hits

Finn deg en hverdagsjente ❤️

"Finn deg en hverdagsjente" har fattern alltid sagt. Og det gjorde jeg. Og vet du hva? Han hadde helt rett.

For en hverdagsjente er en sånn som er pen helt uten å mene det. En som ikke trenger dyre smykker for å føle seg vel. En som tør å være seg selv, akkurat sånn som hun er. Gjerne i joggebuksa. Eller i penklær. Ikke så farlig, egentlig.

Som er hverdagssmart og morsom uten egentlig å prøve. En med naturlig selvtillit. Ikke selvgod på noen måte, bare trygg i eget skinn.

En som kan ting. Ikke bare er en skjør porselensdukke som må stå i fred på peishylla, men som plutselig henger opp hyller i pysjbuksa når du ikke følger med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En sånn som gjerne kan gjerne skifte dekk eller gå i penkjole. Bare ikke begge på en gang. Kunne sikkert gjort det også. En som har en beundringsverdig tosidighet og flere lag enn en løk.

En som ser livets små gleder som livets ekte gleder. Som er helt perfekt som hun er, bare ved å være.

Kanskje det ikke er definisjonen på en hverdagsjente i det hele tatt, men bare min definisjon basert på hva jeg ser i Christina. Fordi for meg er hun den perfekte hverdagsjenta.

Bryr seg lite om overflatiske ting, men setter pris på de små tingene. Fire sett med totter i sofakroken, mens to små munner knusper og knaser i frokostblanding. En rolig kveld i armkroken. En fin sang på radioen. En knusekos på kjøkkenet. Lykken i hverdagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

--> Stem på hverdagsjenta Christina som Folkets Favoritt i Vixen Influencer Awards ❤️

16 kommentarer

❤️❤️❤️ Heldige Christina, og heldige deg❤️❤️❤️

Hihi, takk for det, Liv <3

❤💕❤💕

Kor er dei fine hyllene på veggen fra???

Haha, fått så mange spørsmål om de hyllene x-)
De er fra Bohus.

Liss Waldenstrøm

Liss Waldenstrøm

Akkurat sånn. <3

(Bra du husker å legge med link til Vixen :D )

Hvor er pysjbuksa ifra?

Stemt meg gul og blå på dere.folkets favorittstemme får du ikke av meg, den går til den flotte kona di😊

Haha, takk for det! Og enig: Frua fortjener Folkets Favoritt :-D

Så vakkert at det kom en tåre❤️

hva betyr knuspe? 🤣🤣🤣

Du vet.. knuspe. Vet ikke om det egentlig er et ord, jeg bare synes det høres så riktig ut. At man sitter og knusper maten. Altså når man tygger sprø mat på en måte. Da knusper det. Ikke sikkert ordboka er enig, men jeg synes det er et ord i hvert fall :-D

Som mora mi sier når hun har truffet et nytt, ok menneske: hun/han var helt alminnelig. Og det er det aller beste hun kan si om folk. Ikke noe fiksfakseri.

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram