Adam er tilbake!

annonse

Herregud, som vi har savnet deg <3

Helt siden i sommer har vi nemlig tenkt at vi skal klare å komme oss inn i et skikkelig godt middagsspor. Lage alt fra scratch og selvfølgelig variert. Ting som alle liker og en regnbue av farger. Kortreist, økologisk, sunt og godt.

Sette seg ned på søndag kveld for å planlegge. Ukehandling og full kontroll. Én tur på butikken, middager lagt opp hele uka. Ikke bare kjipe pølser og spagetti, men masse rart. Spicy thaimat, norske favoritter, indiske gryter og franske fristelser. Jo da, dette kommer til å bli bra.

Men det blir ikke sånn, vettu. Det blir spagetti og kjipe pølser. Raske løsninger og en frossenpizza på 220. Og kjøttkaker da. Hjemmelaget? Neppe.

For når barna kommer hjem fra barnehagen handler det om å få middagen på bordet fortest mulig. Vi kaller det “Ulvetimen”. Den famøse tiden mellom skole/barnehage og middag, der alle er slitne, sultne og ganske gretne.

Da passer det dårlig å dampe lammelår eller ovnsbake gresskar. Maksimalt 20 minutter på hele prosessen er optimalt. Alt over det risikerer å sette løs ulvene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og derfor, akkurat derfor, priser vi oss lykkelige for at Adam endelig er tilbake i vårt hjem. For vi sverget lenge til Adams Matkasse, men tok en pause for å se om vi klarte oss på egen hånd. Herregud, vi har jo menyene, vi har jo muligheten, bare å ta seg sammen, så fikser vi dette.

Det skjedde aldri.

Men nå har vi endelig innsett at tiden med småbarn i hus ikke er tiden for store kulinariske opplevelser, med mindre man får litt hjelp. Og der er ingen bedre enn Adams Matkasse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kan rett og slett ikke snakke varmt nok om hvor fantastisk deilig det er å få en hel kasse med råvarer til middag levert rett på døra. Ingen handling, ingen planlegging, bare service i toppklasse.

Adams Matkasse har mange middagsløsninger tilpasset ulike livsstiler og behov. Det finnes kasser for de som ønsker å gjøre seg litt flid på kjøkkenet og kasser for sånne som oss. For de som ønsker å slanke vekk litt julespekk og for de med allergier.

1. Velg den kassen som passer deg
2. Velg antall middager (3-5)
3. Velg hvor mange munner du har å mette (2-6).

Det er alt. Noen dager senere plinger det på døren og der står den: Løsningen på alle dine problemer. En gigantisk boks fylt med utsøkte råvarer, friske grønnsaker og en spennende ukesmeny.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Middag? Nei, jeg bare smelte sammen en wok fra scratch. Ikke tenk på det 😉
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Når barna elsker maten <3
 

Så er det bare å følge menyen til punkt og prikke, og innen uken er omme har alle de deilige råvarene blitt til smaksrike middager. Måltidene er perfekt variert og hver uke er det noe nytt og spennende å se frem til.

Vi har forelsket oss helt i Ekspress Familie, som passer perfekt til småbarnsforeldre med dårlig tid. Måltidene skal ta maks 20 minutter å lage og menyen har blitt gjort enda sunnere enn den tidligere var, og inneholder nå masse grønnsaker og råvarer av ypperste sort.

Adjø gørrkjedelige planleggingsmøter, hallo du lystige pling på døren 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ikke handle middag på en uke, sier du..? Adam, Æ ælsk dæ.
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alt man trenger til pizzaparty 🙂
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Smækk boom, nyyydelig!
 

SUPERTILBUD TIL MINE LESERE!

Har du lyst til å prøve Adams Matkasse? Akkurat nå får alle mine lesere 25 % på sine to første bestillinger. Rabattkoden gjelder hele handlekurven. Det er en bra deal, det! Men OBS OBS: Husk å legge inn rabattkode: * TAKKPAPPAHJERTE *.

* Rabattkoden er kun gyldig for nye kunder og kan kun brukes 1 gang per husstand.
 

Så klikk på linken under, velg din kasse og gjør deg klar for tidenes mest knirkefrie middagsopplevelse.

–> Klikk her og få supertilbud på matkasser!

13 kommentarer
  1. Veldig synd at vi bor “langt ute på landet” (vi gjør egentlig ikke det). Adam leverer ikke her 🙁

  2. Adams matkasse er en så utromig god ide! Kokker som planlegger sunne og gode middager, og passer på at du får i deg alt du trenger av vitaminer, mineraler og proteiner. Jeg er en stor tilhenger av ideen, men synes bare at det er helt utrolig dumt at det kommer i så mye innpakning! 🙁 det hadde vært fint om de kunne levert i gjenbrukbar innpakning, og når maten blir levert på døra neste uke, kan de plukke med seg innpakningen, og bruke den på nytt. Hadde de gjort denne endringen kunne de nok fått flere kunder. Folk begynner å bli mer og mer miljøbevisste i dag, og da er ikke Adams matkasse fremtiden slik den er nå desverre.

  3. Vet du, det er jeg helt sikker på at de jobber med. Gjengen bak Adams Matkasse virker veldig på ballen hva gjelder folks ønsker og behov, og kravet om mer miljøbevisst emballasje øker hele tiden, så det skulle ikke forundre meg om det kommer en oppdatering fra Adams med endret emballering av produktene. Kanskje litt vanskelig siden de henter inn matvarer fra ulike produsenter, men igjen, kanskje de kan utfordre sine leverandører til å finne nye løsninger. Vi får se. Jeg kan jo ikke love noe, men har en snikende mistanke om at de er i full gang med å se på løsninger for dette 🙂

  4. Er også godt nøgd med Adam men det irriterer litt at dei ikkje kan levere mat til to vaksne og to barn…evt tre vaksne. Blir alltid mykje mat til overs og uansett kor gode intensjonar eg har så havner restane i søpla etter å ha teke opp plass i kjøleskåpet ei vekes tid:)

  5. Til Dag Atle: Du sier det blir mye mat til overs, også havner dette i søpla etter ei uke. Hva med å bestille mat fra Adam bare tre dager i uka, og så bruker du restene fra to (eller tre) dager til EN middag, eller noe sånt? Bare tull å kaste mat.

  6. Maten som blir til overs passer jo perfekt som restemat dagen etter 🙂 Jobber hjemmefra, så for meg passer det i hvert fall helt perfekt å få en bonuslunsj fremfor de samme kjipe brødskivene, hehe 🙂

  7. Synd de ikke leverer her vi bor! De leverer 10 minutter nærmere byen (vi bor 15 min unna byen). Vet mange som får levert på jobb, men jeg som arbeider turnus funker dette dårlig for. Har meldt interesse på mail til dem mange ganger, men det hjelper ikke. Kanskje du som ambassadør kan be dem levere til Beisfjord? Postnummer 8522, så blir det middager nå som jeg snart skal kalve😂 det innlegget du la ut i dag om karakterer og hva du har oppnådd i livet traff forresten rett i hjerterota! Tusen takk for fine hverdagsstunder på både din og kona sine blogger☺

  8. Hahaha! Ah søren. Får prøve å ro meg i land med at jeg prøver meg på en lokal trønderdialekt du aldri har hørt om. Som de snakker.. Ehm.. Du vet, rett til høyre for den Shell-stasjonen når du kommer ut fra Steinkjer sentrum. Så det så! 😉

  9. Til Bjørg og pappahjerte: Vel, utan å framstå som ein konservativ, naiv tradisjonalist (som dessutan, til tider, kastar mat), så tør eg påstå at det finns fleire familiekonstellasjonar med innslag av to vaksne og born enn fire vaksne:) Eg dømmer ingen, folk må få lov å bu saman med kven dei vil, men for Adams del vil eg tru at det dei kaller “familiekassa” er meir eit påfunn for å selge mykje mat enn å framstå som familievennlege:) PS: Og dette er viktig: Me har no gått over til 3 middagar i kassa, nettopp for å kunne redusere svinnet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg