hits
34 kommentarer

Lykke til! dette vil jeg følge med på :)

Hvorfor? Er ikke du bra nok slik du er? :)

Lykke til, tror nok alle har tenkt tanken, men mange som ikke gjør noe med det. Selv syns jeg du ikke har så mye å klage på, men det gir virkelig motivasjon til å gjøre noe selv, når man leser/ser andre gjør det. Jeg klarte jo ved flere anledninger å si at jeg skal løpe larviksløpet til neste år, så jeg burde vel tenke på å trene til det. Første mann til mål? :-)

Mona: Joooda, det er ikke en sånn selvtillitsgreie, bare rett og slett fordi jeg lenge har gått og vært så fryktelig nysgjerrig på hvor god form jeg kunne blitt hvis jeg virkelig hadde prøvd og nå klarer jeg ikke å lure lenger.
Og i tillegg så er jeg ekstremt glad i en god utfordring og da jeg kom opp med dette konseptet klarte jeg rett og slett ikke å takke nei ;-)

Men stikk inn på bloggen og les mer ;-)

Camilla Langholen: Hurra! Takk for det :) Uff, gleder meg, men... det er fryktelig godt med brødskive med majones og salami da. Iiik, hva har jeg gjort? Ja ja, for sent å snu nå :D

Kanskje...skal vurdere det. Skjønner det der med å ikke klare si nei til utfordringer. Da ble det logisk ;))

Mona: Hehe, ja det er min store svakhet ;-) Utfordringer og muligheten til å finne på hyss. Et prosjektet som dette ble rett og slett for saftig til at jeg klarte å droppe det. Så derfor alt oppstusset :D

Masse lykke til, heier på deg og skal jaggu vurdere å hive meg på og gjøre det samme som deg 😊

Du er rå!

Får bare finne en sunnere versjon av børdskive med salami og majones da :D Du klarer dette!

Alt for sent å snu, nå har du gjort det ;)

Lykke til. No pain, no gain. :o)

Kult! Det fikk jeg lyst til å bli med på :) Lykke til! 😆

Ida (trønderen)

Ida (trønderen)

Berømmer deg for ideen og viljen til å gjennomføre, men stusser over tidspunktet du har valgt. Er ikke du snart tobarnsfar med hus, bil, båt og fulltidsjobb?:D Dette vil jeg følge med interesse:)

Hurra for deg !! Lykke til... Jeg blir i sofaen jeg ... for å heie på deg ! :)

Kjøp lett majones og spesial salami. Men dersom du skal trene masse må du spise tilsvarende 💪 Lykke til! 😊

Synes denne har noe for seg:

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/HV2014-7609881.html#.U6c3WD9TY64

Go' og mager salami med Philadelphia light under 😉

Legger du ut oppskrifter å da hihi? Å utfordringer når andre rundt det spiser usunt? Hvordan bli kvitt burger suget? Dørstokk mila til treninga? Blir det en fitnes blogg nå da p.<3 ?

Ja, nå ble jeg interessert her. Spent på å se hvordan dette skal gå etter hvert. Ønsker deg all lykke til. Husk å be om støtte når det trengs, mange svake øyeblikk man kan snuble i. Men dørstokkmila er den lengste for de fleste av oss.

Mulig jeg finner litt motivasjon i å følge med på hva du gjør fremover. Spent på hvordan familiekabalen blir fremover. Tommelopp!

Spennende prosjekt, og ambisiøst med snart to barn i hus. ;) Ønsker deg lykke til, kg blir spennende å følge med! Helse er så viktig. :)

Skal du oppdatere denne bloggen også?

Pernille: Hei hei, ja selvfølgelig :) Kan jo ikke leve uten denne bloggen, så den vil fortsette akkurat som før :)

Bo: Takk for det, Bo! Ja, det skal bli fryktelig spennende. Kjenner at jeg er litt redd for at det går ad undas, men fint da å ha fortalt hele verden om det. Gjør noe med viljestyrken i trange tider ;-)

Ligg unna lettproduktene! Spis skikkelig menneskemat. Spis når du er sulten og stopp når du er mett...Gleder meg til å følge deg:)

Må si det er bra gjort, du kunne vel ikke tenke deg og slenge litt morivasjon min vei??? 😀

Lykke til. 😀

Camilla: Enighet! Lettprodukter er bare fjas. Akkurat nå har jeg fått litt gangsperre og skylapper for hva jeg kan spise, så tenker det bare blir brokkoli til morgen, middag, kvelds, men det er vel naturlig å bare se problemer på starten ;-)

Og et annet tips: Skaff en kickass ernæringsrådgiver ;-) Check!

Henny: Absolutt. Her skal du få. Vær så god. Motivasjonen er vel så enkel som at jeg vet at hvis jeg ikke gjør det nå, så vil jeg stå her igjen om et år og tenke at jeg angrer på at jeg ikke gjorde noe. Og det er ingen andre som kan gjøre jobben for meg. Det finnes ingen snarveier, så det er bare å bite i det sure eplet og gå for gull. Sixpack, here we go! :D

Anna: Takker for det, ja det blir spennende. Håper det ikke går på dunken, haha!

marianne: Klart jeg kan legge ut oppskrifter, men da må jeg finne noen gode først. Til lunsj i dag ble det agurk, tomat, kyllingpålegg og et egg. Ikke akkurat noe å skrive et blogginnlegg om, haha! Men denne bloggen fortsetter som vanlig, Sofagrisprosjektet vil foregå utelukkende på egen blogg :)

Pål Dahl: Haha, fin artikkel. Jeg lover at jeg skal ta hensyn til den om nøyaktig ett år. Da skal jeg bli helt vanlig, bare med sixpack ;-)

Ida (trønderen): Haha, jeg betviler også tidspunktet, men det var bare tiden nå. Når magefølelsen sier hopp er det bare å hoppe :D

Silje: Bare å henge seg på! I førsteomgang holder det vel å følge passivt med på sidelinja, så får vi se hvordan resultatene blir. 3 måneder til første bildeoppdatering :P

Calito: Oh yes! Eller som Joe Rogan ofte sier under UFC-kamper: Bite down on the mouthpiece ;-)

Camilla Langholen: Hahaha! Too late indeed. Men like greit å kaste seg uti med alt man har, så har man lagt lista så latterlig høyt at man ikke klarer å rive den ned ;-)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram