hits

Vårflørt i det fjerne

Jeg vet at det er altfor tidlig å sprette champagnen, rive av seg jakka og løpe i saktefilm over en blomstereng med snoppen flappende i vinden som ørene på en hund med hodet ut av bilruta, men etter i går må det være lov å ta frem champagnen.

 

 

For da vi var på lekeplassen i går, skjedde det noe rart. Jeg tok av meg lua. Så hanskene. Så åpnet jeg jakka. Og jeg var varm! Solen stekte som på en middels sommerdag og jeg kjente varme i fleisen for første gang på over et halvt år. Og da slo det meg: Våren er på vei!

Pluttens bursdag har blitt en påminner om at nå snur det. Dagene blir lysere, dagene blir lengre. Sakte men sikkert, nå snur det. Det skjer hvert år rundt bursdagen til plutten og hans store dag har sånn sett blitt årets aller første vårtegn. Selv om det selvfølgelig er altfor tidlig å sprette champagnen, så er det fortsatt et fremskutt forvarsel om at årets beste årstid er på vei.

Enda kan det bli bikkjekaldt, nitten meter slaps og dårlig stemning, men uansett hvordan man vrir og vender på det: Våren er i anmarsj og det er seriøst den BESTE følelsen i verden! Å vite at man har den beste årstiden liggende og luske i horisonten, forsiktig flørtende i det fjerne - og jeg er avstandsforelsket.

Blomstrende blomster, kvitrende fugler, lukten av asfalt og lyden av gressklippere. En verden som våkner fra vinterdvalen og kommer sammen i perfekt harmoni. Vår <3

 

 

 

 

 

/ Ha en strålende ny uke :-)

* Følg Vårhjerte på Facebook *

13 kommentarer

... Mens i Trøndelag våknet vi til snø :(

Vi har mildvær på sunnmøre og, selv om jeg misstenker at solen har gjemt seg bak skyene, og at snøen ligger på toppene av fjellene rundt oss.

Det er så herlig når våren løfter litt på sløret sitt!

Så ut som dere hadde en fantastisk soldag!

Enighet! Skikkelig klar for vår og tynnere klær :-D

Deilig beskrevet og åh, jeg gleder meg så kolossalt til vår selv!!!

Tusen takk for det! :-) Jepp, nå heier vi på vår som om den var Alexander Rybak i finalen :-)

Heidi Wikstad Amundsen

Heidi Wikstad Amundsen

Og her i Tromsø har vi fått ny runde med snø for 4. gang denne vinteren 😉

Hupps, sorry! Flytt sørover, da vel :-P hehe

I Bergen er det rundt sommertemperaturer (8 grader), og fuglene synger hver morgen. Det er definitivt vår🌱 :D

Det tenkte jeg på også i dag tidlig, da jeg jobbet ute igjen for første gang på et par uker. Og da jeg sto der, kl 7.15, og jeg hverken trengte hodelykt eller vintervotter, da visste jeg at våren nærmer seg 🙃

Å yes, det er en fantastisk følelse! :-D

Ja jeg VET!! Kom ut på trappa og bare en ting å gjøre, hente kaffekopp og sette seg ned. DEN følelsen, fugler, smeltevann, sola som varmet. Jepp , er klar for vår jeg.

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram