hits

Kjellerstua er ferdig!

Nå går det fremover her! I dag ble det første rommet i huset klappet og klart :)

Valget falt på den store kjellerstua, som i første omgang vil bli brukt som egen suite for overnattingsgjester. Senere vil den fungere som ungdomsavdeling for barna, der de kan henge, se på TV, slappe av og kose seg.

Men for nå satt jeg bare opp den ene sofaen der nede og ryddet rommet rent for rot. Digg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eller altså...

Det er en sannhet med visse modifikasjoner ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For jeg ryddet vel ikke bort rotet, bare samlet det. Jeg blir nemlig gal av at det er flyttekaos i absolutt hele huset! Derfor tenkte jeg at vi heller bare samler ting på ett sted, så kan vi heller leve som normalt i resten av huset.

Og når vi har tid til å rydde ut flere greier, kan vi bare gå ned i kjellerstua og hente en boks eller pose. Resten av tiden står det gjemt og glemt i kjelleren.

Ute av syne, ute av sinn ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 kommentarer

Vi gjorde også sånn når vi flyttet hit vi bor nå. Det er et salig kaos der oppe fremdeles. Vi flyttet hit i januar 2017 😂🙈

Haha, mye å glede oss til, skjønner jeg x-)

Så fint det var, og litt "rot" må man alltids forvente, like greit å stable det på et å samme sted :)

Haha, dette kan nok ta litt tid ja. Gleder meg til å se mer av det "nye" huset deres :)

Kristin Marie

Kristin Marie

Vi gjorde samme greia når vi flyttet inn i nytt hus for to år siden. Da ble alt "overskytende" etter det essensielle var pakket ut, plassert i kjelleren (litt sortert i ulike rom) for så å bli tatt pø om pø. Den første tiden kjørte vi på med "helst én eske om dagen, men minst 5 i løpet av en uke"-metode. Dette funka som gull! Det tar ikke mange minuttene å pakke ut kun 1 eske i løpet av ettermiddagen/kvelden (og har du først tatt én så tar du gjerne enda en), særlig ikke når vi som småbarnsforeldre uansett er hjemme stort sett hver eneste kveld etter ungene er i seng.

Nå har vi kommet dit at vi har en stor bod med digg system for det meste, samt en annen bod for all sesongpynt (jul, påske m.v.). Det gjenstår ingen esker vi ikke har vært gjennom, og ting som er plassert i boden er plassert der "med vilje" fordi det hører til der.

Det var mye jobb å få system på ting, men når vi vet at her skal vi bo de neste 15-20 årene minst hvis ikke dramatiske ting skjer i livene våre, så er det vel verdt å bruke litt ekstra tid i innflyttingen til å finne faste plasser til ting og lage et godt system også i boden(e). Synes vi i alle fall :)

Lykke til med videre innflytting!

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram