hits

Og vi har pønta tre :)

Det er lett å bli litt rastløs når man har en hel dag til disposisjon og titter ut av vinduet og ser pissregn i 2 plussgrader. Men da er det jo fint at det under to uker igjen til jul! Masse man kan kose seg med hjemme for å få på plass julestemningen. Først ut: Pynting av juletreet!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det virker kanskje litt tidlig for noen, men jeg synes det er helt ellevilt å vente helt til lille julaften. Da er jo det beste med julen snart over! Nei, få det opp så fort som mulig, sa fattern og skrudde på julemusikken.

Vi har litt motstridende interesser på julemusikkfronten for tiden, så ut av høyttalerne strømmet en salig blanding av Michael Bublé, Sølvguttene, Freddy Kalas og Staysman ;-) Men trivelig ble det okke som, og innen familien satt benket i sofaen for Snøfall og klementiner, var treet pyntet for i år :-)

Det blir selvfølgelig ekstra trivelig om man lar barna hjelpe til, selv om det betyr at all julepynten blir hengende i knehøyde. Men det er ikke så farlig, det er langt bedre at det blir hjemmekoselig enn perfekt :-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viktigste først #selvlagd #vellagd ;-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne har jeg faktisk arvet etter min farmor og farfar. Hang på treet deres hver jul <3

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mr. Svor på plass i grana!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Christina og jeg har en rar greie med at vi kjøper en glorete julepynt hvert år. Denne kjøpte vi i fjor.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne kjøpte vi i år :-D

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På treet vårt finner du kanskje glorete elefanter, men fint lite perfeksjon ;-)

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dedikert 4-åring som tar jobben med største alvor :-)

 

/ Nå gjenstår bare fuggulbænn ;)

* Følg Julekulehjerte på Facebook *

12 kommentarer

Haha, så morsom julepynt! Helt enig med at man skal ta opp juletreet tidlig! Vi pyntet det for en ukes tid siden, og det er jeg så glad for! :D

Takker for det! Håper vovsen har laget rømmebeger med glitter på til dere i år :-D :-P

Koselig!

Men vil jo se hvordan det ble når det var helt ferdig :)

Utrolig koselig :D Håper dere får en herlig jul og at alle ønsker blir oppfylt :D

Takk for det! Var kjempetrivelig å pynte sammen med barna, men frykter at vi må ta ned hele sulamitten selv, hehe ;)

Ååååå! Slike trær er jo så ufattelig mye finere enn "stiltrær" der alt går i samme fargetoner og ingenting er minner, men alt er nykjøpt for å passe sammen. Jul skal være en orgie i minner og julepynt som ikke passer sammen - og det skal være mye av det! :o) Selv har jeg en sjørøverengel som guttungen laget til meg da han var på alder med Plutten og jeg esker den! Den henger ved stuedøra hver eneste jul. :o)

Så utrolig hyggelig! Sjørøverengel, sånn skal det være :-) Liker tanken på en orgie av gode minner. Her tror jeg bare det blir mer av sånt fremover. Mer pynt fra barna, færre matchende fargekoder. Vurderer sterkt å ta tilbake de gamle flaggene også :-D

Et lite spørsmål bare; når tenker du egentlig at jula begynner? 😊

Mentalt begynner den å balle på seg sånn rett rundt starten av november, så blir det heftigere etter hvert som dagene går. Etter min bursdag 18 nov begynner det virkelig å lukte fugl og 01 desember er det pinnekjøtt og julemusikk all the way :-D

Åhåj hvilke hjemmekoselig pynt! Helt etter nisse-hjerte :-)

Akkurat sånn juletreet skal være! Vi har alle slags farger og former på vårt tre, inkludert noen knall- rosa, grønne og turkise fugler MED fjær på toppen :)

Haha, turkise fugler med fjær minner meg om de som var i grana til farmor og farfar. I ørten ulike farger og med bustete fjær. Det er jul, det :-D

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram