Leon Alexander på 7 år fortjener å vinne en slik en.Han selv maser om å få seg ny telefon,men vi foreldre synes dette er litt tidlig da han ikke har lært seg klokken helt enda,og vi vil ikke se han bli sittende å spille til alle døgnets tider.Har lest litt om denne Gator klokken,og den ser genial ut.Hadde sønnen vår fått seg en slik så har han blitt en mer tryggere gutt nå som mørket kommer,og hvis det skulle være noe spesielt så er det bare å trykke på denne.Krysser fingrene for oss.Og hans bestekamerat Tobias hadde sikkert blitt kjempehappy for å vinne en slik han også.Mvh Annicke Lindblom

  112. Kamilla Lomøy, [email protected]
   En telefon på armen, med lett tilgjengelighet,
   Når vår 6 åring vandrer i sin egen lykkelighet!
   Tiden flyr i lystig lek, og glemmes så altfor fort,
   Imens mammaen med en 1-åring på hofta, har middagen ferdig kokt
   En rask kommunikasjon i form av et ring,
   Gjør innsamling av hele familien rundt omkring
   klare til middagskos og gruppeklem(ming)
   Klokke nr to ville vi gitt til vår datters tremenning,
   Da han også er ny førsteklassing 😊
   Gps klokka står høyt på julegaveønskelista som vi foreldre ønsker til vår datter da vi nettopp har flyttet til nytt nabolag i storby, og selv er vi foreldre vante bygdefolk. 🙂

  113. Jeg ønsker at pappaen min gjerne skulle hatt en slik klokke til lillesøsteren min, da hun ofte er ute i parken å leker. Da hadde det vært veldig kjekt for han om hun hadde hatt en slik klokke så de kan kontakte hverandre til enhver tid.

  114. Hei.
   Jeg vil gjerne vinne 🙂
   Hadde passet perfekt til gutten min på 7 år.
   Så vil jeg gjerne at min beste venninne Aina også skal vinne 🌸

  115. Det hadde vært supert å vinne en slik klokke.
   Og så Ønsker jeg at mammaen til guttungens bestekompis skal få vinne en også.
   Hun heter Lill Tove Hegglund.

  116. O .. M … G!!!! Broren min MÅ definitivt vinne en slik en. Han kommer nemlig til å bli en slik pappa som løper rundt å skriker etter datteren sin:P Så for min stakkars lille niese sin skyld, må vi jo bare vinne! 😉

  117. Hei! Ønsker gjerne å vinne en sånn kul klokke til min datter på snart 5 år ☺️ Har også lyst til å “nominere” min datters fetter Odin ☺️
   Klem fra Hilde

  118. Jeg vil at min lillebror, Aleksander, skal vinne. Han er mye ute og glemmer ofte lade telefonen eller ta den med seg…

  119. Vi ønsker oss! Til våre to gutter på 6 og 8 år, som alltid vil på banen å spille fotball❤️ Det ville vært supert å prøve denne klokka! Kan også tenke meg at Line syns disse hadde vært kule til gutta sine👍🏻

  120. Erre innafor å ønske meg denne til min mann? Han forlegger støtt telefonen, eller “hører den ikke”, hvilket betyr en del frustrasjon når vi skal samkjøre henting av barn.
   Trond 35 år, der altså.
   Eventuelt guttungen på 7…
   [email protected]

  121. Savner REFLEKSJON! 🙁
   Det er jammen mye barn ikke får oppleve i dag, som vi selv setter stor pris på ved vår egen barndom! Og det er forsåvidt greit. Mange argumenterer med at “nå veit vi bedre” (?) men! Det siste jeg synes vi burde fjerne er tillit! Og jeg vil ikke være ett nett troll, jeg bare ønsker at folk reflekterer litt over dette.
   Folk poster kjedeinnlegg på Facebook med: “da jeg var liten gjorde vi” ditten og datten, og se på oss nå, det gikk bra. Det er samme foreldre som ikke kan la barna sine dra til fotballbanen en gang, uten å forsikre seg om at de får tak i poden med en gang hvis mamma eller pappa hjertet dunker nervøst. Litt trist synes jeg.
   Hilsen Ikke-nett-troll-skulle-bare-ønske-folk-var-mer-kritiske

  122. Min 6-åring ønsker seg klokke, og har så smått begynt å spørre om å få egen telefon, så denne ville jo vært perfekt! 😀
   Min venninne Mariell har også en 6-åring som nok også kunne hatt god bruk for en slik klokke 🙂

  123. Jeg kunne virkelig tenkt meg en sånn til 7 åringen, og så vet jeg at Lillian CARE Grønnvoll ønsker seg en til sin jente på 6 år 🙂

  124. Wow den der hadde vært super for guttungen min. Han har sett en sånn på en klassekamerat – super imponert (1 klassing) 😄 og til en annen så ønsker jeg en til Berit 😃

  125. Hei en sånn klokke ønsker min datter på 8år seg, og da er det jo klart at lillesøster på fem, Jenny også ville hatt en. Datra ville gitt en til gubben, sånn at hun viste hvor han var når han er på vei hjem fra jobb, så hun kunne fulgt med 😂
   Krysser fingre, og håper vi vinner

  126. Hei:)
   Denne hadde vært perfekt til min sønn på 3!
   Ønsker også at min søster skal vinne en også,for hun har 3 fantastiske barn.
   Det har min andre søster også,men hun skal ha et til,så der blir de 4 barn til jul:) de største barna der hadde hatt godt av en klokke;)
   [email protected]

  127. Å, denne hadde vært superpraktisk! Har en 2-åring som jeg må fotfølge ute, mens 5 åringen gjerne vil bli mere fri 😄 Ønsker også at min gode venninne Trine skal vinne denne, hun har også en aktiv 5-åring 😄

  128. Vil gjerne vinne en slik klokke til min skole gutt som skal starte å gå til og fra skolen etter jul.
   Samtidig vil jeg gjerne at min nabo Nathali skal få en til sin gutt!
   [email protected]

  129. Hadde vært supert som julegave til tante barnet mitt, en aktiv 3 åring.
   Hadde også vært veldig fint med en til lillemor 🙂
   Krysser fingrene for vinnerlykke 🙂

  130. Dette hadde vært en super julegave til storebror på 7 år.
   Ønsker også en til min gode veninne Kristine 😊

  131. Denne var veldig smart! Vi vil gjerne ha en. Ikke lett å holde oversikt med tre gutter.. Min gode venninne Cathrine kunne også trengt en slik.

  132. Oi, for en flott givesway&. Som alenemor til to små,hadde denne vært perfekt til min største på snart 5 år,som skal begynne på skolen til høsten og holder på å lærer seg klokken:) denne klokken hadde virkelig gjort ting enklere og ikke minst tryggere både for sønnen og mor:) krysser fingrene !. Hvis ikke jeg vinner ønsker jeg at min søster line Alstad skal vinne. Hun har en sønn på 10 år som ofte glemmer både telefon og klokke når han er “ut å ræk på kveillan”

  133. Dette hadde vært super julegave til nevøen min på 4 år 🙂
   Ønsker også at Espen skal vinne, så kan vi gi til nevøen vår på 7 år 🙂

  134. Ønsker oss denne veldig mykje😊 Hadde vært midt i blinken til min veldig aktive 5 åring.
   Ønsker og at mi lillesøster Randi Mari Storebø skal vinne til si jenta på 5 år 😊

  135. Ja takk gjerne, har 2 aktive gutter på 6 og 7 år som kommer til å digge denne klokken ☺️
   Genialt ⭐️👌🏼

  136. Ja det hadde vært utrolig morro å vinne en slik klokke til guttungen. 😀
   Ønsker også Therese Tofteland all lykke med å vinne ei klokke til sønnen sin. 😀

  137. Med to gærne jenter på 5 og 7 år ville både jeg og faren blitt lykkelige over å vinne klokker. Vi hadde sikkert sluppet maset om egen telefon også 👍. Krysser fingre og tær ✌🏼️✌🏼️

  138. Hei!
   Er alenemamma til tre og to som er litt alene hjemme og stadig borte i nabolaget. Da hadde det vært kjempefint med sånn klokke til de to eldste.
   Det blir den beste julegava ✌🏼️😄
   Janne Løkhaug
   [email protected]
   ✌🏼️😄

  139. Ååå denne hadde vært knallkjekt å ha👏
   Med 3 aktive barn på 4-6-8 år og mindre stress for mor😅Tvitvi!!
   Ønsker at min beste venninne også skal vinne da hun er mye alene med guttene sine❤️

  140. Jeg ønsker å vinne en slik til min datter på 5. Har sett på denne klokken før å den virker helt genial! 😄 jeg ønsker at broren min Christian skal vinne en sammen med meg til sin jente på 8 år 😊

  141. Den hadde vært fantastisk til guttungen vår Daniel på 8 år!!
   Søster med gutt på 6år hadde nok sikkert satt pris på en slik også 🙂

  142. Jeg skulle likt å vinne en slik til min nydelige (og aktive) niese på 3 år <3
   Så ønsker jeg at ei god venninne av meg skal få finne den andre, til sin gutt 🙂

  143. Den hadde vært fantastisk til guttungen vår Daniel på 8 år!!
   Søster med gutt på 6år hadde nok sikkert satt pris på en slik også 🙂

  144. Genialt! Vi ønsker oss en slik til Lillebror på 5 år:-)
   Ønsker bort en klokke til fetter Mio på 6 år!
   Hilsen Victoria

  145. Det hadde vært supert med en slik klokke. Da kan jeg kanskje roe nervene litt og la 6åringen få gå den korte veien hjem fra skolen og lekeplassen alene. Og så håper jeg mannen min vinner en så lillebror også kunne fått en 🙂

  146. Navn:lamyong
   E-post :[email protected]
   Jeg ønsker meg en klokke til sønnen min for når tvillingene kommer til verden (om 4 mnd) så da har jeg ikke muliget for å dra ut å leter etter han vis han er ute å leke. Det hadde vært hjulpet kjempe mye.
   Jeg ønsker at min svigerinne skal vinnet ett sånt for hun kommer til å trenge det går gutten hennes blir gammel nok til å gå ut selv. 😆😆 tvi thi for oss

  147. Eg vil gjerne vinne ei sånn klokke til mi veninne Tonje Johannesen! Ho hadde hatt bruk for ei sånn :-)) Digger den!!

  148. Aww den hadde vært genialt for 6 åringen min som mener at han har blitt STOR skolegutt og er ofte ute for å spille fotball. Basir ønsker også å vinne en sånn 👍🏼☺️

  149. Ja takk ønske å vinne en sånn klokke til største jenta mi😄
   Ønske også at veninna mi Lise Mari Johnsen skal få en sånn 💖💙💛💚

  150. Ønsker meg en sånn til gutten min:-) og han ønsker den veldig selv;-)
   Hadde vært perfekt julegave:-)
   Og min søster Lene hadde fått en til sin gutt:-)

  151. Ja, denne hadde vært kjekk å ha til 6-åringen! Ønsker at min søster Maria skal få en også til sin 6-åring.

  152. Har veldig lyst på en slik klokke til datteren min 🙂 Vil også at venninnen min Hilde skal få en klokke til datteren sin <3

  153. Vært flott å vunnet en klokke 🙂 e
   Min søster har også 3 barn, der han minste er i riktig alder 🙂

  154. Ønsker meg veldig en sånn til 6 åringen som alltid er ute og leker og mor som alltid går ute og leiter etter ho. Ønsker også å vinne til min niese på 7 år. som jeg vet alltid er ute 🙂

  155. Hei. Den ønsker jeg meg veldig til min gutt på 10 år som glemmer skru på tlf hver dag når skoledagen er over. Stor frustrasjon for pappan og mamman:(
   Tror den også kan være til stor hjelp for min søster Pia som har en gutt som begynner på skolen neste år. Vi voksne liker føle oss trygge på barna våre ❤

  156. Ønsker å vinne en slik til datteren på 6 år som vi må begynne å gi litt friere tøyler vedrørende å gå til venninner alene. Hadde vært supert med en slik da. Ønsker og at naboen Marianne vinner en til datteren sin 😊

  157. Dette hadde vært den kuleste julegaven å gi til min sønn på snart 9år. 😄 Jeg har en venninne med en sønn på samme alder som også hadde blitt Utrolig glad om han også fikk en.🤗

  158. Hei! Jeg ønsker veldig gjerne å vinne denne til vår aktive 5 åring. Jeg ønsker også at min bror vinner en slik, de har en flott jente som går i 2.klasse 😊

  159. Ønsker meg sånn til minste jenta mi, og ønsker min venninne Tanja skal vinne sånn til dattera si😊

  160. Hadde vært superflott med en slik til vår datter.
   Min bror skulle også ønsket seg en slik til sine barn.

  161. Hei detter er virkelig en flott klokke som alle foreldre burde ha 😊🖒 ønsker at min sønn Jon Steinar Eriksen skal få en sånn til sin sønn på 6 år.Han har begynt på skolen og fått seg mange nye venner, og vil mere ut å leke,og da har mann lett for å glemme tiden. Mvh Rita Eriksen

  162. Jeg ønsker så klart at min samboer, Tor Gaute Lien, også skal vinne en slik klokke 🙂 Siden vi har to barn, hadde det blitt en på hver 🙂

  163. Hadde vært perfekt til mine to små pøbler.
   Ønsker også at min svoger og svigerinne vinner da de har tre jenter 😊

  164. Jeg ønsker meg en til min datter, som er sjalu på at bror har fått en klokke, men ikke hun (han kjøpte den for egne bursdagspenger).
   Så ønsker jeg meg en til den litt utspekulerte, men herlige nevøen min på 5 år.

  165. Ønsker veldig gjerne en slik til min sønn på snart 6 år 😊
   Og skulle gjerne gitt en til min venninne og hennes datter på snart 5 år 😊😊

  166. Hei. Jeg ønsker meg denne klokken til vårt barnebarn Adele på snart 5 år. Hun er i den alderen hvor de tøyer grenser og beveger seg mer rundt i nabolaget på egenhånd og da hadde det vært trygt og godt både for foreldre og besteforeldre hvis hun hadde hatt en slik flott klokke.

  167. Jeg ønsker veldig gjerne denne klokken til gutten min som begynner på skolen neste år å har lang skolevei hjem, han er veldig nysjerrig å skal gå å se på alt i naturen så kan tenke meg han kommer til å stoppe opp over alt å se på alt. Er og veldig greit da han er glad i å være ute, at en kan ringe han å si når han må komme inn, evt se hvor han er. Hadde og vært enormt kjekt om søskenbarnet fikk en klokke😃

  168. Ja takk. Trenger absolutt en sånn klokke til sønnen min på 7 år.
   Også en klokke til min gode venninne Anette Slotnes Andersen. ☺

  169. Jeg ønsker at barnebarnet mitt Kristian som skal begynne på skolen hadde hatt sånn fin klokke.så trygt å kunne følge med og samtidig lærer han seg saker og ting iforhold til klokka. Den er hentet super og han hadde blitt så himla glad for han ønsker seg virkelig en sånn klokke 😍

  170. Ønsker denne veldig til jenta mi på 7 år! Og hadde jo vært helt topp om bestevenninna hennes også fikk 🙂

  171. Jeg ønsker veldig å vinne denne til min
   Vimsete og “skal bare” sønn på 8 år 😀
   Kristoffer ønsker også å vinne☺

  172. Marthe Ruen Nymoen
   Dette hadde vært supert til eldstejenta på 7 år!
   Og til min venninne Linn Merethe Solhaug😊

  173. Vi ønsker oss en slik klokke til største gutten vår☺
   Han begynte I 1. Klasse I august. Vi syntes mobiltelefon er litt tidlig så en slik klokke hadde Vært perfekt nå I denne tiden😄
   Ønsker å gi en klokke til verdens beste fadder barn på 4 år. Det hadde Vært tidenes julegave!

  174. Hei. Jeg ønsker meg veldig en slik til min datter som nettopp har begynt på skolen og har ett stort ønske om å få begynne å gå alene snart.
   Ønsker også at Filip skal få en slik klokke 🙂

  175. Hadde vært supert med en til min 5 år gamle sønn som snart må slippes ut uten voksne 😵 Hadde også ønsket en til min gode venninne Maren som er aleine med sine to barn ☺

  176. Anja Carina er mitt navn.
   Om du har et savn,
   Så kan jeg nåes Ved en havn.
   Men lettest vil det være
   Og sende en Mail med ære.
   Kanskje kan vi alle lære
   At hjelp er oss nære.
   Cecilie hun sprer mye glede
   selv når hun drar en tung tung slede.
   Som holder henne langt der nede,
   Så fortjener hun det skjede,
   Som henne vil klede.
   Håper du likte dette
   Så jeg kan hoppe og sprette.
   Ikke la oss Jette,
   Og heller ikke svette.
   Vinne gjør oss nette,
   Og da kan tårene skvette.
   Hehe. Takk for meg 😀

  177. Dette hadde blitt en superhjelp! Ønsker meg en slik ein heil masse! Å Hein Arve Aarsand kunne fått ein slik og!

  178. Hadde vert genialt til min 5 åring og 8 åring!😊 svigerinne min Marita hadde også trengt ein sånn til ungene😉

  179. Meg, til seksåringen som utforsker nabolaget og husene til sine klassekamerater, og Kanskje mitt søskenbarn som har barn i samme alderstrinn – ikke helt klar for mobiltelefon, men samtidig veldig klar for å gå alene til venner 🙂

  180. Jeg vil gjerne vinne en slik til min eldste sønn på 6,5 år.
   Som førsteklassing på ett nytt sted (vi flyttet i sommer) så er det ekstra spennende å utforske området, og ekstra lett å glemme tiden når man er med venner fra klassen.
   Og som alenemamma til to så er det ikke alltid like enkelt å løpe rundt å lete, hvis han er for sen. Så en sånn klokke hadde vært super! 👍
   Min venninne Hilde vil jeg nominere.😊

  181. Ønsker meg slik klokke til sønnen min som fyller 6 år nå i desember:) Søsteren min som har en sønn på 5 hadde også blitt super glad for denne klokken! Det hadde vært supert!

  182. Det hadde vært fantastisk å vinne denne klokken!😍 har selv vurdert den til julepresang til min sønn som akkurat har begynt i 1. Klasse. Han går alene til skolen sammen med noen venner- så hadde vært veldig greit å kunne følge med på når var fremme trygt å godt på skolen. Ønsker og en til min kjære nabo og venninne, Silje, som er mamma til en av guttene som går sammen til skolen. Ønsk ønsk**** Uansett blir det nok julegave- men alltid veldig gøy å vinne!!!! 😁

  183. Ja, vi ønsker å vinne.
   Til jul flytter vi bort fra kjent og kjært område. Og 1 klassingen skal begynne på ny skole. Og får mye lengre vei å gå til og fra skolen. Men med denne så hadde jo mor slippet å bekymre seg hver dag.
   Ønsker også at min gode venninne Hege skal vinne til sitt barn. Det hadde vært veldig kjekt for henne..
   Krysskryss

  184. Ja takk😄
   Min nabo og mammaen til åtteåringen min sin venninne ønsker jeg skulle fått vinne en slik. Sunniva Nordsteien heter hun(mammaen)

  185. Jeg skulle gjerne hatt en slik en for datteren min. Hun er 6 år og har nylig begynt på skolen. Jeg må ut å lete etter henne hver dag!
   Så ønsker jeg at den flotte svigerinna mi skal få en til barna sine 🙂

  186. Hadde vært fint med en slik klokke nå som 7åringen går alene hjem fra skolen hver dag og er ofte ute å sykler i helgene til gutta i klassen.
   [email protected]
   Ei jeg synes fortjener en slik klokke til sin sønn er Tove Wullf

  187. Ja takk 🙂 Genial klokke til en aktiv frøken på 2,5 år.
   Søsteren min trenger nok også en slik klokke.

  188. Min datter fyller 7 år denne måneden. Denne hadde gjort det tryggere for henne (og mamma!) når hun går til/fra skolen alene, og når hun er ute og utforsker verden alene.
   Ønsker også en slik til hennes bestevenninne i samme klasse.

  189. Ja takk 🙂 Genial klokke til en aktiv frøken på 2,5 år.
   Søsteren min (Linda Haugen) kunne nok også trengt en slik klokke.

  190. Jeg ønsker en slik klokke til eldstemann som har begynt på skolen. Han tar ofte buss til og fra skolen, og er mye ute og leker med kompiser. En sånn klokke hadde vært genial, så slipper man å løpe rundt og rope som en gorilla når han skal hjem igjen 😉 Ønsker også at fetteren hans Liam skal vinne en klokke 😊

  191. Min datter fyller 7 år denne måneden. Denne hadde gjort det tryggere for henne (og mamma!) når hun går til/fra skolen alene, og når hun er ute og utforsker verden alene.
   Ønsker også en slik til hennes bestevenninne i samme klasse.

  192. Dette hadde vært supert til 4-åringen min! Hun har begynt å leke ute på egenhånd i sommer, og ville gjort det enklere når hun skal komme hjem osv.
   Min gode kollega Therese Marie Orefellen kunne også hatt nytte av en slik.☺

  193. 🙏🏻 Gutten min på 5år ville blitt veldig glad for en sånn en 🤗
   Naboen og mor til lekekameraten til min sønn, Mehtap hadde blitt veldig glad for en sånn! Så kanskje vi hadde sluppet de daglige leteaksjonene etter to eventyrlystne 5 åringer 🙈

  194. Yey! Håper å vinne denne til jenta vår som slutter på SFO nå i november! Hun er et rotehue og har aldri strøm på mobilen hun har fått😳 Ønsker også at min veninne Gina skal vinne en! ❤️

  195. JA! sånn klokke ønsker jeg meg veldig!
   Hei!
   Mitt navn er Elisabeth Berg og jeg vil vinne den kule klokka!
   Hvis ikke jeg kan vinne den, så ville sikkert Torstein Grundt vunnet den!
   PS: e-posten er: [email protected]
   :D:D:D:D:D

  196. Å, ja det hadde vore heilt kanontopp å vinne ein slik til eldstemann som er 5 år og skulegut til neste år 😀 og til bestekompisen hans som heiter Joakim og er 6 år.

  197. JATAKK, en sånn ønsker jeg meg nå når eldsteskatten ska begynne å være litt utei gata alene.
   Hadde også vært kult om mi kjære svigerinne Maria H hadde vunnet denne, så vi kunne holdt litt styr på apkattene vår;)
   mailen min: [email protected]

  198. Jatakk! Dette hadd vært supert for min lille propell som er over alt😂 Og så kunne Charlotte også fått en♥️

  199. Ja dette hadde vært supert for
   guttene mine på 4&6 år😄
   Også kunne venninna mi sara fått til sine barn🍂🌸

  200. Denne skulle jeg gjerne vunnet til mitt barnebarn. Hadde vært hyggelig om min nevø Jan Inge også vant en slik til sin datter.

  201. Jatakk!😀 hadde vore super for min 4-åring! Ønske og at min tanteunge Julie kan vinna ei😊

  202. Ønsker meg veldig en sånn til min datter på 5 år.
   Da ville jeg følt meg veldig beroliget siden jeg er en “hønemor”! Har ei venninne med en sønn på samme alder som også ville blitt veldig glad for dette!

  203. Ønsker meg veldig en sånn til min datter på 5 år.
   Da ville jeg følt meg veldig beroliget siden jeg er en “hønemor”! Har ei venninne med en sønn på samme alder som også ville blitt veldig glad for dette!

  204. Denne ønsker jeg meg til min sønn samt til Simon, min overbeskyttende bror, slik at hans datter kan leke fritt ute 😂 😁

  205. En slik klokke hadde vært super for 6-åringen i huset.
   Hadde vært gøy om min svigerinne Cristina vant en slik klokke til sin 6-åring.

  206. Det hadde vært supert til min eventyrlystne gutt. Også en til tantebarnet mitt 🙂

  207. En sånn hadde vært midt i blinken
   for oss og jentungen 😃 da trenger en ikke lete etter
   strømløse mobiler,glemte mobiler osv.
   [email protected] 🙂
   Kunne også tenke meg at mi nydelige venninne
   Marita vant en til gutten sin 😍

  208. Min sønn Markus på 7 skulle jeg ønske hadde en sånn. Vet ikke hvor mange ganger jeg har kjørt eller ringt rundt til naboer for at han ikke har kommet inn til tiden:-)
   Hans søster Sara kunne også trengt, da ho legger fra seg tlf overalt eller er tom for strøm hele tiden.

  209. Genialt! Kunne hatt bruk for en til min samboer, men det får vel gå til 4 åringen i stedet 😉
   Og til min nevø på 4 år. (Inger Paulsen) 😀

  210. Jeg ønsker å vinne to slike klokker til mine to eldste tantebarn, hadde vært tidenes julegave det! <3

  211. Min frøken på 5 år trenger en slik. Visst ikke tror jeg min vakre hårmanke vil bli vesentlig mindre etter hvert 😉 Den andre bil jeg gi til min beste venn, Jens Andre, viss sønn er minst like aktiv 😂

  212. Dette hadde vært en fantastisk julegave
   til jento mi på 5 år. Hun vil være mer
   selvstendig men mor er litt bekymra.
   Jeg kysser fingrene for at jeg vinner.
   Om vi skulle vinne ville jeg delt med Bjørn
   Hilsen Monika
   ([email protected])

  213. Denne hadde vært perfekt for min rakker på 8 som konstant er bekymret for når han skal hjem, som er redd for å gå rundt alene. Dette kunne kanskje trygget han litt. Den andre klokken ville jeg gitt til tremenningen hans. (Therese Nordahl)
   Hilsen Gry

  214. Ønsker meg en slik klokke til jenta mi
   Også ønsker jeg venninna hennes izabele også vinner en 😉

  215. 5-årsbursdagsgave til eldste jenta vår. Bursdag i november så passer perfekt.
   Vil gjerne at Renate også skal vinne en slik. Vi har barn født med få dagers mellomrom 🙂

  216. Ønsker er slik klokke til min 4 åring som elsker å gå alene til barnehagen, men som har en mamma som biter negler under hele bilturen og håper han kommer hel frem (selv om det bare er en 500 meters gåtur på veldig trygge gangveger)
   Ønkser også en til Runar

  217. Hadde vært perfekt og vinne denne til min datter på 5 som akkurat har begynt og ta skolebussen. Det er et pes og alltid huske og lage avtale, skal hun ta bussen/sitte på med pappa hjem/gå på sfo/sitte på med mamma. Ønsker og vinne en til Silje Hegle også

  218. En slik klokke har jeg virkelig bruk for. Sønnen på 6 elsker å utforske verden og når man bor i Oslo sentrum er det skummelt å slippe han av gårde på egenhånd. En slik klokke kunne gitt 6 åringen litt mer frihet og mammaen mer trygghet.
   En klokke hadde også vært supert til min venninne Ane som har en sønn på snart 6 som også liker ekspedisjoner.

  219. Ønsker oss en klokke til 1.klassingen vår, som gjerne vil gå/sykle alene overalt for tida.
   Trygt for mammahjertet å kunne få tak i han..

  220. Aaah Herlig! Fint til mine tantegutter, spesielt han der ene som stikker av til bestemor bestandig ;p Det kommer vel en tid snart der han vil dra lengere ut på vift ….

  221. Ååå, tenk om vi hadde vært så heldige å vinne en slik da! Vi ønsker veldig en slik til vår minste som syns det er vanskelig å huske å komme hjem, men økonomi tilsier ikke noe kjøp akkurat nå. Så da krysser jeg fingrene for at vi er heldige da 🙂
   Hvis jeg vinner ønsker jeg at min bror som har en sønn på 6 år også vinner en klokke!

  222. De klokkene er så geniale, har ønsket meg en sånn til min åtteåring siden jeg leste om de i sommer! 🙂 Jeg er med i konkurransen 😀 Og ønsker også at søsteren min all vinne en til sitt barn også 🙂

  223. De klokkene er så geniale, har ønsket meg en sånn til min åtteåring siden jeg leste om de i sommer! 🙂 Jeg er med i konkurransen 😀 Og ønsker også at søsteren min all vinne en til sitt barn også 🙂

  224. Hadde vert perfekt til en aktiv gutt på 3 år som bare sykler og løper alle steder.
   Ønsker også at min gode venninne Rønnaug skal vinne til sin lille tøffing på 3 år!

  225. En slik hadde vært toppers for min sønn 🙂 Og jeg vil tro at vesletuppa til Solvår også hadde satt pris på en slik en 🙂

  226. Denne står høyt på ønskelisten, kunne tenkt meg en til min snille datter som går i første klasse 😊 Virker som en genial klokke. Ønsker også at Kjetil skal vinne en til lillesøster. krysser fingrer og tær🍀

  227. Ååh.. dette er årets gladnyhet 😃👏👏
   Jeg som er en over gjennomsnittet bekymret
   Mamma kunne virkelig hatt bruk for en sånn.
   Min datter er 6 år, og jeg vil jo si at
   det går ut over hennes frihet når jeg er så
   bekymret. Hun vil jo gjerne gå ut å leke alene,
   gå bort til nabofeltet litt lengere borte.
   Men når hun opp til flere ganger har “glemt”
   å si fra hvor hun går eller at hun går inn
   til noen så har jo min tillitt blitt borte.
   Denne klokka kunne vært vår reddning. Vinn vinn for
   mor og datter😄👌 Hååååper vi vinner denne! 😄
   Bestevenninna til datteren min kunne også hatt denne 😊 Marlene Solberg heter mamsen.
   Ha en fin dag 😊

  228. Hadde vært topp å hatt en sånn på snuppa på 3,5 som så smått har begynt å fly ute med guttene i nabolaget 😉 tror venninna mi Therese også kunne ha bruk for en 🙂

  229. Med en liten som stikker når det passer han så hadde dette vært genialt!
   Gjerne en til Geir Thomas Heskestad også !

  230. Hadde passet perfekt til datteren på 6år, som har lang skolevei.
   Eller til tvillingene til venninnen min Ailin, som snart skal øve på å være litt hjemme alene. 🙂

  231. En slik klokke hadde vært helt topp å ha på armen til lillesnupp 🙂
   Ønsker også at min venninnne, Tine, skal vinne en klokke til sin datter som gjerne ønsker å begynne å gå tur med hunden alene 😀

  232. Åååå vi ønsker oss veldig en sånn til vår ( lettere svimete:) 7 åring. Perfekt for han og enorm trygghet for oss!! Om vi vinner ønsker vi oss 1 til oss selv selvfølgelig(😂😂😂) og en til bestekompisen hans Oscar😃

  233. Hadde vært ypperlig for min sønn! Ville delt premien med min søster som har en datter i samme alder 🙂

  234. Hei, har super lyst til å vinne klokken til datteren min som er skolestarter!
   mitt navn: hilde nicolaisen
   [email protected]
   ønsker at Kristina Birkeland kan vinne en klokke til sin datter <3

  235. Ønsker å vinne denne til gutten min på 5, som stadig blir med selvstendig! 🙂 veldig betryggende å kunne følge med,men syntes det er litt for tidlig med vanlig telefon. Krysser fingrer og tær! Ønsker også at min søster Cathrine Wold skal vinne en klokke til sin datter 🙂
   Mvh Camilla Berg

  236. Mitt navn: Charlotte Louise Nygård
   E-post: [email protected]
   Navn på annen person: Steffen André Nygård
   Den andre personen er broren min, han har en liten gutt på 6 måneder og er stefar til en gutt på 4 år som denne klokken hadde passet perfekt til! 😀

  237. Kjekke duppeditter for enkelt å få tak i småtroll er stas! Jeg ønsker at min bror også kunne vinne en sånn til sine småtroll 🙂

  238. Ønske å vinne bægge klokken te min onga, guttn på 5 å jenta på 3. Blir jo nærvevrak av nyhetan idag så hadde vært litt betrygganess me sånne

  239. Denne har jeg ønsket meg helt siden jeg leste om den for et par måneder siden. Ser helt genial ut!
   Espen har nok også lyst på en slik 🙂

  240. Hei😊 Ei sånn klokke/ tlf har eg ønska meg lenge te jenta mi på 7 år.
   Ønsker også ei klokke te sønnen te veninna mi Randi😊

  241. Jeg ønsker meg en slik i julegave til min 7 åring. Snakk om å sanke mammapoeng da😊
   Min lillesøster Marie har to gutter på 5 og 2 år og jeg hadde blitt den kuleste tanta i hele universet om 5 åringen hennes kunne fått en til jul😉

  242. Håper å vinne en til sønnen min Sondre på 5 år.
   Ønsker at Tine Johannesen skal vinne en til sin sønn også 🙂

  243. Hei😊
   Jenten min Adrianna Leona kunne trengt en sann.
   Også gutten min Jonathan Leo
   😊

  244. Ddenne hadde vært perfekt for min veldig aktive datter på 5år😄
   Og for Iris sin førsteklassing, Emma😁❤🍁

  245. En sånn ønsker vi oss til eldstesønnen vår! Og samtidig ønsker vi at bestekompisen Liam også skal få en 😄😄

  246. En sånn ønsker vi oss til eldstesønnen vår! Og samtidig ønsker vi at bestekompisen Liam også skal få en 😄😄

  247. En sånn ønsker vi oss til eldstesønnen vår! Og samtidig ønsker vi at bestekompisen Liam også skal få en 😄😄

  248. Hei hei 🙂
   Hadde vært utrolig stas og morsomt hvis jeg vant en sånn til datteren min <3
   Krysser fingrene her***
   Takk for 2 herlige blogger som dere har 🙂
   ~~Barbro - Gjøvik~~

  249. Ønsker oss en sånn klokke til Andreas sønnen min.
   Ønsker også at mitt tantebarn Hanna skal vinne en sånn.

  250. En slik klokke ønsker jeg meg veldig til Lillesøster på 5 år, hun syns det er veldig urettferdig at Storesøster har egen telefon og får besøke vennene sine alene, uten oss foreldre.
   Hadde lillesøster hatt en slik klokke, kunne hun få gå til de nærmeste vennene sine i nabolaget uten overnervøse foreldre 🙂
   Krysser fingrene for at det er vår tur denne gangen.
   Ønsker også at min lillesøster Merete Velle-Larsen vinner til sin Eldste sønn <3

  251. Jeg ønsker meg en slik klokke til sønnen min. Og kunne veldig gjerne tenke meg å gi en til min søster som er alenemor til to gutter som er overalt, og hun hadde nok blitt så glad for denne her til guttene sine..☺

  252. Ja, takk! Det hadde vært supert å vinne en sånn klokke til sønnen vår på 7 år!
   Ei venninne med ei datter på 7 år hadde garantert også blitt superglad om hun vant ei til jenta si og 🙂

  253. Jeg er sikker på at storebror hadde digget denne, det samme med hønefaren hans 😛 Syns også min nevø A trenger en sånn, siden han alltid går tom for strøm på mobilen pga alt for mye Pokeman Go, så mammaen hans Linn Susanne burde vinne en også- så slipper vi nesten-hjerteinfarkt og hese stemmer 🙂

  254. Navn: Berit
   E-postadresse (så jeg får kontaktet deg: den ser du kanskje?
   Navnet på en annen person du ønsker at skal vinne en tilsvarende klokke :-): Rune

  255. Navn: Berit
   E-postadresse (så jeg får kontaktet deg: den ser du kanskje?
   Navnet på en annen person du ønsker at skal vinne en tilsvarende klokke :-): Rune

  256. Navn: Berit
   E-postadresse (så jeg får kontaktet deg: den ser du kanskje?
   Navnet på en annen person du ønsker at skal vinne en tilsvarende klokke :-): Rune

  257. For en fantastisk klokke!! Denne har jeg veldig lyst på til datteren min 🙂 Tenk så praktisk! Krysser fingrene for at jeg kunne vært så heldig, det hadde blitt en super julegave 🙂
   Ingunn Ruud fortjener også en klokke. Vet om noen hun kunne ha gitt den bort i gave til 😉

  258. For en fantastisk klokke!! Denne har jeg veldig lyst på til datteren min 🙂 Tenk så praktisk! Krysser fingrene for at jeg kunne vært så heldig, det hadde blitt en super julegave 🙂
   Ingunn Ruud fortjener også en klokke. Vet om noen hun kunne ha gitt den bort i gave til 😉

  259. For en fantastisk klokke!! Denne har jeg veldig lyst på til datteren min 🙂 Tenk så praktisk! Krysser fingrene for at jeg kunne vært så heldig, det hadde blitt en super julegave 🙂
   Ingunn Ruud fortjener også en klokke. Vet om noen hun kunne ha gitt den bort i gave til 😉

  260. For en fantastisk klokke!! Denne har jeg veldig lyst på til datteren min 🙂 Tenk så praktisk! Krysser fingrene for at jeg kunne vært så heldig, det hadde blitt en super julegave 🙂
   Ingunn Ruud fortjener også en klokke. Vet om noen hun kunne ha gitt den bort i gave til 😉

  261. Malin Markussen
   [email protected]
   Dette her hadde vært fantastisk til min 6 år gamle jente😊 (Som er virkelig overalt ) leita her om dagen hysterisk , finnes ikke noe verre ! Men som heldigvis ikke var langt unna 😊
   Og en til tante barnet mitt 😊

  262. Denne ønsker jeg meg til min niese på 4,5 år. Hun er høyt og lavt og løper rundt i hele nabolaget for å leke og lete etter noen å leke med. Med en lillesøster som kom 1.august så må mammaen liksom være hjemme eller ikke henge like godt med når papsen er på jobb/tur. Jeg ønsker meg en til hun og en til meg, hehe, så kan vi snakke sammen når vi sitter på do, for DET er fryktelig gøy…

  263. Ja, takk! Det hadde vært supert til 7 åringen vår som har begynt å være litt alene hjemme etter skolen. Min venninne Trine ville nok også likt denne til hennes sønn 😊

  264. Ja, takk! Det hadde vært supert til 7 åringen vår som har begynt å være litt alene hjemme etter skolen. Min venninne Trine ville nok også likt denne til hennes sønn 😊

  265. Ja, takk! Det hadde vært supert til 7 åringen vår som har begynt å være litt alene hjemme etter skolen. Min venninne Trine ville nok også likt denne til hennes sønn 😊

  266. Denne hadde vært fantastisk til min eldste jente på 7 år. Linde ønsker også en sånn til sin jente:)

  267. Det hadde vært perfekt for Mikkel og Kasper. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har måtte hente på ballbingen.

  268. Min datter kunne nok hatt en slik da hun alltid glemmer sin telefon når hun er ute.
   Kai Arne Reppen er den jeg vet kunne hatt den andre 🙂

  269. Jeg ønsker meg veldig en slik klokke. Min søster Siril ville nok også blitt veldig glad for å få en slik klokke 😀

  270. Ja takk 🙂 har en jente på snart 6 som denne passer perfekt for. Min venninne Renate hadde nok også blitt glad for en til sin datter 👍

  271. Veldig smart! Kjekt når telefon ikke er aktuelt før de er 10 år her. 🙂
   Hanna, kjekt for dere og!

  272. Ja takk 🙂 har en jente på snart 6 som denne passer perfekt for. Min venninne Renate hadde nok også blitt glad for en til sin datter 👍

  273. Veldig smart! Kjekt når telefon ikke er aktuelt før de er 10 år her. 🙂
   Hanna, kjekt for dere og!

  274. Yes please! Perfekt til dattera på 6år!
   Ønsker at Bjørn Arild også hadde vunnet en slik duppeditt ✌🏼️

  275. Pappahjerte, jeg savner at du problematiserer litt rundt bruken av klokka. Som mange kanskje kjenner til, så er både Datatilsynet og barneombudet kritiske til bruken av klokka, spesielt GPS-funksjonen, som kan bli en måte å overvåke barna på mer enn nødvendig. I tillegg kan den Bli en hvilepute for enkelte foreldre. Så slipper man å gjøre avtaler, ungene kan gå der de vil og så lenge de vil inntil foreldrene ringer dem hjem. Og ja, jeg er klar over at mobil også har GPS, men jeg ville ikke utstyrt min 3 åring eller 6 åring med mobil ennå.

  276. Denne klokka hadde vært perfekt til min sønn som skal begynne på skolen neste år. Ville også at min gode venninne Tonje skulle fått en til barna sine 🙂

  277. Heisann! Den her såg jo genial ut! Perfekt julegave til min sønn på 8 år som ikke får seg vanlig mobil helt enda 😉
   Navn: Anette Risnes
   Epost; regner med det var nok å skrive når jeg la inn kommentaren?

  278. Heisann! Den her såg jo genial ut! Perfekt julegave til min sønn på 8 år som ikke får seg vanlig mobil helt enda 😉
   Navn: Anette Risnes
   Epost; regner med det var nok å skrive når jeg la inn kommentaren?

  279. Hadde vært flott å vinne denne klokken til min datter 🙂
   Navn:Anne S. Folgerø-Holm
   En annen som kunne ha vunnet er Tommy T. Larsen 😉

  280. Åh, ja!! Denne hadde vært midt i blinken for jenta mi!
   Ønsker også at min venninne Nina skal få en sånn til ei av jentene sine☺️

  281. Åh, ja!! Denne hadde vært midt i blinken for jenta mi!
   Ønsker også at min venninne Nina skal få en sånn til ei av jentene sine☺️

  282. Åh, ja!! Denne hadde vært midt i blinken for jenta mi!
   Ønsker også at min venninne Nina skal få en sånn til ei av jentene sine☺️

  283. Wow! For en fantastisk oppfinnelse! Så deilig å vite at barna også kan ta kontakt om de trenger, på en enkel og trygg måte:)
   Jeg ville beholdt en selv til vår sønn, og gitt den andre til nevøen vår, Mats:) Disse gutta er nemlig høyt og lavt, og veldig glad i å være ute og kose seg:)

  284. Wow! For en fantastisk oppfinnelse! Så deilig å vite at barna også kan ta kontakt om de trenger, på en enkel og trygg måte:)
   Jeg ville beholdt en selv til vår sønn, og gitt den andre til nevøen vår, Mats:) Disse gutta er nemlig høyt og lavt, og veldig glad i å være ute og kose seg:)

  285. Hadde vært veldig kjekt å vinne! Vet at min venninne Renathe også hadde satt pris på ei sånn ei.

  286. Hadde vært veldig kjekt å vinne! Vet at min venninne Renathe også hadde satt pris på ei sånn ei.

  287. Åh, ja!! Denne hadde vært midt i blinken for jenta mi!
   Ønsker også at min venninne Nina skal få en sånn til ei av jentene sine☺️

  288. Hadde vært veldig kjekt å vinne! Vet at min venninne Renathe også hadde satt pris på ei sånn ei.

  289. Åh, ja!! Denne hadde vært midt i blinken for jenta mi!
   Ønsker også at min venninne Nina skal få en sånn til ei av jentene sine☺️

  290. Hadde vært veldig kjekt å vinne! Vet at min venninne Renathe også hadde satt pris på ei sånn ei.

  291. Dette høres helt ideelt ut sammenlignet med en mobiltelefon som kommer til å bli gjenglemt eller knust på null komma svisj. Håper at både jeg og Kai vinner 🙂

  292. Dette høres helt ideelt ut sammenlignet med en mobiltelefon som kommer til å bli gjenglemt eller knust på null komma svisj. Håper at både jeg og Kai vinner 🙂

  293. Dette høres helt ideelt ut sammenlignet med en mobiltelefon som kommer til å bli gjenglemt eller knust på null komma svisj. Håper at både jeg og Kai vinner 🙂

  294. Dette høres helt ideelt ut sammenlignet med en mobiltelefon som kommer til å bli gjenglemt eller knust på null komma svisj. Håper at både jeg og Kai vinner 🙂

  295. Siden jeg å bestevennia har fått hversin gutt med 3 ukers mellomrom hadde det vært topp å få en klokke til hver av guttene våre. Vi er helt sikre på at disse to kommer til å finne på mye rølp sammen, og da hadde det vært flott å ha litt kontroll på hvor de er iallefall(emoji som ler så den griner) 🙂 🙂

  296. Siden jeg og bestevennia har fått hversin gutt med 3 ukers mellomrom hadde det vært topp å få en klokke til hver av guttene våre. Vi er helt sikre på at disse to kommer til å finne på mye rølp sammen, og da hadde det vært flott å ha litt kontroll på hvor de er iallefall(emoji som ler så den griner) 🙂 🙂

  297. Ønsker å vinne en slik til niesa mi Ella Marie ❤️ Og samtidig ønsker jeg at bestevennen til Min datter Emrik får en også❤️

  298. Eldstegutten er 7år ung og tar bussen til skolen til tider
   og noen dager går han til fruens jobb, eller hjem.
   hadde vært kjekt å kunne ringe han uansett hvor han er,
   (slippe å ta ringerunden til alle naboene og rope på
   terassen, og for oss å vite at han kan ringe oss:)
   Jeg ønsker meg en klokke til lillesøster her i heimen også.

  299. Hadde vært veldig kjekt med ei slik klokke til vår kommende skolestarter!
   Vinner vi ei slik, har jeg ei storesøster med et skolebarn som vel også hadde kunne trengt klokke 🙂

  300. Hadde vært veldig kjekt med ei slik klokke til vår kommende skolestarter!
   Vinner vi ei slik, har jeg ei storesøster med et skolebarn som vel også hadde kunne trengt klokke 🙂

  301. Min datter kunne nok hatt en slik da hun alltid glemmer sin telefon når hun er ute.
   Kai Arne Reppen er den jeg vet kunne hatt den andre 🙂

  302. Ønsker meg svært gjerne en slik til sønnen min på 6 år.
   Slik at jeg slipper å bekymre meg når han tar bussen hjem fra skolen.
   Det tar 1 time, og han har bussbytte, noe jeg ikke har turt å la han gjøre ennå. 😛
   Så jeg må kjøre et stykke hver dag for å hente han. Med en slik klokke vil han kunne ringe meg om han ikke kommer seg på buss nr. 2 ☺ eller om han ønsker å være på SFOen en dag.
   Ønsker også at min beste venninne Annette skal vinne en til sin sønn, som også er 6 år 😆

  303. Ønsker meg svært gjerne en slik til sønnen min på 6 år.
   Slik at jeg slipper å bekymre meg når han tar bussen hjem fra skolen.
   Det tar 1 time, og han har bussbytte, noe jeg ikke har turt å la han gjøre ennå. 😛
   Så jeg må kjøre et stykke hver dag for å hente han. Med en slik klokke vil han kunne ringe meg om han ikke kommer seg på buss nr. 2 ☺ eller om han ønsker å være på SFOen en dag.
   Ønsker også at min beste venninne Annette skal vinne en til sin sønn, som også er 6 år 😆

  304. Genial duppedings☺️ Ønsker tilsvarende til Isabell Velde og hennes 7 åring☺️👌

  305. Ja takk hadde vert knall😍👍👍 ønsker at Mona førre/Jens Øyvind førre skal få ei klokke😍👏👍

  306. Tror denne ville vært betryggende for oss å ta i bruk, min 4 årige Felix er til tider veldig “flink” til å forsvinne, enten det er på kjøpesenter eller i nabolaget. Min navnebror Kim Nesse kunne nok også trengt en til sin sønn!

  307. Tror denne ville vært betryggende for oss å ta i bruk, min 4 årige Felix er til tider veldig “flink” til å forsvinne, enten det er på kjøpesenter eller i nabolaget. Min navnebror Kim Nesse kunne nok også trengt en til sin sønn!

  308. Ønsker oss denne til barna våre 😄👏 genial oppfinnelse! Den jeg ville delt premien med er min samboer Christoffer Johnsen, slik at vi kunne gitt en hver til barna våre!

  309. Vi vil gjerne vinne til jenta vår på 7 år som er glad i være ute i nabolaget på ettermiddag og kveld.
   I tillegg ønsker jeg min omtenksomme svigerinne, Olrun skal vinne.:-)

  310. Vi vil gjerne vinne til jenta vår på 7 år som er glad i være ute i nabolaget på ettermiddag og kveld.
   I tillegg ønsker jeg min omtenksomme svigerinne, Olrun skal vinne.:-)

  311. Vi vil gjerne vinne til jenta vår på 7 år som er glad i være ute i nabolaget på ettermiddag og kveld.
   I tillegg ønsker jeg min omtenksomme svigerinne, Olrun skal vinne.:-)

  312. Dette hadde gjort hverdagen for oss, og vår fantastiske sønn med autisme litt enklere og tryggere😊💙 Samt en til flinke og omtenksomme storebror 💙

  313. Dette hadde gjort hverdagen for oss, og vår fantastiske sønn med autisme litt enklere og tryggere😊💙 Samt en til flinke og omtenksomme storebror 💙

  314. Vi har ønsket oss slike klokker til begge guttene😊 hadde vært helt fantastisk å vinne. Enten en til hver av guttene, eller til naboenes vår Mia, slik at de begge er trygge på skoleveien.

  315. Vi har ønsket oss slike klokker til begge guttene😊 hadde vært helt fantastisk å vinne. Enten en til hver av guttene, eller til naboenes vår Mia, slik at de begge er trygge på skoleveien.

  316. Jeg vil gjerne vinne en klokke til et av barna mine. Jeg er helt sikker på at Elise Aabel Eriksen også ønsker seg en sånn til sin sønn.

  317. Vi ønsker oss en slik klokke til størstemann som snart skal begynne å gå hjem fra skolen alene..
   Det tror jeg hans nevø også ønsker seg! Så min søster Anne vil nok også vinne dette! 🙂

  318. Vi ønsker oss en slik klokke til størstemann som snart skal begynne å gå hjem fra skolen alene..
   Det tror jeg hans nevø også ønsker seg! Så min søster Anne vil nok også vinne dette! 🙂

  319. Ønsker sånn klokke til de to eldste tantebarna mine 🙂
   Min søster Linda ønsker nok også det 🙂

  320. Ønsker sånn klokke til de to eldste tantebarna mine 🙂
   Min søster Linda ønsker nok også det 🙂

  321. Ønsker sånn klokke til de to eldste tantebarna mine 🙂
   Min søster Linda ønsker nok også det 🙂

  322. Jeg vil gjerne en sånn klokke for gutten min som er 8 eller jenten min som er 7, minste man på 11.mån trenger ikke klokke ennå
   Tror også at min venninne Yvonne, hadde vært super glad med sånn klokke 🙂
   God helg! 😉

  323. Min 4 åring hadde syns dette var supert framover når vi trenar meir og meir på å vere aleine ute. Og den andre klokka hadde søskenbarnet på straks 6 år syns var topp !

  324. Min 4 åring hadde syns dette var supert framover når vi trenar meir og meir på å vere aleine ute. Og den andre klokka hadde søskenbarnet på straks 6 år syns var topp !

  325. Jeg, fordi vi har tre aktive og gøyale gutter som glemmer tid og sted💞- og bekymrer mammaen sin
   Mannen, Fordi han liker sånne dingser😂👍

  326. Hei!
   Jentene mine ønskjer seg desse klokkene, Mina ønskjer seg rosa og Molly ønskjer seg blå👍😍

  327. Hei!
   Jentene mine ønskjer seg desse klokkene, Mina ønskjer seg rosa og Molly ønskjer seg blå👍😍

  328. Hei!
   Jentene mine ønskjer seg desse klokkene, Mina ønskjer seg rosa og Molly ønskjer seg blå👍😍

  329. Vår ferske skolejente hadde nok kost seg med en sånn klokke, og pappaen like mye. En duppedings de kunne lekt seg med sammen 😊 Mette Forreløkken Manstad hadde nok også hatt glede av en slik 😊

  330. Vår ferske skolejente hadde nok kost seg med en sånn klokke, og pappaen like mye. En duppedings de kunne lekt seg med sammen 😊 Mette Forreløkken Manstad hadde nok også hatt glede av en slik 😊

  331. Vår ferske skolejente hadde nok kost seg med en sånn klokke, og pappaen like mye. En duppedings de kunne lekt seg med sammen 😊 Mette Forreløkken Manstad hadde nok også hatt glede av en slik 😊

  332. Vår ferske skolejente hadde nok kost seg med en sånn klokke, og pappaen like mye. En duppedings de kunne lekt seg med sammen 😊 Mette Forreløkken Manstad hadde nok også hatt glede av en slik 😊

  333. Dette hadde vært supert til gutten min 😃 Også må jeg ønske ei likens til fine, aktive niesa mi 😃

  334. Dette hadde vært supert til gutten min 😃 Også må jeg ønske ei likens til fine, aktive niesa mi 😃

  335. Dette hadde vært supert til gutten min 😃 Også må jeg ønske ei likens til fine, aktive niesa mi 😃

  336. Denne ønsker jeg meg til vår jente;)
   Vil også at min søster skal få en til et av sine barn;)

  337. Oi, oi! Denne hadde vært fantastisk til min datter på 5 1/2 år som gjerne vil gå lenger fra blokka enn jeg kan se hun. Hurra til en klokke så som kan gjøre litt mer avslappet! 🙂
   I tillegg ønsker jeg at min datters bestevenninne, Thea, skal vinne en tilsvarende! 🙂

  338. Ser jo helt supert ut med sån klokke, ønsker meg en sån til 4 åringen min.Ønsker også en til sønnen til venninna mi Vibeke.

  339. Åh denne har jeg blogget om (og ønsket meg) selv!’
   Perfekt til min lille når han skal ta sine første steg alene ut i verden *grøss*
   [email protected]
   Også en til aller beste Sabrina Nahiry som har en 4-åring hun er alene med, som absolutt kunne fått senket skuldrene sine litt med denne.

  340. Hadde vært kjempe gøy å vinne en sånn klokke
   til min skolegutt på 6år. Han er overalt
   Ute å leker vær dag, føler jeg må leke en
   gorilla for å finne han 😂 han er over alt😊
   Også vil jeg Rose Linn også kan få en. Våres
   gutter er bestevenner å de leker over alt😂
   Lettere med en sånn en å sende melding til
   hverandre for å finne ut hvor de er eller rope😃

  341. Hadde vært kjempe gøy å vinne en sånn klokke
   til min skolegutt på 6år. Han er overalt
   Ute å leker vær dag, føler jeg må leke en
   gorilla for å finne han 😂 han er over alt😊
   Også vil jeg Rose Linn også kan få en. Våres
   gutter er bestevenner å de leker over alt😂
   Lettere med en sånn en å sende melding til
   hverandre for å finne ut hvor de er eller rope😃

  342. Hadde vært kjempe gøy å vinne en sånn klokke
   til min skolegutt på 6år. Han er overalt
   Ute å leker vær dag, føler jeg må leke en
   gorilla for å finne han 😂 han er over alt😊
   Også vil jeg Rose Linn også kan få en. Våres
   gutter er bestevenner å de leker over alt😂
   Lettere med en sånn en å sende melding til
   hverandre for å finne ut hvor de er eller rope😃

  343. Hadde vært kjempe gøy å vinne en sånn klokke
   til min skolegutt på 6år. Han er overalt
   Ute å leker vær dag, føler jeg må leke en
   gorilla for å finne han 😂 han er over alt😊
   Også vil jeg Rose Linn også kan få en. Våres
   gutter er bestevenner å de leker over alt😂
   Lettere med en sånn en å sende melding til
   hverandre for å finne ut hvor de er eller rope😃

  344. Hadde vært kjempe gøy å vinne en sånn klokke
   til min skolegutt på 6år. Han er overalt
   Ute å leker vær dag, føler jeg må leke en
   gorilla for å finne han å han er over alt.
   Også vil jeg Rose Linn også kan få en. Våres
   gutter er bestevenner å de leker over alt ute.
   Lettere med en sånn en å sende melding til
   hverandre for å finne ut hvor de er eller rope.

  345. Hadde vært kjempe gøy å vinne en sånn klokke
   til min skolegutt på 6år. Han er overalt
   Ute å leker vær dag, føler jeg må leke en
   gorilla for å finne han 😂 han er over alt😊
   Også vil jeg Rose Linn også kan få en. Våres
   gutter er bestevenner å de leker over alt😂
   Lettere med en sånn en å sende melding til
   hverandre for å finne ut hvor de er eller rope😃

  346. Hadde vært kjempe gøy å vinne en sånn klokke
   til min skolegutt på 6år. Han er overalt
   Ute å leker vær dag, føler jeg må leke en
   gorilla for å finne han 😂 han er over alt😊
   Også vil jeg Rose Linn også kan få en. Våres
   gutter er bestevenner å de leker over alt😂
   Lettere med en sånn en å sende melding til
   hverandre for å finne ut hvor de er eller rope😃

  347. For en genial ting! 😀
   Hadde vært kult å vinne! 😁
   Ønsker en slik en også til min søsters barn 😊

  348. Ååå, denne hadde vært fantastisk! Jeg ønsker at min svigerinne Cathrine Øverland også vinner en klokke 🙂

  349. Dette hadde vært en fantastisk julegave å gitt mine barn. Jeg har en gutt på 7 år og ei jente på 6 år som virkelig ønsker seg en slik telefon klokke. Minsten er snart 1 år, så han får vente😊 *Ønsker*

  350. Denne såg genial ut. En slik ønsker eg meg til jenta her på 5. En mye bedre idee enn en mobiltelefon, som eg syns ho er for liten til… Dersom eg skulle vær så heldig å vinne så ønsker eg meg den andre til en vilkårlig person på lista her, som telt ovanfor, et tall sagt av den første personen du har å spørre sier 🙂

  351. Denne såg genial ut. En slik ønsker eg meg til jenta her på 5. En mye bedre idee enn en mobiltelefon, som eg syns ho er for liten til… Dersom eg skulle vær så heldig å vinne så ønsker eg meg den andre til en vilkårlig person på lista her, som telt ovanfor, et tall sagt av den første personen du har å spørre sier 🙂

  352. Ønsker en klokke til min seksåring. Men jeg ønsker meg bare én, så den andre kan noen andre her få.

  353. Ønsker en klokke til min seksåring. Men jeg ønsker meg bare én, så den andre kan noen andre her få.

  354. En sånn hadde vært super nå fremover 😀
   Jeg ønsker at Anette skal vinne en slik en til en av sine småtroll 🙂

  355. Jeg skulle gjerne hatt en slik til sønnen min på 5 år!
   I tillegg nominerer jeg Nina Wikene som akkurat fikk gutt nummer 3. Eldstemann på 6 kunne også gått med en slik.

  356. Ønsker å vinne en til min bonussønn som aldri husker mobileneller å lade den. Hadde vært supert å få tak i han på fotballbanen eller hos kompiser/venninner.

  357. Hei!
   Håper vi vinner en slik klokke til sønnen vår som elsker å være på fotballbanen, men som aldri husker tida!
   mvh
   Kathrine

  358. Åh, jeg ønsker meg en sånn til min snart seksåring! Ønsker meg imidlertid bare én, så skulle jeg være så heldig å vinne så kan noen andre her få klokke nr. to.

  359. Åh, jeg ønsker meg en sånn til min snart seksåring! Ønsker meg imidlertid bare én, så skulle jeg være så heldig å vinne så kan noen andre her få klokke nr. to.

  360. Oj denne er perfekt til min rabagast Even!! Og så tenker jg sønnen til Inger Paulsen også hadde blitt overlykkelig for en😊😊👏👏
   Krysser fingrene!

  361. Oj denne er perfekt til min rabagast Even!! Og så tenker jg sønnen til Inger Paulsen også hadde blitt overlykkelig for en😊😊👏👏
   Krysser fingrene!

  362. Ønsker veldig gjerne en klokke til min jente på 6 år 😄 Også håper jeg at søskenbarnet mitt skal vinne en til yngste gutten sin 😊

  363. Ønsker veldig gjerne en klokke til min jente på 6 år 😄 Også håper jeg at søskenbarnet mitt skal vinne en til yngste gutten sin 😊

  364. Ønsker veldig gjerne en klokke til min jente på 6 år 😄 Også håper jeg at søskenbarnet mitt skal vinne en til yngste gutten sin 😊

  365. Ønsker veldig veldig gjerne å vinne en klokke til min datter og en til sønnen til søskenbarnet mitt, som begge er førsteklassinger 🙂

  366. Ønsker veldig veldig gjerne å vinne en klokke til min datter og en til sønnen til søskenbarnet mitt, som begge er førsteklassinger 🙂

  367. Oj denne er perfekt til min rabagast Even!! Og så tenker jg sønnen til Inger Paulsen også hadde blitt overlykkelig for en😊😊👏👏
   Krysser fingrene!

  368. Denne hadde vert fantastisk!! 😍
   Tror Christer Egeberg hadde likt å fått denne til barna sine også!

  369. Denne hadde vert fantastisk!! 😍
   Tror Christer Egeberg hadde likt å fått denne til barna sine også!

  370. Denne hadde vert fantastisk!! 😍
   Tror Christer Egeberg hadde likt å fått denne til barna sine også!

  371. Denne klokken hadde vært supert til min gutt! Dersom jeg skulle vinne burde min bror sin datter få muligheten til å få denne 💜💜💜

  372. Dette var jo et helt fantastisk produkt. Perfekt for en bekymret mamma som meg. Hadde vært betryggende å kunne kontakte barnet om det er noe.
   Hvor kan man få kjøpt dette produktet?
   Vet min søster også kunne tenkt seg denne.

  373. Dette var jo et helt fantastisk produkt. Perfekt for en bekymret mamma som meg. Hadde vært betryggende å kunne kontakte barnet om det er noe.
   Hvor kan man få kjøpt dette produktet?
   Vet min søster også kunne tenkt seg denne.

  374. Dette var jo et helt fantastisk produkt. Perfekt for en bekymret mamma som meg. Hadde vært betryggende å kunne kontakte barnet om det er noe.
   Hvor kan man få kjøpt dette produktet?
   Vet min søster også kunne tenkt seg denne.

  375. Dette var jo et helt fantastisk produkt. Perfekt for en bekymret mamma som meg. Hadde vært betryggende å kunne kontakte barnet om det er noe.
   Hvor kan man få kjøpt dette produktet?
   Vet min søster også kunne tenkt seg denne.

  376. Denne ønsker jag til min datter.
   Samme klokke sku nokk Øystein ha likt før at holde koll på sin 6 åring:)

  377. Denne ønsker jag til min datter.
   Samme klokke sku nokk Øystein ha likt før at holde koll på sin 6 åring:)

  378. Fantastisk ide, fantastisk gave som jeg ville gitt til nabojenta Dania. I rosa, som er hennes yndlingsfarge:-)
   Hun ville nok blitt den aller kuleste treåringen i barnehagen da…

  379. For et fantastisk produkt, for en fantastisk gave, som jeg ville gitt til nabojenta Dania. I rosa, som er hennes yndlingsfarge:-)
   Hun ville nok blitt den tøffeste treåringen i barnehagen da…

  380. Så stilige og praktiske, da! 😀 Ønsker å vinne en til hvert av mine to tantebarn, så slipper foreldrene å bekymre seg når de er ute å leker 😉

  381. Så stilige og praktiske, da! 😀 Ønsker å vinne en til hvert av mine to tantebarn, så slipper foreldrene å bekymre seg når de er ute å leker 😉

  382. Så stilige og praktiske, da! 🙂 Ønsker å vinne en til hver av de to tantebarna mine, så slipper foreldrene å bekymre seg når barna er ute og leker 😉

  383. Så stilige og praktiske, da! 🙂 Ønsker å vinne en til hver av de to tantebarna mine, så slipper foreldrene å bekymre seg når barna er ute og leker 😉

  384. Så stilige og praktiske, da! 🙂 Ønsker å vinne en til hver av de to tantebarna mine, så slipper foreldrene å bekymre seg når barna er ute og leker 😉

  385. Har og en 3,5 åring som og kunne hatt glede av denne klokken. En liten jente, som får lov å utforske lekeplassen her alene, hun hadde elsket å få en slik klokke. Så ønsker meg klokken både til min 6 åring og 3,5 åring 🙂
   ( [email protected])

  386. Perfekt til ei som har begynt å gå alene til og fra skole, og venner.
   Perfekte julegaven til mitt tantebarn også.

  387. Denne hadde vært helt super! Jeg ønsker meg en sånn til en liten gutt jeg kjenner!
   Ønsker at Marit også vinner en ☺️

  388. Denne hadde vært helt super! Jeg ønsker meg en sånn til en liten gutt jeg kjenner!
   Ønsker at Marit også vinner en ☺️

  389. Denne hadde vært helt super! Jeg ønsker meg en sånn til en liten gutt jeg kjenner!
   Ønsker at Marit også vinner en ☺️

  390. Jeg ønsker å vinne en til ei god vennine og alenemor Beate Espelund med to som er for små for mobiltelefon men store nok til å leke i gata

  391. Jeg ønsker å vinne en til ei god vennine og alenemor Beate Espelund med to som er for små for mobiltelefon men store nok til å leke i gata

  392. Jeg ønsker å vinne en til ei god vennine og alenemor Beate Espelund med to som er for små for mobiltelefon men store nok til å leke i gata

  393. Jeg ønsker å vinne en til ei god vennine og alenemor Beate Espelund med to som er for små for mobiltelefon men store nok til å leke i gata

  394. Jeg ønsker å vinne en til ei god vennine og alenemor Beate Espelund med to som er for små for mobiltelefon men store nok til å leke i gata

  395. Jeg ønsker å vinne begge til ei god vennine og alenemor Beate Espelund med to som er for små for mobiltelefon men store nok til å leke i gata

  396. Jeg ønsker å vinne begge til ei god vennine og alenemor Beate Espelund med to som er for små for mobiltelefon men store nok til å leke i gata

  397. Åååhhh fy!! Det hadde vært helrått og vunnet slik til barna😃 Disse er jo sååå kule!! Jeg ønsker å vinne begge jeg, så jeg kan gi bort en til noen andre som virkelig fortjener det <3
   Krysser fingrene:-)

  398. Åååhhh fy!! Det hadde vært helrått og vunnet slik til barna😃 Disse er jo sååå kule!! Jeg ønsker å vinne begge jeg, så jeg kan gi bort en til noen andre som virkelig fortjener det <3
   Krysser fingrene:-)

  399. Åååhhh fy!! Det hadde vært helrått og vunnet slik til barna😃 Disse er jo sååå kule!! Jeg ønsker å vinne begge jeg, så jeg kan gi bort en til noen andre som virkelig fortjener det <3
   Krysser fingrene:-)

  400. Hadde vært utrolig bra med en slik klokke og det vil nok Kristi Bokn også si.
   Bedre oversikt over barna.

  401. Anton han er et surrehue’,
   Han glemmer ranselen, votter og lue,
   og TIDEN den glemmer han stadig vekk,
   mens Mamma er hjemme fra seg av skrekk!
   Nå skal lillemann flytte snart,
   Og det synes mamma er ganske rart,
   men nye folk på det nye stedet
   Det er ikke bare kilde til glede,
   for blir Anton borte,-hvem ringer hun? HVEM??
   Tenk om han glemmer å komme seg hjem,
   så en GPS vil gjøre livet lett,
   Mors puls vil senkes, og hun blir mindre svett!!

  402. Dette hadde vært perfekt til jenta mi som startet på skolen nå i høst. Det er faktisk 7 stykk i klassen hennes som har en slik klokke og de foreldrene jeg har snakket med om klokken har bare positive ting å si om den. Vi hadde hatt bruk for to slike klokker selv, så om storesøster skulle være så heldig å vinne en hadde nok lillebror på snart 4 også blitt glad om han fikk en. Vi har campingvogn på ett ganske så stort sted så å la ungene få leke uten at de føler at mamma er en hale som henger etter de hele tiden hadde vært super kjekt. Vi krysser fingrene😀😀

  403. Jeg ønsker meg en sån til min sønn på 10 år som har både ADHD og tourette. Klarer ikke å ta vare på en telefon. Mister den ofte. Knuses i sinne. Så en tlf/klokke på armen hadde vært supert! 😀

  404. Minstemann på 7 år ønsker seg svært gjerne denne til jul 🙂 Aktiv liten herremann som gjerne stikker ut en tur i gata uten å være like flink til å si ifra hvor…
   Om minstemann skulle være så heldig å vinne, så ønsker jeg svært gjerne at storebror på 10 år også får samme mulighet da jeg ikke gjør forskjell på mine 2 hjertegull.
   Er alenemor så om guttene har mulighet til en flott & praktisk julegave, så varmer det godt i mammahjertet <3

  405. Minstemann på 7 år ønsker seg svært gjerne denne til jul 🙂 Aktiv liten herremann som gjerne stikker ut en tur i gata uten å være like flink til å si ifra hvor…
   Om minstemann skulle være så heldig å vinne, så ønsker jeg svært gjerne at storebror på 10 år også får samme mulighet da jeg ikke gjør forskjell på mine 2 hjertegull.
   Er alenemor så om guttene har mulighet til en flott & praktisk julegave, så varmer det godt i mammahjertet <3

  406. Minstemann på 7 år ønsker seg svært gjerne denne til jul 🙂 Aktiv liten herremann som gjerne stikker ut en tur i gata uten å være like flink til å si ifra hvor…
   Om minstemann skulle være så heldig å vinne, så ønsker jeg svært gjerne at storebror på 10 år også får samme mulighet da jeg ikke gjør forskjell på mine 2 hjertegull.
   Er alenemor så om guttene har mulighet til en flott & praktisk julegave, så varmer det godt i mammahjertet <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg