hits

Bli med ut og lek

/ inneholder reklame

Våren er en fantastisk tid for å komme seg ut og leke. Hvor enn man snur seg er det lekeapparater, enten i form av en smeltende snøhaug eller en stor søledam. En av de tingene som er så artig med å leke utendørs er at det skaper så mye god lek ut av ting som i utgangspunktet er kjedelig.

 


Okei fattern, jeg er klar! Show me the way.Jasså, så Jesus kunne gå på vannet? Lett.

 

På gråtriste søndager med rusk i vinden og frost i nesa kan det være en utfordring å komme seg ut for å leke. Da virker det langt triveligere med enkle løsninger i tørre omgivelser og dørstokken vokser plutselig helt opp til taket. På sånne dager kan det være fristende å holde seg innendørs mens sportssendinger og barne-tv ruller og går i bakgrunnen.
Ja, jeg skulle gjerne bestilt en body full av sand.
Takk skarru ha.
Eat this, søledam!

 

Men selv ikke en søt seier i skisporet eller en knall episode av Tinga Tinga, kan slå en time på lekeplassen med dumphusker, sandkasser og klatrestativ. Små barn utforsker fortsatt verden med antennene på stilk. For oss voksne er ikke en vannpytt eller en kladd med snø noe å hoppe i taket for, men for et lite barn er en sølepytt og et sett gode gummistøvler er alt de trenger for å more seg halvt i hjel. De trenger ikke en TV med 70 ulike kanaler eller en iPad med ørten forskjellige apper for å ha det gøy. Gi plutten en pinne til å rote rundt i sanden eller en stein til å kaste i søledammen og du har kjøpt deg timevis med lek og moro.

 


Hmm, hva kan det være? En tyggis? En sneip? My precious!En, to, tre, fire, fem sandkorn. Nei, så sannelig... Der kom jeg ut av tellinga igjen.

 

Men med plasking i vann og grafsing i sand kan det fort bli kaldt, spesielt på denne tiden av året. Derfor er det viktig å snøre på seg godt med tøy så ikke man ender opp med iskalde totter og dårlig stemning. Du vet det finnes ikke dårlig vær og alt det der. Trenger du nye klær til lekeglade barn? Da skal du få et stalltips!

Akkurat nå får du både 100 kr i rabatt på skalljakker og fri frakt hos Polarn O. Pyret. Det er en god deal for knallfine klær som tåler en støyt. Men tilbudet varer ikke evig, så vær rask på labben. Sjekk ut Polarn O. Pyret.

 

Klikk på bildet for å komme til Polarn O. Pyret på nett


/ High five for søledammer og sandslott

Les også:
Fattern på lekeplassen

* Følg Pappahjerte på Facebook *

11 kommentarer

Jeg skriver og jeg skriver og jeg skriver....

Har ikke sett snurten av Ringnes enda...

Hvordan får du det til? ;)

Ntåååå, ser ut som en av de beste dagene. :)

Geriatriks: Du får høre med Fotballfrue, hun er jo ikke helt ukjent med alkoreklame ;-) *knegg knegg*

Tommel opp for kvalitetsklær! Herlige bilder :-)

Haha. Tror du må lide av vårforelskelsen du også. Alt ble da plutselig nesten sukkersøtt! Men du er da ærlig, og det skal du ha! :)

Hannah: Enighet og takk for det :)

Kristine: Haha, har vel bare "oppdaget" gleden av å henge ut utendørs og finne på hyss, men kan vel kalle det en slags vårforelskelse ja ;-)

Du får jo drittværet til å virke som reine idyllen jo;) Ser ut som småen har det gøy da!:)

Anonym: Takker for det :) Jepp, småtten koste seg glugg! :D

Drittværet er kjipt helt til man klær på seg og kommer seg ut

Hilsen student som gikk på miniski til skolen i går

Anonym: Enighet! Ooooh, miniski! Gleder meg til plutten blir gammel nok til det. Da skal fattern vise frem gamle kunster! :)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram