Vinterferie i hagen

Reklame | Polarbrød

Hvem har sagt at man trenger et helt fjell for å feire vinterferien? Alt man trenger er en hage og litt godt humør 😄

Planen var egentlig å pakke bagen og stikke til fjells så fort skolen ringte ut til ferie, men det satt barnehagebasiluskene en ganske effektiv stopper for.

Og etter at barna og jeg var blitt friske som fisker, måtte vi vente noen dager ekstra på mor i huset. Men bare fordi man er hjemme, betyr ikke det at man ikke kan få en fullverdig vinterferie for det!

Skiføre og bålplass ligger jo klar i hagen og venter! 😊

Så med sekken pakket full med niste, kakao, tennved og godsaker, spente vi på oss skiene og dro til fjells skogs hagen. Og det skulle vise seg å bli en eneste stor opptur!

Først tok vi en runde med skiene på den store fotballplassen ved huset, så forserte vi bar asfalt og beveget oss over til egen hage, der snømengdene sikret både gode akeforhold og verdige utfordringer for utrente fiskebein.

Jaggu så også solen sitt snitt til å bli med på festen!

Brått var det nesten litt påskestemning bak i hagen. Sånt no hakke de på fjellet. Det blir liksom litt lunere med ly fra både husvegger og thuja på alle kanter enn på vidda 😉

Men det tar på å herje rundt, og etter noen timer med lek og moro var både apekattene og apepappa sultne som ulver.

Da passer det bra å fyre i gang et bål og få på noe skikkelig digg mat. Til hage-ekspedisjonen hadde jeg smurt tre sett med ostesmørbrød laget med deilig, ferskt Polarbrød.

Polarbrød er hele familiens favorittbrød og egner seg like godt til frokost som på nistepakka. Polarbrød kommer ferske og fristende fra butikken, men jeg liker å ha en hel gjeng på lur i fryseren. Tiner på få minutter og gjenoppstår like saftige som om de skulle vært bakt samme morgen.

Til ostesmørbrødene serverte jeg kakao, tradisjonell tur-appelsin og siden vi hadde fyr på bålet: Grillet marshmallows til dessert! La oss bare si at barna mildt sagt var fornøyd med menyen.

Polarbrød smaker kanskje godt til vanlig, men det ble helt SYKT GODT av å få en runde på bålet. Anbefales på det varmeste! Med et dryss pizzakrydder og en dæsj ketchup blir det helt himmelsk.

…om enn kanskje en anelse brent i kantene denne gangen 😅

Med sekken tom for godsaker, var det på tide å peke nesa hjemover.

Og det beste med å dra på vinterferie i hagen, er selvfølgelig at det er veldig kort vei tilbake når man er sliten, mett og klar for sofaen.

Takk for turen ☀️

 

P.S. Polarbrød finnes i mange fristende varianter, bakes uten konserveringsmidler og finnes i de aller fleste dagligvarebutikker.

6 kommentarer
  1. Flott innlegg, selv om det er reklame. Viser at man kan kose seg og nyte ferien uten de helt store økonomiske utskeielsene! Ujålete! God bedring til frua.

  2. Hjertebrødet er spesielt populært i heimen. Da har du en kul form samtidig som det smaker godt! Og små barnehender klarer fint å smørre seg en polarbrødblings helt uten hjelp, for den smuler ikke, i motsetning til vanlig brød.

  3. Slenger meg med på lovprisingen/reklamen for polarbrød; de er helt melkefri i tillegg til gode! 😊 Hilsen mamma til to melkeprotein-allergikere, som mang en gang har pakket med seg en pose polarbrød når vi skal noe sted og er usikre på det melkefrie tilbudet der vi skal. De holder seg ferske og fine lenge, og ungene elsker dem.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg