hits

Kvinne klemte smøreost til døde

Jeg kan tilgi mye, men dette?!

For man vet aldri helt hva man begir seg ut på når man går inn i et forhold. Det kan føles som den rette, det kan føles som skjebnen, men man kan aldri vite.

Plutselig en dag oppdager du noe nytt ved personen som ikke lar seg forbigå i stillhet.

Ting som dette:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvem er det som gjør noe sånt?!
 

Jeg trodde vi hadde det bra, jeg. Men så stikker jeg altså snuta inn i kjøleskapet her en dag og oppdager dette, og nå vet jeg ikke lenger. På én side har vi jo både hus, barn, hund og et liv sammen, men samtidig: Kan jeg virkelig leve med et menneske som ikke vet hvordan man skal behandle smøreost på tube?

Alle vet jo at tubeost skal klemmes fra toppen og rulles sammen underveis. På den måten får man et jevnt trykk og en lett kontrollerbar tube, helt uten søl. Man får dessuten presset ut rundt 97% av osten. Men dette? Dette kaotiske anarkiet av en maltraktert tube?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvem vet hvor mye av den stakkars smøreosten som har blitt etterlatt i den ihjelklemte tuben. 40 prosent? 50?! Klemt sammen som et bilvrak, den stakkars osten hadde aldri en sjanse.

Til slutt ga den etter for trykket og eksploderte i feil ende. Selvfølgelig gjorde den det. Jeg ville gjort det samme selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så i kveld får jeg gå meg en lang tur og tenke meg om, for dette er ille. Langt verre enn å banne i kirken, kaste plast på peisen eller henge dorullen med papiret inn mot veggen.

Hadde hun bare vært satanist eller rasist eller noe i den gata, så kunne vi jobbet med det, men dette? Hun har ikke dandert en skive, hun har kvalt en smøreost til døde! Og slik smøreost-behandling vitner om at det er noe fundamentalt galt med Christina.

Ja vel, så lar det seg kanskje reparere, men si det til den stakkars osten..

Så hvil i fred, kjære baconost. I livet sto du aldri en sjanse til å leve ut den du virkelig var, men i himmelen, der brødskivene beiter som dådyr og elvene sildrer med varmt smør, vil du bli klemt og rullet og behandlet med respekt. I evighet. Amen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

En siste hilsen,
Peter og alle oss i FSV (Foreningen Smøreostens Venner)

18 kommentarer

Ja nei det. Hva skal en si, og hva er det rette å si i en slik stund. Denne ble skrota så alt for tidlig. Det er sikkert. Fortjente ikke det der, håper du greier å se fremover, og at likesinnede oster i fremtiden ikke blir utsatt for det samme. HviliCheese ost! ;-))

bare... oi... *tom for ord*

finnes det virkelig folk som gjør sånn?!

Bare eg som reagerer på at hun i det hele tatt hadde lagt den tilbake i kjøleskapet? :p får vel ikke noe mer ut av den der :)

Ha ha, ler så jeg griner:) :) Akkurat som å mannen skulle sagt det. Man MÅ rulle nedover etter som man trykker ut osten:)

Det verste var ikke tuben (selvom det er altfor ille!!!!!)

Det verste var at du brukte «dandert». Må være det styggeste ordet i verden *spyr*

Hahahaha! Hæ, dandert er jo vakkert? Kunne gått for komponert eller anrettet, men det ville blit langt verre spørru meg x-)

Ler her....du har min sympati. Enkelte oppdagelser tar på et forhold ;)

Haha, ja det er ikke lett. Hva blir det neste? Har hun kaviar i håret? Hater hun svensker? Har hun en hemmelig knivsamling i toalettsakene? Jeg vet ikke, men jeg er redd.

Nei altså, ta med deg ungene og kom deg ut av det forholdet. Uholdbart og utilgivelig!

Lykke til!

Enig! Takk :)
Spent på hva som møter meg på denne nye reisen uten tubemördaren fra Larvik x-)

Vet du at jeg irriterer meg over det samme! Her gr det mye smøre ost tuber, og jeg er alltid den som tyner det meste ut av tubene med å skrape ut det meste ved et spiss bord kant! Men så er det jo også jeg som kjøper maten, så det er vel også en grunn for at dette ikke er så viktig for andre.

Før man pakker sekken og drar, prøv denne https://www.enklereliv.no/tubeklemmer.html 😄

Haha, herregud så genialt. Enklere Liv ass, så mye smarte ting :-D

Hvil i fred baconost <3

Sykt morsomt innlegg 🤣

hahaha som å lese om seg selv. Jeg er vist en smøreost-morder :(

...Du har mi djupaste medkjensle...

Her i huset er det mannen som utfører slike iskalde drapshandlingar. Sist no gjekk det ut over kaviartuben. Då oppdaga eg gjestekaviar i butikkhylla.

Rest In Cheese </3

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram