hits

Vinner av barnevogn er kåret!

/inneholder reklame

Det er søndag og på tide å kåre en vinner i konkurransen om en kliss ny barnevogn fra Crescent, levert av Babybanden.no. Vi går rett forbi grønnsakene og kaster oss rett over biffen: Hvem ble den heldige vinneren?!?! Og som alltid når det kommer til konkurranser her på bloggen, gir jeg ordet til vår eminente hoveddomer. Den alltid strenge, men rettferdige Mr. Plutt!

(Beklager dårlig kvalitet. Videokameraet gikk i bakken, så må filme med mobba)

Gratulerer så mye til vinneren, som altså får en kliss ny Crescent Compact barnevogn i posten. Premien er levert av Babybanden, som for øvrig har en helt fantastisk bra deal på Philips Avent-produkter og gir deg 30 % på alle produktene de har i sortimentet. Jeg er selv i besittelse av flere av produktene i denne serien, slik som Baby Call og den helt geniale kjøkkeninnredningen Philips Avent-steamer.

 

 

Steameren og/eller Baby callen er forresten brennhete tips som dåpsgaver. Gå sammen om å spleise, så har dere en real knallgave som kommer til å motta trampeklapp og bølgen.

 

Men ålreit, dett var dett for denne gang. Følg med i fremtiden for flere spennende konkurranser, hverdagshistorier og pølsevev. 

/God søndag

6 kommentarer
Gro Karin Gifstad

Gro Karin Gifstad

Gratulerer til vinneren :)

Og flinke Plutten som rydder etter rote-pappa'n....

For en herlig unge!!

http://vanjaas.blogg.no/1385334548_er_dette_virkelig_gre.html?c=1385374505201

Nettmobbing på sitt verste. syns vi alle kan gå inn i oss selv, om vi syns dette er ok å si til et annet menneske.

Hadde satt pris på om du sjekket det ut, og la igjen en kommentar om hva du syns.

Hegemie: Hihi, takk for det :) Skal si fra til ham :D

Jeg finner ikke den steameren der inne..

Oda: Det er ikke sikkert de har akkurat den i utvalget, der kan jeg ha bommet litt. Men den er vel da evt å finne i andre nettbutikker. Den anbefales uansett, det er et knallprodukt! Beklager hvis jeg har sendt deg i feil retning :)

Skriv en ny kommentarFølg @pappahjerte på Instagram