En storebror er god å ha

Når alt plutselig blir litt skummelt, når mamma og pappa er langt borte og veien blir litt for lang å gå – en storebror er god å ha.

 

 

De første dagene i barnehagen kan være en skummel tid for en ny og ukjent kropp. Da er det godt å ha noen å klamre seg til. En stolt storebror som gjerne vil leke. Vise deg syklene, alle de kule stedene og vise hvor høyt han kan hoppe fra. En storebror som kan ta deg bakpå og sykle deg rundt, en storebror å holde i hånda når ting blir litt skummelt.

Men det er ikke så ille med en lillesøster heller. En som alltid lyser opp når hun ser deg. En liten apekatt som alltid vil være med og leke. En du kan lære opp, tøffe deg for, vise frem og prate med. En hermegås som gjør alt du gjør, som ser opp til deg og synes du er den aller kuleste personen i hele verden.

Og plutselig er det ikke fullt så skummelt i barnehagen likevel.

 

 

/ Søskenkjærlighet <3

Les også: “Dagens gullkorn – Noe rart i halsen”

* Følg Pappahjerte på Facebook *

  1. Har selv vokst opp med to eldre søstre. Når jeg ser små søsken, slik som Gustav og Nora tenker jeg bare på all gleden de skal ha av hverandre i så inderlig mange år fremover. De skal lære av hverandre, være fjortiser og krangle, Nora skal trygle og be om at Gustav kan kjøpe 4 øl for henne når hun er 16, og han skal bekymre seg for henne, den kule lillesøstera hans. Søsken er den aller beste relasjonen man har. De har så mye fint foran seg. ❤️😍

  2. Det er så gøy å følge innleggene dine om lillesøster og storebror. Mye kjent der! Jeg mumlet hissig for meg selv da du postet om den første barnehagesykdommen (“nei nei nei, vi følger jo samme løpet som dem, og vår lillejente skal IKKE bli syk nå!”). Vår jente på ett startet i barnehagen forrige mandag hun også, og ikke noe er så koselig som å komme til barnehagen om ettermiddagen og se henne leke sammen med storebror på fire (unnskyld, fire og et halvt) 🙂
   Tror jeg må dra i barnehagen og hente jeg nå. Begynte å savne ungene 😀

  3. Haha, så trivelig! Og ja: Stoor forskjell på fire og fire + 1/2 😉
   Og ikke minst: Klassisk følelse det der, når man begynner å tenke på ungene, så plutselig får man sånn intens trang til å bare slippe alt og dra og hente dem, thihi 🙂

   Lykke til med sykdommen (it´s coming) 😛
   /haifai

  4. Åh… Søskenkjærlighet var det jeg gledet meg mest til med nr 2!
   Å se hvordan minstemann på 4(og en halv) måned gliser fra øre til øre når han sitter vis a vis storebror ved middagsbordet, det er altså det fineste jeg har sett!
   Og storebror slutter å spise… Han sitter bare og smiler med ansiktet i et evigvarende stivt glis fordi han blir så stolt og bare vil at lillebror skal smile mer.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg