hits

Tipp topp tacolag!

Nok en tacofredag i boks og i dag har jeg funnet enda en grunn til å elske taco!

 

 

For det er ikke bare smaken av 50 lekne meksikanere som flørter med ganen eller lukten av krydret kjøtt som danser gjennom nesa. Det er ikke den sitrende forventningen og tennene som plasker i vann mens man fyller og danderer lefser og skjell med det herligste fyll. Det er ikke det at stemningen går i taket hver eneste gang og sender smaksløkene på en orgasmisk ferd gjennom verdensrommet.

Eller vel, det er selvfølgelig alle disse tingene også, men taco er blitt en av de få måltidene som klarer å samle hele familien i mer enn 25 sekunder for å nyte middag sammen. For alle elsker taco!

Etter hvert som lillesnupp og storebror blir eldre og utvikler sine egne preferanser, synes jeg det har blitt vanskeligere og vanskeligere å finne mat som alle liker og spiser seg mette på. Lillesnuppa liker kyllinggryte og storebror liker pølser. Han liker ditt og hun liker datt, og det er jaggu ikke enkelt å treffe med en middag som alle liker lenger. Men der vettu, der kommer tacoen ridende inn på sin hvite hest, som en kjekk prins i solnedgangen.

For alle elsker taco og hver gang den frekke, fyrrige kjøttdeigen gjør sin entré, spiser alle til den store gullmedaljen. Og det er en stor stjerne i taket for oss småbarnsforeldre. Å se to små barn lesse på med kjøtt og grønnsaker og spise til magen står som et trommeskinn, er intet mindre enn fantastisk.

Så takk du herlige meksikaner, for nok en vellykket fredagskveld rundt middagsbordet.

Og takk til alle dere som sender meg fredagstacobilder på snap! Utrolig hyggelig å se hvordan dere nyter Norges nye nasjonalrett :-)

 

 

 

 

/ God tacofredag!

* Følg Tacohjerte på Facebook *

14 kommentarer

Tacofredag er et must hos oss !! Og det er som du sier.....eneste måltidet jeg får samlet hele gjengen ;) Gjerne sammen med en god film !!

God helg til deg og gjengen din !

Spiste faktisk på kjøkkenet i dag. Da vet du at det er bra :-D
/high5

Taco er et must hver fredag her også. Blir aldri feil å starte helga med tacofredag! Da samles familien rundt stuebordet og koser oss med taco og film. Smaken av helg. :-)

God helg! :-)

Taco er veldig godt og godt likt av barna her hjemme til tross for seksåringen som er en kresen, selvutnevnt vegetarianer (med unntak av pølser 😜). Han fyller tacoen med ost og mais og er strålende fornøyd.

Er på utveksling i Europa i høst, og gud som jeg savner tacofredag! Er meget begrensede matlagingsmuligheter hvor jeg bor, så hjemlengselen kommer hver fredag. Mine internasjonale venner syns det er helt fantastisk med tacofredag, og han pappabloggeren som har gjort det til et begrep ;)

Har en sønn på elve som hater taco,så aldri en høydare på fredager for han;)Han elsker derimot fårikål,laks og pinnekjøtt..Skjønn det den som kan..

"For det er ikke bare smaken av 50 lekne meksikanere som flørter med ganen eller lukten av krydret kjøtt som danser gjennom nesa"

haha, så sykt bra! Det er enda godt jeg skal ha taco i dag, kjente jeg fikk vann i munnen :)

Aner ikke hvordan jeg har klart det, men jeg har ikke spist taco på godt over et år...

But why?! Skamme seg.

Hår i lefsa, ikkje bra Kihlman!

Hahaha!! Tror ikke det var hår forresten, men usikker på hva annet det kan være. Optical Illusion? Aj aj, en sak for Mulder og Scully!

Er så kjedelig å lage taco til en person. ;-)

Lurer på om du husker første gang du spiste taco? Hadde vore kjekt å fått et innlegg om det. (Hvis det er en bra historie då ;-))

Lurer på om du husker første gang du spiste taco? Hadde vore kjekt å fått et innlegg om det. (Hvis det er en bra historie då ;-))

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram