Den største oppturen i 2019

2019 var et rart år med mange opp- og nedturer. Den største nedturen var at Fight for Fight gikk i dass. Men i dag er det på tide å snu munnvikene opp mot himmelen og se på årets største opptur!

Det første som slår meg som fantastiske minner, var turen med familien til Norefjell og det faktum at jeg klarte å ha med barna til fjells uten Christina i en liten uke. Så husker jeg den fantastiske turen Christina og jeg hadde sammen med søsteren min og gubben til Barcelona.

Gullbryllupsturen til Spania i høstferien sammen med hele min familie står også som en stor stjerne i minneboka for 2019. Men alt dette er jo tross alt minner, ikke oppturer sånn egentlig. For en opptur tenker jeg på noe stort og livsdefinerende som vil stå skrevet i historieboka om mitt liv.

Og der er det én stor opptur som virkelig skiller seg ut: At jeg faktisk har fått meg jobb!

Det er ganske sykt, for etter snart 6 år som heltidsblogger, har jeg blitt så vant til dette uvanlige livet at en vanlig jobb høres helt uvanlig ut. Pendling, arbeidstid, sjef, kollegaer, møter og budsjettansvar har blitt som fremmedord for meg. Men nå står jeg plutselig midt oppi det igjen. Og jeg digger det!

Det høres kanskje ut som en drømmesituasjon å kunne jobbe hjemmefra, men etter noen år går det på den mentale helsen løs. Jeg vet ikke om det skyldes mangelen på en fast rutine eller om det er alle de miljøskadelige materialene i crocs som har trukket gjennom huden og begynt å påvirke meg negativt. Men i det siste har jeg altså begynt å føle meg som Tom Hanks i Cast Away. Bare uten en volleyball.

Det har vært helt fantastisk å kunne jobbe med bloggen i så mange år, men nå var jeg utrolig klar for nye utfordringer. En voksen mann kan ikke jobbe fulltid med å ta selfies i joggebuksa 😆

Mange har spurt meg hva som skjer med bloggen fremover og jeg har på ingen måte tenkt til å gi meg. Jeg elsker denne bloggen og kommer til å fortsette å skrive på den, helt til de napper macen ut av de rynkete klørne mine på gamlehjemmet.

Inntil videre tar jeg meg en pause fra Snapchat, men på Instagram har jeg startet en ny greie der jeg skal dele ett bilde hver dag. Jeg kaller det #365hverdager. Det tror jeg blir en fin ting.

Så nå er jeg rett og slett kjempeklar for å komme i gang med 2020 og gi bånn gass i et nytt og spennende liv som fulltidsansatt og deltidsblogger 😄

 

// 2020 – let´s go! 🥳🎉

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg