hits

Gudenes mat er servert

Og DER kan vi erklære julesesongen 2016 for åpnet! For vi har vært i vår første julemiddag, og den var, helt himmelsk!

   

Kanskje ikke så veldig overraskende egentlig, for hva annet kan man forvente med julemat i grytene og en oldemor ved spakene - det er jo oppskriften på suksess!

Når julematen i tillegg er pinnekjøtt.. Halleluja!

 

Og til dessert: Konsert ;-)

 

Jeg visste at det kom til å bli en bra kveld, da vi for første gang siden 2012 var førstemann på plass! Jeg kan seriøst ikke huske sist det skjedde, men når a Laila frister med pinnekjøtt klarer selv jeg å dukke opp til tiden ;-)

Hva gjelder barna, fikk vi nok en gang bekreftet at vi har fått en av hver. Plutten var ikke noen stor fan av pinnekjøtt, mens lillesnuppa kastet seg over pinnekjøttet som en ulv. Jenta si, det ;-)

Til dessert ble det både gelé og kaker og en runde med brettspill for hele familien, så da er det bare å fyre av første konfettikanon og si: O helga natt, julen er i gang!

 

Em.. sånn rund med sånn håndtak som pappa fikk til bursdag... Stekepanne!

 

/ Glade jul, hellige pinnekjøtt

* Følg Julehjerte på Facebook *

11 kommentarer

Helt klart pinnekjøttfan her også, og kjenner jeg angrer på at jeg ikke kjøpte pinnekjøtt i går😱 Kommer iallefall til å drømme om det nå! God jul!

Hørtes skikkelig koselig ut!Er vel lov å begynne juletiden én dag før første søndag i advent :)

Enighet! Har for øvrig gitt julemusikken fullmakt til å ruve under frokosten i dag, men så må den ta seg pause frem til 01. desember igjen. Livredd for å vanne den ut ;-)

Ingen jul uten pinnekjøtt ;) Kjente jeg ble sulten nå !!

Haha, enighet! Ser at jeg har klart å stokke kabalen så det ser ut til at det blir pinnekjøtt hver helg fremover. YIiihaw!

Har bara ätit det ett par, tre gånger. HIMMELSKT!!! Och i år skall jag banne mig prova på att göra det själv. Kan ju gå hur som helst men ;)

Verkar som att ni hade en superfin eftermiddag/kväll! :)

Nu kaffe och julmusik på söndagsmorgonen. Have a great one! :)

Gjør det! Kjempeenkelt! Vannes ut i 48 timer, dampes i typ 3 timer. Stalltips: Siste tiden, sleng oppi biter av vossakorv. Blir kjempegodt og gir en ekstra touch til det hele. Og kålrotstappa må være saltere enn dødehavet :-D Lykke til ;-)

Så koselig innlegg! Haha hun kaster seg over som en ulv;) Nyt søndagen deres!

Takk for det :-)
Haha, ja men hun spiser litt som far sin i blant serru, og det er ikke alltid pent, haha!

/Gooood søndag!

haha hun har jo helt rett! Når det gjelder mat som er godt, så gjelder det å holde fokus;)

1.søndag i advent! JEg og mine døtre vasker og pynter huset med julemusikken på full pupp - og på konfyren putrer pinnekjøttet og alt til kålrabistappa😉😆. Tradisjon på høyt plan😎👌👍

Skriv en ny kommentar



Følg @pappahjerte på Instagram