Unn deg litt hverdagsluksus

Reklame | HelloFresh

Er det én ting jeg virkelig ikke var klar over da vi satt to barn til verden, så var det hvor utrolig mye kjøkkentjeneste det blir av sånt.

Det er koselig det altså, men er det én ting jeg er skikkelig ekte lei, så er det å komme opp med nye middager hele tiden. Brødskiver til frokost er liksom brødskiver til frokst, men middag krever variasjon. Og etter snart 12 år med barn i hus begynner jeg å bli tom for ideer og skikkelig lei av spagetti.

Derfor har det vært helt fantastisk å endelig få prøve HelloFresh! Jeg har hatt lyst til å prøve de spennende middagene fra HelloFresh i lang lang tid, og denne uken har vi endelig gått for det 🥳

Først tenkte jeg at det kanskje var litt dyrt, men når jeg ser på matbudsjettet vårt og hva vi bruker på mat hver eneste uke, så er det faktisk helt innafor. Og ikke bare det, men plutselig har man jo helt ny og spennende mat på bordet som vi aldri før har prøvd. Smaker, krydder og matvarer jeg ikke engang har hørt om! Se bare hva vi har på menyen denne uka:

 • Sørøst-asiatisk kjøttdeigbowl med hvitløkskokt ris og stekte grønnsaker
 • Meksikansk fisketaco med syrlig kålsalat og krydret cajunmajones
 • Asiatisk kylling med søt mangosalsa og vårløkris

Og maten ble så vanvittig god!!

Friske, fristende råvarer!

 

Superenkle oppskrifter og spennende smaker 🤌

 

Når barna digger maten 😍🙌

 

En annen fordel med HelloFresh er at man får middagsingrediensene rett på døra. Da slipper man brått opptil flere fordyrende småturer til butikken hver uke. Vi har nemlig aldri klart å komme i gang med ukeshandling, som resulterer i mange handleturer og gjerne flere kjøp enn nødvendig. Dessuten blir man alltid sittende igjen med mer av noen ingredienser enn man får brukt.

Fordelen med HelloFresh er at man får akkurat den mengden igredienser man trenger til antall porsjoner man har valgt, og dermed blir det null matsvinn i hvert eneste måltid. Vi har inntil videre valgt 3 måltider i uka fra HelloFresh, som gir den ekstra bonusen at vi slipper å gruble over hva vi skal ha til middag tre dager i uka. Dessuten har vi fått inn nye smaker og inspirasjon til matretter jeg aldri en gang har tenkt på!

I forrige uke skrev jeg et innlegg om sparetips, og å få ferdig porsjonerte middagsingredienser levert rett på døra høres jo i førsteomgang ikke så sparete ut. Men er det egentlig så ille? En matkasse med tre deilige måltider fra HelloFresh koster normalt sett 999 kr (OBS! Rabattkode lenger ned i innlegget), men matvarer i butikken er jaggu ikke gratis lenger det heller!
Og hva med de dagene man bare ikke gidder å lage middag selv og heller kjøper ferdig? Sist vi bestilte sushi betalte vi nesten 700 kr for ett måltid og vår siste tur på McDonalds klokket inn på godt over 500 kroner. Da er jo HelloFresh faktisk både bedre og billigere!

Har du lyst til å prøve HelloFresh og føle deg som en mesterkokk i ditt eget hjem? I så fall kan du glede deg til å velge mellom 25 ulike oppskrifter hver uke, og få ferske ingredienser levert rett på døra. Bare se på disse fantastiske fristelsene jeg lagde denne uka da!

 

Sørøst-asiatisk kjøttdeigbowl med hvitløkskokt ris og stekte grønnsaker

 

Meksikansk fisketaco med syrlig kålsalat og krydret cajunmajones

 

Asiatisk kylling med søt mangosalsa og vårløkris

 

Prøv HelloFresh – Få rabattkode!

Har du lyst til å prøve HelloFresh? Det skjønner jeg godt! God nyhet: Da skal du få en rabattkode av meg.

Klikk på denne linken: Rabatt hos HelloFresh med Pappahjerte og bruk rabattkode HELLOPAPPA, så får du over 1500 kr i rabatt på dine første fem leveranser.

Så hva venter du på? Legg inn bestilling nå, velg middager blant en rekke deilige fristelser i flere ulike kategorier, og begynn å glede deg til å oppdage en helt ny verden av smaker og komfort.

 

 

// Gi HelloFresh et forsøk – du kommer ikke til å angre. Bon Appetit! 👌

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg