hits

Syk, trøtt og lykkelig

I dag våknet jeg med bæreposer under øynene og et hode som verker, men likevel spinner av lykke. For i natt fikk jeg ENDELIG sendt over mitt første grovutkast av barneboka til forlaget!

 

 

Selv om jeg ble sittende halve natten for å komme i mål og er trøtt som en rumpepinne i dag, så var det så fantastisk verdt det for å bli kvitt vekten av elefanten på skuldrene som endelig spratt av.

Som et resultat av dette har selvfølgelig den begynnende nøttepinen jeg kjente i går, slått ut i full blomst i dag. Så da jeg våknet til mårran, føltes det som jeg hadde røyka rullings hele natten i et lufttett rom.

Men selv ikke den verste skallebank kan legge en demper på denne dagen, for jeg er så overlykkelig! Tenk at jeg har sendt utkast på barnebok! Akkurat nå sitter det kanskje en redaktør med skjørt og smykker og kaffekopp og leser gjennom mitt manus. Kanskje hyller hun det, kanskje bruker hun det som dopapir.

Uansett så skal jeg bare bli på sofaen med verdens beste samvittighet og nyte en elefant-fri tilværelse. Så får heller redaktøren og sykdommen hjerte fritt mens jeg ligger i vater med en tekopp, litt kjeks og Ullared på repeat :-)

 

 

 

/ Mvh, Syk, trøtt og lykkelig

11 kommentarer

Fikk du bestemt deg for et navn på gutten? :-) dør av spenning (neida, men er veldig nysgjerrig)

Hallais! Ikke bestemt meg enda, men begynner å sirkle meg inn. Har kanskje bare 10 navn i hatten nå og sendte over 3 av dem til forlaget :)

Eg ler og du skriver så herlig. Bare lurer litt på ka en rumpepinne er og kor trøtt en sånn kan bli 😂

Tusen takk for det! :-)
En rumpepinne ja.. Viser seg at det er et uttrykk som svigermor har funnet på, haha! Tror ikke det betyr noe faktisk, men synes uttrykket var så trivelig at jeg har begynt å bruke det selv :-D

Gratulerer så mye🎉👏🎈og god bedring🤒😷🌷

Tusen takk for det, Liv! :-)

Oi oi!

GRATTIS så masse med det !

Gleder meg til boken kommer ut jeg:)

God bedring

Tusen takk for det! Kan love deg at du ikke gleder deg halvparten så mye som meg, hihi :-D

Gratulerer så mye og riktig god bedring til deg.

Sist jeg sjekka er det der sauen shaun, ikke Ullared x-)

Haha! Må starte rolig og jobbe seg opp mot full harry-modus ;-)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram