Vinn ferien din! (konkurranse)

/ Skrevet i samarbeid med HomeNet

En sommerferie med familien kan fort bli ubehagelig dyr. Man kan jo ikke bo på det mest falleferdige hotellet heller og så må man jo kose seg litt ekstra i ferien også. Jeg er nok ikke alene om å ha sittet igjen med en ferieregning som gikk langt over budsjett og måttet spe på med et par ekstra sparekroner for å dekke utgiftene.

Hadde det ikke vært deilig om noen bare kunne betalt hele ferien for deg? Vel, nå har du muligheten! 🙂

Konkurransen er levert av HomeNet; en ny og ambisiøs prisutfordrer i det norske bredbåndsmarkedet, som blant annet tilbyr inntil 20 Mbit/s for kun 289 kr per. måned. Akkurat nå tilbyr de alle nye kunder eller eksisterende kunder (som verver nye) muligheten til å få dekket årets ferieregning! 5 heldige vinnere får dekket inntil 20 000 kr av ferieregningen. Det er fatktisk ganske rått. 20 000 kroner, det er mange soft-is det!

De som ikke vinner får fortsatt knallbra bredbånd til en billig penge. Les mer om konkurransen og delta her: Vinn ferien din!

 

Kelner? Mer vannmelon! HomeNet betaler.

 

 

HomeNet har også et veldig lukrativt samarbeid med Norwegian, som blant annet gir deg CashPoints og rabatter når du som HomeNet-kunde bestiller flybilletter hos Norwegian. Les mer på Homenet.no.

God søndag og lykke til 🙂

Les også:
Visdomsord fra en 2-åring

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg