hits

Når Peter skal pakke selv

Jeg vet at jeg er veldig distré altså, men dette... x-)

For i helgen skulle vi en tur på stranda. Stranda ligger ved hytta til svigers, så etter et forfriskende bad var vi invitert på grillmat og kaffe. Maten var kjøpt inn, alt var klappet og klart, ikke ta med annet enn badetøy og festhumør. Perfekt.

Christina pakket med seg en bag til barna, litt småtteri til Teo og en liten bag til seg selv. Alt jeg skulle gjøre var å ta med meg badeshorts. Ikke noe mat, ikke barneseng, ikke luftmadrass, ingenting annet. Bare badeshorts. Fett nok.

Vi kommer oss ned på hytta, solen steker. Steker! Barna kan ikke rive av seg skjorta fort nok og begynner å løpe mot stranda nesten før pappa har parkert. Godt vi smurte dem med solkrem før vi dro, nå er det bare å få på seg shortsen og sistemann uti er en råtten banan!

Shortsen ja...

Åh...

Søren. 

/ Hilsen NM i distré 2017

8 kommentarer

Men altså, LOL 😂

Fantastisk bra😀😀😀😀😀 bare å bade med den shorsten du hadde på deg 😜😜

Bad i boxeren da! :o)

Menn ER distré :-) Vi er i Danmark og alt min kjære trengte å tenke på å pakke var badeshorts!, og skifte..Tror du han husket på badeshorts?? :-) :-)

Hahaha! Ah så godt å høre at det ikke bare er meg!! :-D

Dette er grunnen til at jeg tar meg av ALL pakking her i huset. Mannen min er like distré og får ikke lenger ta del i pakking til noen ting. Ikke engang når han skal på guttetur med kompisene sine 😂 frykten er jo at ungene skal arve hans egenskap. Men en mann som slipper å tenke, er en lykkelig mann. Ikke misforstå, han har sin jobb i hjemmet han også, men alt som innebærer pakking og planlegging er så langt utenfor hans forstand at jeg har tatt det fulle ansvar 😂

Helene Viktoria

Helene Viktoria

Er det der Svinevika eller en annen strand? var på Svinevika i dag, og synes dette likna :)

Haha, yes det er Svinvika vettu :-D Svigers har hytte et steinkast unna, så blir noen turer dit iløpet av sommeren ;-)
/highfive

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram