hits

Vinn verdens kanskje beste mobiltelefon

/ sponset innlegg

* OBS! KONKURRANSEN ER AVSLUTTET - VINNER ER TRUKKET *

 

Greit, dette er et sponset innlegg, så jeg er kanskje litt inhabil, men likevel mener jeg at Huawei Mate 9 Pro er verdens beste mobiltelefon! Og her er 4 grunner til hvorfor:

 

1. Vanvittig bra kamera
Jeg har brukt min Mate 9 Pro i halvannen måned og i skrivende stund har jeg tatt over 1300 bilder. I denne perioden har alle de andre kameraene mine bare ligget og støvet, for med en telefon som tror den er et kamera, har jeg alt jeg trenger. Og den tar så vanvittig bra bilder!

Jeg kunne selvfølgelig snakket om megapiksler, dybdeskarphet, samarbeidet med Leica, de to kameraene foran, svart/hvit-linsen etc etc, men da blir det fort et foredrag. Så bare ta meg på mitt ord: Kameraet i denne telefonen er ulikt noe annet du noensinne har sett i en telefon.

For en drøss med eksempler, sjekk ut bildespesialen: "Stockholm i bilder"

 


Lillesnupp i kaleidoskop-hypnose.

 

2. Mye lagringsplass
Telefonen leveres med hele 128 gigabyte lagringsplass. Det betyr at selv med mine 1300 bilder, har jeg fortsatt plass til rundt 90 000 til. Sånn atte... det burde jo holde en stund ;-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
90 000 bilder...

 

3. Stor batterikapasitet
Advarsel til alle iPhone-folk: Ikke les neste avsnitt.

Batterikapasitet på denne telefonen er nemlig over dobbelt så stor som iPhone 7. Før denne telefonen var jeg helt avhengig av å ha ladere i nesten hvert rom og alltid en i bilen, men nå glemmer jeg ofte å lade. Den bruker veldig lite batteri, selv under aktiv bruk og kan gå opptil 2 dager uten å lade.

Sånn, nå kan dere lese igjen.

 


Tidenes partytriks og bursdagsgave fra lillesøstern i går :-)

 

4. Lynrask SuperCharger
Hupps, sorry iPhone-folk, jeg ville nok hoppet over dette avsnittet også.

Huawei har nemlig utviklet en SuperCharger som lader batteriet opptil 400% raskere enn iPhone 7. Du kan seriøst legge den fra deg i 5 minutter og se en markant forskjell. Og når den først er fulladet, kan du pakke ned laderen og si farvel for noen dager.

 


Og Teo bare: "Har dem begynt å pynte bikkja også nå? Jeg hater barnebursdag" (han fikk godt betalt i hundesnacks).

 

Og dette er altså bare fire av veldig mange grunner til hvorfor jeg mener at dette er verdens beste mobiltelefon. Den er også superrask, har stor skjerm, lekkert design og en drøss med smarte funksjoner. Og den leveres med gratis deksel, så man slipper å skade telefonen før man får kjøpt deksel selv. Smart.

Men ok, du tar poenget: Jeg elsker denne telefonen. Og det da er det jo bare så fantastisk moro at den nå også kan bli DIN!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

VINN SUPERTELEFONEN - HUAWEI MATE 9 PRO!

Jeg tror faktisk ikke det var meningen fra Huawei sin side å ha en konkurranse på bloggen, men da jeg var i møte med dem klarte jeg å grine meg til å få lov til å lodde ut en telefon til en av dere :-)

Så hva må til for å vinne herligheten? Enkelt!

1. Legg igjen en kommentar med navn, e-post og hvilken av disse fire fordelene du synes høres best ut ved Huawei Mate 9 Pro:

  • Vanvittig bra kamera
  • 128 GB lagringsplass
  • Stor batterikapasitet
  • Lynrask SuperCharger

2. That´s it! Lett som en plett og gjort i en skvett :-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

/ Lykke til!!

Les mer om supertelefonen Huawei Mate 9 Pro her

1369 kommentarer

Tull :) iPhone er best sånn er det :)

Åh, ja takk! Lagringsplass synes jeg er viktig (og batterikapasitet) :D

God batterikapasitet 😍

Vegard Henriksen

Vegard Henriksen

Jeg synes bra kamera er best. Da får jeg tatt fine bilder, uten å dra med stort kamerautstyr i tillegg til telefonen min. Høres kjempeflott ut.

Ååh! Jeg savner supert kamera!! Har en mate s, og den er god den, altså,men.. drømme drømme!

Du skriver ingenting om familie kan delta.. Hilsen lei-av-å-være-sykt-misunnelig

Lagringsplass, hurtig ladningen og kameraet hørtes best ut! Klarte ikke bestemme meg for bare en ting🙊

Sliter med å velge mellom kamera og supercharger... men tror et godt kamera vinner altså! 😁

Beste fordelen uten tvil er Lynrask SuperCharger!! :)

Vanvittig bra kamera :) Og god lagringsplass. Og stor batterikapasitet. Filler'n, dette var altfor vanskelig!

Anne Silje Olsen

Anne Silje Olsen

Løper alltid etter ungene for å ta bilder...så her står en god kamerafunksjon høyest i kurs <3

Altså.. Her var det vanskelig å bare velge en ting! Men tror jeg må gå for lagringsplassen! Jeg har iPhone med 16 GB og det er jo bare et piss i havet før den er full.. kunne gjerne tenke meg å prøve denne :) :)

Marita Øvrelid

Marita Øvrelid

Marita Øvrelid

marita_ovrelid@msn.com

Stor batterikapasitet :D

Stor batterikapasitet!!!! Hvis det endelig har kommet en mobil som kan møte mine behov for batterikapasitet, så MÅ! Jeg ha den.... Jeg er en vims som aldri husker å lade, tenk jeg møtte opp på Bryan Adams konsert uten batteri på mobilen....

Det som hørtes best ut for meg må være kameraet. Jeg kunne trenge det når jeg elsker å ta bilder av mine tre små troll :D

Jeg liker både at kamera fungerer veldig bra, for jeg tar masse bilder av datteren min og ikke minst min snart 3år gamle samsung galant s5 holder ikke på batteri i det hele tatt. En tur ut i parken med datteren min og noen bilder så er tlf tom for strøm eller bare restarter seg hele tiden så ønsker veldig sterkt en ny tlf :) har ikke råd til å kjøpe meg ny :/

Stor batterikapasitet høres jo bra ut. :)

Vannvittig bra camera og mye lagringsplass er jo helt suverent 😍

Hvordan kan man velge blant 4 livsviktige funksjoner :)

Batterikapasitet!! må vel være størst fordel for hva skal man med det andre om man aldri har strøm?

Camilla Aasen

Camilla Aasen

Det hadde vært supert!!!! Viktigste for meg er nok stor batterikapasitet, hørest helt nydelig ut å slippe å lade heeele tiden😊

Veronica Krosvik

Veronica Krosvik

Lagringsplass synes jeg er viktig begrunn av ting og tang og musikk (og batterikapasitet) og kameraet og bruker mye kamerat når jeg er ute å reiser!!

Batterikapasitet

Kjersti Elisabeth

Kjersti Elisabeth

Vanskelig å si men tror det må bli kamera :)

Kamera og batteri synes jeg teller mye. Så ja takk vil gjerne prøve noe nytt som ihuga iphone fantast siden iphone 3;-)

I fjor sommar gjekk eg frå Iphone til Huawei, har ikkje angra et sekund!! Det eg ser etter i en telefon er bra kamera og god batterikapasitet😊😊

Batteri kapasitet

Ingvill Eliassen

Ingvill Eliassen

128 GB lagringsplass!! Men alt det andre høres også flott ut ;-)

Bra batterikapasitet og gode bilder må jo være det beste ;)

Batterikapasitet (har iphone nå...)

Alle punktene var jo bra😁Men god lagringsplass er jo et stooort pluss😁😁Min tlf.er i ferd med å synge på siste vers tror jeg,så hadde passet perfekt med ny😆

Å jeg kunne gjerne hatt en telefon med god batterikapasitet og supercharge og god lagringsplass og gratis deksel og noe annet enn et eple på baksiden... hmm... burde jeg bare bytte telefon i utgangspunktet tro🙈 Ja, uansett.. jeg vil ha en, ta meg 🙋🏻

Skulle absolutt hatt ein telefon med eit syrebatteri slik som denne!

Aiai, har siklet på denne lenge nå, reklamen går på TV nemlig! Lenge tenkt tanken om å plassere Apple-produktene på hylla nå, det er på tide etter 10 års tid.

Alle fire punktene høres veldig attraktive ut for meg, nesten umulig å velge..! Om bekjente skulle velge på mine vegne hadde det utvilsomt landet på batterikapasitet. Jeg går aaalltid tom selv på små ferder hjemmefra. Personlig vil jeg slå et slag for fantastisk kamera! Elsker å ta hverdagsbilder, og hva er vel enklere enn å gjøre det med telefonen!:)

Krysser fingre og tær for at det er min tur denne gang, den slitne iPhone 5'ern ønsker seg pensjonisttilværelse rimelig snart.

Alle 4 var jo bra, men da jeg har en mobil med knust glass på kameraet bak og blurry frontkamera, så høres jo ett vanvittig bra kamera best ut for min del 😊

Siw Helèn Hansen

Siw Helèn Hansen

Siw

siw864@gmail.com

Lagringsplass helt klart 👍👍

Sååååå klar for ny tlf! 😍

Jeg syns vanvittig bra kamera hørtes helt stålende ut. Jeg liker å ta bilder - så derfor er denne funksjonen best for meg:-D

Krysser alt jeg eier og har, da jeg virkelig trenger ny. Min synger på siste verset og får ikke engang tatt bilder! Nedtur for en som er glad i bildetaging. :(

Det aller viktigste er kamera.📷👏

Solveig Dowling

Solveig Dowling

Som mor til 3+1 går kamera titt og ofte varmt på telefonen ja.. og med masse lagringsplass så jeg kan se på mine skatter om igjen og om igjen?! Bring it! Hehe. Skader jo ikke at Batteriet virker litt lengre enn noen timer og... hehe. *kryssefingreogbenogøyneforharikkerådtilåkjøpenoenyttselv*

Gode grunner alle sammen, men et godt mobilkamera har vært stas, da min gamle telefon begynner å slite både med det ene og det andre :) da blir bildene også deretter. og med små barn og telefonen alltid for hånden, så vil man jo gjerne ta bra bilder!

Lagringsplass og batteri hadde vært noe det.. :-)

Bra kamera er viktig for min del, da jeg er utrolig glad i å ta bilder, både landskap, portretter og av arrangementer som festivaler o.l.

Åh, hørtes helt ut som en telefon for meg det der :)

Har en tlf nå med 8 giga lagringsplass, og den er jo konstant full.. Batteriet må lades to ganger om dagen om jeg ikke bare lar tlf ligge rolig, og selv da må den lades daglig.. Bilder har jeg nesten ikke tatt med den tlf her, for det er så klønete å få til, den vil helst bare filme..

Så en sånn tlf som du har der høres ut som en drøm <3

Alle 4 er ganske viktig for min del men med tanke på at min egen telefon sliter veldig med lagringsplass so må det vær det aller viktigste :)

Stor batterikapasitet.

Lagringsplass! Noe jeg savner på min Samsung.. ikke er det mulighet for ekstra minnekort heller. Noe som suger, da jeg tar mye bilder og hører på musikk. Så ja, denne hadde vært noe! 😊

Gode bilder er noe alle setter pris på :-) Men, for å kunne ta bilder må en jo ha både strøm og lagringsplass. Så det er absolutt en fordel med bra batterikapasitet.

Kamera 🌞

Lagringsplass!! Men alt hørtes digg ut ærlig talt. Mannen trenger ny mobil 😀😀😀

God batterikapasitet! Har iPhone å den må seriøst lades 3 ganger om dagen.

Hadde vært gøy å prøve noe nytt! går ikke an å gå en liten trilletur med lillesnuppa uten iPhonen dør av kulde! Er så lei av det skjer..

Lagringsplass helt klart!! Haaater at jeg må inn å slette noe heele tiden 😣😣 gull med kamera også, men gjør lite med bra kamera når det ikke er lagribgsplass til bildene😅

Solveig Lysvold

Solveig Lysvold

Solveig.lysvold86@gmail.com

Syns absolutt det med batterikapasitet høres best ut😀 Nå ladder jeg mobilen hver dag,og hvis den brukes mye gjerne to ganger på en dag. Det blir mye landing det!

monica betten

monica betten

Uten tvil kamerakvalitet og batterikapasitet! suverent på farten!!

Det viktigste med en telefon er for min del kamera. Da trenger jeg ikke ta med meg flere ting enn nødvendig når vi skal ut å forevige rakkerungens aktiviteter. 😉

Kamera 😃

Det må være kamaret, viktig med godt kamra for og ta bilde av trollungene 😀

Desidert lagringsplass!

Da jeg aktivt som småbarnsmor tar bilder av

Aaalt barna gjør, og kan liksom ikke slette noen av bildene heller 🙈

Marius Skaatan

Marius Skaatan

Akkurat nå tror jeg batterikapasiteten er viktigst, da den gamle iphone 5'en min må lades tre ganger i døgnet... Sett bort ifra dette er nok kameraet det som betyr mest, slik at jeg kan ta flotte bilder av alle ungene uten å måtte dra med speilrefleksen.

Kamera! 😍

Og batteri på en god 2.plass! 😄

Cecilie Furuseth

Cecilie Furuseth

Selvfølgelig er det batterikapasitet som er på topp. Min iPhone må tlf lades hver dag, og gjerne flere ganger om dagen. (Alt etter hvilket forbruk man har)

Og siden iPhone bruker (les meg), må ha med en ladebase pga kulda....Hadde det vært gøy å prøvd en annen type tlf. 😊

Vanskelig å velge bare en fordel, alt hørtes så veldig bra ut :D

Så jeg sier: Bedrekameraogbatteri! <3

Storbatterikapasitet

God batterikapasitet og lynrask supercharger! Perfekt når man er utrolig dårlig på å lade telefonen/ha med lader overalt!

Ny telefon hadd vært supert! Uavgjort mellom supert kamera og bra batteri, begge dele savnes på nåværende tidspunkt ;)

Amalie Farstad

Amalie Farstad

Oioi, vanskelig å velge bare én når alle punktene er genial, men jeg må nok si kamera. Har en Sony nå som ikke er god til noen ting, men allikevel har den vært pålitelig til det mest nødvendige i snart to år.

Go Huawei 👍

Jeg synes det høres supert ut med bra kamera! Da kan jeg ta masse bilder av min lillesnupp når vi er hjemme og ute på tur :)

Av disse 4 godene, så er nok hurtiglading det viktigste for meg. 🙂

Charlotte Haug

Charlotte Haug

definitivt batterikapasitet! :)

Rikke Herlofsen

Rikke Herlofsen

Kamera er viktig for meg📷☺

Uten tvil kameraene og lagringskapasiteten 👏

128gb lagringsplass. Jeg tar masse bilder og min samsung er alltid full.Denne mobilen er perfect for meg som elsker å ta bildet😍😍😍

Stor batterikapasitet :D Er alltid tom for strøm :/:/

Og her går jeg egl bare og venter på den kommer i butikken ;-)

Jeg syns den største fordel er å så bra kamera ved hånden og å vinne er self mye bedre enn å kjøpe den ..... LOL ..... om en enn var så heldig da.

Mvh Annette; estrin.annette@gmail.com

Alle egenskapene er bra, men god batterikapasitet er definitivt best pluss.

Kristine Tjeldnes

Kristine Tjeldnes

Er i ferd med å bli sprøyte hakkende gal av følgende melding som til stadighet (og som oftest i utide) titter frem på min iPhone-skjerm: "Kan ikke ta bilde. Det er ikke nok ledig plass til å ta bilde. Du kan administrere lagringsplassen i Instillinger". Derfor høres komboen av super kamerakvalitet og gigantisk lagringsplass nesten for godt ut til å være sant!

Åh, det hadde gjort seg. Min går på siste verset. Beste må være lagringsplassen! 😁😊 kommer alltid godt med!

Åååå,ja denne vil jeg gjerne vinne <3

Er ikke lett å velge bare 1 grunn her siden alt høres helt toppers ut :)

Men elsker å ta bilder og velger da "Vanvittig bra kamera"

Har en eldre Samsung S5 nå,og kameraet der kunne jo vært bedre da ;)

iris.storli@hotmail.no

Linn Maria Jegtvolden

Linn Maria Jegtvolden

Hadde vært kjekt ja👍😄 kjempebra kamera er alfa omega her. Tar mye bilder.

Ann Helen G Moland

Ann Helen G Moland

Åh, hvilket argument er best? Jeg har iPhone, men leste hele teksten. Sånn, jeg er offisielt misunnelig. Dvs, det er feil, jeg unner deg den, men jeg ønsker meg en selv 😊 Vanvittig bra kamera, går jeg for. Med de andre hakk i hæl!

Kan man kun velge en? 😉 Da må det bli godt kamera 😊

KAMERA-helt klart viktigst for meg. Når jeg for en gangs skyld tenker at jeg skal bruke det ordentlige kameraet jeg har liggende, så er det enten Utladet eller jeg finner det ikke. Og så er det mange innstillinger som må oppfriskes, innen jeg da er klar, har objektene les: som regel barna, for lengst forduftet...Så denne telefonen vil keg gjerne at skal prøve å erstatte min iPhone 😱😃

Heidi Karlstad-Helminsen

Heidi Karlstad-Helminsen

Batteri (og kamera)

😊

Må bli lagringsplassen! Som småbarns forelder fylles mobilen alt for fort opp 😂

At det er bra kamera (elsker å ta bilder)...og da Må det være god lagringsplass og godt batteri. Har sett og "siklet" på denne! Men alt for dyr for min pengbok desverre. Så da er det lov å håpe og ønske 😁

Vanskelig å velge mellom vanvittig bra kamera og lagringsplass, føler de henger litt sammen, men jeg velger vanvittig bra kamera til å ta flotte bilder av barna :D

idam92@hotmail.com

Kamera funksjonen og batteri kapasitet ups ble to ting det gitt... høres ut som er super telefon, som hadde vært kult å få testet ut selv!

Batterikapasitet :)

Det er klart at alle de 4 egenskapene høres ut som en så stor forbedring fra min samsung 4, at jeg får vann i munnen bare av å lese om det.. for her må man gjerne ha ørten ladere, og venner begynner å beskylde meg for å snylte på strømmen - fordi jeg stort sett må lade når jeg er borte også.... :-P men kameraet er kanskje det som høres mest luksus ut. Da jeg nå forsøkte å lage en album på nett, men alle bildene er for dårlig kvalitet, slik at jeg får varsel om at de ikke kommer til å bli bra.... og kameraet som kanskje er hakket bedre enn det på tlf, det ligger fint i skuffa si hjemme. Nå er det også slik at alle barna lagrer egne Spotify lister på min tlf, så det gjør at jeg sjelden får høre musikk jeg selv liker - når d ikke er wifi tilgjengelig. Men det er kanskje ikke like ille som at jeg snart må slette min egen mobilbank, bare for å kunne ha nrk super appen, som jo er mer livsviktig i visse situasjoner.... både for mor og barn.

Som 3 barnsmor er vi stort sett på farten fra den ene fritidsaktiviteten til den andre og jeg rekker sånn sett ikke så ofte å lade det dårlige batteriet heller, så hurtiglader vekker også uvante positive føleser hos ei som nå begynner å få kallenavnet "aldri tilgjengelig ". Selv om jeg liker å skryte på meg at det er godt å koble av nettet innimellom (og det er det), så hadde det vært kjekt om det kunne vært frivillig i det minste....

Nå skulle jeg spare til den luksusen som er ny tlf, men jammen måtte ikke bilen på reprasjon. Så jeg tror konklusjonen blir alternativ 5, en ny fancy tlf til en sliten 3barnsmor, som kanskje fortjener det også??? :-)

Det var 4 valg som er vanskelig å velge mellom..:) Men tror nok jeg må gå for bra kamera altså, (med batteriet på en god nr 2) da jeg tar en god del bilder av mine søte små på 5 år og 6 mnd. Og jeg glemmer ALLTID kameraet hjemme, eller å lade det. Så en mobil med bra kamera hadde absolutt vært tingen.

Cathrine Milde

Cathrine Milde

Fantastisk! Med 5 barn så er det greit å alltid ha et bra kamera tilgjengelig, og da ikke minst på en mobil som har både god lagringsplass og bra batteri. Så er jeg alltid sikker på å fange de magiske øyeblikkene på foto. Og hurtig lading er absolutt ikke å forakte med tanke på alt den skal tåle på en dag, Netflix, YouTube og spill. Det er alltid en som bruker mobilen min.

Så hadde det jo ikke vert feil med ny mobil til mor så min kan gå videre for her sliter vi med mikrofonen på 2 av ungene sine.

Lykke til alle!

batterikapasitet , er så lei tlf som blir tomme for strøm bare jeg blunker :-P Hilsen Gry Olsen Olsengry@outlook.com

Liss Waldenstrøm

Liss Waldenstrøm

Kamera. Så jeg kan få tatt mange bilder av barnebarna. Trenger gode minner om dem når alderen tar meg igjen. ;)

Og så lagringen da. Imponerende. <3

Så fin telefon 😍 Det er jo litt vanskelig å si bare en ting av de på listen din.. 😊 Jeg synes at lang batteritid er viktig, det er så irriterende når batteriet går når det minst passer. Men lagringsplass er også helt supert! 👍🏼 Jeg har irritert meg grønn når telefonen ikke lar meg ta bilder fordi det ikke er mer lagringsplass.... 😠

Vanvittig bra kamera - Det må være den beste grunnen til å bytte merke.

Marianne Hansen

Marianne Hansen

For en som har brukt iphone nå i mange år, så begynner jeg å bli ganske lei av å lade tlf, ikke bare én gang om dagen, men to ganger :O

Jeg er ganske tro mot iphone, men det du skrev om batterikapasitet så høres det nesten ut som en drøm, slik at for meg så er batterikapasitet ekstremt viktig.

Det viktigste for meg med en mobil er at kameraet er at kameraet er vanvittig bra 😊 når en har barn må man ha et bra kamera tilgjenngelig hele tiden for å kunne forevige alle stunder. Så derfor prøver jeg lykken her da Mitt mobilkamera ikke står helt til forventningene.

Lagringsplass er viktigst, hvis jeg må velge.

Selv om det høres som en veldig bra mobil.👍🏻😊

Jeg trenger ny tlf med fungerende kamera, slik at jeg kan ta gode bilder av knøttet når det kommer i juni

Bra kamera :)

Mari-Jeanette

Mari-Jeanette

Det hadde vært så fantastisk å vinne. Med en liten pode på snart 2, som jeg stadig prøver å få bilde av, lokker både lagringskapasitet og kamera for min del 😊

mari.jeanette.tjong@gmail.com

Vanvittig bra kamera 😃

Oiii jaa takk! 😊Jeg synes alle fordelene hørtes tipp topp ut! Men kanskje aller mest bra kamera,da jeg elske å ta bilder 😊

Krysse krysse😊

Ingvild Elisabeth

Ingvild Elisabeth

Batterikapasiteten er best her! Er avhengig av at mobilen har godt batteri da jeg bruker den veldig mye!

Åherregud, helt klart batterikapasiteten. Jeg vet ikke hvor mange ladere jeg har i huset, for iphone må jo lades ørten ganger om dagen siden jeg har to små som alltid vil spille og ta bilder med min iphone :-p

Jeg har alltid hatt Iphone, men er faktisk lett villig til å bytte den ut, kun for bedre batteri. ;-)

Maartine88@hotmail.com

Huawei generelt er jo gull, men den absolutt beste ved denne telefonen må være kameraet. Det er jo alltid mobilkameraet som blir brukt i hverdagen, og skulle gjerne ha dokumentert tida med Lillemann med best mulig kamera :)

Kamera er viktigst for meg 😄😄 Er mye ute på tur med hunden og elsker og ta bilder 😄

Ja takk begge deler. Kamera og plass 🖑😃

Må være batterikapasiteten jeg ville trengt mest 😃 Ofte ute å reiser, og da er det jo greit å slippe å lade så ofte! Men på reise er jo også kameraet en veldig stor fordel 😉

Vanvittig bra kamera er gull 🖒

Syns alle fire var veldig viktige, men må jeg velge en så er det supert med bra kamera! Eier ikke vanlig kamera, så det at kamera på mobilen er superbra er en skikkelig bonus 😊

Savner utvilsomt bedre batterikapasitet! Når man bruker telefonen mye både til jobb og privat, varer søren ikke batteriet lenge...

Godt kamera er så digg spesielt med 4 unger som skaper magiske øyeblikk som gjerne skulle vært foreviget,hele tiden...❤ Ha en strålende dag😊 marianne.b.gjerde@frenabb.no

Eirin M Bratlie

Eirin M Bratlie

Synes det er viktig med bra kamera!

eirinmaaso@gmail.com

Anne Lene Johansen

Anne Lene Johansen

Vanskelig å velge, men det må bli "vanvittig bra kamera". Jeg elsker å ta bilder og da hadde et skikkelig bra mobilkamera passet utmerket :-)

Godt kamera er viktig 👍

Ønskes pga vannvittig bra kamera😄

Lagringsplass, uten tvil! :-)

Kamera! Viktig for å kunne ta gode selfies når man er singel. 😊

Jeg har en gammel tlf uten godt kamera, som er konstant full og helt uten ene til å holde på strøm 🙈

Med en liten baby og ei herlig solstråle på 6 år hjemme begynner jeg å bli veldig lei av tlf som maser på fullt minne pga mange bilder hele tiden 😝

Derfor kunne jeg tenkt meg en telefon med god lagringsplass til alle bildene jeg fyller opp med 😅 Batteri, bildekvalitet og hurtig ladning er også gull av samme grunn 😁

Regine Karlsen

Regine Karlsen

Regine Karlsen

Karlsen.regine@gmail.com

Vanskelig å velge, men 90 000 bilder i kombo med råbra kamera er jo en vinner! Må si 128 GB lagring!

Emil Eide Stjern

Emil Eide Stjern

Det må være både kamera og batteri ! Egentlig så hørtes alt bare helt magisk ut med denne mobilen 👌 😀 Slik at jeg fåt tatt mange fine bilder av barna 😍❤️ Tvitvi 😀🍀

Lagringsplassen på en tlf syns jeg er viktig😀Tar mye bilder, jeg har ni barn og to barnebarn

Heidi Wikstad Amundsen

Heidi Wikstad Amundsen

Heia ☺ Lagringsplass er noe jeg merket meg først, noe jeg absolutt har bruk for! Tar endel bilder og det er kjipt å måtte slette for å ha plass til flere.

heidi_wikam@hotmail.com

Ha en super uke 😄

Ingrid Tjosaas

Ingrid Tjosaas

Truuur batteritida hadde blitt mest satt pris på, sjølv om lagringsplassen høyrtes veldig bra ut!

Savner å ha god batterikapasitet!

Veldig fin telefon :)

Kamera :D blir så frustrert over dårlig kamera på tlf min... nettopp fått en sønn å har ei datter fra før å hunder å katter ❤ trist å aldri få til å ta gode bilder til minne senere :/

Pluss att dette er en tlf jeg virkelig ønsker meg :D den virker såååå bra :D

Hanne Tyskeberget

Hanne Tyskeberget

Nysgjerrig på det kameraet ja 😊

Elin Brødreskift

Elin Brødreskift

Kamera er selvfølgeli viktigst, med minneplass som en god nr 2..

Batterikapasitet og rask lading, uten tvil! Før var jeg hun som ladet om natta også, men det har ikke jeg turt etter baby kom, og med en tlf som må lades to ganger pr dag så er det kjedelig

Eg har ein tre år gammal iPhone 5 som er flaut dårleg på alt dette. Derfor litt vanskeleg å velge ein favoritteigenskap på ein perfekt telefon - men som mamma til ei to år gammal rampejente og to like rampete hundejenter blir det mange øyeblikk i løpet av ein dag som fortener å bli foreviga. Det aller verste med dagens telefonsituasjon er nok nettopp det skrøpelege kameraet... Eg har lenge håpa å kunne ta meg råd til å kjøpe nettopp denne Huawei-en, uten å heilt sjå målet i nær framtid - så det hadde vore herleg å vinne! Kryssar fingrane! Og vinnarlykke eller ei; tusen takk for ein fantastisk blogg! Ei dagleg vitamininnsprøyting med beskrivelsar av mang ein gjenkjenneleg situasjon

For en syk telefon!

Kameraet er helt klart en vinner og når du elsker å ta bilder så er både lagringsplass og batterikapasitet en kjempebonus!

Det må bli vanvittig bra kamera. Vi har fått et helt nytt problem i familien, dvs gubben har fått et problem. Her må alt av boxere og jeans nå byttes ut grunnet endring av størrelsen på glutes, de var blitt for store for str M.... Siden gubben tydeligvis er en long gone slekting av The Kardashians, hvor selfies er selve meningen med livet, så trengs det en oppdatering på mobilkamera fronten her i huset.....

Hei, denne så virkelig bra ut!

Jeg synes det høres ut som et stort pluss at batterikapasiteten er MYE bedre enn iphone sin. Jeg har hatt iphone i mange år, og jeg kjenner jeg kunne tenkt meg å byttet ut med en telefon som holder på batterikapasiteten lengre enn hva en iphone gjør.

Ha en fin dag!!

Maren Stalheim

Maren Stalheim

Jeg syns definitivt kameraet er den beste fordelen med mobilen, godt kamera står alltid øverst på listen når ny mobil skal i hus. :-)

Ja takk 😍 Jeg trenger et "Vanvittig bra kamera", så jeg krysser fingrene for å trekke vinnerloddet 😊🎉🎉

Vanskelig å velge, men mer lagringsplass hørtes veldig bra ut😆

Marianne Kristoffersen

mariannekonstance@gmail.com

Vanvittig bra kamera! 👍🏻

Vanskelig å velge blandt såpass megastore fordeler, men om en skal stå høyest akkurat nå er det lagringsplass jeg går for :-)

Bra kamera er viktig for meg siden jeg tar masse bilder av gutta mine:) trenger virkelig en ny mobil så dette hadde vært supert::):)

Lynrask SuperCharger frister veldig!

Kristine Lien

Kristine Lien

Bildekvalitet er absolutt på topp 1 av grunner til å ha lyst på denne. At den slipper å lade hele tiden er også en stor bonus, jeg er alltid tom for strøm :p

Uten tvil så er kameraet det aller viktigte på en mobil. Men det er etter min mening. Hadde jeg vunnet så ville jeg ikke beholdt mobilen selv. jeg overlever fint med min "gamle" huawei telefon. Så denne hadde jeg gitt til min mann. Som derimot hadde gitt blanke i om kameraet er bra. Viktigte for han er batterikapasiteten. Hans nåværende huawei telefon er meget oppbrukt.. mobilen synger uten tvil på siste vers.. så den kjekke mannen min som jeg har delt dem siste ti åra med fortjener uten tvil en hipp og fungerende telefon.

Bente Zachariasse

Bente Zachariasse

Kamera er viktigst for meg. ☺

Anne Kristin Bøe

Anne Kristin Bøe

Bra kamera 👍

Kamera - definitivt! :)

Vanvittig bra kamera er kult! :-D

Har en telefon med vanvittig dårlig kamera nå, og det er såå irriterende 😂

tonje_s_g@hotmail.com

Birgitte Fjørtoft

Birgitte Fjørtoft

Batteriet 😍😍😍😄😄😄

Siden jeg må velge,synes jeg bra kamera er viktig! Her elsker barna å låne telefonen og ikke alltid like lett å ta bilder for de med vanlig kamera.

Kristine Aukner

Kristine Aukner

Hei, lagringsplassen er nok favoritten, men alt det andre frister også! Ikke minst så frister det veldig å bytte ut en velbrukt samsung note 4 :)

*krysser fingrene*

:)

Frida Adeleide Kvammr

Frida Adeleide Kvammr

Frida.adeleide@gmail.com

Godt kamera, fordi jeg tar mye bilder og med min iphone 6s må jeg konstant overføre bildene til pc'en slik at jeg kan ha apper og kontakter på mobilen!

Kameraet- uten tvil! Å få fanga dei små øyeblikka raskt, viktig når ein e på farta med dei små 😊

Vanvittig bra kamera er jo helt supert! :)

Kjersti Ahlbom

Kjersti Ahlbom

Punktet om kamera 😍 ha en strålende dag!

Kristine hatland

Kristine hatland

Lagringsplass og kamera😃

Batterikapasitet 😁, holder på å bli sprø av min iPhone som lader ut hele tiden 😖

Kine Bjørnerud

Kine Bjørnerud

Bra kamera er viktigst, bruker det hele tiden😊

Kristina Stenseth

Kristina Stenseth

Kristina-hs@hotmail.com

At den har vanvittig bra kamera

og batterikapasiteten ☺

Elizabeth Lee Grongan

Elizabeth Lee Grongan

Deilig kamera og god lagringsplass uten å måtte lade hele tiden! Herlig!

Woho krysser fingre nå! Beste med telefonen er nok at den funker i motsetning til den jeg har nå som ikke kan ta bilde eller ha en samtale ( pga ødelagt mikrofon) og knust bakside...

Men kamera kommer høyt opp, har en livlig 2 åring så det er gøy med bilder for fine minner :)

Det må bli kamera, for hun som alltid glemmer kameraet sitt hjemme😬😂

En ny mobil med superbra kamera hadde vært alt jeg trengte! Sitter nå med en sony ericsson k750 fra jeg gikk på ungdomsskolen?, og den fungerer ikke til noe lengre! Kjenner jeg får stjerne i øynene bare med tanken på en touch-telefon, kamera og baterikapasitet. Alle delene vil bli satt enormt stor pris på!

Krysser alt jeg har for at telefonen kommer i posten min vei, det ville bli satt enormt stor pris på!

Mvh Line :-)

Ja takk. Har vært artig å prøve noe nytt😊

Vanvittig bra kamera! :D

Vanvittig bra kamera er kjempe viktig for meg. Er mobilen som blir brukt når jeg skal ta bilder av jentene mine.

Velge??!!!

hmmm, da må det beste være Lynrask batterilading, nei vent batterikappasiteten...gah, umulig valg!

Jeg har lillebroren, og elsker den!

Så er jeg så heldig at jeg vinner, så doneres premien videre til mannen i mitt liv, sånn at han ikke lenger har en tlf som kun virker når den selv føler for det.

Batterikapasitet og kamera 😍

Er glad i min iPhone, men 128gb lagringskapasitet høres vidunderlig ut!

Fingrene er krysset!😄

Mvh Anita // anihat@outlook.com

Julia Baumann

Julia Baumann

Jeg syntes det er absolutt viktigst med at kamera er bra, blir helt gal av at min telefon ikke klarer å ta noe bra bilder, så hadde virkelig vært supert å fått noe som funker! Fingers crossed!

Er glad i min iPhone, men 128gb lagringskapasitet høres vidunderlig ut!

Fingrene er krysset!😄

Mvh Anita // anihat@outlook.com

kristin.johansen78@gmail.com

Hvis karmeraet er så vanvittig bra, er det jo et utrolig stort pluss at den har så god lagringskapasitet!! Jeg bruker utelukkende min telefon til alt av bilder og videoer, og bruker derfor også mye tid på å tømme minnet for å få plass til nye. Så derfor er konklusjonen at minnet er viktigst! :)

Kristin

128 GB lagringsplass høres helt himmelsk ut.

Jeg går stadig tom for lagringsplass,så hadde vært helt superdupert med en sånn en mobil altså 😁😍

Ha en fin dag 😍

Mvh Monica Haugen

Kamera er det viktigste på en telefon🌞

Det beste må være batterikapasiteten. Tett under kommer lagringsplass og sykt bra kamera.

Hmmm...Ikke lett å bare velge en ting. Både lagringsplass og kamera appellerer veldig til meg, med det blir nok det fantastiske kamera som går av med seieren 😀📱📷. Så da er det bare å krysse fingrene for at jeg vinner da 😉

Birger Hilleren

Birger Hilleren

Lagringskapasitet er viktig, sammen med alle de andre momentene. Har en eldre Huawei i dag som snart er moden for utskifting, er superfornøyd med den!

Stor batterikapasitet er veldig viktig :)

Hei du Petter-smart!

Jeg ønsker meg et bra kamera så jeg kan forevige barna mine, så fine som de er😍 og lagringsplassen er jo topp! Så ja takk!!😉👌

Da må det bli det vanvittige bra kameraet😃 HATER det store speilreflekskameraet som tar all plassen i veska😣 jeg sier veldig gjerne ja takk til en mobil med så bra kamera😊

KAMERA!! 🤓 og batteriet! Her vil telefonen helst ikke ta til seg strøm ved lading. Så highfive for superlading ✋

Sigrid Emilie Ottesen

Sigrid Emilie Ottesen

Åh, så vanskelig å velge da alle de fire punktene er eksepsjonelt viktig i en telefon. Må jeg velge en så ville jeg valgt lagringsplassen siden jeg elsker å screenshotte inspirasjonsbilder når jeg ikke får sove, og det blir tidvis mye bilder 😂

Med 3 barn så blir det fort knipset noen bilder, så da synes jeg både det fantastiske kameraet og lagringskapasiteten hørtes digg ut! Ikke en ulempe at den lader superraskt heller da ;)

Kjersti Nilsen

Kjersti Nilsen

Helt klart batterikapasiteten!!! Er så lei av å løpe rundt med skjøteledning for å holde strøm på telefonen (et supert kamera skader ikke det heller) :-D

Mvh

Kjersti Nilsen / kjnil@hotmail.com

Ikke dumt med høy batterikapasitet altså!

Ann Helen Sandvik

Ann Helen Sandvik

Jeg liker alle sammen hadde vært genialt og få funnet denne og gitt den til min mann som skal bli pappa nå i april. Han har en sliten telefon så må absolutt byttes ut :) og da har han telefon med god kamera og ikke minst langring til de :) og ein telefon som han slepper og vente på :)

Håper vi får ein god beskjed 😀

Definitivt Batterikapasitet! Har iPhone 5 og må lades minst 2 ganger daglig....

Michelle Desoky

Chellaram26@hotmail.com

Stort batterikapasitet er et must for meg :) Hadde vært veldig gøy å vunnet denne - da min tlf synger på siste vers :P

Veldig bra kamera helt klart ettersom jeg tar bilder av barna med telefon og fremkaller det. Og selvfølgeli batteri som holder lenge. Med 2 barn glemmer jeg og lade telefonen ofte å stortsett er jeg ute av huset med tomt batteri.

Nina Haugli Sjelmo

Nina Haugli Sjelmo

LAGRINGSPLASS. Sitter her med en konstant full telefon...

Mona Nybo Langseth

Mona Nybo Langseth

Vanvittig bra kamera.

Ungene er drittlei av at jeg tar bilder av dem "hele tida", med bedre kamera kan jeg ta eeenda flere og bedre bilder, mohaha!

:-D

Hadde vært behagelig å slippe å slippe å lade hver dag...?

Jeg synes lang batterilevetid er knaill! Og supercharge er jo genialt! Og som småbarnsmor så er jo det å ha ett knaillgodt kamera tilgjengelig til (nesten) enhver tid også veldig ålreit!

Og i dag (blåmandag dilux) så klarte jeg å knuse min første mobilskjerm i mitt 16år lange mobilliv.. 😠

Batterikapasitet. 😊

Kamera er veldig viktig for meg. Med 4 barn er det best å ha godt kamera på mobilen. Et kamera itillegg orker ein aldri dra på når ein er utenfor døra med heile flokken😂 Krysser fingrene 😀

Alle fordelene høres jo utrolig bra ut, men det beste må være supercharger, perfekt for meg som har en tendens til å glemme å lade før jeg skal på skolen i 8 timer for eksempel :p

Og så trenger jeg sårt en ny telefon, har huawei p8 som jeg elsker, så vinner gjerne en ny huawei :)

Godt kamera. 😁

Wow! Jeg trenger å finne en ny partner! Han jeg har i dag er bare frynsete i kanten, sutrer og sier at jeg "har for mye gående på en gang" og bryr seg ikke filla om minnene mine går tapt fordi "du har nok bilder av soloppganger" nå... Og akkurat da jeg tror at vi er klare til å ha en dypere samtale, så slukner han! Harru hørt makan? Så Samsung - jeg slår opp!

Atte kan du spleise meg med en ny Mate? En som har fantastisk kapasitet og holder i flere dager uten lader og tar vare på minnene mine ved hjelp av fantastisk flotte bilder? Da er du en champ altså!!!

Klem fra Mona

Må bli 50/50 kamera og batterikapasitet . For det hjelper jo ikke med greit kamera om ikke batteriet holder lenge. Jeg ønsker meg virkelig ny telefon. Som jeg er den i familien som har eldst telefon og får til stadighet ertende bemerkninger om den...

Heidi Johansen

Heidi Johansen

Kameraet er viktigst for meg. Skal bli bestemor for første gang og hadde vært bra med ny tlf med skikkelig kamera til babyen kommer.

Vis jeg vant denne ville jeg gitt den til mannen min som sårt trenger ny telefon. Men for meg er plass og kamera veldig viktig. Men for mannen

min så måtte jeg nok sagt batteri.

Bente-Elise Monsen

Bente-Elise Monsen

Velge EN?

Neeei...velge ALLE! 😊😊

Men om det skulle være en, så er lagring det som er "viktig" :) så utrolig lei av å måtte tømme unna for å ha litt lagringsplass! 😊

Det jeg ser etter i en mobiltelefon er bra kamera! Synes det er ufampete å drasse med seg et kamera alle steder, de beste øyeblikkene blir fort borte-hvert fall med småbarn i hus🙈 Men også lagringskapasitet. Og stor batterikapasitet! Klarer egentlig ikke å velge😁

Hilsen ei med 1,5år gammel iPhone med knust skjerm, og veldig dårlig batteri😁

lara Achtzehn

lara Achtzehn

At det har bra batterikapasitet 😁 Min 3 år gamle iphone må jeg lade opp til 3 ganger om dagen siden batteriet er så dårlig, men er student så har ikke rå til å kjøpe meg en ny telefon 😬

Vanvittig bra kamera - høres ut som en drøm (y) At den i tillegg kan ta bilder når det er mer enn minus 1 grad ute er jo ekstra bonus :-D

Godt kamera er det viktigste for meg :)

Ååå,denne skulle denne farmora gjerne vinne :-) Vi er så heldige å ha 6 flotte barnebarn,like flott er det at foreldrene er kjempeflinke til å oppdatere oss besteforeldre. Vi bruker mye WhatsApp og sender bilder og videosnutter i hytt og pine. Ekstra viktig å holde kontakt siden en av sønnene og familien bor i Singapore....♥ Må vel derfor si at lagringsplass er aller viktigst for meg ! Fantastisk kamera kommer på andreplassen,kjapp lading og batterikapasitet er også viktig :-) JA TAKK,krysser fingre og tær :-) :-)

Som flere nevner overfor, så er alle fordelene gode. Om jeg skulle velge én av dem, så tror jeg at jeg hadde gått for den lange batterilevetiden. Jo lengre batterilevetid, jo sjeldnere må telefonen lades - og på sikt fører det jo til at batteriet ikke blir slitt ut så fort (om man sammenligner med andre telefoner med mindre batterikapasitet). Telefonens levetid kan da forlenges med et par år, minst. Man sparer altså penger i det lange løp :D

Det må jo være bra kamera. Med de 3 fineste barna i verden,😊 er det en del bilder som blir tatt i løpet av en dag 😊

STOR batterikapasitet høres veldig bra ut! Grunn nok til å ønske seg en slik tlf det 😍

Trude Nybø Holtj

Trude Nybø Holtj

Jeg digger alle de fore nevnte fordelene, men må jeg velge, så er lagringsplassen viktig for meg, da jeg tar mye bilder! 😍👍🏻 Har en sønn som mistet faren sin for en uke siden(😔💔), og det hadde vært veldig stas å kunne glede han med den! Han blir 17 i april.. ☺👍🏻 .. Er alene med 2 gutter, så muligheten for å glimte til med nye freshe mobiler, er ikke tilstede! 😬 Lykke til til megselv! 🤓🍀

Vanvittig bra kamera syns jeg høres helt supert ut!

Siden jeg nå sliter med iPhone nr to med ubrukelig batteri så tenker jeg at batterikapasitet er super viktig! Både forrige tlf (iPhone 5 S) og nåværende iPhone 6 (som ble kjøpt kun pga batteriproblemer med den gamle) har blitt nesten ubrukelige etter under ett år. Kan finne på å slå seg av når det er nesten 50% strøm igjen. Håper såå å kunne prøve en Huawei! Synes de andre tingene også er veldig viktige da..

Denne vil jeg vinne og gi til min mann. Jeg var så heldig og fikk en ny mobil av han til jul, og på selveste julekvelden så streika hans mobil, slik at han måtte ta over min gamle iPhone med elendig batterikapasitet og alt for lite lagringsplass. Dette er jo to supre egenskaper ved Huawei, som jeg tror hadde passet ypperlig for ham:-)

Har IPhone som må lades flere ganger daglig, så stor batterikapasitet hadde vore fantastisk👌🏻😉

Kristin Tennfjord Engås

Kristin Tennfjord Engås

Batterikapasitet ✌🏼️

Vanvittig bra kamera er det viktigste for meg. Har en Huawei P9 lite og i følge selgeren var kameraet bra. Ble kjempeskuffa.

Neste på lista er lagringsplass

Greier ikke velge mellom kamera og lagringsplass. Tar masse bilder og filmer av barna mine hele tiden. Har ønsket meg ny telefon mer mer plass og bedre kamera en stund nå. Så hadde jo vært supert og vinne en😀

Jeg falt for det du sa om kamera på telefon. Tenk å kunne bare ha et superkamera på mobilen og ikke vandre rundt med et hønngammalt Canon 30D (som meg).

God batterikapasitet er nok det som gjør at jeg vil vinne en😉 bk_bv@hotmail.com

Uten tvil 128 GB lagringsplass!!:D Jeg har blitt altfor hekta på et spill som nå har gjort at jeg må slette både facebook, snap og instagram på min triste iphone 6. Vi snakker null annet igjen enn ett stykk spil, tlf og sms:') Jeg trenger en bedre telefon i livet mitt!

Wow var noen stykker som håper å vinne 😄😄 Kameraet er klart viktigst. Alltid med og for hånden når de søte små finner på ett eller annet 😍

Det må nok bli batterikapasiteten som frister mest...! Jeg har nemlig en iPhone nå:p

For meg har nok fordelen med bra kamera mest å si! Her begynner den gamle Samsung'en å bli sliten og det trengs et godt kamera nå når lillebror snart melder sin ankomst :)

Alle punktene var jo bra, men batterikapasiteten synes jeg er viktigst 👍😀

Helene Viktoria

Helene Viktoria

Stor batterikapasitet hadde vært noe :) og da hadde jeg ønsket at forloveden min skulle fått den om jeg vant :)

Batterikapasitet uten tvil!! Hele tiden på farten og avhengig av mobilen! :) selvsagt et pluss at det er et ekstremt godt kamera på den!

Definitivt kameraet! Som familiens og svigerfamiliens snik-fotograf året rundt for å få laget kalendere til alle sammen hvert år, og fotogaver ellers i året, er jeg avhengig av godt kamera. Som student har jeg ikke råd til å kjøpe noe fancy, og stoler dermed helt og holdent på telefonens kamera. Etter tre år begynner den å vise tegn til å ville ta kvelden, så en ny telefon ville vært helt genialt nå. 📱📷🙌😀

Det må være batterikapasiteten. Min gamle Huawei må lades flere ganger i døgnet :P

Siri Helene Helland-Riise

Siri Helene Helland-Riise

Alt høres bra ut, men må si jeg foretrekker godt kamera. Mannen og jeg får nemlig valp snart, og da er det mange bilder som må taes 😍😍

Er det mulig å velge bare en???! Har en gammel Iphone, såe... ikke noe bra kamera og batteriet trenger vi ikke snakke om en gang. Må jeg velge så blir det vel kameraet. Så krysser jeg fingra :)

Heihei! Min kjære telefon har for litt siden gått i bakken og jeg er foreløpig telefonløs. Som student så er det ganske dyrt å punge ut for ny telefon, så å ha vunnet en hadde vært fantastisk!:)Denne telefonen høres helt super ut, så det er vanskelig å bare velge en bra ting. Tror jeg går får god batterikapasitet da jeg er mye på farten og har dårlig tid til å lade:)Krysser fingrene<3

Et godt kamera høres kjempefristende ut :D <3

En blanding mellom punkt 1 og 2 høres fortreffelig ut! Vanvittig bra kamera til og ta bilde av de 3 små trolla mine i tillegg til sykt mye lagringsplass, så jeg slipper og gå igjennom 104 bilder hver dag og velge hvilke jeg skal slette👌👌

Wow! Alle disse fire egenskapene høres helt fantastisk ut, men jeg må si at lagringsplassen er det jeg savner mest på min nåværende tlf. Men, det har ikke så mye å si, for om jeg vinner skal min mor få den. Ho sitter med en gammel og sliten Samsung som burde vært skiftet ut for lenge siden, her snakker vi treg i skjermen, dårlig batteri og elendig kamera. Krysser fingrene for å kunne overraske mamsen!

Hanne Lien Aspaas

Hanne Lien Aspaas

Hurra for både bra kamera og strålende batteri, da blir det enda flere bilder av småfrøknene! Har en kaputt iPhone som bruker 17sek på å ta ett bilde, så å vinne denne hadde bydd på en solid dose takknemlighet😊

Lene positiv Bjørnsvik

Lene positiv Bjørnsvik

Wow med 5 unger i hus er jeg max opptatt av kameraet:) Fine bilder/minner som er uvurderlig:) En bonus med kapasitet på minnet og lading :) Så dyre som tlf er, så er det ikke bare å kjøpe ny heller!Utrolig morsomt å lese om deres hverdager, da jeg kjenner igjen mye ;) Ler så jeg griner innimellom :) Stå på videre :)

Lagring og kamera 🤗🖒

Madeleine Antoinette

Madeleine Antoinette

Batteri og kamera er så bra, at de deler førsteplass, men hvis jeg MÅ velge en, så er batterikapasiteten et lite hakk over kamera, det er kjekt å ikke må stresse med å lade hver dag.

Et fantastisk bra kamera er viktigst for meg 📸😃

Hos meg er det kameraet som er viktigst. Med den naturen vi har her og de fargene som skaper magiske øyeblikk på himmelen når solen går ned er jeg avhengig av et godt redskap for å fange disse øyeblikkene.. 😊

Den hørtes ikke dum ut! Alle 4 fordeler du frister med er viktig, men godt kamera er et must!

Synes egentlig alle er bra,at det er mye lagring er kanskje best 👍

Bra kamera er garantert viktigst! Jeg kjøpte min nåværende telefon,en sony erickson, fordi den skulle ha så vanvittig bra kamera. Viste seg å ikke stemme i det hele tatt,så her sitter jeg skuffet som bare det med en telefon med dårlig kamera, ekko og uforutsigbar oppførsel :p #score

Det beste av de punktene må være kameraet, da jeg ble VELDIG skuffet over det på mobilen jeg har nå :/ Bonus det med batteriet/ladinga da, siden telefon ofte lades 2 ganger i løper av dagen her :p

Vanvittig bra kamera er kjempeviktig, og lang batteritid er jo heller ikke å forakte😁

Janne Britt Lund

Janne Britt Lund

Den store lagringsplassen 😊

Det er veldig enkelt! Alle grunnene er bra! 😃

Men det som spiller størst rolle for meg er kamera og lagringsplassen!

Kamera på i-phone er direkte kjedelig! Og lagringsplassenen er jo faktisk en dårlig vits 🙄 Selv med både iCloud og min sky 😅

Jeg har vurdert å bytte fra i-phone til en mobil med bedre kamera, men penger vokser ikke på trær når man har valgt å kjøpe seg i-phone på avbetaling 😆 Krysser fingrene for at lykken smiler til meg da! 😁

Sina Øversveen

Sina Øversveen

Vanvittig bra kamera!! Digger selv å ta bilder, så wow!

Elisabeth Kristoffersen

Elisabeth Kristoffersen

God batterikapasitet 🙌🏻 Krysser fingrene for å bli den heldige, slik at jeg kan overraske min bedre halvdel, og han kan slippe å bruke penger vi ikke har på en ny 👌🏻

Ja takk 😀 stor lagringsplass e veldig bra☺ og batterikapasiteten 😀

Denne fristet veldig, men tenker at hvis jeg vinner, så er det kjæresten min som får den. At datteren vår har alt hun trenger er viktigere enn at vi skal ha nye telefoner, så han har en sliten, gammel iPhone som snart takker for seg.

Jeg er imponert over bildene som er tatt med telefonen og hadde aldri sett om de var tatt med telefon eller dyrt kamera! Så det er en av fordelene jeg likte i alle fall.

Alle fordelene er beskrivelsen på en perfekt telefon til han. Han er elendig til å lade den, den er tom for strøm etter bare noen timer, han liker å ta bilder av datteren vår og trenger lagringsplassen ettersom han heller aldri sletter bilder i ny og ne.

Krysser fingrene! Hadde vært moro å overraske han med en ny telefon:)

Simonalovise@hotmail.com

Tonje, tonje.ronning@gmail.com.

Et godt kamera på telefonen er et must 👍🏻😄

+++ for bra kamera.

Kamera! Definitivt et bra kamera. Det kan man ikke kimse av!

Garantert stor batterikapasitet!

Må jo si jeg synes alt her var for godt til å være sant :) Men etter å ha tilbrakt mange langer dager ute i skog og mark har jeg erfart at batteri er det som er avgjørende her i gården for hvilken mobil som er favoritten. Nå er det jo fare for at kamerafingeren går uhemmet amok når det ikke er så stor fare for flatt batteri, men den risken får eg heller ta :P Så da er det vel like greit at det er stor lagringskapasitet! Og skulle eg gå på en smell, og bruke opp alt av batteri på å ta 573 bilder av samme elg i solnedgang, nei da har jo jaggu denne mobilen løsningen på det òg! Supercharger! Nei eg har overbevist meg selv; om ikke jeg vinner så skal det kjøpes! :D

Stor batterikapasitet! :)

Godt batteri! 😍😍

Vanskelig å velge, men tror nok at lagringsplassen er den største fordelen! 😍

Må være kameraet som frister mest!😊

Sofie

Sofiefv@hotmail.com

Definitivt lagringsplassen, men de andre er gode de også, siden jeg sliter med dem på grunn av mye bruk av tellefonen 🙂

Kristiane Hagen

Kristiane Hagen

Vanvittig bra kamera :)

Lendita Merovci

Lendita Merovci

Går rundt med en knust og ødelagt iPhone, så hadde vært deilig med ny telefon. Lagringsplass og bra kamera høres supert ut 😍

Batterikapasitet 😀

Liv hege

Vanvittig bra kamera :D

Livher_8@hotmail.com

Et godt kamera og stor kapasitet på batteriet! :)

Mona. m-bj-na@online.no

-Morsom og fin blogg, forresten!

veronica Rona Thomassen

veronica Rona Thomassen

Lagringsplass seff!!

Camilla Røykenes

Camilla Røykenes

Bra kamera 👍☺️

Jeg vil si at 128 GB lagringsplass er den største fordelen. Da kan jeg lagre mange bilder tatt med det vanvittig bra kameraet.

I høst mistet jeg flere tusen bilder under overføring fra telefon til minnekort, i tillegg til koselige filmer av min avdøde mormor. Så en telefon som kan lagre viktige minner er gull :)

Jeg synes det er vanskelig å velge hva jeg liker best. Men jeg hadde virkelig trengt en med mer lagringsplass for min er full hele tiden siden jeg tar så mye bilder. Så bra kamra passer utmerket det også! :D krysser fungere da jeg virkelig trenger en ny mobil!

Hmm... så jevnt mellom alle 4... som storbruker av mobilen verdesetter jeg både kort ladetid og ikke minst stor batterikapasitet. Men et fantastisk kamera er nesten uslåelig for meg - jeg må jo ha kvalitet på gullskuddene som 3 barnsmor! Med gullgutter på 1,3 & 5 år er det alltid et eller annet man vil knipse for å vise frem til familien, spare til konfirmasjonen eller minnes selv når de plutselig ikke er så små lengre ❤

Vanvittig bra kamera!👍🏻😃

Yo! ✌🏻

Oh man, var vanskelig å bare velge en grunn.. men jeg tror jeg må si kamera. 📸

Eller batterikapasitet. Nei, kamera. Eller god lagringskapasitet er jo gullverdt da. Nei, kamera! 👍🏻

Altså, selv er jeg egentlig iPhone person, men min kjære mann trenger så sårt en ny mobil. Så da hadde det jo vært awsome om jeg hadde naila å vinne en til han 👏🏻😃❤ Og for han troe jeg nok batterikapasitet har en del å si. 😃

Så jeg sier batterikapasitet. 👍🏻 Og kamera. 😂

Og med det samma jeg skriver; takk for en herlig blogg!! 😃😃 (jeg er en av de som alltid leser, men som dessverre ikke er så god på å legge igjen komentar.. kan skjerpe meg der altså.) men uansett, Thanks! 👏🏻😊

High five fra Lill-Inger. ✋🏻

Kamera! Og batteri! Men aller ALLER mest: det faktum at jeg i et halvt år har hatt en gammel, rosa Samsung telefon med flip-out fulltastatur som bare fungerer når den står i laderen og som ikke har fungerende kamera, og denne telefonen står høyest på lista over drømmetelefoner den gangen jeg faktisk kan ta meg råd til å kjøpe en ny! :)

Vanvittig bra kamera 👍

Maren Emilsen

Maren Emilsen

Hmm det må være den vanvittig bra kameraet som gjør at jeg vil ha denne telefonen. Da får jeg tatt vanvittig bra bilder av mine 2 barn😂 men bra minne er også fint for når man må ta opptak når gullkornene kommer rullende ut av barnemunn😂😂😎

Ååå,den va vanskeli,

Æ trur nok æ må si

At et godt kamera tælle mæst

Når æ ska ta bilde av en hæst.

Men nu tar æ sjelden bilda av hæsta,

Så kanskje god lagringsplass friste mæst,da...

Iallefall e det kjækt at den ladde fort,

Førr da e nu liksom det plutselig gjort!

Masse plass til bilda å filma å spill,

Og sikkert enda mere til.

Æ ønske mæ masse en sånn mate 9 pro,

For min nåværende Huawei datt å seg slo...

Sprekk i skjermen å drit,

Ja det e et slit...

Å gubben sei æ får ikke ny på længe,

Førr den forrige kosta en stooor pænge...

Så da må æ tell slutt bare sei at æ krysse alt æ har,

Å håpe æ snart en ny telefon har.. 🙂

Tøfft med en sånn telefon som Pappahjerte bruke,

Sia han har en blogg æ sluke!!!

Jeg tar masse bilder med telefon, så en telefon med et så godt kamera som mulig, og dette hørtes jo fantastisk ut. Ellers liker jeg godt både lagringsplass og batterikapasitet. Håper jeg vinner :-)

At den har et vanvittig bra kamera må være grunn til at jeg ønsker meg denne telefonen. Det og at iPhone 7en min har knust skjerm, haha!

Kamera og batteri😊

Hvis en kun kan velge en ting må jeg si at det fantastiske kameratet er mest fristende i en småbarnstilværelse hvor en konstant burde hatt kamera tilgjengelig😊 På en god nr to kommer batterikapasiteten!

Christina Glorud

Christina Glorud

Vanvittig bra kamera!

Wow, sjansen for å vinne når man må skrolle ned i flere minuter for å få unnagjort kommentarene er vel liten, men det er jo litt teit å ikke prøve :)

Som en frustrert iPhone 4s eier (ja, du leste riktig tall!), er det nok definitivt batteritiden jeg vil sette over alt annet. Hadde vært kjekt med en telefon som ikke slår seg av når det er mindre enn 5 grader og nekter å slå seg på igjen før du har varmet den opp igjen med fanatisk gnikking ... spesielt kjekt på kalde vinterdager når man har billetten til bussen på mobilen.

Hurtiglading er så gull verdt😊 Tenk å slippe å gå tom for strøm og aldri ha lader tilgjengelig. Hilsen hun som bruker telefonen litt i overkant mye og alltid på farta.

Dorthe Torgerdatter Nohre

Dorthe Torgerdatter Nohre

Det er vanskelig å velge en favoritt. For nå har jeg en gammel telefon hvor det ikke er plass til noe mer. Så om jeg skal ha en ny app må jeg slette en av de jeg allerede har. Irriterende nok.

Gammel telefon betyr som regel dårlig batteri, så også på min telefon. Kjedelig å måtte ha med seg lommelader hele tiden.

Men skal jeg velge blir det lagring

Lynrask SuperCharger uten tvil 😉

Patrick Nilsen

Patrick Nilsen

Vanvittig bra kamera! 👍

Den vil jeg vinne ja !

Godt kamera og et batteri som varer, kan det

bli bedre? :D

Bente Karine Dale

Bente Karine Dale

Et vanvittig bra kamera står nok på topp, og så kommer de tre andre tett bak :-)

God batteri kapasitet er jo gull ❤ godt kamera er jo heller ikke å forakte ❤

Definitivt bra kamera og stor batterikapasitet 😍👏🏼

Nina Hallberg

Nina Hallberg

Lagring og batterikapasitet 😀👍

Dette var jo en superdupervanskelig konkurranse! Disse fire kvalitetene er jo alt man ønsker i en telefon (og dette sier jeg som har iPhone....)! For meg er bildekvaliteten er superpluss! Men man kan jo ikke ta 90 000 bilder uten kapasitet på telefonen eller med et batteri som bare slokker. Såååå, alle fire kvaliteten er super! Men hvis jeg skal vinne denne telefonen får jeg bare velge et punkt, så da velger jeg nr 3, batterikapasiteten 😊 Sånn, da håper jeg at jeg vinner!

Jeg har bare hatt iphone og kjenner du traff spikeren på hodet i forhold til batterikapasitet ja😉 I tillegg så er min full og jeg må slette et bilde for å ta et bilde-utrolig frustrerende! Dette høres ut som en tlf det er verdt å ha👍🏻😃

Hvis jeg må velge en av fordelene, må det være vanvittig bra kamera :-) Min iPhone synger på siste verset og jeg kunne gjerne tenke meg å prøve en annen type. Krysser fingrene :-)

Marte

De må bli vanvitig bra kamera 😍 📷🎈

Kameraet! Har såå lyst å teste det ut!

Takk for en fantastisk fin blogg:)

Uansett kamera og lagringsplass, så må man ha batteri for at det skal funke, så da er det jo lekkert med så bra batterikapasitet.må jo være fantastisk å slippe være avhengig av lader hele tiden.

Mange egenskaper som frister, men SuperCharger høres ganske enkelt Supert ut;)

Linn Cathrin Pettersen

Linn Cathrin Pettersen

Det må bli kameraet, viss jeg absolutt må velge en, å ikke får lov å være som Ole brum, å si Jatakk begge sdeler 😇😇😇

Beate Espelund

Beate Espelund

Vannvittig bra kamera. Og der skal være dualsim, noe som kan være fint når jeg er ferdig med utdannelse og skal starte eget foretak 😊 og kamera skal brukes som arbeidsverktøy 🖒

Høres ut som denne telefonen slår min gamle og slitne Iphone 5..høres ikke dumt ut med mye lagringsplass og god bildekvalitet når man er glad i å ta masse bilder og hater å slette gamle. :D Kan vel heller ikke se bortifra bra batterikapasitet, ofte et irritasjonsmoment å gå tom for strøm...hehe :)

Lagringsplass er viktigst for man må jo ha plass til alle di bildene man tar av gull ungene sine ❤❤

Høres veldig bra ut med masse lagringsplass og godt kamera! 😊 👍

Ooh,ny mobil 😊 Lagringsplass er et digert pluss!

Kamera,batteri,lagring

Godt kamera vinner såvidt det er☺️

Eva Marie Meådal

Eva Marie Meådal

Kameraet! :)

Vanvittig bra kamera er den fordelen jeg tenker er alle best! Nettopp fått en sønn (2 mnd) og blir såklart masse bilder! Studentbudsjettet kan ikke prioritere fotografering hos proff, så veldig bra å kunne ta bilder med god kvalitet selv!

Stor batterikapasitet :)

128 GB lagringsplass

Stor batterikapasitet

Kamera og lagringsplass <3

Superbra kamera :D Og selvfølgelig en mobil som ikke går tom for strøm hver gang du akkurat skal ta deeeet knallbra bildet da ;)

Som ivrig amatørfotograf er kameraet viktigst for meg.

Elisabeth Solem

Elisabeth Solem

Alle funksjonene er jo helt super, men jeg må gå for batteriets levetid. Har iPhone nå og batteriet her lever jo maks en halv dag hvis jeg bruker den minimalt 😂

Så velg meg, jeg trenger en mobil med eksepsjonelt kamera, så jeg slipper å drasse med meg det i tillegg når jeg er på tur med snuppa mi ❤

Batterikapasitet er jo så klart det viktigste! Om telefonen er tom for strøm spiller ingen rolle hvor godt kameraet er eller hvor mye som kan lagres på den :-) En sånn telefon høres helt super ut!

Charlotte Goa

C_goa@hotmail.com

Lynrask SuperCharger

Åse Gro Johansen

Åse Gro Johansen

Vanvittig bra kamera :)

Lagringsplass 👍

Eva-Lill Hermansen

Eva-Lill Hermansen

Ønsker meg 😇

Vanskelig å velge.

Bra kamera og lagring er et pluss

Men det er jo å godt batteri og hurtig lading..

Kan ikke bestemme meg...

Må si vanvittig bra kamera:)

Synes batterikapasitet hørtes fantastisk ut 👌👌

Mannen min trenger å vinne denne!!! For husfredens skyld... Er såååå sykt lei av å hoste opp ladere til han overalt.. Han kjefter å styrer på sin nåværende tlf. Den slår seg av ( og ikke på) etter eget forgodtbefinnende... Sikkert slitsomt for han, men fy fader hvor lei er ikke jeg om å høre på det 🙈

Han er selvfølgelig verdens søteste også da, kjøpte ny mobil til meg, enda han trenger det mest...

Nei du Petter, bare send den hit du 😉

Karina myrmo

Karinamyrmo@hotmail.com

Alle funksjonene er super men med 2små barn så liker jeg lagringsplassen best. Har jo en tendens til å knipse aaaaalt for mange bilder. Så det fylles fort opp på tlf.

Vanvittig bra kamera er best det :) elsker å ta bilder!

Jeg syns helt klart at lagringsplassen er det beste 😃

Stor batterikakasitet!!😍

Hilsen drittlei iPhone-eier😅

Synes batterikapasitet er viktigst. Det er ganske dårlig på iPhone og med unger som spiller på den så dør den ganske ofte. Til alles frustrasjon!!

Etter kommentarfeltet å bedømme er det flere som er klar for å gi iphone og samsung konkurranse! ;)

Har siklet på denne, nettopp pga kamera, så det troner øverst! Men batterikapasitet og lagringsplass er absolutt en fordel!

Krysser fingre og tær!

Camilla Håstø

Camilla Håstø

Jeg synes god batterikapasitet er det beste :D er så irriterende å måtte lade telefonen hele tiden..

Silje-Marie Henriksen

Silje-Marie Henriksen

Vanvittig bra kamera er superviktig for meg med ei lita aktiv jente på 2 år 🙂

Å velge mellom 4 så gode argumenter er jo umulig, nesten for godt til å være sant at den telefonen kan levere alle de tingen? 😃 Hadde vært kjekt å testa den ut 😃

Vanvittig bra kamera!

Åhhh må jo prøve lykken 😊 Kameraet er beste av de 4... mailen min er nika_nor@hotmail.com og da gjenstår vel bare å krysse fingrene

Liker aller best at den lader fort! Men de andre fordelene var heller ikke til å kimse av, kan skjønne at du er fornøyd :) Det knallgode kameraet kunne kommet til nytte når jeg reiser til Island på ferie i mai! Ha en god uke videre :)

Kameraet hørtes best ut :D

Kamera! Eller lagringplass..🤔 Og batterikapasitet! Og supercharger...

Jeg har iPhone, sverget til iPhone.. må muligens revurdere vårt forhold?

Har 5s med knust skjerm for 3. gang og brukt 23% av batteriet bare på å skrive denne meldingen✌️ Men får ikke innvilget ny mobil i familiebudsjettet på en stund🤓

Likte batter og lagringsplass 👍

Lang batteritid er virkelig noe man har bruk for!!

Batterikapasitet og hurtiglading 😊

Batterikapasiteten er absolutt det som er mest avgjørende for meg :)

Monica sturød

Monica sturød

Monics_49@hotmail.com

Den store lagringsplassen ! Til mine alt for mange bilder av min datter på 1,5 år som nå tar opp halvparten av plassen på mobilen.

God batterikapasitet er et must!

Må vel si batterikapasitet og lagringsplass er et stort pluss hos Huawei

Ja takk, veldig gjerne! :) Med to jenter på fire og seks som vokser som uvær, hverdagsminner og magiske, hysteriske, festlige øyeblikk som helst skal dokumenteres både fort og godt, så er kamerakvaliteten det viktigste for meg. :)

God batterikapasitet!

Batterikapasitet! med en aktiv mobilhverdag må dette være et must vesiden av kanskje verdens(?) beste kamera!

Marianne Lund

Marianne Lund

Denne hadde vært perfekt som bursdagspresang til sønnen min som elsker å ta bilder. Han har nevnt denne telefonen for meg noen ganger for å si det sånn :)

Jenny Pettersson

Jenny Pettersson

Jag tycker den verkar spännande med alla nämnda fördelar faktiskt!! Men att den har en kamera som da är vanvettig god- det är stort plus för mej som älskar att ta bilde!!!!

Hoppas jag vinner 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Kamera ❤

Lyst til å gi min samboer eller sønn en ny mobil ❤

De begge fortjener det masse som holder ut med Meg❤

PS jeg har bare den mest Harry e-post adressen ever :

masa_du@hotmail.com

Stine Melby

Jeg blogger så jeg er avhengig av et godt kamera på mobilen, da kameraet ikke alltid er tilgjengelig. Lagringsplass større en dataen min er jo helt fantastisk :D

Oi, alle 4 er jo best, men alle 4 i en Tlf er aller best ! Jeg trenger virkelig en ny Tlf, har siklet på denne, men budsjettet holder ikke til. Må jeg velge en av de 4 valgene må det bli lagringsplassen. Den er elendig på min Tlf, må alltid slette ting. Men som sagt, alle 4 i en Tlf, blir jo super Tlf! Sammenlignet med min gamle Tlf blir denne regne "kongen" av Tlf! mail: m.pepperhaugen@gmail.com

Lynrask supercharger!

Jeg har ALLTID dårlig tid før skolen siden vgs starter kl 8 (!!) og jeg glemmer ALLTID å lade mobilen før jeg legger meg grunnet seriemaraton, hehe.

Tordis Schilliås Eriksen

Tordis Schilliås Eriksen

Tror nok det må være batterikapasitet og SELVFØLGELIG sinnsyyyyykt bra kamera 😍

Det å kunne ta vanvittig bra bilder med mobilen(som man stort sett alltid har med seg i lomma uansett;) ), er en av de tingene som gjør at denne telefonen høres bra ut for min del:) (pluss at mye lagringsplass er ikke å fornekte når en har vanvittig mye musikk på Spotify;) )

Harald Eriksen

Harald Eriksen

Batterikapasitet er absolutt viktigst. Surfer mye slik at batteriet fort blir tomt.

Camera og batteriprosent!bare jobber så trenger god batteri tid! :D Og selvfølgelig veldig elegant telefon :D

vært gøy og prøve noe nytt, siden jeg er egentlig en veldig stor apple entusiast.

Viggo Mathisen

Viggo Mathisen

Vannvittig bra kamera er

definitivt det beste argumentet.

📷📷📷📷📷📷📷📷

Batteritid og kjapplading! Da kan man ta mange bilder med det gode kameraet uten å bekymre seg for lagring 😂

Henriette Hagen Lindhjem

Henriette Hagen Lindhjem

Vanvittig bra kamera synes jeg er viktig! Elsker å ta bilder, og irriterer meg mye med det dårlige kameraet jeg har på min nåverende telefon.

Lagringsplassen. Siden jeg skal bli pappa for første gang nå i september, ser jeg for meg at det skal lagres ett å annet baby bilde😊

Siw Hege Lillemork

Siw Hege Lillemork

Alle fire høres bra ut. Men det beste må være batterikapasiteten.

Hilsen siw_hege1@hotmail.com

Stor batterikapasitet! Har alt for lite på den gamle tlf min

Selv om alle de fire fordelene er suverene må jeg si at et tipptopp kamera er gull!

Min telefon døde for ikke så lenge siden og med studentbudsjett så var det kun iPhone på tilbud som det strakk til, og jeg har angra som en hund hver dag på det! Nedtur. Så ny telefon hadde varmet et studenthjerte. Opptur!

Merete Westvang

Merete Westvang

Helt umulig å velge mellom alle disse flotte egenskapene! Men siden jeg pr i dag sliter med en IPhone!!!, ønsker jeg meg veldig en tlf som holder på strømmen! Det hadde vært helt fantastisk flott med en slik tlf 😍

Digger forøvrig bloggen din 👍

Mvh Merete Westvang, mereros@hotmail.com.

Batteriet er viktigst. Såå lei av å måtte lade til stadighet😊 Så sier gjerne ja takk til en slik😊

Vanskelig å velge mellom alle de, men må nok bli stort batterikapasitet eller bra kamera :D

Stor lagringsplass er et savnet fenomen her i gården, så det veier nok tyngst! 💾

Lagringsplass er absolutt viktigst for meg! Har alltid for lite plass på mobilen ;)

Batterikapasitet og kamera :)

Susanne Kristensen

Susanne Kristensen

Alle 4 hørtes vannvittig bra ut i mine ører 😊 Spesielt siden min Iphone (ja du hørte riktig, og jeg leste alle avsnitta 😂) nå er på tur i døden.. setter samtaler på vent, slår på mikrofonen og generelt herjer tulling under tlf samtaler..

Samtidig elsker jeg å ta bilder, så da tror jeg dette er min nye tinder match 😊👍🏻😉😜

La dette bli min nye valentine 💕😍

Tar voldsomt mye bilde av barna mine! Å da er det viktig med et bra kamera! :) lagringsplass er også viktig, da kan man lagre alle minnene ❤

Alle de fire er like fantastiske, men holder en knapp på lagringskapsiteten :)

Det beste må jo være batteriet.... nei lagringsplassen...nei kamera...eller...quick charger... 😂

Kamera helt klart, med disse to aktive guttene våre har vi ikke tid til å fikle med kamera for å fange et magisk øyeblikk, mens mobilen ofte er i nærheten og erstatter både speilrefleks og Leica-kameraet jeg gren meg til for noen år siden :-)

Batterikapasitet 👌

kathrine.eriksen.nyheim@gmail.com

Hei! Jeg syns lagringsplass er viktig! Jeg er en av de som laster ned utrolig mye greier på telefonen samt elsker å ta masse bilder og da sier det seg selv at telefonen jeg har nå stadig vekk maser på at det er dårlig plass og henger seg opp pga det 😫

Høres supert ut med lagringskapasitet og kamera 😀

Uten TVIL camera 🖒😃

Det må være vanvittig bra kamera 🤚🏻✋🏻 High five 😃

God lagringsplass og godt batteri er jo helt perfekt😀

Det beste må være batterikapasiteten 😊

Hepp!

Nesten umulig å velge bare én fordel - alle fire høres ut som salgsargumenter for meg! Hvis jeg må, setter jeg batterikapasiteten hårfint over de tre andre. Hårfint, som sagt! 😉

Sorry, men jeg kan ikke velge EN 🙈jeg har iphone(en dårlig en vel og merke) og det er jo disse fire jeg faktisk savner🙈 disse 4 fordelene er jo de 4dårligste med IPhone 😂

Linn B Anderson

Linn B Anderson

Åhh som jeg krysser alt som krysses kan for at jeg skal bli trukket ut 🤗🤗 Jeg synes alle 4 punktene er viktige!

Den telefonen jeg har nå, har verken lagringsplass, jeg må lade den opp ca 2 ganger om dagen og når jeg skal ta bilder er det viktig at folk står stille i ca 5 min før bildet blir tatt 😣 Det er heller ikle lenge til jeg har bursdag så da hadde det jo passet helt perfekt 😘

Vanskelig å velge bare en av fordelene... Men et vanvittig bra kamera hadde vært prima til min up and (soon) coming tre måneders reise i Afrika! Forøvrig hadde det gjort seg med mye lagringsplass til alle bildene, og stor batterikapasitet ville vel heller ikke vært alt for dumt.. ;-)

Susanne Fiskum

Susanne Fiskum

Stor batterikapasitet ❤❤❤❤

Kameraet er det absolutt viktigste med små troll i huset, så bør man alltid være forberedt.

💜ELSKER💜 å ta bilder,spesielt av barna!😍

Så det er uten tvil vanvittig

bra kamera📸😃 Men alt det andre er også helt supert👍👍

Batteri og lagring på delt 1.plass, og resten kliss bak!!!

Ha en knallbra dag!! Det skal iallefall jeg!!😁

Bra kamera er et must!!😊😊

Lagringsplass!!

Høres helt fantastisk ut med så god lagringingsplass. Tenk å slippe å fikle med små minnekortet for å ha plass til musikk og lydbøker på telefonen <3

Batterikapasitet, absolutt! Men sier ikke nei takk til alle andre fordelene heller :) Min kjære Sony Xperia holder på å ta kveld snart,så å vinne en ny telefon hadde jo vært supert!

Alle fire eigenskapane er jo knallbra og viktige, men om eg virkelig måtte velge, så må eg seie god batterikapasitet:-)

Savner alle egenskapene på min nåværende telefon :P Sliter med å velge en egenskap, men må vel si at vanvittig bra kamera vinner :)

Var vanskelig å velge mellom lagringsplass og kamera, men føler de går litt hånd i hånd. For er utrolig glad i å ta bilder! Tar bilder av alt og alle, for jeg vil veldig gjerne ha gode minner å se tilbake på. Etter at hunden min ble avlivet, så jeg hvor mye bildene jeg tok av han betyr for meg (jeg er MEGA sentimental i tillegg), så nå blir alle turer/sammenkomster/natur/cafebesøk osv dokumentert! Så da er det jo kjekt med en telefon med super kamera og plass til en haug bilder :D

Batterikapasiteten! 😄

Tar konkurransen som et tegn, for nå synger telefonen min på siste verset. Godt kamera synes jeg er topp, men å slippe å tenke på lader høres fantastisk ut! Vanskelig å velge én av fordelene. Krysser fingrene 😊

Kamera!

Akkurat nå høres 128 GB lagringsplass veldig fint ut da jeg til stadighet får beskjed om at 95% av lagringsplass på telefonen er fullt :)

Alle 4 kriteriene er gode. Går det da an å velge?? Men visst det må velges så sier jeg kamera😉 Jeg elsker å ta bilder, å mobilen er jo alltid med uansett hvor man er. High 5👍 Klem fra JUOT.

Anja Benestad

Anja Benestad

Hvordan i all verden skal man velge én av disse fire?

Som en aktiv hobbyfotograf er kameraet helt klart blant toppen, og når man bruker kameraet mye (gjerne med musikk på ørene), etterbehandler man vel også litt, så må vel lande på BATTERIKAPASITETEN. Fordi, vel.. hvem hater vel ikke å gå tom for strøm midt i noe viktig?!

Som nybakt 2 barns mor, så høres god batteri kapasitet gull ut :-D

Aleksander Smith

Aleksander Smith

Hvis jeg må velge en av tingene må jeg nok si kameraet. Men lagringskapasiteten kommer på en sterk 2. Plass

Uten tvil, alle 4 punktene! Supre bilder,stooooor lagringsplass,lang batteri tid og hurtig lader! Dette høres nesten for godt ut til å Være sant! Min samsung s4 mini er ti minutter unna telefondøden, og langt unna både bilder,batteri og plass! Jeg har tom slow charger!😂 Jeg er solgt! Huawei neste!

Jeg syntes at det beste med denne telefonen er lagringsplassen! Helt klart, også er det jo morsomt at det følger med deksel, det er kløne-vennlig :P Jeg håper at jeg nå kan vinne en telefon til broren min, som har en mobil så og si uten lagring, og det er frustrerende når jeg vil laste ned familieapper så vi kan koble oss sammen og ha gøy også når vi ikke er i samme by 💕 Heia familie! Og Heia lillebror som jeg håper får ny telefon 😉

Vanskelig å velge, men det må bli stor batterikapasitet.

Lagringsplass er det aller viktigste, så kommer de andre tett etter 😊

Line F. Kvinge

Line F. Kvinge

Alle desse fordelane høyres veldig forlokkande ut, men 128 GB lagringsplass tar kaka 💕

Caroline Bang

Caroline Bang

Et godt kamera! Med to små er det ingen som klarer å sitte stille i mer en 0,7 sekunder, så IPhonen min er helt udugelig om dagen😛 (Og eldgammel😏)

Elle melle kan'ke velge!!!

Men må jeg velge så blir det

Stor batterikapasitet!!!!

Har nettopp måttet ha 2 iphone 6 på service på 1 uke... grunn: begge ville plutselig ikke lade!

Så sinnsykt Åpen for å prøve denne!

Vibeke Pedersen

Vibeke Pedersen

Bra batterikapasitet 👍👍

Vanvittig bra kamera 👌👍

Vanvittig bra kamera!

Liv Merete Jenssen

Liv Merete Jenssen

Kamera, så klart 😊 er en natur-bilde-taker, å med ett slikt kamera er det bare å putte mobilen i lommen å dra på tur

Liker "vanvittig bra kamera" best😊👍🏻

Med en 2åring og en nyfødt i hus så er det ikke manko på øyeblikk som man ønsker å bevare😉👍🏻

Hadde vært gøy om jeg vant å da😉😊

Jeg kunne helst tenkt meg å vinne denne pga lagringskapasiteten 😃

Batterikapasitet og godt kamera, yeah.

Ville gjerne sagt alle fire, men nok lagringsplass kommer øverst på lista (dårlig erfaring med nåværende mobil) ;)

Anne Grethe Skogseide

Anne Grethe Skogseide

Vanskelig å bare velge én grunn, men vil nok si at kamera og batterikapasitet teller mest😊

Hadde vært digg å vinne en ny tlf. Batterikapasiteten til min nåværende er elendig (uten at jeg skal røpe noen modell;)) 😈

Hanne Ottesen

Hanne Ottesen

For meg er lagringskapasitet (er så fordømt dårlig på å slette/overføre.....) viktig 👍

For samboer er batterikapasitet (100vis av jobbtelefoner/SMS hver dag...) viktig 👍

For sønnen er kameraet (fått foto på hjernen....) viktig 👍

Så hadde jeg vunnet denne,hadde det gledet en hel familie 😂

(I tillegg fyller samboer 40 år i morgen,og jeg ligger som vanlig langt etter skjema med planlegging/forberedelser til det 😂 Da hadde tiårets gave vært i boks 😍

Stor batterikapasitet 😍

Stor batterikapasitet 😍😄

Bra kamera er viktigst for meg! Godt batteri er heller ingen ulempe...

kamera, definitiv! har kjøpt meg et kompaktkamera som holdt dårligere kvalitet enn det mobilkameraet jeg har nå holder, så nå er jeg blakk med to helt ok kameraer 😂😭

Batterikapasiteten, definitivt! 💖

Ellen M Haugvaldstad

Ellen M Haugvaldstad

Lang holdbarhet på batteriet 👍🏻😄

Vinner eg så skal eg gi den i gave til verdens beste mann😍

Vanvittig bra kamera 😊😊😊👍👍👍

Birgitte Hestnes

Birgitte Hestnes

Stor batterikapasitet

Liker at den har vanvittig bra kamera, har testet det og sammenlignet med det jeg har i dag! Stor forskjell!!

Elise N. Rogne

Elise N. Rogne

Kvaliteten på kameraet, men kombinasjonen av alt er helt super! :D

Mange gode kvaliteter der, kjæresten min ser på denne telefonen, og jeg hører han klager på batteritiden på nåværende mobil! Lagringsplass synes jeg er viktig :)

Heia heia!

Ettersom jeg ble mor for 1 år siden (blir tatt så utrolig mange bilder), ser jeg hvor viktig det er med et vanvittig bra kamera. 📸😃

Stor batterikapasitet!😄✌

Bra kamera! Trenger det med en aktiv krabat på 1,5 år som har mange gode påfunn som skulle vært dokumentert 😊

Stor lagringsplass!

Er inne i de siste månedene av graviditeten, og venter en liten gutt i april! Hadde vært perfekt med ny telefon til da!

Må si at batterikapasitet og hurtiglading høres veldig fristende ut for en iPhone bruker! Digg med kamera også da som gjør at jeg kan ta et par hakk bedre bilder enn jeg får til i dag :)

Lagringsplass 😍😍

Godt kamera og masse batterikapasitet er viktig i en god mobiltelefon!

Uten tvil det gode kameraet. Og hadde jeg mot all formodning vunnet så ville jeg gitt den til min bedre halvdel for han fortjener det virkelig. Han er den beste pappaen eg vet om til våre to rumpetroll 💓

Siv Helen Hanski

Siv Helen Hanski

Liker at kamera er så bra. Da har man mulighet til å ta flotte bilder. At lagringskapasiteten er på 128GB gjør at man kan lagre mange minner.

Vanskelig å velge kva som er viktigast av lagringskapasitet og kamera 👍Ønsker meg

en veldig ein slik telefon😍

Stor batterikapasitet. Jeg og ungene spiller fortsatt pokemon go 🙈 mulig jeg er den mest ivrige 🙈😂

Kamera, batterikapasitet og lagringsplass er veldig viktige grunner. Savner et godt kamera på tlf😊

Bra kamera 😃👌

Batteri kapasitet

Benedicte hansen

Benedicte hansen

Kamera og batterikapasitet :-D

Batterikapasitet 😊

Hilsen (middels) lei iPhone-bruker

Kameraet virker som den beste funksjonen :)

Et bra kamera er gull! Jeg bærer på nok saker som småbarnsmor likevel om jeg ikke skal ha kamera med i tillegg :O

Batterikapasitet er klart viktigst. Det hjelper ikke med bra kamera når man er tom for strøm.

Vanvittig bra kamera :D

Vanskelig valg! Må enten bli lagringsplassen på 128GB

eller det supre kamerat! Hvis jeg absolutt må velge en må det bli pga. det vanvittig bra kameraet🙊

For 24 timer siden ville jeg ha svart bra kamera, men i dag høres stor batterikapasitet best ut! Her er grunnen til det:

Min gode venn gjennom mange år, Ms iPhone, gjennomgikk en ekstrem forvandling i går ettermiddag, dessverre med døden som følge. Helt uten forvarsel fikk den ellers så slanke og friske Ms iPhone fryktelig oppblåst mage og høy feber. Jeg ofret forelesning i dag tidlig og løp til iPhonesykehuset. Det eneste som kanskje kunne redde Ms iPhone var en organtransplantasjon, men det inngår ikke i et studentbudsjett, og dessuten var Ms iPhone så gammel at selv ikke iPhonedoktoren mente det var verdt det. Jeg var klar over at hun var gammel og litt skrøpelig, men at hun skulle takke for seg på den måten var ikke bare trist men også skremmende. Derfor syns jeg at stor batterikapasitet høres best ut. Er egentlig storfornøyd så lenge batteriet ikke eksploderer ;)

Kameraet!!! Uten tvil...!

Eg vil jo egentlig velge alle 4. Spesielt når mobilen min har slutta å gi fra seg lyd, må ladast minst 2 gangar om dagen og den er konstant full då eg tar masse bilder.. 😅

Men må man velge så trur eg kanskje spuercharger vinner knepent, eller, kanskje kameraet.

Kine Huset-Mathisen

Kine Huset-Mathisen

Trenger sårt en tlf med bedre batterikapasitet! Å kunne gå (10 år!?) tilbake og ha en telefon som varer i mer enn 1 (egentlig 1/2) dag hadde vært drømmen! Kult at det endelig er et merke som gjør at vi kan slippe å være like avhengige av laderen som selve mobilen... ;-)

Med to små, hvorav den største er en 2-åring som aldri sitter stille for å bli fotografert, er det absolutt det å ha med seg et knallkamera uansett hvor man drar!

Batterikapasiteten 👌😁

Jeg synes det høres vanvittig bra ut med et vanvittig bra kamera!

Stor batterikapasitet!! Finnes jo ikke noe verre enn å må lade telefonen mange ganger om dagen. Slik er det hos meg nå og til og med laderene begynner å bli utslitte 😂🙈

Vanvittig bra kamera for å kunna forevig gjera opplevelsar og minner, uten å tenka på at eg må sletta for å fornya minnene🙌

Håpte du har ein super duper utruleg fantastisk dag vidare😸

Her er det jo bare fordeler, men om jeg absolutt må velge bare 1, må det bli at det er så bra kamera (ok, jeg klarer faktisk ikke egentlig velge, for jeg diigger at det er så godt batteri også, så det blir delt førsteplass der) - og DÆVEN så lyst jeg har til å bli vinneren av denne!!!! Tusen takk for muligheten uansett, krysser alt her:D

Er lei av å lade, så batterikapasitet!

Men godt kamera er ingen bakdel. ☺

Stor batterikapasitet!!👍 Så lei av å lade telefonen heele tiden!

Jeg ønsker at samboeren min vinner 😍 Han har en gammel Nokia som synger på siste verset, og som nesten ikke lader. Det hadde derfor vært supert med en ny tlf til han med stor batterikapasitet 😊 Bra kamera er jo også et pluss 😉 Jeg og ungene heier på han 👩‍👧‍👦

Vanvittig bra kamera syns jeg høres supert ut. Tar veldig mye bilder så det er viktig med godt kamera!

Syns alle punktene er bra! Gubben har denne mobilen, å er super sjalu "/

Men det beste må være lagringsplassen!

Har aldri nok lagringsplass til alle barnebilder og landskapsbilder 😂

Jeg synes alle fordelene høres bra ut. Med min Samsung galaxy 3 (fra nittenpilåbue) så er det en sinnsyk oppgradering. Elsker å ta bilder og med en sjarmerende bulldog i hus så blir det litt knipsing ;) bare spør din kjære konemor.;) hun fikk et praktfullt bilde av julegrisen på insta.

Utta tvil; 128 GB lagringsplass ✅

Trenger plass til bilder, musikk og alle de ørten

podcastene jeg laster ned. Apropos; når kommer

neste podcast fra Gjesterommet? 🤓

Åh, godt kamera er gull! Og mye lagringsplass vel så viktig, fordi man vil jo ikke slette alle de fiiine bildene fra mobilen heller...! :-)

Hadde vært Hærlig med en mobiltelefon med god batterikapasitet 😍

En telefon med vanvittig bra kamera til å forevige bilder av våre søte små hadde vært helt topp!

Vanvittig bra kamera!

Desidert kameraet ! :D

Alle 4 er rene drømmen, spesielt for småbarnmamma som elsker å ta bilder av mini.

Men for meg: lynrask supercharger!. Jeg er helt idiot på å lade telefonen. Jeg SER at batteriet går nedover, jeg bare glemmer å lade den. Helt til 10 minutter før jeg skal ut døra og skjønner at jeg faktisk trenger å ha strøm på mobilen! Hadde vært supert med en telefon som kunne lades mer enn 2% på de 10 minuttene (og som i tillegg holder ut litt lengre på de prosentene den rakk å lade) ^^

Kamera og lagringsplass og batterikapasitet, vanskelig å velge bare en. Men om jeg må, må det bli lagringsplass:-)

Vanvittig bra kamera! :)

128gb lagringsplass uten tvil!!

Har en iphone med 16 gb og må slette unna hele tiden.. med en liten gutt i hverdagen + en liten jente som kommer i mai hadde det vært supert å kunne få ta så mange bilder jeg bare vill av de!

Linda Ciriaco

Linda Ciriaco

1. Vanvittig bra kamera!

Batterikapasitet 😃

Nå har jeg en gammel iPhone som må lades flere ganger til dagen...

Kamilla Knapstad

Kamilla Knapstad

Bra kamera høres fantastisk ut! Veldig glad i å ta bilder, men veldig lite glad i å bære rundt på kameraet mitt 😉

Jeg har bladd og bladd for å komme til bunns i kommentarene her..puh...

Forstår godt at mange vil delta!

For meg er kamera det viktigste på en telefon.

Ingen ting er så irriterende som å ødelegge en fantastisk

Solnedgang med et dårlig kamera...

Måtte den største mobilfreaken vinne...meg! 😛

Av fire meget gode fordeler tror jeg at et vanvittig bra kamera kommer høyest på lista hos meg! Med (snart) tre små knipses det litt bilder, og da er det sjelden man har tid til å dra frem speilrefleksen. Når bildene senere skal i album e.l. angrer vi ofte litt på at vi ikke finner frem speilrefleksen oftere, da er det dessverre lett å se hvilke bilder som er tatt med mobil og ikke. Så mobil med godt kamera ønsker jeg meg veldig!!

ekringstad@gmail.com

Vanvittig bra kamera er et must!:)

Hei!

Det som trekker mest for min del er muligheten for super duper rask lading! Var det 400% raskere sa du?! Hadde absolutt vært noe for meg. Krøsser barten og fingrene!

God batteritid 🐬

Må være kameraet som trekker det lengste strået, tett etterfulgt av batterikapasitet og lagringsplass!

Kathrine Torvik

Kathrine Torvik

Eg brukar mest telefonen til å ta bilete av mine tre små, så da seier det seg sjølv at kamera er viktig for min del 😊

Hadde blitt veldig glad for ein ny telefon då min har litt treigt kamera og delvis knust skjerm 😝

Therese Jørgensen

Therese Jørgensen

Hei hei 😊

Vanvittig bra kamera og stor bateri kapasitet er de viktigste egenskapene 😊 selv om alle er vel og bra er det disse 2 som er viktigst for meg 😊

Heidi Lie

h.lie.88@hotmail.no

Vanvittig godt kamera! 😍

Vanvittig bra kamera :-)

Hvis jeg må velge en fordel, må det bli batterikapasitet.

Denne telefonen hadde vært en glimrende gave, for noen som trenger ny "talatut" blir aaaldri ferdig med å kjase.....

Vanvittig bra kamera!!!!

Min telefon Sony aqua? Har ikkje bra kamera. Etter eit åra bruk er no linsa oppskrapa itillegg:( tar samme bilder av mine to søte, og glemmer alltid mitt kamera. Mobilen er alltid med så da blir det elendige bilder:( for å sikre mine små fine bildeminner vil eg veldig gjerne ha nytt mobilkamera!!! :)

har sett på mate9pro'en, det er ikkje "den" ene tingen som gjør en telefon bra, men kombinasjonen av flere ting som man verdsetter.

men må eg velge så kanskje batteritid.

Når man har en telefon som synger på siste verset, ødelagt kamera, dårlig batteri og fullt minne, da er det ikke lett å velge én kvalitet man setter mer pris på enn andre. Men bilder er minner så her må det bli tipp topp bildekvalitet som står høyest på lista. ☺

Alle fire punktene hørtes himmelsk ut, men må jeg velge én blir det kameraet. Også er jeg litt sugen på å teste noe annet enn iPhone nå, og denne høres ut som et bra alternativ :) 👍🏼

Merete semundseth

Merete semundseth

Alle 4 tingen er like viktig, men vist man må velge så er kamera.

Hverfall når man ikke har en hel mobil..😂

Så ja takk vil veldig gjerne😁

Martine Ellefsen

Martine Ellefsen

Hjelpes, alt var jo ekstremt gode fordeler :)

Men jeg syntes det beste må være "128 GB lagringsplass". Det er jo helt insane - jeg tar masse bilder og på iphonen min er det fult med en gang, blir sprø av det der, hehe!

Høres ut som en fantastisk telefon! (Og det kommer fra en iphone-fanatiker!!)

Men jeg gir den en sjanse til å omvende meg, med et så bra kamera kan jeg jo fortsette å ta drøssevis med herlige bilder av de to små jentene mine og få enda bedre resultat! Bra kamera er viktigst! Jeg krysser ting og tang!

Vanvittig bra kamera høres perfekt ut!:)

Altså.. se for deg at du er ute i akebakken med

dattera di på 2 år. Et magisk øyeblikk oppstår -

du med småbarn vet vel at de øyeblikkene forsvinner

like fort som de oppstår. Du tar frem din 8mnd "gamle"

iPhone, 38% batteri og den skrur seg av!! Fordi den fryser.

Fryser i -1 grad...i Norge!! Ubrukelig! Batteri og kamera

er spesielt viktig for meg med småbarn og magiske øyeblikk💕

Vannvittig bra kamera 😆

Siri, sirigulbr@hotmail.com

Stor batterikapasitet :D

1) vanvittig bra kamera høres best ut!

En mobil med et supert kamera hadde væt bra å ha, for mitt kamera funker ikke og mobilskjermen er knust såpass mye at jeg ikke ser bilder ordentlig.

Og ettersom min datter skal konfirmeres i mai OG at vi elsker å fotografere f.eks. natur, så hadde det gjort seg med noe som faktisk tar bra bilder..

Renate Larsen

Renate Larsen

Stor batterikapasitet 😊

(Hilsen ei med en 6 år gammel telefon som snart fyller 30 og hadde blitt superduperglad for en fantastisk gave som kan holde alle pepperbøssene jeg kommer til å få i gave med selskap)

Høres nesten for godt ut til å være sant, men siden jeg er på min 4. arvede iPhone med batterikapasitet på størrelse med min 3-årings tålmodighet mandag etter barnehagen, er jeg mer enn villig til å gå nye veier i mobiluniverset.

Jeg er som småbarnsmødre flest, og klarer derfor ikke velge; lagringsplass er en #1 utelukkende fordi alt med arvingen, om henne, og ikke minst de få gangene jeg er ute på vift uten henne må dokumenteres i multiple eksemplarer

MEN...; jeg har også hele livet mitt på telefonen. Alle avtaler, hvor mange boller jeg skal bake til en barnehagefest i april, hvilke uker ungen skal på skøyting, 40-årsdagen (og årets mulighet for å bli fin på vin) i juni. Det er kanskje ikke nødvendig å si at det er mer enn litt problematisk når livet mitt må lades to ganger i døgnet. Så muligens er det batterikapasiteten som vinner meg...

Alle de fire punktene høres herlig ut men 128 GB lagringsplass høres herlig ut. Ååå ønsker virkelig å vinne har jo den styggeste mobilen med knust sjerm og alt!

Turid Henningsmo

Turid Henningsmo

Stor batterikapasitet er jo en luksus 👍

Kamera fra Leica i en telefon er jo kanskje det beste man kan ønske seg ❤

Vanvittig bra kamera synes jeg høres best ut ved Huawei Mate 9 pro

Alle egenskapene er supre, men for min del vinner god batterikapasitet :)

Turid

turhoey@online.no

Det må nok være batterikapasiteten!!

Kamera! Uten tvil 📸

Å, det hadde vært konge! Har en Huawei P8 lite, så en oppgradering hadde vært kjekt! Tror lagringsplassen må være det beste! Og kamera!

Kristine Brunes

Kristine Brunes

God lagringsplass 😊 men alle er gode egenskaper.

Mannen trenger en ny telefon og en med så bra kamera hadde vært perfekt.

Viktigste er heilt klart kamera!

Har nettopp fått en mini i hus som jeg gjerne vil dokumentere alt om ! Med en gammel Huawei, dårlig kamera og batteri er det umulig

God batterikapasitet (og at det IKKJE er ein iPhone ;) )

Batterikapasitet og bra kamera 🖒 kskarlsen81@gmail.com

Vanvittig bra kamera👌👌

Jeg glemmer alltid å lade min galaxy s4, så super charger hadde vært utrolig bra :) Men bedre batteri er også et pluss ( da slipper jeg jo å huske laderen overalt) Håper jeg vinner :)

det viktigaste for meg er lagringsplass, og bra kamera siden eg liker å reise og ta masse bilder, men so er det også vigtig med stor baterikapasistet for da trenger du ikkje å lade den so ofte som du trenger med ein iphone

Kameraet! Hvis jeg absolutt må velge! Fordi jeg tar så mange bilder av mini😍

Mona Aarsland

Mona Aarsland

Stor batterikapasitet kombinert med supercharger høres fantastisk ut!

Berit Søyring

Berit Søyring

savner veldig å ha en telefon med bra kamera så det hadde vært gull👍

Såpass mye lagringsplass høres ikke dumt ut :D

Ai, hvordan velge bare én?! Jeg ønsker meg alle!

Det må bli supercharger. Jeg er alltid flink til å glemme å lade før jeg skal ut av hus, så det er nok den beste delen for meg..

Kamera får jeg ikke så mye brukt for.. det fordi kona ALLTID klager på mine bilder😂😂 aldri fokus, feil vinkel, feil lys og feil generelt 🙁

Stor batterikapasitet :D

Å si hva som er det beste er faktisk ikke enkelt! Men hvis jeg måååå velge sier jeg 128GB lagringsplass! Det er jo faktisk helt sjukt bra!

Kamera er definitivt det beste med telefonen! Ønsker å vinne denne for kjæresten min, han ville aldri unnet seg en slik dyr sak selv!

Linn Cecilie Paulsen

Linn Cecilie Paulsen

Navn; Linn Cecilie Paulsen.

Epost; linn_moe85@hotmail.com

Jeg vil vinne på bakgrunn av at du sier at det har et vanvittig bra kamera 😀

Stor lagringsplass er et must når man har småbarn!! Trenger plass til utallige spill og bilder 😁

Gubben sin mobil er i ferd med å ta kveld og jeg har tilbudt han å overta min iPhone, men neiida-han vil heller gnukke med den gamle android-telefonen sin.. Så jeg krysser fingre for at lykken står meg bi, slik at det blir mulig å få tak i gubben igjen. God batterikapasitet er kanskje det som troner øverst:)

Et vanvittig bra kamera er noe som er tipp topp. Da har man alltid et godt kamera med seg 😊

Batterikapasiteten 😎

Siden jeg har så mangen fine små og ta bilde av er godt kamera viktigst😊 smobolle@hotmail.com (ashley Westerheim)

Ellen Leiulfsrud

Ellen Leiulfsrud

Kamera! Uten tvil når man har små barn som man egentlig vil forevige ALLE øyeblikk 😊😊

Bente Lynum Meland

Bente Lynum Meland

Lynrask supercharger som gjør at den kan brukes lenge pga lang batterikapasitet må jo være kjempebra. Da kan man jo fotografere valpen sammen med de to guttene våre med det vanvittige bra kameraet, trenger jo ikke slette/føre over bilder hele tiden pga at det er så stor lagringskapasitet. Høres ut som den perfekte tlf for meg siden jeg knipser bilder hele tiden, tapper batteri på min IPhone mange ganger om dagen og fyller opp tlf med mine mange bilder. Hadde vært en drøm å ha en tlf med bra kamera og god batterikapasitet.

Silje Åsheim

Silje Åsheim

Vanvittig bra kamera må jo såklart være det beste! Jeg har veldig, veldig, VELDIG lyst på ny mobil ;-)

Silje.aasheim@hotmail.com

Vanvittig bra kamera - elsker å ta bilder men kameraet på telefonen er dårlig og speilreflekskameraet mitt er ødelagt

Vanskelig å velge, alle de fire punkta er ting jeg skulle ønske var bedre på min tlf... Om jeg må velge så blir det batterikapasiteten, å lade to ganger daglig i tillegg til natta er et handikap i dagens samfunn😉 håper inderlig jeg vinner, har lest så mye bra om denne tlf😊

Eg ble fasinert av kameraet på mobilen på en reklame på kino..

Men tenk å ha ein mobil som er fulladet etter 5 min! Herlig 😍

Må jo bare like at det er så god lagringsplass til de superfine bildene man kan ta med det supre kameraet på mobilen.

veronica.a.wahlberg@gmail.com

Liker stor lagringsplass👌 Den jeg har nå har alltid fullt minne!

Uten tvil batterikapasiteten! Møkk lei telefonen min som dør etter kun noen få timer :( og bra kamera er selvfølgelig ikke et minus! :D

Christiane Johnsen

Christiane Johnsen

At den har bra med lagringsplass, da blir det masse minner av hverdagen☺

Et godt kamera teller mest🤗

Åh! Egentlig er det vanskelig å bare velge en av punktene, da alle punktene er noe jeg verdsetter (og SAVNER!!!) med en telefon. Jeg har en IPhone 5s som siger batteri, tar elendige bilder, bruker en halvtime minst for å slå seg på når den lades opp.. men det aller viktigste punktet for meg er nok bildekvaliteten! Jeg elsker å ta bilder, spesielt å forevige mine to småtroll! Jeg ønsker å ta masse bilder, men med mitt nåværende mobilkamera blir færre og færre bilder tatt, for det duger ikke til noe. Skulle fremkalle noen av mobilbildene mine på fotopapir, men kvaliteten var desverre værre enn 80 talls kamera! Denne telefonen virker helt perfekt. Og jeg hadde hoppet av glede vist jeg kunne vunnet denne ☺️☺️💃

Å, ka skal ein velge..?! Kamera, kanskje? Eg bruker kun telefonen til å ta bilder og har ikkje eige kamera. Eller lagringsplassen (min blir som regel full og så klikker funksjonene..)..! Høres uansett ut som ein super telefon!!

Kamera!! (Og batterikapasitet.. har alltid med en ekstralader når jeg går ut døra - er vant til dårlig batteri :D)

Også var det skikkelig upraktisk å scrolle seg ned til bunnen under alle kommentarer for å kommentere! Haha, SÅ lyst har jeg på den telefonen! Da har jeg er freshere mobil enn nerdemannen min, DET hadde vært no!

Vanvittig bra kamera! Det er en sikker vinner når man har en liten jente i hus 😊

Stor batterikapasitet💃🏼

Det var 4 gode punkt. Men likte nok best ideen om bra kamera😊

Jeg vil gjerne vinne denne pga at den har stor batterikapasitet - men de 3 andre grunnene er også gode!

Christian Linhardt

Christian Linhardt

Bra batterikapacitet lät ju hur bra som helst!

Batterikapasitet er tipp topp!!

Kari Nordstrøm

Kari Nordstrøm

Kameraet absolutt! Her blir kun mobil brukt til å ta bilde av barna, men kameraet på min mobil er nok litt utdatert... blir uklare bilder dessverre! Så en ny mobil hadde passa helt perfekt!!:)

Vanvittig bra kamera 😊😊

Batterikapasitet er viktig for meg .......

Caroline Jensen

Caroline Jensen

Batterikapasitet og kameraaa, klarte ikke velge :D Dette hadde vært den perfekte gave til min sparsommelige kjæreste som har en veldig gammel og sliten samsung for øyeblkket.

Maritha Adele

Maritha Adele

God Batterikapasitet hadde passet meg utmerket! Så lei av å ALLTID ha lite strøm ;)

Alt høres supert ut, men stor batterikapasitet er noe jeg savner nå i hvert fall! (er en av de iphone-folkene). Eposten min er Ingrid-urdal@hotmail.com

God batterikapasitet er viktig 😊👏Jeg vil gjerne vinne. Jeg er lei av å lade telefonen min 2 ganger om dagen 🙈

Cecilie Olsen

Cecilie Olsen

Ser ut som en fantastisk telefon :) Batteritiden hadde vært fantastisk, da jeg er mye på farten.

Jeg holder en knapp på god batterikapasitet som førstepri, bra kamera som en god nr 2.

Vanvittig bra kamera og nok lagringskapasitet til å ha masse bilder høres helt supert ut.

Marte H. Longvastøl

Marte H. Longvastøl

Vanvittig bra kamera óg batterikapasitet.

God batteritid 👌

Aurora Gjerset

Aurora Gjerset

Jeg trenger en mobil med bra batterikapasitet fordi jeg er mye på tur og er glad i å høre på musikk og ta bilder, noe som bruker horribelt mye strøm på min nåværende mobil!

Juhuuuu!!! Hadde vært fantastisk å vinne 👏

Alle fire egenskapene setter jeg høyt, men tror jeg velger batterikapasitet som den aller viktigste 😊 Krysser fingrene!

✔✔✔✔ja takk,alt sammen takk😄

Etter å lagt alle alternativa i en hatt, trakk jeg kamera. Men det er ikke en sikker vinner. Minst viktig er i hvertfall batteriet for min del. Det er jo bare å plugge inn støpselet det....

Kamera 📸📸

🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Hadde vært morro å vinne ja

Karianne Nyberg

Karianne Nyberg

Liker at den har stor batterikapasitet!

Siden jeg er en travel småbarnsmor, er det prima med en telefon som holder minst ut dagen.

Stor batterikapasitet 😄

Alle fordelene er helt supre😊 Men vanvittig kamera og stor batterikapasitet høres ekstra supert ut 😀

Ønsker meg en telefon med godt kamera 📸

superkamera <3

jannicke.ols@gmail.com

Klarer ikke velge bare 1, så må bli 2 😂

Kvaliteten på kameraet er absolutt pluss

Og såpass stor lagringsplass er jo nesten ikke til å tro 😃😃

Krysser fingre og tær 😃😃

Lagringsplass!! Sitter med en gammel mobil som ikke har plass til Facebookappen engang😉

Vannvittig bra kamera!

Jeg savner godt kamera på mobilen, så jeg velger det som hovedgrunn :-)

Vannvittig bra kamera 😆

Ida Nicole Bøe

Ida Nicole Bøe

Vanvittig bra kamera!! Superviktig. :)

Mvh Ida, fotoentusiast

Jakob Vahlin

jakobvahlin@gmail.com

Den store baterikapasiteten

Bra kamera - et godt pluss da jeg har fått en liten datter og med iphone 4s er jeg ikke så godt vandt. Men skulle gjerne tatt noen bedre bilder av lillemor. (Har kamera men du vet, man bruker jo tlfen sånn til daglig)

Og batteriet - et stooooort pluss da gitt. Denne her den må jo lades bare man ser på den.😳😳

Ååå harregud å vinne en ny telefon hadde gjort meg sååå glad. Akkurat nå har jeg en telefon med superdårlig batteri, så må lade den flere ganger til dagen, knust skjerm, aldri ledig lagringsplass så må slette noe hver gang jeg ska gjøre noe/laste ned noe og super skurrete kamera foran pga telefonen er knust. Så å velge mellom

vanvittig bra kamera, 128 GB lagringsplass, stor batterikapasitet og lynrask SuperCharger blir nesten umulig for meg, da jeg savner alt sammen så inderlig.

Jeg hadde spart og endelig fått råd til ny telefon i desember, etter 6 dager med ny telefon som var helt luksus, så ble jeg frastjålet den på byen, og måtte tilbake til den gamle igjen, yes max uflaks.. Men heldigvis hadde jeg den gamle da, skal ikke klage så lenge jeg har telefon:) Men hadde våre superkjekt og fantastisk å vunnet ny telefon :D

Jeg vil gjerne prøve denne, og med et vanvittig bra kamera, synes jeg ikke man kan spørre om mer :)

Digger alle fordelene, men hvis jeg må velge:

Batterikapasitet (da kan jeg surfe lenge, bruke et supergodt kamera, ta masse bilder uten å bekymre meg for lagringskapasiteten, snakke lenge, sende masse MMS med alle de fine bildene, alt dette et par dager, før jeg må få ladet telefonen driiiitkjapt......!!!!) Tipp topp tommel opp! 👍🏼

Eline Hetland

Eline Hetland

Lagringsplassen!!!!! :)

Mobil med bra kamera skulle eg gjerne likt å ha😊

Alt hørtes jo helt supert ut! Men sinnsykt bra kamera har jeg veldig lyst på :D Tar masse bilder av lillesnuppa, så da hadde det jo vært veldig gøy om de ble i super kvalitet

Mona H. Våreid

Mona H. Våreid

Glemte selvfølgelig fullt navn og mailadresse, så jeg gjentar:

Digger alle fordelene, men hvis jeg må velge:

Batterikapasitet (da kan jeg surfe lenge, bruke et supergodt kamera, ta masse bilder uten å bekymre meg for lagringskapasiteten, snakke lenge, sende masse MMS med alle de fine bildene, alt dette et par dager, før jeg må få ladet telefonen driiiitkjapt......!!!!) Tipp topp tommel opp! 👍🏼

mona.hellum@gmail.com

Definitivt stor batterikapasitet☺

Trine Mariann Larsen

Trine Mariann Larsen

Bedre batterikapasitet

For meg er kamerakvaliteten viktig. Med to små barn vil man fange alle de herlige øyeblikkene, og dessverre er mobilen ofte lettere tilgjengelig enn fotokameraet som er både stort og tungt :p

Jeg synes at det høres helt amazing ut med superbra kamera på telefonen! Som småbarnsmor lever jeg med konstant dårlig samvittighet for at barn nummer to bare har blitt fotografert med telefonen 🙈

Kamera, kamera, kamera!😍👍🏻 / Eva , recsi@yahoo.no

Batterikapasiteten

Batterikapasitet uten tvil. Jeg er så lei av å lade til stadighet

Vannvittig bra kamera trengs her i huset med 4 ungar i full fart og over alt! Krysse fingrane😊 I tillegg hadde d bare vært SÅ digg og erta samboaren min med den, for den har han på ønskelistå😜

Uten tvil kamera for min del!! Hilsen optimistisk bursdagsjente, hehehe

Andrea sølberg

Andrea sølberg

Vanskelig å velge hva jeg synes er best, men lander på god lagring!

Lagringsplass. Det er det jeg savner mest på den jeg har i dag :)

Kristine Dommerud

Kristine Dommerud

Som iPhone-bruker, så syns jeg nok at batterikapasiteten høres ut som den desidert beste fordelen 😊

Å ta gode bilder OG faktisk ha plass til de hadde vært tipp topp.

Hvis telefonen i tillegg klarer å lagre nr og ikke slette de av seg selv hadde vært en stor lettelse, iforhold til per dags dato hvor jeg må gå rundt med en lapp med viktige nr, som 3 åringen i tillegg har "pynta" litt på :-) uansett.. ha en fin kveld!

Lagringsplats! 🙌🏼

Silje Berntsen

Silje Berntsen

Dette var vanskelig, for alle punktene er viktige for meg! Må jeg velge, så tror jeg kamera er det viktigste!

Irene Myklebust

Irene Myklebust

Stor batterikapasitet 😄

Kamera er det viktigste for meg som har

2 søte små barn som jeg gjerne vil ta mest

Mulig bilder av 😍

Vanvittig bra kamera! Å trenger så sårt ein ny telefon! Ikje alltid lika enkelt å kjøpe seg ny tlf når man er alenemor🙄 Så krysser fingrene 🤞🏼

Silje Elisabeth

Silje Elisabeth

Batterikapasitet 😍

Jeg likte veldig godt kamera og lagringsplass🖒🖒

peacecisv@hotmail.com

Lagringskapasitet 🙌😍🙌

Anne Synnøve Brendøy

Anne Synnøve Brendøy

Må egentlig si: alle 4 jatakk😊 Har to gutter på 4 og 6år så her går det over stokk og stein mesteparten av dagen😊 Hadde vært fantastisk med ny tlf for den jeg holder nå har i alt for flittig bruk fått knust skjermen sin 😢 Hvis jeg må velge en ting som er viktig så må det bli kamera. Som småbarnsmor med klassisk turistsyndrom hele året når det gjelder bilder av de små, glemmer jeg ofte det vanlige kameraet og må rett som det er ta til takke med middelmådige biler av Flash og Speedy Gonzales 😉

Lagringskapasiteten blir nr uno! For med god lagringskapasitet og fantastisk kamera kan en ha mye morro😊

Batteriet,Batteriet😍 Kamera,Kamera😍Greier ikke velge..Denne ser bare helt suuuper ut👍👍

Definitivt alle fire! Men vanvittig bra kamera er jo kjekt! Forevige minner i bilder av god kvalitet er jo KONGE!

God batterikapasitet! 😊 Og egentlig alle dei andre og 😉

God lagringsplass hadde vært supert! :)

Irmelin lystad

Irmelin lystad

Vanvittig bra kamera hadde vært supert:D

Henriette Skovly Olsen

Henriette Skovly Olsen

Alle 4! 😊 Men siden jeg er kronisk batteritom, må jeg velge batterikapasiteten 😃

Trine Askheim

taskheim@gmail.com

- kamera og bildekvalitet e alltid viktig for oss iherdige hobbyfotografa og bloggera :D

Krysse fingran

Det enestående kameraet er viktigst for meg! Ellers er det ikke til å legge under en stol at mobilen ser veldig stilig ut :)

Veldig vanskelig å skulle plukke ut en av de fire punktene, men akkurat nå sliter jeg med lagringsplass på telefonen, så det må kanskje være det som er viktigst ;)

Det høres helt supert ut med supergodt kamera! 😍😘😊✌️👍⭐

Ann Mari Johansen

Ann Mari Johansen

Hei. Jeg synes kamera (og lagringsplassen) er mest forlokkende med mobilen, da jeg har en datter på 4 mnd jeg bruker opp lagringsplassen på ved å knipse halv gode bilder med min Samsung telefon.

vanvittig bra kamera!

Ååh, tenk å vinne😍

Beste må vel være kamera. Eh, eller batteri, eller lagringsplass😂 Alt er jo bare så vanvittig bra😃

Stor batterikapasitet!

Hmm.. alle? :D men siden nåværende telefon går tom for batteri når det er kaldere enn 5grader ute blir det lite mulighet for bilder, så må gå for batteri!! :)

Alt hørtes bra ut. Men god lagringskapasitet og bra bildekvalitet er viktig.

Alle fire (og alle de andre du nevner) høres ut som store forbedringer i forhold til min med eple på baksiden, som stadig krever lading i bil, natt og dag, nekter å laste ned en eneste ting til fordi den føler seg oppblåst av plassmangel og hvor skjermen truer med å si takk for seg og fysisk forlate resten av telefonen... Ny telefon med forbedringer? Ja, takk! :D

Lagringsplass!!! Jeg har alltid fullt minne!! Veldig slitsomt.

Bra kamera!

Kamera 😊👏

Anna Foss annasj83@gmail.com

Absolutt et godt kamera! Med små barn er det klønete å dra med seg speilrefleksen ut på tur hele tiden, men med et halvgodt (prøver alltid å se glasset halvfullt i stedet for halvtomt :-) ) kamera på mobilen er det alltid så dumt når man skal forstørre bildet av lillesnupp for å ramme det inn, og så se at det blir så vanvittig dårlig og kornete sammenlignet med et kvalitetskamera. Det er som regel på de spontane turene man virkelig får blinkskudd, og da ville et supergodt mobilkamera være til god nytte! :-) Spesielt med en aktiv frøken som min, der er det bare å holde inne knappen før motivet mitt forsvinner på nye eventyr! :-)

Åh....

Nytt og GODT kamera, og god lagringsplass e drømmen da 😊

Tvi tvi👍👍👍

merang@hotmail.no

Det bra kameraet frister mest 😁

Lisbeth Bach, lbsl@live.no

Stor batterikapasitet! Herreguuud er.så.lei.av.å.lade telefonen.

Tror min bedre halvdel er minst like lei av å bli nektet å lade telefonen om natten(blir jo så redd av alle Iphonene som har tatt fyr haha). Hadde kommet godt med!

Den beste fordelen er uten tvil at den har vanvittig bra kamera!

Kamera er bra!

Lagringsplass er jo også bra..

Og batteri.. Vanskelig å velge!

Tar gjerne hele pakka jeg! 😍

Digger bloggen! 😀

Vanvittig bra kamera 📽🎥🎬📹📸📷📱📲

ida hågensen

ida hågensen

Definitivt kameraet som er hovedpunktet for min del 👏👏☺☺☺

KAMERA!! :D

Ada Løge-Hagen

Ada Løge-Hagen

Om jeg må velge er det vel batterikapasiteten som frister mest!

Linda Braathen

Linda Braathen

Bedre batterikapasitet ville vært supert! ✌🏻

Sunniva Numme

Sunniva Numme

Uten tvil lagringsplassen! Begynner å bli skikkelig lei av en iPhone som til stadighet er stappfull.

Soleklart valg. Kamera 😊 Deilig å slippe å dra på flere kamera når en skal ta bilder.

Hmm... tror nok det må bli kamera ja😄👍

Hadde vært den perfekte gaven og vunnet!! Syntes det er viktig med bra kamera!

Kristine Brattekås

Kristine Brattekås

Dette høres jo ut som en utrolig god telefon! Og siden min snart 3 år gamle Sony Z2 ikke vil slutte å mase om at jeg har for lite plass, så må jeg si at 128 GB data høres helt fantastisk ut! Da har man jo plass til alle bildene man kommer til å ta med det utrolige kameraet. For helt ærlig, det hjelper ikke så mye med et sinsykt bra kamera, hvis du går tom for plass etter bare 100 bilder. (gitt at man bruker telefonen også til andre ting som tar opp plass)

Mvh

Kristine

For det første, jeg digger bloggen din, og det er veldig morsomt å lese hvordan du og din kone skriver om samme historie men med to sider. :-)

Når det gjelder telefonen så er jeg som deg. Avhengig av å ha med meg laderen over alt, har en Samsung i dag, og jeg har alltid sverget til Samsung, men batteriet dør jo ut etter en halv dag.

I tillegg så er lagrings plassen dårlig, og jeg kan ikke sette inn noe minnekort.

Å vunnet tlf ville vært helt konge, jeg hadde blitt super glad, for jeg unner meg selv aldri noe nytt selv. Jeg kjøper meg ikke klær osv for alt går til mann og spesielt mine to barn. Så med lagringsplass så ville jeg kunne tatt enda flere bilder av dem. Spes nå når han eldste har en konfirmasjon i mai. 😊

Venter på mail fra deg om at jeg vant. 😉😉😉

Monica Fredriksen

Monica Fredriksen

Hørtes ut som en telefon som hadde passa meg ypperlig - liker særlig godt at den har så god lagringsplass, det savner jeg på telefonen jeg har..

Monica

monica_fredriksen@hotmail.com

Lagringsplassen og batteritiden ❤

Har selv ev iPhone nå som må lades hele tiden,

Og må Stadig legge biler over på harddisken.

Så ebbe ønsker jeg meg.

Tone Eline Jensen

Tone Eline Jensen

Alle 4 egentlig 🙄

Men hvis jeg må velge kun en, hmmm.. da tror jeg det må bli kameraet,sånn hvis det er like godt som du kan gå god for...

Og batterikapasiteten, som en veldig veldig sterk nr 2😊

Alle valgmulighetene hørtes forlokkende ut, men vanvittig bra kamera er nok det som veier tyngst. (Selv om man med det er ganske avhengig av at det er bra batteri og mye lagring) 😊

Ragnhild Skjetne

Ragnhild Skjetne

Ja takk, det hadde vært supert med en slik telefon. Jeg har alltid hatt Samsung, men savner et topp kamera☺

Alt :p Men må bli batterikapasitet om jeg må velge. (og kamera) Bruker mobilen veldig mye, og må lade to ganger om dagen. Hadde vært helt greit å slippe å tenke på det..

Jeg har aldri hatt ny telefon, så dårlig batteri har alltid vært et problem :-) er lei av å vente på laderen og bruke mobilen når den er fastlåst til kort ledning,

så: Lynrask SuperCharger er genialt :D

Kamera! :-) og eg ville gitt den til min samboar, så eg(vi) slepp å bruke opp det "gode" batteriet på min iPhone 6, sidan det alltid er min telefon som blir brukt, til nettopp å ta bilder :-D (Det endar opp med at eg blir straumlaus og går glipp av dei gode bileta til slutt!)

Jeg har iPhone og må lade to ganger daglig selv om den ligger i jakka halve dagen. Så en Huawei med stor batterikapasitet hadde jo vært helmaks!

Kamera og batterikapasitet 😍

Charlotte Louise Nygård

Charlotte Louise Nygård

Du skriver så bra at jeg liker til og med de sponsede innleggene! Merker at du virkelig mener det du skriver om de produktene du markedsfører :)

Synes alle punktene høres veldig bra ut, men det aller beste må nok være sinnsykt bra kamera! Digger å ta bilder, spesielt av tanteungen, og når han "makker" slik som unger gjør, er det ikke alltid bildene blir så bra med min mobiltelefon. Krysser fingrene for å vinne, men heia den som vinner! :)

E-post: charlotte.nygaard@gmail.com

Batterikapasitet!

Batterikapasitet 🙌🏻

Hei kule du!

Har iphone6 men ønsker meg vannvittig bra kamera!!!!

Bengt Kenneth

Bengt Kenneth

Batterikapasitet uten tvil!

Camilla Øvstebø

Camilla Øvstebø

Vanvittig bra kamera :D

Et bra kamera savner jeg ofte😀

Åååå det må være det vanvittig bra kamera😍

Og selvfølgelig et stor pluss at det er god lagringsplass 😉

Oj! Denne høres jo helt fantastisk ut!! Har en iPhone 6 s plus nå men syns batterikapasiteten er så dårlig. Har også prøvd HTC og Samsung og har ikke vært fornøyd. Det hadde vært spennende å prøve en Huawei med både god batterikapasitet og dritgod kamera! Krysser fingrene for at jeg er den heldig vinneren 😃

Bra lagringsplass er viktig for meg. I og med at jeg studerer i utlandet, sender jeg mange bilder til folk hjemme. Problemet mitt er at jeg aldri klarer å slette bilder, og i tillegg tar alt for mange bilder av samme situasjon (vet aldri om en liten millimeter til høyre gir et mye bedre bilde), så mobilen får jo kjørt seg.

Stor batterikapasitet er absolutt et stort pluss :)

Lagringskapasitet er gull :-)

Det at den har så godt kamera er virkelig et pluss. Hadde vært greit å ikke måtte lide kvalitetsmessig hvis jeg skulle glemme kameraet hjemme, noe som er fort gjort i en travel småbarn-hverdag :)

Har for tiden en gammel iphone, som hverken batteri eller bildekvalitet er noe å skryte av ^_^

Uten tvil det gode kameraet! Men er nysgjerrig seksåring blir det endel bilder, og da ønsker jeg meg en Huawei!!

Kamera, uten tvil👍🏼

Talette Ausland

Talette Ausland

Vanvittig bra kamera 🙌🏼👌🏼😍

Pernille Stensrud

Pernille Stensrud

Det som høres best ut er det vanvittige brae kameraet! 😄 Men jeg ønsker ikke å vinne telefonen til meg selv, men min kjære samboer. For tiden bor vi fra hverandre. Jeg i Sogndal og han i Bergen. Dette har vi gjort siden i sommer og skal fortsette til sommeren som kommer nå. I og med at vi har et avstandsforhold har vi hatt mange dater over skype. Dessverre er ikke telefonen hans av den beste kvaliteten og vi har da hatt mange "vanlige" telefonsamtaler. Jeg ønsker og håper derfor å vinne denne telefonen til han slik at vi kan se hverandre når vi snakker sammen! Vi ringes ofte, og da er det ekstra godt å se hverandre når nettene og ukene blir veldig lange ❤️ Da hjelper det med en telefon med godt kamera 🤗

Min slitne IPhone 6 som har vært med på ferden i snart to år tar nå skurrete bilder og må lades et par ganger om dagen.. Den batterikapasiteten du beskriver høres ut som en drøm som er for god til å være sann! 🙏🏼 Jeg håper jeg blir den heldige :D

Kamera er det viktigste :)

Vanvittig bra kamera. Blir nydelige bilder på kort tid og uten mye styr!

Batterikapasitet....og litt kamera selvfølge ☺

Klarer ikke velge! Har vært iphone-slave i alt for mange år nå, og det er jo mye ræl med både battreri og litt av hvert. Lagringsplass og batteri: tommel opp!

Her er batterikapasiteten viktigst. Vil gjerne gi den til junior som ikke bestandig husker å lade telefonen sin

128GB lagringsplass høres magisk ut, da jeg nå har blitt mamma til en veldig vakker prins.

Høres ut som en flott telefon med topp batterikapasitet og hurtig lading :)

Hilde Albrigtsen

Hilde Albrigtsen

Batterikapasitet e viktigste. Lagringskapasitet nest viktigste 😊

Marit Andersen

Marit Andersen

Synes vel at

Vanvittig bra kamera

128 GB lagringsplass

Stor batterikapasitet

Lynrask SuperCharger høres for godt ut

til å være sant 😳

Hilsen sliten IPhone-bruker 😇

Stor batterikapasitet, ja takk! Min (kjære?!) iPhone dør bare den lukter kulde i lomma mi...

Vanskelig å velge 1 av de 4 som er viktigst, da alle er viktige for min type mobilbruk.

Men om jeg nå må velge én så blir det kapasitet på batteriet.

Lei av iphonen min som dør med en gang jeg åpner ytterdøra :(

Er egentlig applefrelst, men kunne gått over til android for denne herligheten!

Ha en fin uke! :)

Vanskelig å velge kun én av de fire, da min nåværende iPhone ikke synes å ha noen av delene.. Men jeg må kanskje gå for kamerakvaliteten :-D

Helt klart stor batterikapasitet! Som Iphone-forbruker har jeg blåst fra meg et par kraftige salver oppigjennom - spesielt ved viktige anledninger der det kanskje er gøy å knipse litt minner, som f.eks dåpen til nevøen min, men der mobilen svikter suverent. Her går det fra 100-0% raskere enn Usain Bolt løper 100 m. Så krysser fingrene - og alle de andre kvalitetene til mobilen er selvsagt et stort pluss. Satser på at jeg rekker å trykke "send kommentar" før den blekker😂 Tvi tvi!

Alle fire alternativer er jo knall! Men for meg er definitivt god batteritid det mest positive :)

Vanvittig bra kamera:-D

Beate Kleiveland

Beate Kleiveland

Et supert kamera er tingen😃Lettere å få dine bilder av vofsene mine da👍😃🐩🐩

Sier "Ja, takk" til hele sulamitten jeg, men bra kamera trumfer det meste!

Velg meg, velg meg, velg meg! ;-)

Beate Kleiveland

Beate Kleiveland

Mente fine bilder av vofsene mine😉💜🐩🐩

Jeg syns helt ærlig talt alle de fire grunnene du nevner, virker helt supert! Har virkelig lyst på den telefonen der! Jeg har Huawei P9 Lite, og er fornøyd med den. Men kunne så inderlig tenkt meg den nye modellen!

Kamera 😍

Klare ikke å bli enig... Jo, kamera! Så lagringsplass på en god nummer to 😊

Uten tvil lagringsplassen! Blir ofte fullt på Samsungen min, så greit å ha en som har større plass og at mobilen ser spennende ut jo.

Hmm.. knall kamera OG lagringsplass, de to går jo hånd i hånd.. Så det går ikke an å velge 1. Dårlig gjort å måtte velge 😉 Så da tar vi batterikapasitet da 😃

En ny Huawei med super batterikapasitet hadde "reddet livet" mitt nå!

I august tømte jeg studentkontoen og kjøpte meg den nyeste, flotteste Samsung-telefonen, da min 5 år gamle iPhone hadde passert pensjonsalder for lenge siden. Nå, et halvt år senere, har skjermen tatt fullstendig kvelden, den lyser bare grønt - og om jeg er heldig blinker den litt hvitt innimellom... Jeg er nå tvunget tilbake på min gamle telefon, og hjelpes meg... Her må batteriet lades minimum tre ganger daglig, og den liker også godt å skru seg av hvis jeg ber den om noe den ikke har lyst til. Da må jeg frem med lader, for knappen på toppen fungerer ikke. Skulle gjerne byttet skjerm, men å betale 4500 kr (!!) for det har jeg ikke råd til...

Nei, jeg krysser fingrene for en ny, fabelaktig telefon med god batterikapasitet, og som er litt mer glad i tyngre oppgaver enn denne pensjonisten jeg skriver med nå!

Det må bli stor batterikapasitet! ;)

Kamera! Beste er å kunne fiske fram mobilen og lagre minner 😄 Noe jeg nok har fra mutter'n som har en haug med album etter alt opp igjennom åra, er så gøy å se igjen! 😊

Vanvittig bra kamera😄📸👏🏼

ingvild christiansen

ingvild christiansen

Vanvittig bra kamera! 😄

Stor batteri kapasitet 😊

Elsker å ta bilder av familie og natur så det er et stort pluss med så bra kamera 👍

Jeg har huawei honor 7 lite og hadde vært en drøm å få en nyere versjon. Hadde vært en toppers bursdagsgave.

tonje_rud@hotmail.com

Jane Elisabeth Tollefsen

Jane Elisabeth Tollefsen

Vanvittig bra kamera!! :-D

Synes den store batterikapasiteten høres for god ut til å være sant, nesten så man må prøve selv for å se om det holder ord! :)

Nina Andreassen

Nina Andreassen

Vanvittig bra kamera klinger vanvittig bra i mine ører📸👍🏼😃

Vanvittig bra kamera (lagringsplass OG batterikapasitet) er definitivt grunnen(e) til at jeg ønsker meg denne telefonen. Som frivillig i redningsselskapet så er det ofte man går tom for strøm midt ute på havet, og da er det veldig vanskelig å få tatt bilde av ting vi opplever, som kan være nyttige i bruk til opplæring av nytt mannskap.

Er lov å håpe at man kan vinne den feteste telefonen på markedet!

Uten tvil batterikapasiteten!

Går konstant med både èn og to powerbanker i vesken.

Det burde være unødvendig☝️ Aldri mere IPhone.

Det gode kameraet er absolutt ett pluss MEN alle høydepunktene høres jo helt fantastisk ut i en hektisk hverdag med 2 små 🙂🙂

Kamera! Lett at den er bedre enn min gode gamle uklare iphone på det 🙈👌🏼❤️

Anniken Nikitah Myhrer

Anniken Nikitah Myhrer

Kamera og batterikapasitet, å høres veldig mye bedre ut enn iPhone..:-) :-)

Hmmmm.....om man ikke kan ta en Ole Brum (ja takk begge eh.....alle 4.....deler...) så er vel kanskje batterikapasitet det som virkelig gjør at en vil sjekke denne tlf ut nærmere... ja altså i tillegg til knall kamera og lagringsplass og og og.... vel....umulig å velge.... OLE BRUM it is! 😉💙👍

Kamera (og lagringsplass), for å kunne ta mange bildee av lillesøster som kommer til verden om noen uker, samt av lille storebror på 21 mnd. Viktig å ta godt vare på minner fra denne herlige, travle småbarnstiden - som man kan se tilbake på og savne om noen år <3

Helt klart batterikapasiteten!!😀

Lisa Chatur/lisachatur@msn.com

Fordelen er egentlig alle de tingene.Jeg elsker å ta bilder,jeg trenger stor lagringsplass til bilder og apper! Jeg missliker sterkt at det er lite betterikapasitet å denne har jo STOR batterikapasitet å at den lades fort er perfekt for meg som er litt for glad i telefonen å må ha den med over alt :D får jo også tid til å lade den fort før neste pokemon jakt :D

Jeg synest helt klart bildekvaliteten, og på andreplass; lagringskapasitet! :) Skulle jeg være så heldig å vinne denne telefonen, så vil jeg gi den videre til min kjære forlovede/samboer! Han ble desverre arbeidsledig i fjor høst, og har nå søkt på skole! Han elsker å ta bilder, og har bare mobiltelefon til å ta bilder med.. kvaliteten på bildene er ok, men den må stadig tømmes for å få plass til nye! dessuten ønsker han seg denne telefonen, men økonomien strekker desverre ikke til for tiden!

Stor batterikapasitet og bra kamera er begge store fordeler!:)

Det må være det vanvittige bra kameraet :) Håper jeg er den som får ta bilder med det ...og ringe ...og surfe...

Vel, jeg er mor til to små barn, som det finnes sånn ca 7000 bilder av på min telefon, og får støtt og stadig opp at jeg trenger mer minne på telefonen. Så lagringsplass er veldig viktig. Men igjen, er batterikapasiteten stiller også sterkt her. Med flatt batteri på telefonen får man jo ikke glede av superkameraet, eller lagringsplassen. Så det viktigste er batterikapasitet, så lagringen, så kamera 😍

Hilsen bildeknipsemamma som lader Tlf 1-2 ganger daglig.. 🙄

Vanskelig å velge bare en - men tror stor batterikapasitet vinner, da min nåværende mobiltelefon stadig lader ut, spesielt når det passer dårligst og man ikke har tid til å lade mobilen :)

Hvordan kan jeg velge en ting? Alt er jo helt perfekt! Men om jeg må velge kun en så må det vel være lagringsplass så man har masse av plass til de super bra bildene pluss litt spill og filmer til barna :-)

Linn Ida Kristiansen

Linn Ida Kristiansen

Wooho, siden jeg har bursdag i dag (14 februar) hadde det jo passet MIDT i trynet, om jeg vant! Synes faktisk at ALT med telefonen høres helt legendarisk ut! Pick me, pick me! :D (linnida@live.no) - Linn Ida Kristiansen

Uten tvil god batterikapasitet!

Oooooog godt kamera! Viktig med knallgode skrytebilder av treningsturan og sånne sykt sunne middaga i denne snapverden vettu ;)

Ja gjerne:D stor batterikapasitet hadde vært den beste fordelen! :)

mari_jakobsen@hotmail.com

Hvordan skal jeg klare å si hva som er viktigst? En mobil som kan ta bilder er å fortrekke. En mobil som har ikke griner så fort jeg har litt for mange apper er å foretrekke. Ja. Også er det jo digg å slippe lade den hele tiden. Hmm. Tror jeg sier kamera, jeg. Lagringsplass kan utvides med kort og batteriet kan lades via power bank i nøden. Kameraet derimot. Det kan ikke oppdateres såvidt jeg vet, med mindre man kjøper en gedigen ødeleggende linse da :)

Hilsen hun på 24 med en tre år gammel Samsung s4 mini (som er litt treg, men funker til det nødvendige)

Veronica pettersen

Veronica pettersen

Egentlig alle 3, mtp at jeg tar mye bilder, og trenger da mye plass OOG går ofte tom for strøm fordi jeg tar bilder heletiden.. meen siden jeg MÅ velge såå kameraet! :D

Klarer ikke velge bare en ting, så for meg blir det lagringsplass og kamera 😄

Sigrun Orerød

Sigrun Orerød

Jeg sliter med en iphone som slår seg av hvis det er kaldere enn 10 grader og det er jo praktisk når man jobber ute... 👌🏼 Skulle også gjerne hatt større lagringsplass, så jeg må si batteri kapasitet og lagringsplass. 😊

Sigrun.

Viktigste for meg er nok kvaliteten på kameraet, da jeg bruker for det meste mobilen når jeg tar bilder spesielt av datteren min. Men hadde også vært digg med en mobil jeg ikke må lade flere ganger i løpet av dagen hvis den blir brukt litt mye :-)

Batterikapasitet er utrolig viktig! Bra kamera er heller ikke feil 😃

Randi Hoftvedt

Randi Hoftvedt

Kan man si ja takk alle deler? Vil gjerne ha i pose og sekk 😂

Men må jeg velge en, så må det bli kamera, men batteritiden kjemper godt om førsteplassen 👍

God batterikapasitet ☺

Bra batterikapasitet og lagringsplass 😊

Hmmm etter årevis med ihuga iPhoneglede merker jeg at du får meg til kaste lange blikk etter noe nytt..?!

Bare tanken på å ikke måtte ha en lader liggende både her og der, fører meg ut i fristelsen til å delta på konkurransen.

For frihet en slik batterikapasitet gir...😍

Det må bli kamera😊

For meg er det viktig med godt kamera. God lagring og strøm kapasitet. 😀

Definitivt batterikapasitet !

128 GB lagringskapasitet høres fantastisk ut.. Og batterikapasitet! Har sverget til iPhone siden 3'ern, men nå er jeg nesten på nippet til å ville prøve noe annet.. ;) Krysser fingrene for at jeg vinner :D

Er nok hurtig lading som er beste fordel, genialt for min del siden jeg alltid er på farta ;P

Vanvittig bra kamera

Vanvittig bra kamera!!! Det jeg har nå gir meg fiiiiine kornete bilder om lyset er litt mindre enn solskinnskarpt en klar sommerdag (og det er ikke SÅ mye av det i Nord Norge;)

Lagringsplassen er viktigst :) og jeg trenger virkelig en ny telefon!!!!! Ønsker seg.

Å velge mellom fire livsviktige funksjoner var ikke lett, men dersom jeg må velge så hadde det blitt kamera;) Men sier ikke akkurat nei takk til god batterikapasitet heller altså:)

Trond Angelsen

Trond Angelsen

Kamera og lagringsplass er viktigst!

Katrine Stensland

Katrine Stensland

Lagringsplass 👌🏻

Hadde vært en drøm å kunne slippe å dra med seg ladekabel over alt! Her lades det 2-3 ganger pr dag! Å d begynner man å bli lei av!

Er jo heller ikke feil med et supert kamera for å ta bra bilder av snuppa😊

Sabine Haugen

Sabine Haugen

Lynrask SuperCharger :) Ingenting er mer irriterende enn å måtte vente i timesvis på å lade mobilen. Så dette må jo bare være bra :D

Den aller beste fordelen må jo være et ufattelig bra kamera! Tar mye bilda,både av ungan,dyr å natur, å d e jo flott med godt utstyr da😊 Selvsagt hjelpe jo batterikapasitet og god lagringsplass da😊😊

Katrine Lungård

Katrine Lungård

Synes alle fordelene er helt supre! God lagringsplass, bildekvalitet og batterisparing er definitivt veldig viktig for meg i en mobil :)

Jeg synes kameraet er viktigst. Dernest batteri. Håper jeg vinner denne for mannen min. Han ble sykt misunnelig da jeg kom hjem med en ny i går. 😀 Mvh Linda

Jeg synes kameraet er viktigst. Dernest batteri. Håper jeg vinner denne for mannen min. Han ble sykt misunnelig da jeg kom hjem med en ny i går. 😀

Har arvet min sønns gamle mobil, og ønsker meg veeeeldig ny med skikkelig godt kamera. Men siden alt avhenger av strøm, så er stor batterikapasitet det viktigste. Også fordi vi har hytte uten strøm.. :-)

Vanvittig bra kamera! :)

Jenny Kristine Dyrseth

jennyk_93@hotmail.com

Stor batterikapasitet!

:D

Jeg går for lagringsplass. På den jeg har nå må jeg stadig veksle mellom hvilke apper jeg har lastet ned og slette bilder i vilden sky.

For øvrig: takk for herlig blogg!

Etter jeg fikk barn i høst har tlf mast i tide og utide om at minne er fullt, man vil jo gjerne ta bilder av alt det nye de finner på. Så uten tvil er det store minne min favoritt!

Jeg elsker å ta bilder, så for meg er kameraet veldig viktig📸

Kameraet må være den klart beste funksjonen, men et godt kamera følger behovet for bra batteri. Bruker så og si kun telefon til å ta bilder med, men savner kvaliteten jeg får med vanlig kamera. Med et bra batteri trenger jeg heller ikke irritere meg over å gå tom for strøm akkurat i deg jeg er i ferd med å få er skikkelig blinkskudd av ungene.

Alle fordelene er jo kjempebra!

Men den beste må være god batterikapasitet.

Tenk å kunne slippe å lade telefonen hver dag, luksus!!

Mai Britt Feragen

Mai Britt Feragen

Vanskelig å velge mellom disse 4 gode alternativene,men holder en knapp på god batterikapasitet:)

Jeanette Sirén

Jeanette Sirén

Stor batterikapasitet må være den beste fordelen.

Utrolig slitsomt å måtte lade 1-2 ganger i døgnet.

Mannens 4 år gamle telefon er moden for utskiftning. Hadde

vært supert å overraske han med en slik flott mobil i 40

års gave på lørdag :-D

vanskelig å velge mellom kamera og batterikapasitet 🙈 må nesten velge kamera😄

Denne telefonen hørtes jo super ut👌😃

Jeg likte veldig godt alle fordelene, men viss jeg skal plukke ut noen så må det vær lagringsplassen, bra batterikapasitet og ikke minst bra kamera, jeg bruker bare tlf til og ta bilder med, så det er et stort pluss😃

At den har vanvittig bra kamera :D !

Alt høres jo supert ut, men kamera og lagring er viktig for meg:)

Og siden jeg har mistet jobben og trenger ny mobil hadde det vært supert å vinne😊✌🏻😊

Ann-Kristin Mathisen

Ann-Kristin Mathisen

Det beste må være lagringskapasitet

OG hel skjerm. Min skjerm knuste på 90 talls party på lørdag...

Det viktigste for meg er et godt kamera! Vi venter vår andre jente om tre måneder, og vil ikke gå glipp av noen øyeblikk grunnet dårlig kvalitet på kameraet på telefonen.

Hadde gjort susen med ny nå som batteriet svikter på den jeg har. Bra kamera og batterikapasitet høres helt topp ut! 😄

Bra kamera! ..eller batterikapasitet! ...eller nei, lagringsplass! Eller lynrask lading... klarer ikke å velge.. alt høres fantastisk ut ! 😅 Krysser fingrene 🤞🏼

Anette Helleseth

Anette Helleseth

Def batterikapasiteten 😉😉

anne.kvam@hotmail.com

Kan jo ikke velge bare en ting. Alt passer meg perfekt. Men hvis jeg absolutt må velge så får det bli batterikapasiteten. Nå er jeg avhengig av å ha med powerbank uansett hvor jeg skal for batteriet er så dårlig på min note 3.

Lykke til alle sammen.

Morten Bygland

Morten Bygland

Siden jeg så de fantatiske fine bildene dine fra Stockholm, så må jeg holde en knapp på kamerakvaliteten!

Det må nok være batterikapasiteten og hurtigladinga. Jeg lader min iphone heeele tiden

Må helt klart være at den har stor batterikapasitet! :D

Hans Korneliussen

Hans Korneliussen

Lagringsplass er viktig for meg

Stor batterikapasitet

Kamera, jeg er veldig glad i og ta bilder og lage minner. Har prøvd mange telefoner. Men aldri funnet et kameraet som tar bra bilder! Nå er jeg på iPhone et forbanna dritt kamera haha! Alltid hatt androide m, å tenkte å gi iPhone en sjangse. Men dette blir nok første å siste gang. Sjekket Huawei og har veldig lyst å prøve den type mobil! Samboeren har ikke den nyeste, men ser også at den tar en del gode bilder og batteriet er helt supert på den :)

Stor batterikapasitet

Tarjei Bjørnevaagen

Tarjei Bjørnevaagen

Det beste er stor batterikapasitet!

Tonny Andersen

Tonny Andersen

Du peker ut de 4 beste tingene. Men batteri er det viktigste 😎

Thomas Kristiansen

Thomas Kristiansen

Synes alle hørtes bra ut! Vanvittig bra kamera, 128 GB lagringsplass, Stor batterikapasitet, Lynrask SuperCharger!

Det er jo alt man kan ønske seg, og mere til! :)

Vanvittig bra kamera er viktig for meg, da jeg selv bruker mobilen som kamera, og må pr dags dato lade mobilen 2-4 ganger pr dag for å ha en sjangs. Så lade annenhver dag høres ut som en strømførende drøm <3.

Leica var nesten navnet på bikkja jeg hadde før (laika), om jeg får sympatipoeng for det.

Og som en student og -superonkel- er jeg ganske trygg på at mine 5 nieser/nevøer mener jeg burde vinne den.

Kamera er helt klart det som virker mest lovende med denne telefonen. Har Huawei honor nå, og skal si de har importert. Solide telefoner

Trine-Marie Skogseth

Trine-Marie Skogseth

Det aller viktigste for meg er at mobilen har bra

Kamera! Da jeg bruker hverdagen min på å ta masse bilder, selvfølgelig er alt det andre bare et kjempe godt pluss 😁

Stor batterikapasitet! :)

1. Stor batterikapasitet

2. Godt kamera

Lisa Mikkelsen

Lisa Mikkelsen

Vanvittig bra kamera!! ;-)

Stor batterikapasitet!

Julie Aronsson

Julie Aronsson

Har hørt så vanvittig mye bra om den telefonen der !

Alle de fire tingene er jo supernødvendige, men,jeg tenker faktisk på kamera og bildekvalitetrn. Og da tenker jeg på mamman min, som ELSKER å ta bilder! Denne hadde vært en drøm for henne (for ikke å snakke om at batteriet holder faktisk ut med alle bildene hun da kommer til å ta i løpet av en dag!) Så jeg melder meg på, på vegne av henne, uten at hun vet det så klart :-D

Utan batteri kan man inte gør nånting.

Batterikapasitet og bildekvalitet er absolutt det viktigste i en telefon og her scorer ikke iPhone veldig høyt som du sier. Jeg orker aldri å ta me meg kamera noen plass og ender alltid opp med uskarpe bilder av alle de fine øyeblikkene i livet, eller ingen bilder i det hele tatt da batteriet takker for seg midt i en fotoseanse av verdens søteste lillebrødre... please gi meg ny telefon!! 🙏🏻

Elias Jakobsen Fahle

Elias Jakobsen Fahle

Lagringsplassen: Laster alltid ned 10-20 apper.

Batteritid: er lei av å bære med meg powerbank noensom tar plass.

Lynrask Supercharge: da slipper jeg og vente lenge på at mobilen skal bli ferdigladet.

elias.j.fahle@outlook.com

har alltid savnet å ha bra mobilkamera, så må bli kameraet som høres mest forlokkende ut.

Alle fire er viktige, så det er ikke lett å trekke frem en ting. Batterikapasitet må det bli, fordi selv med et rått kamera så hjelper ikke det om jeg ikke har nok strøm på telefonen. Jeg tar mye bilder, har allerede en Honor 7 og veldig fornøyd med telefonen og kameraet der..... Mate 9 Pro ser helt rå ut!

Batterikapasitet

Ronny Poulsen

Ronny Poulsen

Vanvittig bra super charger :)))

ronnypoulsen@gmail.com

Jan-Steinar Karlsen

Jan-Steinar Karlsen

Sykt kamera høres veldig bra ut! Med unge nr.4 rett rundt hjørnet, så kommer det iallefall til å bli flittig brukt😊

Stor batterikapasitet er klart det beste! Treng godt batteri med så god telefon ein vil bruke så mykje som mogleg!

Batterikapasiteten høres ut som en fjern å digg drøm!! Jeg og kjæresten har iphone...Våget alikevel å lese videre. Krysser fingrene for å kunne overraske gubben med en fantastisk mobil! 😁

Liker best at den har så god batterikapasitet

Lynrask SuperCharger liker jeg best!

Geir-Frode Kårbø

Geir-Frode Kårbø

Synes stor lagringsplass og lang batteritid er det viktigste med en telefon

Jeg elsker å fotografere, så da blir svaret mitt at mobilen har et vanvittig bra kamera.

Batterikapasitet, så man slipper å være avhengig av alle de hersens ladeledningene!

Vanvittig bra kamera😊👍

Lill Bente Didriksen

Lill Bente Didriksen

Vannvittig bra kamera høres perfekt ut for meg! Elsker å ta bilder, og spesielt av mine to små. Hadde vært fantastisk å kunne slippe å drasse med ekstra kamera (som forøvrig er stort og tungvint å drasse på) hver gang vi skal noen plass. Kameraet på mobilen jeg har nå er dårlig og med knust skjerm og andre defekter i tillegg, hadde det vært helt fantastisk med en ny telefon 😊👏

En kombinasjon av alle dei fordelene må no berre vere fantastisk!

Både bra kamera, lagring og batteri! Hadde nok vært mest spennende og prøve kameraet ☺

Amalienordstrand@hotmail.com

Høres ut som en drøm med en kameramobil som har så god batterikapasitet! Perfekt å ta med på tur.

Stor batteri kapasitet

Bra kamera!! elsker Huawien min men den er litt utdatert stakkars. er avhengig av kamera på tlf og kjenner at en oppgradering ville virkelig gjort alle 'happenings' bildene ti hakk bedre :D

har P9 nå, og denne skal være en da bedre..Batteritiden er vell det viktigste. Men kombinasjonen av alt er jo konge!

Linda K Vedøy

Linda K Vedøy

Større lagringsplass hadde jeg likt 👍Tipp topp tommel opp 👍

Fred Halvorsen

Fred Halvorsen

Stor batterikapasitet!

Hva er vel bedre en å ha topp kamera,god batterikapasitet og en lekker telefon i samme pakke! Ønsker meg...

Vibeke Myklebust

Vibeke Myklebust

Jeg klarer ikke bestemme meg... verdens beste kamera, god batterikapasitet, gigantisk lagringsplass... jeg liker alt, jeg. 😀

Lagringsplass uten tvil. Måtte slette masse filmar og bilde av jenta mi før nr 2 blei født for å kunne ta litt bilde av han også.

Renathe Helen Olsen

Renathe Helen Olsen

Vannvittig bra kamera høres fantastisk ut da jeg elsker å fotografere landskap og naturen. Hadde vært kult med en så monster av en bra mobil en drøm. Den virker helt konge

En kamera som tar gode bilder er veldig viktig for meg siden jeg blev mamma for litt tid siden. Tiden før de vokser opp gå alt for kjapt og jeg vil spare så mange minner jeg kan fra når datteren min er liten. Er ikke noe moro å se tilbake på bilder av dårlig kvalitet.

❤️❤️❤️Griselekker! Vanvittig bra kamera

128 GB lagringsplass

Stor batterikapasitet

Lynrask SuperCharger❤❤❤❤❤❤JA ALT!❤

En gammel mobil, som er treg som et uvær, arvet selvfølgelig, er sånn halvdefekt krapyl av en mobil, er det jeg er så svineheldig å ha. Kan ikke engang bli hekta på spill, for den vil ikke laste ned apper. Kan ikke ta bilder, for skjerm, batteri, minne, kamera,..ja alt er fra oldtiden. Kan du tenke deg!?! Altså her bor jeg i fjæresteinene, og storslått natur, to barn som jeg ikke får tatt bilde av. Å ikke kan jeg ta med mobilen ut av hus, for batteriet er dødt innen et par timer. Hjemme i storbyen er jeg knapt, men når jeg først er, skulle jeg gjerne både kunne fange Pokemons og barna på skjermen. Synet kunne vært bedre, men skjermen min, er historisk elendig, og bittebitteliten. Jeg må spørre om andre kan ta bilder, å be de sende de til meg. Altså,..KAN DU TENKE DEG!?! Det er fælt! Horribelt! Katastrofe! Ungene mine ler av meg! Tenk så griselekker hevn det ville blitt, om mora sjøl, kunne svinse rundt å leke paparazziemafiso!?! Jeg skulle snakket ørevekkende høyt i mobilen, så alle måtte snu seg, å se den lekre råskapen jeg holdt i hånden. Jeg skulle være ungene skygge, å knipset masse minner. Jeg, jeg skulle eksket hvert minutt, jeg eide denne lekkerbisken av smekkerlekker mobiltelefon❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤gfje@hotmail.no

Vil gjerne ha denne mobilen. ☺

Ett godt camera e det æ setter pris på.

De andre fordelene er en bonus.☺

Batterikapasitet

Dennis Nystedt

Dennis Nystedt

Tror det blir umulig å si batteritid uten å si supercharge, og vica versa. Så for min del må det jo bli batteritid og lader. Bruker ekstremt mye mobil og er lei av av å gå med powerbank på innerlommer.

Thor Bjarte Tangeland

Thor Bjarte Tangeland

Jeg synes alle fire fordelene taler sin sak her. Både kamera fra Leira, 128 GB lagringsplass, god batterikapasitet og supercharge. Det er jo perfekt!

Petter Jordan

Petter Jordan

Vanvittig bra kamera om jeg må velge en ting.

Men bra med lagringsplass og ikke minst stort batteri er også et must!

Jeg har en Huawei P7 ascend nå, som jeg elsker over alt❤️ problemet er lagringsplassen og batterikapasiteten. Så en ny Huawei hadde vært drømmen! (og en perfekt bursdagsgave om to dager..;))

René Kvernsmyr Dalholt

René Kvernsmyr Dalholt

Batterikapasiteten er absolutt det største plusset med denne telefonen

Jill Helle

jillirenhelle@gmail.com

Ett bra camera e det æ sette pris på.

Batteri og lading er bonus.☺

Ikke lett å velge, alle tingene høres veldig forlokkende ut i forhold til den gamle slitne ustabile telefonen jeg har nå.

Velger ?Lynrask SuperCharger, det hørtes veldig nyttig og kjekt ut og ikke noe alle andre telefoner har.

Batterikapasiteten! Tenk å kunne gå ut uten å tenke på lading eller nødlader.

Bra kamera er viktig, så slipper jeg å dra på flere ting når jeg er ute med de små.

Svein Inge Trellevik

Svein Inge Trellevik

Stor batterikapasitet

Viktigste for meg er et superdupert kamera slik at når jeg

overrasker samboeren min med ny mobil fordi han brukte

bonusen på telefon til meg, overlater jeg også ansvaret for

mange flotte bilder så det ikke for evig tid ser ut som om

jeg har blitt glemt igjen hjemme😂👍🏻😂

Frederik Sommerset

Frederik Sommerset

Definitivt Batterikapasiteten som er største fordelen.

Definitivt batterikapasiteten!

Lagrinsgplass!

Men det er klart at batterikapasitet også er viktig. Og så lenge batterikapasiteten er så god, så er kamera viktigere enn ekspressladning.

Henrik Andersson

Henrik Andersson

Vanvittig bra kamera

Vanvittig bra kamera står høyst her. Elsker å ta bilder😀 ute etter en ny telefon, men igår bestemt æ mæ for å invister i Huawei viss æ får råd. Samboer har Huawei P9 å han digge den. Håper jeg vinner☺ krysse fingran. Digge bloggen din forresten😍

Det er vanskelig å ta kun en, men here we go: Stor batterikapasitet

Batterikapasitet😍 Min iPhone slår seg av med over 60% batteri igjen, og da trenger det ikke være minus på gradestokken en gang!

martehhaavik@gmail.com

Lagrinsgplass :)

Karoline Halvorsen

Karoline Halvorsen

Jeg vil veldig gjerne vinne pga høy batterikapasitet. Selv har jeg iPhone 6s og den vil veldig gjerne byttes ut!

Ida Hansen Løntjern

Ida Hansen Løntjern

Vanskelig å velge mellom hva som er best ved telefonen! :D men kanskje lagringsplassen? :D

Svein Olav Knapperholen

Svein Olav Knapperholen

Den har jeg hatt lyst på lenge! 😀 At den har et vanvittig bra kamera er vel det jeg liker aller best ved den! 😁

Jeg synes en vanvittig bra kamera kombinert med stor lagringsplass og en veldig god batteri er viktigst! :-)

Anniken C. Furø

Anniken C. Furø

Med to små barn så er lagringsplass det aller viktigste. Hater å slette bilder av mine to små, og må jo ikke glemme han på fire ben heller😉

Etter at telefone fikk en ufrivillig dukkert i toalettet av lillemor, er det også et behov😂

Godt kamera er det viktigste for meg pluss mye lagringsplass.

En telefon med bra kamera hadde vært noe! Men, å slippe å lade hver dag er også ganske innafor :D

Linda M Jensen

Linda M Jensen

?Vanvittig bra kamera

?128 GB lagringsplass

?Stor batterikapasitet

?Lynrask SuperCharger

De fire punktene er alle like viktige. Hadde vært en drøm å eie denne mobilen.

Mona Skaldebø

Mona Skaldebø

Batterikapasitet (og kamera).

Har IPhone nå (må byttes ut veldig snart), og er møkklei av å hele tiden være avhengig av å ha med lader, og ha tilgang på strøm.....

Batterikapasiteten høres best ut, må alltid gå rundt med en nødlader i veska, ellers har jeg ingen trygghetsfølelse. Men alle de andre er også bra og valid points :)

Bra kamera og stor batterikapasitet :D :D

Et godt kamera er viktig på mobilen. Da slipper en å dra med seg andre kamera. Ser ut til at dette må bli min neste mobil ;-)

Lagringsplassen er nok det jeg ville satt mest pris på.

Veronica Osmundnes

Veronica Osmundnes

Å hoi - det var mange kommentarer å scrolle gjennom for å komme til kommentarfeltet her....

Vel, det er vanskelig å velge hva som er best av de 4 tingene; men jeg må nok velge lagringsplass 😀

Bilder av barna mine tar jeg flust av, samt at jeg må ha plass til apper av ulik kategori. Med en på 11 og en på 4, krever det litt ymse tidsfordriv når man har behov for litt ro 😎

Også har jo hu mor behov for sine ting også, f.eks CandyCrush og Pinterest 😄

Stian Øybakken

Stian Øybakken

Stor batterikapasitet

Rune Brunstad Hellesylt

Rune Brunstad Hellesylt

Digg med heftig kamera 😀

Lagringsplass og kamera :D

Susanne Madelen

Susanne Madelen

Å velge bare en av disse grunnene går ikke, alle fire er like viktige!

Jeg har hatt iPhone i 8 år, og trodde aldri jeg skulle kjøpe noe annet, men det var til Huawei kom på banen. Makan til god konkurrent!

Hadde vært helt fantastisk og få teste denne nye modellen!😁

Jeg syns mobilen høres bra ut pga det vanvittig bra kameraet :-)

Etter at jeg gikk fra Samsung galaxy S5 til en billigere varriant (ble singel, og økonomien ble selvsagt strammere) så oppdaget jeg noe grusomt trist: Jeg såg 10 år eldre ut på selfies :-O Smilerynkene kom frem på det nye (dritt!!!) kameraet, huden var ikke lenger glatt og feilfri, tennene var ikke lengre like hvite. Selvtilliten fikk seg med andre ord en knekk..

Hilsen jente, snart 31.

Helt vanvittig at telefonen har et batteri på 4000mah! Hadde jeg vunnet skulle min kjæreste fått gleden av å få kanskje verdens beste telefon for øyeblikket! ❤️❤️❤️

Bra kamera er drømmen😍

Helt klart god batterikapasitet!

Kameraet!

Batteri og hurtiglading. Men mest for å se om det er sant det du sier. For jeg har iPhone 7 lader fort opp og slipper å lade den på noen dager 😂👏

Ensomt Pappahjerte til 2 trenger

en ny planlegger. Så en telefon med

stort batteri hadde vært noe, samt stor lagring.

Det er da lov å håpe...

Kamera😉ikke veldig fornøyd med kameraet på den tlf jeg har nå😕

Kameraet, uten tvil.

Egentlig då burde eg nok ha svart batteriet, siden mannen i huset her automatisk ladder min telefon så eg skal ha strøm... men eg sier kameraet så enn kunne ha fått brukbare bilder, og med lagringsplassen som en diger bonus. Og så får batteriet komme på en god andreplass :)

Krysser fingrene for vinnerlykke. En ny telegon hadde gjort seg da min er knust og forlengst utgått på dato....

Kjersti M Geijer

Kjersti M Geijer

Alt er viktig, men aller aller mest betyr batterikapasitet :-)

Øyvind olsen

Øyvind olsen

det å endelig få seg et skikkelig kamera hadde vært deilig😆

Lagring og aller mest kamera 🤣

Glemte å føre opp at det hadde vært innmari kult å få denne før samboeren min 😂

Min telefon var i et øyeblikk tydelig tissatrengt å bestemte seg derfor for å ta seg en kort tur i toalettskål. Den er tydelig arret og har aldri vært den samme etter! En Huawei med VANNvittig bra kamera hadde sårt vært ønskelig 😊

Med en liten jente i hus, så vil jeg nok velge kameraet for å få best mulige bilder i farta :)

Om jeg skulle tenkt bare på meg selv, så hadde jeg nok valgt batterikapasiteten som er veldig bra til å være en smarttelefon.

Så med dette er det bare å krysse fingrene for at jeg snart kan ta bedre bilder av vår lille fantastiske datter :D

Ida Delsom Styrkestad

Ida Delsom Styrkestad

Vanvittig bra kamera høres knall ut! :)

Heidi Bekkevold

Heidi Bekkevold

Ja takk.

Lagringsplass ble min favoritt. Med to små barn på 3,5 år og 6 mnd blir det tatt maaaange bilder i løpet av en dag, og det er så kjedelig og trist å måtte slette noen bilder for å få plass til andre.

Definitivt kamera! Har speilrefleks og denne mobilen virker perfekt som ekstra kamera :)

Lengre batterilevetid!

Jeg har i mit 40 år lange liv hatt nokia, men kjøpte en Huawei7 for over et år siden. Har absolut ikke fortrudt at jeg har skiftet til Huawei. Så jeg er gått fra at vere en Nokiajente til at vere en Huaweijente. Eneste at utsette på Huawei7 er batteriet. På festival/fjelltur/ute må jeg slukke ALT for at den skal holde meire end heile dagen. Så om jeg fikk en Huawei 9 så hadde lykken vert gjort på mobilfronten, eftersom jeg bruker den til ALT no! <3 :D

Stor batterikapasitet :)

Markus Moltzau

Markus Moltzau

Kameraet helt klart :D

Oddbjørn Haugen

Kamera som e den beste fordelen!

Ann Kristin Bremseth

Ann Kristin Bremseth

Må stemme for batteri 👍👍

(Og kamera..)

Batterikapasiteten👌🏼 Lagringsplassen er en god nummer to :D

Kamera må være den beste tror jeg, men det er veldig bra det andre også. :)

Nils Den Raude

Nils Den Raude

Jeg hadde tenkt å si kamera, men egentlig er det nok BATTERIKAPASITETEN som vinner. For hva hjelper det med verdens beste kamera visst man er tom for strøm akkurat når man trenger det mest? Men på en sterk andreplass ligger kameraet. Ingen tvil om det heller. Kanskje dette er den mobilen som får meg til å vende iPhone ryggen etter å ha hatt det siden iPhone 2G? Visst jeg vinner da selvsagt 😉

Martin Ulsaker

Martin Ulsaker

Beste egenskap synes jeg er lynrask Supercharger.

*puh* Måtte bare scrolle ned over 800 kommentarer for å komme til kommentarfeltet.. iPhone as.. 😅

Lisbeth

Lizebett@gmail.com

Batterikapasitet 😀

Lynrask SuperCharger er genialt

God batterikapasitet er supert synes jeg! :-)

Super bra kamera! 📸

Ann-Kristin Andersen

Ann-Kristin Andersen

Batterikapasiteten er det beste, men de andre tingene er også perfekte.

Joachim Berntsen

Joachim Berntsen

Dette hadde vært den perfekte Valentinesgaven (eller hverdagsgaven om vinneren ikke blir trukket i dag) til min kjære kone!

Jeg setter mest pris på god batterikapasitet, men tror hun drømmer om en mobil med fantastisk kamera.

Linnea Elise Heberg

Linnea Elise Heberg

Egentlig så slår jo alle de tingene alle telefoner.

Men det beste av alt er jo så mye lagringsplass. Det er jo et veldig bra kamera og da tar man jo en del bilder og da er det jo super bra med lagringsplass. Lagrkngsplass hjelper jo mot mye på telefonen og det er ingenting som er bedre enn mye

Lagringplass :D

Kamera!

Batterikapasitet 😊 oddvar.langan@gmail.com

Morten Haugen

Morten Haugen

Høy batterikapasitet er et must👍🏻

Hei!

Det beste må jo være lagringsplass! På min nåværende telefon må jeg slette apper etter hva jeg skal, skal jeg parkere og vil bruke app, må jeg slette en-to apper (litt avhengig av dagsform??) for å få plass. Så må jeg slette den igjen om jeg skal innom mobilbanken. Så, hvis jeg skal spille litt candy crush må jeg slette banken. Det er utrolig kjedelig og tar litt tid..

På en god andreplass kommer kameraet, igjen, min nåværende telefon; den tar ikke gode bilder. Jeg er så dårlig til å ta frem kameraet og ta bilder, men mobilen er jo alltid med..

Om jeg vinner skal jeg søren meg klare å knipse noen (SVÆRT) etterlengtede bilder av meg selv og lillegutt <3

Jonas andreassen

Jonas andreassen

Bra kamera er absolutt en fordel, telefon er med uansett og med tre unger som finner på ting høyt å lavt er det ikke bestandig pappa har tid å hente et av de andre.

Ja takk 😍 å kunne ha bra lagringsplass og godt kamera hadde vætt helt fantastisk 🤗

Ja takk 😍 å kunne ha bra lagringsplass og godt kamera hadde vætt helt fantastisk 🤗

Michelle91aksnes@gmail.com

Alexandra Høle

Alexandra Høle

Batterikapasiteten høres forlokkende ut ;)

Nr 1. Vanvittig godt kamera. 📷😁

Vanskelig å velge bare to!! Hmm.. Må bli:

- Vanvittig bra kamera

- Stor batterikapasitet

Susanne Vildalen

Susanne Vildalen

Helt klart Kamera og på en sterk 2. Plass lagringsplassen! Sykt irriterende å måtte slette bilder/apper og div for å få tatt et nytt bilde ..

Hadde vært gøy å vinne og prøve noe nytt etter mange år med iPhone.. :-)!

Susanne Vildalen

Vildalen93@hotmail.com

Kamera! Det er jo toppen å få alle fine minner dokumentert! ❤️

Tor Egil Selsjord

Tor Egil Selsjord

Batterikapasiteten er viktigst, men alle teller med.

Helt klart batteritid..... og kanskje kamerakvalitet :-)

Maia Kristine

Maia Kristine

Lynrask SuperCharger høres perfekt ut for en glemsk student som har hodet alle andre steder!

Alle fire punktene er vel egentlig det beste med denne telefonen, men den som skiller seg mest ut må jo være batterikapasiteten. Min iPhone lades nemlig 2-3 ganger om dagen, så alt er jo en oppgradering ift det :-)

Alle tingene er forsåvidt viktig! Men for et vimsehode som aldri husker å overføre noe som helst er det viktig med masse lagringsplass! 😄!

mtsagen@hotmail.com

Absolutt ett vansklig valg.

Men faller nok på lagringskapasiteten

som gjør at man både kan bruke kamraet

fullt ut, og nyte telefonen over lengre tid.

Lagringsplass på 128GB.

Batteriet på nyere tlfoner i dag er veldig små så dette er bra

Anita Lågøy Athammer

Anita Lågøy Athammer

Det jeg liker best med Huawei Mate 9 Pro er det fantastiske kameraet og lagringsplassen på 128GB.

Susanne thomassen

Susanne thomassen

God lagringsplass er topp 😀 og selvfølgelig bra kamera å

Knut Olav Ettestad

Knut Olav Ettestad

Kamera og batteri 👍

Christina fosse

Christina fosse

Batteri, uten tvil :) godt kamera er også et pluss!

Jeg syns batterikapasitet er kanskje viktigst, men vanvittig bra kamera er jo også veldig viktig. Gubben min er veldig opptatt av "best i test", og derfor har jeg en Samsung Galaxy 6 Edge. Joda, den var "best i test" da den kom, men både kamera og batterikapasitet er helt håpløst. Så det hadde vært gull å vinne en Huawei :)

Stor batterikapasitet :-D

Ann Iren Hårdnes Sand

Ann Iren Hårdnes Sand

Jeg synes "Vanvittig bra kamera" høres best ut, selv om alt ved Mate 9 Pro høres sykt fett ut! Mitt navn er Ann Iren Hårdnes Sand, min e-post er annirensand@gmail.com :)

Odd-Erik Hopland Aare

Odd-Erik Hopland Aare

Har lenge fulgt med på denne Huaweien. I mitt syn er dette verdens beste mobiltelefon. Den største fordelen for meg blir vanskelig å velge ut, ettersom den har så mange syke egenskaper! Men tror at det viktigste for meg ville vært kameraet. Elsker å ta bilder og å filme! :)

Kjell Mathias Espedal

Kjell Mathias Espedal

Syns alle hørtes bra ut men lagringsplassen hørtes sykt Nice ut!!!

Lee Edward Dalby

Lee Edward Dalby

Synes alle 4 virker som trekkplaster jeg, men Supercharger frister

Fotografen i meg vil at jeg skal si kamera, men ettersom jeg har bussbilletten min på iPhonen min, så ender vi på batteriet 😁

Jeg har alt deltatt, mn jeg lurer på når vinneren trekkes :) ?

Alle fire er gode nok grunner.. Men går alltid for super kamera.

Alle fire fordelene er jo bra, men batteri tid er kanskje den som er viktigst :)

Jenny skjellet

Jenny skjellet

Jeg syntes superbra kamera er den viktigste fordelen!😊

Stor batterikapasitet

Ellen ellefsen

Ellen ellefsen

Vanvittig bra kamera teller mye og er grunnen til at jeg ønsker en Huawei 💖

Stor lagringsplass.

All of the above! En telefon i dag er ikke som før, og alle telefoner bør ha alle disse punktene krysset av. Så det å velge kun én ting, blir umulig, for det ene svekker det andre. Og da spiller det ingen rolle hvor gode de andre er...

Jens William Larsen Bore

Jens William Larsen Bore

Vanvittig bra kamera må være det beste :)

Helt klart en super fordel med bedre batterikapasitet. Setter størst pris på det i og med at min telefon går alt for fort tom for strøm. OG driver å slår seg av, selv om det er endel prosent strøm igjen.

Jeg vil nok tro at kameraet er en stor fordel med denne telefonen, Hvertfall i forhold til andre telefoner.

Bjørn Egil Vold

Bjørn Egil Vold

Bjørn Egil Vold

b-egil-v@online.no

Vanvittig bra kamera

Som friluftsmenneske og hobbyfotograf må jeg si at et sabla bra mobilkamera er noe jeg savner på turene mine! (Og da er det et pluss med en telefon som faktisk ikke dør ut etter 1 time i marka også da, men det er viktigere med kamera altså)

Krisrun@online.no

Teodor Kværna

Stor lagrings plass høres awesome ut!

1. Vanvittig bra kamera

Åh, en ikke I-Phone med godt kamera. Jeg er solgt :)

Caroline Frank

Caroline Frank

Min godt brukte Huawei telefon trenger snart å bli bytta ut, og da hadde denne vært perfekt! :)

Lynrask supercharger høres kjempebra ut!

Jeg krysser fingrene :)

carolinejf86@gmail.com

Ville egentlig valgt alle. Men bedre batterikapasitet hadde vært helt gull! 😊😊

Truls Haugstad

Truls Haugstad

God batterikapasitet. Det e hadde vært supert. Jeg jobber hjemmefra for å være mest sammen med veslegutten min. Så da blir det mye telefonbruk, og batterier blir fort ladet ut og er frustrerende. Så dette hadde vært kjempe flott for meg:)

trulsalmas@yahoo.com

syns alle punktene var bra og viktig i mobilsammenheng.

tar endel bilder så i forhold til den 4 år gamle mobilen jeg har nå så hadde jeg nok sett mest frem til ett supert kamera

Jeg mener at batterikapasitet er det vitigste, men hurtiglader er et STORT +, da jeg også er en av dem som kommer på at jeg har lite strøm litt for sent 😅

*krysserfingra*

Tror det må bli at kamera er så bra og at det er god lagringsplass :D

Theaemiliejohansen@gmail.com

Den største fordelen må være supercharge. Hva skal man med en telefon uten strøm 😉

Vanvittig bra kamera 👌👌

Steffen Ingdal Olsen

Steffen Ingdal Olsen

Det jeg liker best med denne tlf-en, må være kameraet :D

Ole Jakob Lunde

Ole Jakob Lunde

Synes batterikapasitet er viktig, det burde holde lenge med et 4000 mah batteri. Liker også det at de har et dual leica camera

Et godt kamera er viktig!

Stor batterikapasitet!

Morten Nygård

Morten Nygård

Lett! Kameraet er det viktigste for meg 📷

Den beste funksjonen for meg er kameraet, fordi jeg tar en god del bilder, og jeg vil de skal være finest som mulig.

Alle gode kvaliteter dette,men må nok gå for kamera som favoritt!

Chandel Stenberg

Chandel Stenberg

Batterikapasitet!

Knut Haugland

Knut Haugland

Veldig bra kamera er viktigst!! Alt annet kan man jo ordne, selv om det er deilig å slippe.

Vilde M.✌🏼️

Vilde M.✌🏼️

Kameraaaa 😍📸 meeeen lagring (dårlig på å laste opp og slette bilder fra mobilen), meeeeeeen strøm! Spesielt på fuktige bykvelder der jeg har surret meg bort fra gjengen og iPhonen er selvsagt tom for strøm😬

Eg vil si kameraet er viktigst, det er jo det du har i lommen og bruker uansett hvor man er

Vanskelig å velge, men jeg syns lagringsplassen er veldig imponerende! Da er det plass til masse kule apper og masse kule bilder! :D

Marianne Storvik

Marianne Storvik

Batterikapasitet☆☆

Lynrask SuperCharger passer utrolig bra til en travel barnefar❤

Didrik Lomsdal Tønnessen

Didrik Lomsdal Tønnessen

Batterikapasitet er helt klart viktigst. Min HTC One M9 holdt på å lade seg ut bare på den tiden jeg brukte på å scrolle gjennom de 1000 kommentarene som allerede er her

Espen Karlsen

Espen Karlsen

Ja takk, den hadde glatt byttet med min iPhone 6 pluss

Vanvittig bra kamera

Fredrik Andersen

Fredrik Andersen

Vanvittig bra kamera går godt sammen med papptid med 3åringen min annenhver uke. Da jeg kun ser han halve tiden, vil et så bra kamera kunne ta bilder av han som minner om kvaliteten på bildene fotografen i barnehagen tar, som er helt fantastisk 😊

Batterikapasitet

Magnus Soleim

Magnus Soleim

Helt klart kamera OG batteritid. Jeg har en gammel traver av en IPhone som verken har godt kamera eller batterilevetid. Og med denne kraftige telefonen så hadde vært kvitt problemet, og jeg kunne brukt telefonen lenger enn til lunsj før jeg må lade den slitne min.

Susanne Andersen

Susanne Andersen

Kamera må være det beste 😊 Så kanskje mine to barn hadde hatt noe annet enn dårlige mobilbilder å se tilbake på, siden jeg aldri har med kamera men alltid mobil 👍

Kamera. Jeg bruker allerede telefonen masse til å ta bilder, men den har bare ok kamera så det er litt kjedelig.

Martine Myrre

Martine Myrre

Vanskelig å velge ut en av de fire gode kvalitetene, men det må likevel bli det vanvittig bra kameraet som er viktigst.

Min kjære samboer sin mobil begynner å bli rimelig slitt, så en ny mobil med så mange gode kvaliteter hadde vært helt topp.

Happy valentin ♥

PS; elsker bloggen din!

Åå, det er et vanskelig valg. Tror jeg må gå for to her altså, bra kamera og bra batterikapasitet! Begge deler trengs:)

Hadde satt veldig stor pris på en mobil som ikke døde med en gang gradestokken går mot minusgrader, så det må bli bra batterikapasitet:-)

Kamera er viktigst!

Anja Marie Oen

Anja Marie Oen

Kameraet! Høres ut som en fantastisk telefon😃 Dersom jeg vinner den vil jeg gi det til min kjære mor som en forsinket morsdagsgave.

Hun fortjener virkelig å bytte ut den gamle Samsungen sin. Hun er verdens snilleste mormor og stiller stadig opp som barnevakt. Hun elsker å ta bilder av koselige ting hun gjør med barnebarna, men mobilkameraet er dessverre så dårlig at man ofte må ta fantasien til hjelp for å tyde bildene😄

På grunn av det vannvittig gode kameraet

Oi, for en konkurranse du har rodd i land, Peter! Kjempegøy!

Batterikapasitet er det aller viktigste for meg. Hjelper ikke å ha superbra kamera om batteriet kutter så fort du er uten lader i fem minutter (hei til min kjære iPhone 6).

på grunn av det fantastiske kameraet og batterikapasiteten! hilsen ei som er lei av å drasse speilrefleksen med seg over alt..;) hadde også blitt glad for en telefon som ikke dør dersom graderstokken er under 10 grader pga dårlig batteri.

hehe, kan jo også legge til at telefonen også fungerer som busskortet mitt. Det har blitt noen lange, kalde turer hjem når telefonen har sluknet på 70% pga kulden :-)

Hanne Cecilie Øistad

Hanne Cecilie Øistad

Vanskelig å velge mellom de 4 punktene. Det står veldig jevnt mellom bra kamera, lagringskapasitet og lang batteritid! Lynrask lading er jo heller ikke feil... ;)

Svein Kjemperud

Svein Kjemperud

Har ei lita tulle her på ca 1 mnd ,så je syntes et vanvittig bra kamera er viktig for meg 😊😊

Torunn Brandvold

Torunn Brandvold

Lagringskapasiteten så jeg har plass til bilder 👍

Navn: Frida Nathalie Torgersen Norseth

E-post: Fridatorg@hotmail.com

Hvordan i alle dager skal jeg velge bare en fordel når den har alt som iPhone ikke har, pluss litt til. Men hvis må jeg velge en må det bli "Vanvittig bra kamera". Foto er en lidenskap som jeg har og når det eneste man har og jobbe med er en iPhone så kan man vel si at bildene ikke blir så bra.

128 GB lagringsplass 👌🏼👍🏼👏🏼

Charlotte_n@hotmail.no

Alle punktene er bra!! Huawei er bare den beste mobilen som finnes, men jeg mener batteriet er det beste med den

Batterikapasitet! :)

Morten Lindsay

Morten Lindsay

Lagringskapasiteten er et must. Batteri og lading er også gode +.

For det første stor batterikapasitet! Min iPhone 6 har tatt helt kvelden, og den slår seg av ved rundt 60% strøm.. Vanvittig irriterende! 128 GB lagringsplass hørtes heller ikke feil ut, da min telefon klager på lagringsplassen hele tiden haha.. Fantastisk konkurranse :D

Silje M Baade

Silje M Baade

Stor batterikapasitet 😊 Har allerede en huawei, fornøyd med telefonen, men må lade mye oftere enn jeg liker, så ja takk til ny tlf med stor batterikapasitet.

LYNRASK SUPERCHARGER!!!

Marius Grøtan

Marius Grøtan

128 GB lagringsplass

Marius Grøtan

7730 Beitstad

45884565

grotan@hotmail.com

Batteriladere, uten tvil!

Kamera definitivt! :)

For min del er kamera det viktigste. Så praktisk å slippe å ha med stort kamera på reiser!

Jeg har akkurat blitt mamma til ei lita tulle😀 Så for meg er et vanvittig bra kamera viktigste😀😀

Jeg har en tlf som ikke kan måle seg til noen av de. Så jeg sier alle

Vanvittig bra kamera

128 GB lagringsplass

Stor batterikapasitet

Lynrask SuperCharger

Jeg synes det er vanskelig å velge mellom de 4 alternativene du nevnte, for alle 4 punktene er like viktige. Men jeg er også en pappa med kjærlighet for bilder, det er ingen ting med en slik telefon som er viktigere en de bildene man tar av barna sine. Jeg tar veldig mange bilder av ungene med mobilen, filmer også. Men jeg savner virkelig en mobil med bra kamera. Jeg har bare en iPhone 5S, som i utgangspunktet er bra, men savner mer kvalitet og funksjoner for å få til de beste bildene av ungene. Siden jeg nå er uten jobb, har jeg ikke råd til å kjøpe meg ny telefon, til tross for at guttungen på 9 år også venter på å få seg en telefon slik at han kan kommunisere mer med kompisene sine. Jeg lovte ham at han skulle få overta min når jeg fikk kjøpt meg ny, men så ble jeg brått uten jobb og nå er alt på "vent".

Konklusjonen er at kameraet er det viktigste for meg 😉

Batterikapasitet da dette er stor utfordring!

For meg ville det vært fantastisk med så stor lagringsplass:-):-)

Helt klart kamera som er viktigste egenskap.

batteriiiii !!!! 👍👍👍👍😄😄

Batterikapasitet👍

Li-jense@online.no

☺☺☺☺☺☺☺

Telefonen tar vanvittig bra bilder.

Batterikapasitet 😀

Bra kamera er viktig!! :)

Bildekvalitet!! Nei, baterikapasitet! Eller forresten, lagringsplass!! Eller kanskje supercharging? 😳😳 Hjelp!! Klarer ikke bestemme meg!!! 😳😳😳🙈🙈😩😩😩

Ussh? Samma får det være, likte heile greia 👌🏻👍🏻📸😊

- Vanvittig bra kamera!

Det vanvittig gode kameraet frister veldig!

Lynrask SuperCharger

Matz Juliussen

Matz Juliussen

Batteri kapasiteten, kjæresten ønsker seg denne og er lei av å gå rundt med ekstra batteri

128 GB lagringsplass

Datteren min på 2 år klarte å "miste" mobilen min i do, så å vinne en ny enn hadde vært supert :-D superbra kamera er det beste og god lagringsplass da det blir mange bilder på en dag her ;-)

Batteriet👍

God kvalitet på bilder er gull, og når også lagringskapasiteten klarer å leve opp til all fotograferinga, er det en perfekt kombinasjon! 👌 Rask lading er definitivt heller ikke noe minus. Alt i alt virker dette som en telefon jeg kunne likt. Min Samsung galaxy S5 holder på å synge på siste verset😯 Bra reklame, forresten!

David Eriksson

David Eriksson

Stor batterikapasitet er viktigst for meg.

Er flott at ikke må stresse med lading hele tida.

Bendik mathias kleppe

Bendik_kleppe@live.no

Stor batterikapasitet !

SuperCharger!

Å lade telefonen på null komme niks er et absolutt must!

PS! Kult at du har over 1K kommentarer #tommelopp, men kjedelig for meg å måtte bla forbi alle for å kunne legge igjen en kommentar... hint hint

Joakim Salmelid

Joakim Salmelid

Joakim Salmelid

Joakim.salmelid@gmail.com

Jeg syns at det er sjukt bra at Huawei har klart å lage ennda en telefon med mye bedre batterikapasitet, enn de forrige de har laget. Håper jeg blir den heldige vinneren, hadde vært gøy med en oppdatering 😜

Marte Rønning

Marte Rønning

Fantastisk batterikapasitet 😀😀

Matilde Løwensprung

Matilde Løwensprung

Bra Kamera.📸

Annelin Otterlei

Annelin Otterlei

Oj, det var vanskelig. Men tror jeg må velge kamera som den beste fordelen. Jeg elsker å ta bilder, men når kompaktkameraet alltid blir liggende hjemme kan det bli litt vanskelig uten en skikkelig god kameramobil i lomma. For hvem går vel hjemmefra uten mobil?

Det sier også litt når du kun med dette innlegget klarte å overbevise en ihuga appleentusiast, som har både macbook, ipad, iphone og apple tv.

Stine S.Faanes

Stine S.Faanes

Det beste må være at det stor batterikapasitet sånn at en kan benytte kameraet mye! :D Virker som en fantastisk telefon som jeg gjerne kunne tenkt meg, blant annet fordi min er knust (og ikke har råd til å kjøpe ny) og fordi jeg skal til Singapore/Vietnam snart på studietur og har lyst på gode bilder/minner fra turen! Krysser fingrene for at det blir meg :D

Stor lagringskapasitet!

Alle, men hvis jeg må velge blir det Vanvittig bra kamera :-)

Et vanvittig bra kamera høres jo fantastisk ut, men kan tror jeg tror batterikapasiteten er det jeg ville satt mest pris på.

Cathrine midje

Cathrine midje

Definitivt batteri kapasiteten😀

Cathrine Sande Midje

katten_93@hotmail.com

Elsker å ta bilder, så det må definitivt bli på grunn av det vanvittige gode kameraet 😜

Vanvittig bra kamera er en stor fordel. Bruker jo nesten bare mobilen til å ta bilder med å tar sjeldent med kamera på tur lenger :)

Jeg synes stor batterikapasitet er den aller beste fordelen!

Kamera synes eg er viktigst! Oppdaga nettopp at bildene mine ikkje er like bra som gubben sine da vi framkalte bilder her om dagen. Så no MÅ eg visst få meg en ny telefon med bedre kamera!:)

Synne Sandtrøen

Synne Sandtrøen

Synne_seppola@hotmail.com

Egentlig alle 4.. greit med bra kamera så man slipper å dra med seg speilrefleksen overalt, men rask lading og lang batteritid er helt nødvendig :)

Solveig Mogård-Larsen

Solveig Mogård-Larsen

Uten tvil stor lagringsplass! Som jente er det vel ikke noe sjokk at jeg titt og stadig må slette både bilder og apper fra telefonen min...

Hei. Huawei er den beste mobilen. Jeg har en ,bare en annen modell. Velge en av alternativene, nei det er ikke enkelt. For de er alle helt rå. Velger alle jeg. Ønsker meg en ny Huawei mobil og da må det bli denne

Lagringsplassen ! Min iPhone blir full "med en gang", etter 700-ish bilder og noen videoer. Lang batteritid er heller ikke å forakte :)

Kameraet må jo være det kjekkeste med denne telefonen.

Lett at lagringsplassen gir tommel opp!!! Eg fyller mobilen min opp så ofte, mens det stakkars kompaktkameraet ligger ubrukt i ei skuff 😂

Wendy Lie

wendy-therese@hotmail.com

Jeg syns kameraet hørtes fantastisk ut! Jeg har en datter på 17 mnd og venter en gutt i mai. I flere måneder har jeg sett på ny telefon, da min ikke tar gode bilder lenger. Har i tillegg sett på kamera, men finner ikke noe jeg liker. Hadde vært fantastisk å vunnet denne, da kan jeg forevige bilder av snuppa og lillegutt når han kommer :D

Per Gunnar Ytterdal

Per Gunnar Ytterdal

Vanvittig bra kamera....Dette er en av grunnene til at jeg vil vinne denne Huawei har virkelig blitt et toppmerke på mobilhimmelen

Jørn Otterstad

Jørn Otterstad

Jeg synes stor batterikapasitet er det viktigste argumentet, men det blir aldri feil at det andre er på plass i tillegg ;)

bjørn ove leirdal

bjørn ove leirdal

Kamera er viktigst

Kamera! 👌

Mari Gryt

marigryt@hotmail.com

128 GB lagringsplass høres supert ut! :)

det at det er bra kamera og stor lagringsplass! =) da er det lett og ta masse fine bilder :)

Vanvittig bra kamra på mobilen hadde vore fantastisk! Men takkar ikkje akkurat nei til nok lagringsplass og super batterikvalitet heller 😉

Vanvittig bra kamera må vel være det beste. Bevare minner på best mulig måte, med best mulig kvalitet :)

Mail :

Jannikegarberg@gmail.com

God batterikapasitet! For ett surrehue som meg selv (fastlåst i både ammetåke, barnetåke og u name it) er det gull verdt. For her kan man se på at telefonen har lite strøm (igjen), glemme det like fort som man så det, for så å hive seg i bilen og komme på det når telefonen plinger om 5% strøm! (Den derre supercharge greia er kanskje ikke så dum heller.....) :)

Dan Roger Karlsen

Dan Roger Karlsen

God batterikapasitet.

Når man er ute på søk eller aksjon i røde kors sammenheng, så er man avhengig av god batteri kapasitet!

Det er den beste grunn.

Resten av punktene er bare bonus ;)

Kai morten overå

Kai morten overå

Viktigste av alt er stor batterikapasitet

Morten Egeland

Morten Egeland

Batterikapasitet!! Går du tom for strøm så spiller det ingen rolle hvilke andre funksjoner den har, du får ikke brukt dem😂

Selv om alle tinga er viktige:)

Kameraet på denne mobilen imponerer meg mest. Det at den har en egen PRO feature, hvor du selv kan stille inn ISO, blender og lukkertid, gjør den til så mye mer enn tradisjonelle smarttelefoner.

Kristin Jacobsen

Kristin Jacobsen

God batterikapasitet! Go Huawei, IPhone ta deg en bolle 😋

Både kamera og lagringsplass er viktig 😀

Elin A. Opsahl

Elin A. Opsahl

Kamera (og batterikapasitet) på første plass ☺

Vanvittig bra kamera! Det hadde vært noe for ei som trenger ørten forsøk på å få et bra bilde😉

Batterikapasitet er digg😊

Lagringskapasiteten! Med ein iphone4, to småbarn og besteforeldre som bur i ein annan by, men som ikkje vil gå glipp av ein einaste fis dei små gjer, kan du tenke deg kor fort fullt det blir no.. Så eg kryssar det som kryssast kan!

Stor batterikapasitet :D

Batterikapasitet topper lista her!

Batterikapasitet ! Litt (veldig) lei av å lade iPhone til 100% hver kveld for å være sikker på at den holder til vekkerklokke neste morgen 🙄

Veldig bra batteri høres helt fantastisk ut da samboeren min trenger en med bra. Leve tid da hans mobil lever sitt eget liv Og bra med lagringsplass da han dokumenterer jobben sin med bilder 😊

Bra kamera og bra lagringsplass! :)

Stor batterikapasitet 😊

Uten tvil bra kamera! :-D

Julie Grønbekk

Julie Grønbekk

128 GB lagringsplass!

Tar så mange bilder av lillesnuppa mi, så hadde blitt veldig glad for å vinne denne telefonen 😀

💖💖

Sinnamma Helene

Sinnamma Helene

Kunne tenkt meg en slik! Spesielt den gode batterikapasiteten!

Det beste må jo være bra kamera! 😃 hadde vært perfekt med ny telefon nå da både kamera og batterikapasitet begynner å skrante på den jeg har nå 😉

Jens Pettersen

Jens Pettersen

Stor batterikapasitet

Asle Figenschau

Asle Figenschau

Godt kamera og lang batteri kapasitet er det som betyr mest for meg.

Bra kamera :):)

Lagringsplassen. Jeg har Huawei i dag også, men med begrenset lagringsplass.

Emmm, jo jeg går for vanvittig bra kamera! Jessplis!

128 GB lagringsplass!!

Da kan jeg bare glemme de 4126 uleste mailene jeg har i innboksen min litt til ;)

Eller evt. bare ta meg sammen litt, sånn helt på egen hånd.

Trine Brækken

Trine Brækken

Den beste ingrediensen en mobiltlf har er et

kamera!Er kameraet i tillegg vannvittig bra

gjenstår det kun å rope Hurraa!!Krysser fingrene

for at Huaweien finner veien til Lofoten.Den fortjener

eventyrlige naturbilder!!☺

Bra batterikapasitet! 👌

Vanvittig bra kamera, uten tvil!!😊👌

Elisabeth Illing

Elisabeth Illing

For å være helt ærlig hørtes alle punktene fantastisk ut! Du skulle egentlig vært selger du, for vinner jeg ikke denne, må jeg nesten sette i gang sparinga, for denne telefonen MÅ JEG BARE HA!!

Laila M Johansen

Laila M Johansen

Som aktiv småbarnsmor er nok

batterkapasitet og hurtilading det

viktigste for meg.

Spennende!!!

Huawei kan kamera. Bytter gjerne ut min P9 i denne!

Lynrask SuperCharger høres awesome ut :D

Må være for meg 128 GB lagringsplass da jeg kan lagre bilder,musikk og videoer uten problem med tanke på at minne ikke blir så fult at mann ikke får oppgradert og slik.Håper det blir meg som vinner denne kanskje verdens beste mobiltelefon 😁😎

Jeg kunne tenkt med å vunnet denne telefonen til min far som snart fyller år! Han elsker å ta bilder, han kan være ute i timesvis med kamera og mobil og bare knipse i vei, og han får til fantastiske bilder! så for meg høres det veldig bra ut med bra kamera :)

Det er nok det vanvittige bra kameraet som frister mest :)

For min del av de fire alternativene, må det bli det råe kameraet med sylskarp leica optikk og konge batteri, ettersom jeg knipser en del bilder og sjekker telefonen hele tia.

Jeg har Huawei Honor, som er foreløpig den beste mobilen jeg har hatt. Kunne tenke meg å fortsette med Huawei. Spesielt da jeg ser at batterikapasiteten har blitt super bra. Deilig å ikke være like avhengig av lade-tilgjengelighet som andre mobiler.

Høres helt topp ut :)

Hele tlf ser jo bare helt digg ut.

Ønsker meg veldig en tlf som har bra

Batteri kapasitet.

Oscar Overvåg Tafjord

Oscar Overvåg Tafjord

Jeg synes alle spesifikasjoner ved denne telefonen virker svært tiltalende, spesielt det med batteritid :-)

Hvordan velge 1 av 4 fantastiske fordeler...?

Men må jeg velge 1, så må det som en iPhone eier

jeg er (enda) 😉 bli batterikapasitet 👌

Åååååå.så vanskelig dere gjør det da. Den har jo alt. Men må jo velge noe så hva med et knallbra kamere

Bra kamera! 😀👍🏻

Kim Einar Gerhardsen

Kim Einar Gerhardsen

Jeg sliter med å velge mellom alle så fantastiske egenskaper! :D

Enten stor batterikapasitet eller sylskarpt kamera :D

Hmm, tror jeg går får kamera! :D

Får da kan jeg faktsik greie og ta bilder

Når babyn vår kommer til verden <3 ! :D

Stian Fredrik Grøndahl

Stian Fredrik Grøndahl

Det må jo egentlig bli lagring, for hva skal du med et rått kamera uten minne til å ta vare på alle sammen😮

Om han er sponset eller ikke så gruser Huawei de fleste tlf på markedet i dag.

Vinner gjerne denne tlf!

Kameraet og lagringsplass!!!

Helt klart batterikapacitet! Lei av å lade hele tiden!

Vanvittig bra kamera høres veldig bra ut sa jeg tar mye bilder av ongan 😊

Vanvittig bra kamera savner jeg :-)

For en fantastisk konkurranse!

*krysser fingrene *

Et vanvittig bra kamera uten tvil ;)

For meg som lader mobilen to til tre ganger hver dag er god batterikapasitet en drøm ;)

Jeg har to grunner,er akkurat blitt nybakt mamma. Og for å sitere storebror den babyen bare griner, spiser og driter hehe så super charge og et godt kamera hadde vært supert i en hektisk hverdag. Klem fra en overveldet, takknemlig og lykkelig mamma 😊

Vanskelig å valg , men kamera og lagringskapasitet veier tungt 📷😃

Dorthea Hermansen

Dorthea Hermansen

Liker best at det er so vanvittig bra batteritid! Har hatt Huawei lenge nå og er superfornøyd med merket:) tommel opp!

Må være lagringsplassen =)

Hei

Bra kamera høres flott ut, hvis dn kan få 4 åringen til å slutte å si "IKKE TA BILDE AV MEG!!!!" hadde det vært supert!!!!

Mvh Mariann ( m9ariann@hotmail.com)

Ammagad alt! Men så bra kamera sammen med lagringsplassen er helt magisk!

Stine Karlsen

Stine Karlsen

Kameraet!! 😍😍

Må si jeg synes alle 4 var veldig gode begrunnelser, men om jeg må velge 1 er det vel lagringsplass jeg savner mest med min egen telefon. Bortsett fra at jeg må lade den hele tiden (2 ganger om dagen..) så jeg burde kanskje skrevet batterikapasitet. Også har jeg jo 2 barn jeg tar bilde av hele tiden, så både et bra kamera og at man kan supercharge er jo selvskrevne grunner.. Hmm, ja til alle 4:)

Bjørn Løvås

Bjørn Løvås

Vanskelig å trekke ut bare 1ting ved denne telefonen som er bra siden den har alt hva jeg ønsker.

Ha en fin dag ☺️

Tommel opp for batterikapasitet. Hilsen iPhone...

Det jeg liker best med denne telefonen er både kameraet og 128 GB.

Lagringsplassen! Jeg elsker å høre på musikk og sliter alltid med at det ikke er nok plass til spillelistene mine på telefonen. Å slippe å bytte på hvilke sanger man kan ha offline hele tiden hadde vært fantstisk. Batterikapasiteten høres også veldig kjekk ut med tanke på musikk. Ingenting er så kjipt som å gå tom for strøm halvveis i bussturen hjem.

Vanvittig bra kamera :)

Alle egenskapene er viktig for meg😊

Batterikapasiteten

Batterikapasitet 😍

Fikk tips om denne telefonen og ble helt forelsket i bildeeffektene man kan oppnå med telefonen og leica kameraet! Jeg tar enormt mange bilder og foto er en av mine større interesser, så for meg så er nok kameraet for meg det viktigste. Men igjen, hva skal man med et godt kamera om ikke batteriet holder? Syntes denne telefonen høres fantastisk ut, og midt i blinken for meg :D har iphone 6 nå, og har virkelig lyst til å prøve ut noe nytt merker jeg (til tross for at jeg for 1 år siden liksom ALDRI skulle bytte ut iphone.. haha). Ha en god dag :D

Batteri (kamera)

Hvordan skal du klare å velge? Trur det må bli kameraet! Muligheten å ta vare på gode minner❤

Har hatt x antal huawei å har vore fornøyd med alle sammen😃 det beste er vel stor batteri kapasitet😃😃😃

For meg er kamera den viktigste fordelen! Også er det en stor bonus med godt batteri :)

Det beste må jo være stor batterikapasitet 😊

Bra kamera, da kan jeg ta enda bedre bilder av min lille gutt på 3 mnd ❤

Silje Irén Solibakke

Silje Irén Solibakke

Alle eigenskapane e i grunn viktige, men må sei at stor batterikapasitet og god kamerakvalitet høyrast best ut :D

Monica fekjan

Monica fekjan

Ja takk 😍🙏🏻

Lagring og batteri e viktig 😍

Ja til bedre kamera🙌😊

Vanvittig bra kamera!! 😀

Det gleder mitt hjerte at andre produsenter kommer på banen og faktisk slår Apple ned i støvlene! 🙌🎉🙌 Har så lyst å prøve Huaweii, og synest alle de nevnte fordelene er umåtelig kjekke. Meen setter nok det fantastiske kameraet høyest! 🙌 Er så kjekt å samle gode minner på mobilen, og når bildene er gnistrende gode blir det en enda større nytelse! 🙌😍👍 Barna vikser så fort og elsker å ta bilder av alt de finner på! 💖 Ønsker deg en strålende dag med gjengen din! 🙌 Det er veldig artig å følge dere! 🎉🎈🙌

mvh Kirsti Haram

famharamrogne@gmail.com

Kan jo bare drømme om å ha råd til et skikkelig superfantastisk Leica kamera, men siden jeg stort sett bruker telefonen til å ta bilder med uansett, er dette grunnen min:

▪ Vanvittig bra kamera

For da trenger jeg jo ikke drømme om et Leica kamera lenger!!!

For min del setter jeg kamerakvaliteten høyest. Når du har barn du ønsker å ta bilde av i hverdagen, er det veldig godt å ha et godt mobilkamera. :) er egentlig en habil iphone-tilhenger, men fikk lyst til å prøve ut denne telefonen :) tror også mannen i huset hadde vært glad om jeg prøvde å komme meg ut av iphoneverdenen 😅 Krysser fingrene selv om jeg egentlig har dårlig tro på at jeg vinner. Ikke akkurat lite kommentarer på dette innlegget 😅

Aina Lindblom

Aina Lindblom

Stor batterikapasitet og lagring! 😁👏🏼

Kamera og sånn der super batteri :)

Heidi Løkkebakken

Heidi Løkkebakken

Liker at det er vanvittig bra kamera!😀

Veronica Johansen

Veronica Johansen

Det største fordelen for meg er batterikapasitet og lagringsminnet! 😊

Mobilen min samsung synger på siste vers, håper jeg vinner denne! :)

Stor batterikapasitet 😊

Annette Tesaker

Annette Tesaker

Vanvittig bra kamera :D

Sylvi Henriksen

Sylvi Henriksen

Batterikapasitet & kamera er topp prioritet 😆

Hanne Heradstveit

Hanne_heradstveit_96@hotmail.com

(Batterikapasitet😃😃)

Liv Elise Hammer

Liv Elise Hammer

Vanvittig bra kamera!🙌🙌

Stine Helen Olsen

Stine Helen Olsen

Denne telefonen har jeg siklet på siden du la ut bildene fra Stockholmturen!! Ønsker meg den aller mest på grunn av den gode kvaliteten på kameraet. Så kjekt å kunne ta bra bilder overalt! Krysser fingrene veldig 😊

Monica Adolfsen

Monica Adolfsen

Lagringsplass (og bra kamera) 😃

Godt kamera og god batterikapasitet er viktig for meg. Er nyetablert og har dårlig råd,denne hadde kommet godt med. :)

Åh, vanvittig bra kamera 😍 min tre år gamle htc tar bare rosa bilder, og det funker dårlig til å dokumentere hverdagen sammen med ettåringen.

Må jeg velge bare en?

Da må det bli batterikapasiteten.

Trodde jeg ville merke forskjell på samsung s5 og s6, men der tok jeg feil....

Fredrik Aunegård

Fredrik Aunegård

Oi.. e jo bare gode grunner, men lagringsplass må være den beste.

Kamera! og lagringsplassen :-D

Leif Rune Myrvang

Leif Rune Myrvang

Ville likt alt😉 Men kanskje mest lagringsplass😊

Linda Falstad

Linda Falstad

Vanvittig bra kamera! 👌🏼👏🏼

En ting er heilt sikkert, og det er at kameraet på Iphone er dårlige greier.

Så må nok velge "vanvittig bra kamera" 😁

Jeg elsker å ta bilder, men kjett å måtte dra me seg kamera alle steder for å få tatt bra bilder🙈 Så hadde passet perfekt med en ny tlf med vanvittig bra kamera på 😍

Gunhild Maria Gjevre

Gunhild Maria Gjevre

Vanvittig bra kamera!😍

Susanne Kausland

Susanne Kausland

Liker at den har god batterikapasitet! Så lei av mobiler som dør ut etter halve dagen er gått..

Og ikke minst at det er godt kamera på den! Ikke alltid man har med kamera og da er det supert å ha ett alternativ til de fine øyeblikkene!😊

Svein Aassve Myhre

Svein Aassve Myhre

Batteri tiden og rask ladning må vel være det beste være det beste, spesielt når lillemor sitter å ser på NRK super eller spiller 😃

Yasmina azzaoui

Yasmina azzaoui

Vanvittig bra kamera

128 GB lagringsplass

Stor batterikapasitet

Synes jeg er viktig

Lagringsplass er alltid topp, men det må være kamera og gode bildemuligheter som er vinneren for meg. Hadde jeg hatt bra kamera på min mobil skulle jeg tatt et bilde av meg sjæl som griner meg til å vinne denne konkurransen. Lærer av den beste. 😉 Bare synd kamera suger.

Kamera!!!!

Batteri er det ultimate for denne mamman da det pleier jo alltid å være tomt når enn trenger det mest ;) Og at kamera er bra er jo ett stort pluss <3

Jørn skaarer

Jørn skaarer

Lynrask supercharger!

Åhh! 😍 Tenk å ha en telefon som har batteri i mer enn 5 timer da! OG som klarer å ta bilder av en 1 åring med mark i rumpa! Herrejesus som jeg kryssær fingrene.. for mæ sjæl!! :D

Bra batteri kapasitet! yess!!

Sara Helene Røyland

Sara Helene Røyland

Jeg mener definitivt kamera! Åh, det hadde vært fantastisk med et såpass bra mobilkamera.

Nr 1- Det kamera ser helt sinsykt ut! Elsker å ta bilder, så å ha et så stabilt og utviklet kamera hadde vært gull! Når den i tillegg har så rå lagringsplass finnes frt jo ikke tvil, dette er tidenes beste mobil!! Krysser fingrene, elsker Huawei 😍

Jeg er kjent for min bestemmelsesvegring, og allerede mens jeg brukte halve formiddagen på å scrolle nedover alle kommentarene for å kunne delta, har jeg bestemt meg og ombestemt meg x antall ganger. På et tidspunkt forbannet jeg den lille skjermen min, og tenkte at du burde tilføre størrelsen som et punkt også. Likevel tror jeg at det viktigste for meg er batterikapasitet, til syvende og sist er det jo ikke størrelsen som teller. Det siste året har jeg slitt utrolig mye med mobil som går tom for strøm til de minst passende tidspunkt, og med en elendig lader i tillegg som ikke direkte bidrar til fellesskapets beste.. Kanskje rask ladetid er det viktigste? Nei, det må være batterikapasitet. Skjønt, det hadde jo vært fantastisk med et vanvittig bra kamera også, jeg tar jo usunt mange bilder av datteren min. Ser du? Jeg er helt håpløs. Det er nok derfor jeg ikke har fått ut fingeren til å skaffe meg en ny telefon, jeg klarer virkelig ikke bestemme meg for hvilken! Ikke at det er på toppen av prioritetslista lenger, som nysingel alenemor går prioriteringene i andre retninger. :-)

Christina er forresten veldig heldig som fikk en så flott og romantisk valentinegave. Jeg fiksa sluket sjæl, og jeg sverger, det jeg dro opp var på størrelse med Teo! Skulle tatt bilde, men mobilen var tom for strøm ;-) haha!

Henriette Olavesen

Henriette Olavesen

Tenk å vinne drømmetelefonen a!

Alle de fire punktene synes nå jeg er svært viktig i en telefon, men det beste med den må vel være kameraet og batterikapasiteten! Sett bildene du har tatt med din, vanvittig råe bilder!

Mona Bringaker

Mona Bringaker

Vil veldig gjerne vinne telefon med super bra kamera📷🙂

Supert kamera og lagringsplass kommer på delt førsteplass. Det henger litt sammen det. Tar alle bilder på mobil, så må hele tiden overføre.

Både kamera og lagringsplass er et STORT pluss. Elsker å ta bilder av mine to små! Har lyst å starte med årlige kalender av barna til julegaver, så en mobil med supert kamera hadde vært MIDT i blinken :) *fingers crossed*

Elin Sørensen

Elin Sørensen

Jeg setter pris på et vanvittig bra kamera😀

Thomas Finnøy

Thomas Finnøy

Den enorme lagringsplassen er det som traff meg mest! 😃

Kamera så klart. Guttungen sitter aldri stille så jeg sliter med å få tatt klare bilder i farta.

☺️

Oooh! Jeg har iPhone og er møkkalei den. Den mener jeg må slette alle bildene av treåringen min for å få plass til å høre på musikk igjen (jeg nekter!), jeg må lade den annenhver time (så og si) og den nekter nå å ta i mot innkommende anrop men sender meg heller en melding om at noen prøver å få tak i meg. Som alenemamma med sykepleielønn har jeg ikke råd til ny og den her ser jo fantastisk ut! Så ja takk til telefon med plass til masse bilder :D :D

Grethe Nedrebø

Grethe Nedrebø

Ja takk😍 Kamera må vel være på toppen av lista, med batterikapasitet som en god nummer to☺☺

Karina Torleifsdatter Feragen

Karina Torleifsdatter Feragen

Jeg har siklet på denne telefonen lenge, alt med den virker så bra. Er så lei av Samsungen nå, og kameraet på den er så dårlig.

Jeg liker alt med denne telefonen, men det viktigste for meg er et godt kamera. Huawei er drømmetelefonen :-)

Lader telefonen min flere ganger om dagen, så høy batterikapasitet står høyt oppå ønskelista mi💗💛💚💙💜

Alt høres supert ut, men må jeg velge bare 1 må det bli: Stor batterikapasitet

Batterikapasitet og kamera, men egentlig alt :)

Silje Holstad

Silje Holstad

Skjermen på min helt nye iPhone 7 har akkurat knust i tusen biter, det hadde derfor vært fint å kunne bytte den i en ny telefon og prøve noe helt annet! Batterikapasiteten høres super ut! :)

Begynner å bli passe lei av å lade mobilen flere ganger hver dag, så stor batterikapasitet høres ut som en vinner! :D håper denne kommentaren blir sendt før jeg går tom for strøm 😄

Henriette Johnsen

Henriette Johnsen

Stor batterikapasitet og et bra kamera er noe jeg verdsetter høyt i en telefon :D

Skulle jeg valgt så er vanvittig bra kamera er stort pluss men siden det er min kjære mann som trenger ny mobil (den gamle har faktisk tapet bakside) så må jeg gå for LYNRASK SUPERCHARGER. Da er det ikke er problem at mobilen nesten er tom for strøm rett før leggetid.

Inger Kristin Husdal E-post :ingerkristin@hotmail.com Definitivt batterikapasitet! Jeg er lei samsung og skal prøve Huawei, there is time for some change! Må lade telefonen 1 ell fler ganger om dagen, usj!!!

Ehm, jo, altså.. Bra kamera er en fin bonus, rask lading og god batterikapasitet er absolutt å foretrekke. At lagringskapasiteten er god, vel, kan ikke klage på det heller. Huawei står høyt på ønskelista, siden jeg er en ihuga iphone-frelst tulling (med en iPhone som bokstavlig talt synger på siste vers ((og er fattig student og mamma til fem))) hadde det vært gøy å prøve denne. Eldstesønnen har Huawei, og har skjønt at å gå fra iPhone til nettopp Huawei er enklere enn å prøve noe annet.

Så nå får jeg vel bare krysse fingrene og håpe på det beste! 😁

Jeanette Rasmussen Viland

Jeanette Rasmussen Viland

Ja takk! :) Det aller viktigste med en mobiltelefon for meg er at kamera er av god kvalitet!

Det beste må være kameraet! Det er ihvertfall superviktig for meg som tar masse bilder. Er i tillegg veldig fint med et bra kamera så man slipper å dra med seg et tungt speilrefleks hele tiden!

For en drømmetelefon! Digger alle fordelene med den, men særlig kamerakvaliteten og batterilevetiden! Som student er det kun én ulempe med den, og det er prisen... Så å vinne den ville vært som å vinne i lotto! :D

Ja takk, skulle gjerne hatt en ny tlf.

Batteri-kapasitet og for så vidt bildekvalitet

h_haugen84@yahoo.no

Supercharger.

I en hektisk hverdag hvor det kan være utfordrende å ha tid nok til å lade telefonen riktig. Ja, man kan lade litt nå og da eller drasse på en powerbank som trenger lading den også. Det øker risikoen for at man tyr til løsninger ved å lade på tider hvor det kan være farlig. For eksempel mens man sover. Det skal ikke mer til enn at man hviler på sofaen etter middag og sovner, mens mobilen har stått til lading siden før middag.

Supercharger gjør det enklere å få ladet mobilen raskt. På den måten kan man lade mye på kort tid og man kan lade mye på tider hvor man har lite tid. På den måten har mobilen strøm når jeg trenger det og jeg kan redusere brannrisikoen.

Er vel mest kamera viktigst for meg. Hadde vært fantastisk å vunnet. Min telefon detter snart fra hverandre med knust skjerm og kamera som snart detter av 🙈

Teresehagen@hotmail.com

Batteritiden, for da kan jeg ta med mobilen på hytta uten strøm og ta masse fine bilder uten å være redd for at den skal tappes for strøm med en gang. 😀🏞🏕

Den gode batterikapasiteten😊

Monica devold

Monica devold

Kamera og lagringsplass 😄

At tlf tror den er ett kamera, det må være det aller beste 😀

Eliseleo Aune

Eliseleo Aune

128 GB lagringsplass (Very important!)

Det må jo være batterikapasiteten🙏🏼

For meg er kameraet veldig viktig og de bildene du har tatt så helt amazing ut. 😊

Vanskelig å velge, men supert kamera er nok det som trekker mest.

Kamera og stor batterikapasitet! Min iPhone holder kun i noen timer...

Vanskelig å velge bare en av de topp fire grunnen til å velge denne tlf, men jeg vil gjerne vinne den til samboeren min, som virkelig fortjener et liten oppmuntring, og for han er nok batterikapasiten viktigst, da han jobber mye og får jobbsamataler hele tiden :)

Vet, du, jeg har lagt igjen ringetonen til telefonen min et eller annet sted, for selv med volumet på maks så glimrer lyden med sitt fravær. Så om den du lodder ut kan høres så melder jeg meg på. Så upraktisk å måtte ringe tilbake til enhver tid. By the way, jeg liker veldig godt å ta bilder, så kameraet er absolutt et pluss.

Hei

Drømmen er å ha en mobil som gubben ikke trenger å lade tre ganger om dagen. Nesten blitt fasttelefon den gamle sony'en hans. Så siden jeg har bursdag til mandagen, ønsker jeg meg ny mobil til min mann. Digger bloggen din!

isabelle hermansen

isabelle hermansen

Samboeren og jeg har like tlf, og to ladere.. De to laderne ligger stort sett på soverommet.. da vi pleier og lade tlf om natten.. men nå er begges tlf fått så dårlig batteri, ofte må vi lade om ettermiddagen.. og da er det alltid krangel om hvem som skal hente laderene.. tenk for en husro det hadde blitt om jeg hadde en tlf med fantastisk batterikapasitet da.. da er han jo bare helt nødt til og gå og hente lader selv uansett.. haha;)

Camilla Øino

Camilla Øino

Vanvittig bra kamera høres bra ut!

Kameraet er nok det som veier tyngst! Av den enkle grunn at jeg snart ønsker mitt første barn velkommen og da kan det vel tenkes at det blir tatt noen bilder.... nå er ikke kameraet dårlig på min galaxy s7 heller, men så har jeg ikke noe annet kamera enn telefonen og da blir lagringsplassen fort litt knapp, og dermed blir hele telefonen tregere. Onde sirkel 😝

Nathalie Nohr

Nathalie Nohr

E-post- nathalienohr@hotmail.com

Nesten umulig å velge når alle er supre men tror kanskje jeg må si lagringsplassen og kameraet , vet det ikke bare var en men de er viktige begge 2 da vi venter barn nr 4 å vi elsker å ta bilder av skattene våre så da er det super med ett bra kamera og mye lagringsplass . Om jeg vinner vil jeg gi den til mannen i mitt liv som sverger til Huawei og vet denne står på ønskelisten hans. Synes han fortjener det da han er en super pappa og kjæreste som alltid setter meg og barna først og unner svært sjeldent seg selv noe.

Vanskelig å velge, for meg står det mellom batteritid og lagringsplass.

Men ettersom jeg har mange lade muligheter og stadig irriterer meg over å måtte slette mye for å få plass til annet nytt, så lander jeg nok på lagringskapasitet.

Vanvittig bra kamera ;)

Lykke til alle sammen ;) og tvi tvi

Vanvittig bra kamera er det som gjør at jeg har lyst på denne telefonen! Alle de andre fordelene er med på å veie opp på denne telefonen, men for meg er kamera viktigst! 😄

Vanvittig bra kamera 😃

britt karin olufsen

britt karin olufsen

Elsker Huawei,de ersupre mobiltelefoner .hadde en tidligere.måtte selge den pga en høy strømregning..så nå har jeg samsung galaxi.en eldre tlf men for ringt og sendt meld .alle bilder på mob blir gule .så tar ikke så mye bilder ..så denne tlf har jeg siklet en stund etter pga bildekvalitet .er mamma til 5 og bestemor til 2 så må nok spare en god stund før jeg for kjøpt den .vinner sjeldent noe men jeg prøver meg .:) lykke til til den som vinner ♡

Batterikapasiteten, uten tvil! Hadde vært kjekt med et litt bedre kamera også. Egentlig så hadde det vært kjekt med en ny telefon uansett... Med den jeg har nå, iphone 5S, er det umulig å ha en samtale uten at telefonen legger på av seg selv (så jeg må ringe opp igjen x antall ganger) eller at den midt i en samtale finner det for godt å sette samtalen på vent, eller ringe andre midt i en annen samtale... ganske (les: utrolig) kjedelig i lengden... men får vente til studietiden er iver før jeg kjøper meg en ny telefon... så det hadde jo vært kjekt å vinne😊

Helene Sophia Ronaldson

Helene Sophia Ronaldson

Suoercharger må være det beste, men alt er jo bra! Krysser alt som kan krysses for seier her! Min Huawei må byttes ut snart :p

Vanvittig bra kamera!

Stor batterikapasitet :)

Mia Rydningwn

Mia Rydningwn

Stor batterikapasitet 😉😄💕

Det beste med mobilen må bli at det er et vanvittig bra kamera :) og du har en super blogg Petter !

Absolutt alt en mobil må ha!! Men måtte jeg bare velge en ting ut, tror jeg at jeg velger lagringsplassen.

Supert kamera er best for meg! Kan ta så mange fine bilder av 5 åringen min♡

Navn: Hjalmfrid H. Ekeland

E-post: jammo32@hotmail.com

Disse fordelene syntes jeg er best:

- Vanvittig bra kamera; Fordi, jeg elsker å ta bilder. Og hvorfor ikke ha et supert bra kamera i lommen istedenfor et ekstra kamera å bære på? :) (Mindre ting å bære på, på tur)

- 128 GB lagringsplass; Den telefonen jeg har nå maser om at den ikke har så mye plass, og da må jeg slette noen kjekke apper. Som feks. Snapchat :( Hadde vært kjekt med en telefon som har mye lagringsplass til å ha apper som en bruker daglig :)

Kunne egentlig valgt alle fordelene, men syntes disse er de beste. Håper å vinne, for trenger en ny telefon nå ;)

Nina Bråthen Schou

Nina Bråthen Schou

Vanvittig bra kamera❤ Har en tidligere Huawei nå, men den har blitt spist på av en baby,så den skrur seg av når den føler for det, hehe:)

Alle fordelene hørtes jo supre ut,men det vanvittig bra kameraet står nok øverst på mi liste 😍

Sanne Paus Knudsen

Sanne Paus Knudsen

Fordelen med god lagringsplass topper nok min liste, spesielt når den forbaskade Iphonen min ALDRI blir fornøyd uansett hvor mange bilder og apper jeg sletter, sånn typisk flere ganger i måneden... "Du har nesten fullt lager" ser jeg vel poppe opp hver dag på mobilen, så hadde satt sinnsykt pris på å slippe det i evigheter til...

Alle egentlig! Men siden man må velge en,

så må det bli kamera ❤

Uhm.. ALT? 😂

Sikla på denne ufattelig lenge og for en fotoentusiaster som meg er det kameraet som drar meg mest.

Håper håper håper!

Bra kamera!!

Bra batteri er det viktigste for meg 👍

Alt hørtes veldig bra ut, men må jeg velge en så er det kamera😊

Må vel bli batterikapasitet, høres herlig ut 😁

Min samboer trenger ny telefon fordi den han har tar utrolig dårlige bilder (påstår han, eg mistenker det er noe med kameramannen:p) og fordi den er tom for strøm hele tiden, til tross for dager med lite bruk :( så både bra kamera og batteritid hadde vært supert:) blir årets bursdagsgave om vi vinner☺️! #krysserfingrene

Kamera!

Lagringsplass er alltid kjekt. Var ikke dårlige de andre grunnene eller 😊

Dette er jo litt gøy, pappahjerte... bjarte ler av meg som har gått på verdens største BLEMME og kjøpt meg Samsung...og jeg kødder ikke når jeg sier at den telefonen må ha en forbannelse over seg! Etter å ha fått neglelakk over volumknappen, stearin over frontknappen, knust bakskjermen og gått inn i den møkkaSWAPavtalen så synes vi at jeg fortjener en ny telefon. Snufs!

Kamerafunksjonen ser drøy ut, men jeg tror jeg elsker batteritiden mest, siden jeg må lade den jækla samsungen i senga hver kveld (farlig erre og!)!

Jepp. Det var det jeg hadde å si idag. God kveld til deg og dine tre fininger fra oss i Horten.

Alle fire hørtes jo fantastisk ut. Men lagringsplass får man aldri nok av når man har barn og tar mye bilda/video og skal ha appa til både sæ sjøl og dæm.

Æ har en Huawei Honor8 og e superfornøyd. Ønsker derfor en Pro9 til kjærstn som treng ny telefon (han har en gammel knust samsung) og har kronisk dårlig råd.

Eirin M Stenersen

Eirin M Stenersen

For min del er det kameraet som frister mest. Akkurat kjøpt meg ny telefon der kameraet suger. Stakkars meg!!

Silje Kristin Hole

Silje Kristin Hole

Jeg har alltid vært opptatt av godt kamera på mobilen. Jeg tar mye bilder av natur,barn, god mat og drikke. Hadde vært fantastisk å vinne denne lekre telefonen 👍 🤗 ❤

Jeg tar gjerne i mot en jeg, siden min samsung ikke synes møte med en konteiner var helt innafor!

Avhengig av godt kamera og mye lagring, så det høres flott ut!

Batterikapasitet .., kan forøvrig skrive under på at det er en god telefon...

BATTERIKAPSITEEEEEET 👏😄 Er så lei av å lade hele tiden 🙄

Helt klart pga lagringsplassen! 😍😍😍

Driver å sikler etter den på nett, så

har såååååå ille løst på den! ❤❤❤❤

Monika

monika.karlsen@hotmail.com

Bra batterikapasitet :D

Maylinn Ljosland

Maylinn Ljosland

åh, batterikapasitet!! Luta lei iPhone...

Lagring er alfa

må bli lynrask supercharger! Har ikke så mye å si med batterikapasitet når telefonen slukker på feil tidspunkt. Da er det greit at det tar kort tid å lade. Da kan man også lade ferdig før man går å legger seg så man slipper å sovne med mobilen i laderen:)

Overall, ser telefonen super digg ut, men den aller beste egenskapen må nok være stor batterikapasitet. Dette er i hvertfall noe som plager meg med nåværende telefon (les: iphone) Da kune jeg kanskje kommet meg fra A til B uten å tenke på ekstra batteri, som veier like mye som telefonen eller en ekstra ledning, som bare er i veien. Det ville garantert gjort meg fornøyd!

Malene Hellevik

Malene Hellevik

Sweet 😀👍🏼

Et bra kamera er aldri å forby. Tar mange bilder av lillegutt på 2 og venter ei lita snuppe i juni. Så det blir nok tatt endel bilder når hun kommer også 🙂 krysser fingrene ☝🏼

Aleksandra Olsen

Aleksandra Olsen

Synes batterikapasiteten hørtes fantastisk ut!

Hei.

Det jeg synes må være best med den tlf er lagrings plass på 128 GB. Og bra kamera. Nå tok ikke jeg spesielt mye bilder før men etter at jentungen kom 2.nov 15 og frem til i dag har jeg tatt over 3500 bilder og det er pålagt nær nok lagring på min tlf til det+ alle barne appene.

I tillegg er det en veldig fin tlf i utseende.

Hadde vært kjempe hyggelig å vinne .

ALT høres fantastisk ut!

Hilsen iphonebruker med for lite lagringsplass og konstant fri for strøm...

Julian Hanssen

Julian Hanssen

Kamera! Kamera! Kamera!

Som Windows Mobile 10 bruker har jeg ingen problemer med batteri i hverdagen, men å ha det der kameraet kunne jeg tenke meg!

Julian@kopfsick.com

Hei.

Jeg har iPhone og lagringsplassen min er 16 GB. Ofte må jeg slette bilder for å ta nye siden jeg ikke har plass. Det er viktig å ha en telefon som har nok minne og at kameraen tar fine bilder. Det gjør denne telefonen. Gøy at batterikapastirtet er så bra, det er så viktig når man jobber som tolk. Ønsker deg en fin dag videre:)

Batterikapasitet! Og det at det ikke er en iPhøne ;)

Å vinne denne telefonen til min kjære elektronikk nerd av en fantastisk mann ville vært helt perfekt .

Han elsker duppeditter , og vil påstå at alle alternativene er like viktig , men muligens med batteri som nummer 1 .... han hyl ler av min iPhone for å si det slik :-/

Wenche Larsen

Wenche Larsen

Åååå - batteritiden OG lagringsplassen❤❤.

Wenche Larsen

wenchepus@gmail.com

Jaaa, wooohoo! Jeg trenger denne SÅRT pappahjerte. Jeg vil ha den på grunn av den gode batterikapasiteten, men også fordi jeg sitter med en mobil som har knust skjerm og batteritid på lik linje med et ligg - altså ganske kort.

Hilsen fra termosen 😀

Egentlig alle 4. Men at den varer lenge er kanskje det beste. Da har jeg alltid skytern klar til å fange opp bilder av poden. (der kom kamera snikende inn på nr 2, og så mye lagring, viktig det med en ivrig pode)

Alle fire!

Bilde kvaliteten, siden jeg ska bli pappa i slutten av august, kan jeg se for meg at det vil bli ett å anett barnebilde. Siden denne telefonen er sykt rå hadde det gjort seg med en ny telefon, til og få tatt masse fine bilder😊

Å fytti rakkern jeg måtte skrolle langt :-0..

Det jeg ønsker meg mest er vell en med bedre kamera :-) har en utslitt huaweii honor 6 med stor og stygg sprekk i skjermen og ett oppripet kameraglass. Har ikke kjøpt meg deksel fordi jeg fikk den av samboeren når den var ødelagt allerede :-( med små barn i hus og ikke full stilling på jobb så er ikke splitter ny mobil det første jeg kjøper ;-)

Alle 4 er supre, men synes bra kamera og lagringsplass er viktig for å ta vare på alle minnene sammen med barna og familien :)

Kristin Hovde

Kristin Hovde

Jeg liker best den store batterikapasiteten:)

Stor batterikapasitet :-)

Christine H. Meling

Christine H. Meling

Alle er jo ein stor fordel ;) men må nok velge batterikapasiteten :)

Batterikapasiteten 👌

Vrient valg, knallgode egenskaper alle sammen. Men må jeg velge er stor batterikapasitet den viktigste :)

Trenger et vanvittig bra kamera til å forevige babybilder av mini som er på vei 👌🏼

Anette isabelle ålandsli

Anette isabelle ålandsli

Jeg ønsker å vinne denne, har aldri hatt en mobil hvor jeg har vært helt fornøyd med kameraet! Så denne hørtes virkelig helt perfekt ut!😃 tvitvi!!

Heidi Sveum Sollien

Heidi Sveum Sollien

Jeg vil gi telefonen til mannebeinet mitt, da hans tlf hangler og han sikler på denne. For ham tror jeg at batterikapasiteten er det viktigste da han bruker telefonen mye i jobb😊

Julie Lefstad

Julie Lefstad

Stor batterikapasitet, da tlf min alltid er tom for strøm i de mest kinkigesituasjoner 😁

Amund Norheim

amund.norheim@gmail.com

Det beste med Huawei Mate 9 Pro er den lynraske SuperChargereren.

Syns det er veldig bra med alle 4,men jeg falt mest for 128 GB lagringskapasitet...

Krysser fingre og tær :D

Alt høres fantastisk ut! Men jeg tenker batterikapasiteten er det viktigste :) Alle vet jo hvor farlig det er å lade på natta, men av og til så bare "måå" man.. Med ett batteri som holder så lenge er det nok myye lettere å unnga lading mens man sover :)

Jeg digger kameraet! Som småbarnsmor og fotointeressert er det gull å slippe å slepe med seg speilrefleks kamera hele tiden. Også må jeg jo føye til at hele familien er huawei brukere 🙂

Tvi tvi

Kamera, kamera 🍀

Batterikapasitet er viktigst. Og tenk for en drøm å vinne en sånn fantastisk telefon. Har en snart fem år gammel htc synger på siste verset,og uten mulighet vit å skaffe ny med det første hadde jeg blitt så glad😄 Fantastisk blogg forresten,trofast følger❤

Som fulltidsstudent og supermamma så er definitivt batterikapasitet viktigst. Jeg aaaner ikke hvor mange jeg går tom for strøm, i løpet av en dag. (!!!) Umulig å holde styr på noe!Need this!

Vanskelig å bestemme seg for god lagringsplass eller godt kamera! Men tror det må bli kamera👍

Mari Birkeland

Mari Birkeland

Vanvittig bra kamera

Kristine Frivoll Igland

Kristine Frivoll Igland

Kamera kamera ;)

Oli Jon Olason

Oli Jon Olason

iPhone her så det er batteri kapasitet! Lader min to ganger over dagen 😔

Olijon1985@gmail.com

All of the above! 😁

Jeg har såååå lyst å vinne denne telefonen!!

Jeg har litt vanskeligheter å velge hvem av punktene du lister opp som er best.. Men; jeg ble mamma i slutten av september, og jeg merker telefonen fyller seg fort opp nå med bilder av jenta mi i alle situasjoner og uttrykksformer 😅 Måtte tømme den faktisk og legge de inn på pcen. Hadde vært utrolig gøy med en telefon som tar gode bilder også.

Hilsen Julie (og Nora) fra Sandefjord 😊

Ho hoi, vil veldig gjerne vinne denne tlf 😀😀

Syns alt høres helt knall ut, men om jeg må velge en ting

må det bli at kameraet er så bra, jeg har tre barn og en hund

som jeg gjerne tar bilder av 😀😀

Astrid Sundfær

Astrid Sundfær

Jeg har selv hatt min mate 8 siden august ifjor, og jeg behøver fortsatt ikke lade hver dag selv med mye bruk. Jeg elsker batterikapasiteten og om jeg skulle vinne ønsker jeg å gi den bort til samboeren min som lader ihjel sin Samsung. Han fortjener en telefon han kan stole på og ta fantastiske bilder med.

Skjønner at min kommentar drukner blant alle de andre, men... Batterikapasitet er spesielt viktig, synes jeg. Særlig ettersom telefonen jeg har blir strømtom over natta. Så JA TAKK om jeg vinner :-)

Batterikapasiteten høres helt fantastisk ut! Kunne gjerne tenke meg å vinne denne :)

Ja takk! 😘 Beste med tlf for min del er kameraet! Den hadde vært helt super da jeg ELSKER å ta bilder og har en sønn på tre mnd som jeg tar bilder av flere ganger daglig ❤❤❤

Åh!😍 Ønsker meg denne fordi den har vanvittig bra kamera! Elsker når man kan knipse gode bilder med telefonen. Denne står høyr på ønskelista!

Må bli bedre batteri 😀 har Huawei på lite nå, så ny Huawei hadde vore bra 😊

God batteritid er en vanvittig fordel!

Kul telefon 🙂

Bra kamera ❤️ Jeg elsker å ta bilder, men orker ikke drasse på et slikt digert fotografiapparat (som jeg heller ikke har) 😃 🙌 ☝️

Det beste må være bra kamera :) har en Huawei honor 7 (som jeg frykter synger på siste verset) og er superfornøyd med både batterikapasitet og ytelse, men kameraet kunne vært bedre, og jeg sikler etter denne modellen:)

Vannvittig bra kamera frister mest!! Jeg er lei av å ta bilder av "tåka" 🙈 alt som beveger seg blir uklart! Dvs lite gode bilder av kidsa her i gården!!

Kamera og batterikapasitet er det viktigste for meg :)

Lagringsplassen!

Batterikapasiteten er nok det jeg liker aller best, men alt er delish.

Lagringsplass! Jeg tar så vannvittig mye bilder av ungene og seperasjonsangst når det kommer til bildene mine, så sletter aldri 😜 Så bra kamera er jo også et stort pluss da, siden jeg tar så mye bilder 😍

Jeg tror jeg må svare god batterikapasitet, men takker ikke nei til det andre denne telefonen kan tilby heller 😊

God lagringsplass er gull for meg! Jeg er så utrolig inkompetent (og veldig utålmodig) på å overføre ting og tang fra mobil til datamaskin. Det ender alltid med at jeg klikker i vinkel.

Einar Kolstad

Einar Kolstad

Jeg syns det er best med godt batteri,

Ellers er det også en fordel at det ikke

er en IPhone

Lagringsplass!! Veldig viktig for meg så jeg slipper å gå gjennom hvilket bildet av datteren min jeg må slette for å laste ned en app! :( får så dårlig samvittighet.

Batterikapasiteten! Mvh lei av å lade telefonen hver dag!

Benedichte Teigen Eiring

Benedichte Teigen Eiring

Åååh, ønsker meg denne SÅ mye pga kameraet, da jeg elsker å ta bilder titt og ofte, og det kan være et styr å drasse med seg kameraet over alt! Men stor lagringsplass er definitivt også en kjempestor fordel, da jeg sliter enormt med plassmangel på nåværende telefon :-P

Bille i tillegg vært fint med en telefon som ikke tar kveld hver gang jeg er ute på tur og skal knipse et fint bilde av naturen... iPhone skulle ikke vært solgt i Norge så lite som den tåler! ;-)

Håper på vinnerlykke! Har ønsket meg denne telefonen siden du skrev et innlegg om den for en tid tilbake. High five :-D

For meg er et godt kamera og god lagringsplass viktig!

Biret Mailèn

Biret Mailèn

Jeg synes at alle fire er viktig! Men siden jeg bare må velge èn, så blir det batterikapasiteten (egentlig superchargeren også(...og god kamera(...lagringsplass...))). Jaja, tvitvi!:-)

Stor batterikapasiet, uten tvil!

Åh! Det hadde vært så sykt å vinne denne. Kunne virkelig trengt en opptur. Livet har vært preget av mange meget tøffe stunder den siste tiden.

Alle disse tingene er viktig for meg i en telefon. Men det aller viktigste er kanskje at telefonen ikke må lades hver tredje time. Så jeg vil si den helt sinnsyke batteritiden er det som høres mest fristende ut. Jeg er fullstendig avhengig av strøm på telefonen til enhver tid. Da det kan være snakk om liv og død situasjoner titt og ofte i min tilværelse.

Lykke til, alle som deltar!

Jeg syns alle fire punktene er helt kanon! Men at den har et vanvittig bra kamera fristet mest :D

Utentvil stor batterikapasitet! Og hurtiglading så jeg slipper å lade om natta😊

Alle? 😝

Skal jeg velge, må det bli batterikapasitet!

Det må bli stor batterikapasitet!

Kamera! Etter å ha jobbet i fotobutikk i ungdommen, snakket denne mobilen med LEICA-optikk rett til meg. En kraftig "laik" der altså. Den kunne fått et godt hjem hos meg!

Vel, eg har ein Samsng galaxy S3. Den er så utdatert eg ikkje får kjøpt ny skjermbeskyttelse eingong. Så alle punkta er ein uoppnåelig draum. Men går for 1, bra kamera. Så kanskje eg endelig får tatt bilete av borna 😊

DEt må bli lagringskapasiteten!! Nå er det ikke mere plass igjen😔 Føre over på disken men ikke ha tilgang til bilder av 2åringen fra i sommer😔😃💃🏻

For en som konstant stopper opp for å knipse bilder uten like, ser jeg utvilsomt på et kamera som beste fordel.

Tonje Marlèn Josefsen

Tonjemarlen@hotmail.no

Kameraet e absolutt en stor fordel! 😊

Vanvittig bra kamera!

Det er vanskelig å velge, men det får bli bra kamera.

Kjære pappahjerte! Jeg tror bildet taler for seg selv.. http://i64.tinypic.com/e6unw5.jpg Disse har jeg hatt ila en 3 års periode med barn i hus. Den eneste som funker er den som lyser, og selvfølgelig er den også knust.

Så d viktigste for meg er faktisk et deksel! Og et bra kamera slik at jeg kan fange øyeblikkene ungene mine er litt rampete på 😉

Definitivt batteriet, men også kamera:)

Hørt veldig mye bra om Huawei!

Batterikapasitet! Så deilig det hadde vært å slippe å lade telefonen hver time😍

Vanvittig bra kamera så man kan ta vanvittig bra bilder av barna sine må det bli! Krysser fingrene og gir en high five!

Marita Snørteland

Marita Snørteland

Ja til mer lagringsplass og bra kamera☺️ Hilsen ei som ALLTID har NULL ledig plass på tlf😂

Tommelopp for meget bra kamera! (Y) Vil tro det vil bli lettere og knipse et bilde og poste det på det store internett med denne mobilen, enn iPhone 6'en som ligger ved siden av kameraet!

Det må bli den store batterikapasiteten! :)

Lei av en iPhone som slår seg av så fort det er minusgrader ute. Jeg synes det høres fantastisk ut med god batterikapasitet og stor lagringsplass! 😃

Christina Brakstad

Christina Brakstad

Vanvittig bra kamera! 😄

Har nå Huawei P9 pluss og er kjempefornøyd med den. Skulle jeg plukke ut noe så må det være bedre batterikapasitet. Går ikke tom for strøm hver dag, men mye bruk av sosiale media og Spotify så blir det ganske fort tomt.

Hilsen

Remi Lilleng

Batterikapasitet.

At det er så bra kamera! Det trenger jeg virkelig!

Så gøy at du gir bort mobilen jeg ønsker meg! kjøpte akkurat versjon 8 av denne, men mistet den allerede etter 1 uke:(! så nå øsnker jeg meg denne, mest på grunn av det store batteriet!:)

Batterikapasiteten. Å slippe å bekymre seg for om man har nok strøm til å ta bussen hjem, hadde vært meget befriende.

God batteri kapasitet også pluss med stor god skjerm for gamle slitne øyne🤗

Vanvittig bra kamera

Stig Bremseth

Stig Bremseth

Lagringskapasiteten, uten tvil :-)

Veldig mange gode kvaliteter. Men tror jeg må velge kamera, siden jeg veldig ofte glemmer kamera og bruker mobilen som alltid er med ☺

Vanvittig bra kamera

Knut Ellefsen

Knut Ellefsen

Bra kamera, det er grunnen til at jeg ønsker å bytte ut min iphone 6 med Mate 9 pro. Også sponser de Vålerenga:) Det er viktig!

Lagringskapasitet synes jeg er viktigst, uten tvil. Min gamle Samsung har 1,08 GB lagring. Og mesteparten er brukt opp av ting jeg ikke kan slette.

Så tanken på å ha en mobil med apper, og spill til snuppa er fantasisk. :)

Først vil jeg si, for en fantastisk blogg. Sjelden jeg ler så godt som av deg, og konatil 😆Eller, jeg ler ikke av dere, men med dere 👍

Det hadde vært fint og vunnet en ny tlf, med mye lagringsplass, og bra kamera, noe av det jeg synes er viktigst. Jeg har en gammel Samsung, tom for lagringsplass. Jeg får ikke oppdatert programvaren engang 😂 Så hvor lenge den lever vet jeg ikke. Og med en studentlommebok har jeg hvertfall ikke råd til å kjøpe meg en ny.

Lagringsplass er alfa og omega 🤗

Morten ensrud

Morten ensrud

Må bli kameraet uten tvil 👍

Jeg synes et vanvittig bra kamera må være noe av det beste, slik at man kan ta vare på de små øyeblikkene i livet :)

Hans

Hans