Tøffe kniver for tøffe kokker

Reklame | Fiskars

En ting jeg har blitt utrolig glad i, er å stå på kjøkkenet og mekke mat med dundrende høy musikk på anlegget.

Hakke, dele, kappe, koke. Kokkelere, dandere, servere. Alt i et voldsomt tempo og med fengende rytmer i bakgrunnen. Kall det pappatid.

Og når pappa får leke seg på kjøkkenet, da er han i sitt ess.

Men det er med matlaging som det er med så mye annet: Godt verktøy er halve jobben. Bilvasken går lettere med en skikkelig høytrykksspyler, en kraftig drill gjør snekringen til en lek, og selv støvsuging kan bli til dels moro med en bra støvsuger.

Sånn er det også på kjøkkenet. Gleden kan fort forlate benken hvis man må krangle med en sløv kniv hver gang man skal kutte en tomat.

Derfor har jeg forelsket meg helt i den nye knivserien Titanium fra Fiskars!

Fiskars Titanium er en ny serie sylskarpe kniver som kombinerer skarphet, letthet og innovasjon.

 • Knivene er utviklet med revolusjonerende LZR-EDGE-teknologi, som bruker laserstråler til å feste mikroskopiske partikler av titankarbid langs kanten av knivbladet. Dette øker levetiden betraktelig og det er vist at slike kniver holder seg skarpe fire ganger lenger enn vanlige kniver.
 • De unike egenskapene til titan gjør at knivene blir sylskarpe, men fortsatt fjærlette. Knivene veier helt ned til 51 gram (!) og føles altså så lette i hånda at man tror det er tull. Men ikke la deg lure, dette er sylskarpe kniver som leverer et perfekt resultat. Knivbladene vil heller aldri ruste!
 • Titanium-serien kommer også med et særegent skaft med strategisk 3D-mønster, som gjør at knivene ligger veldig godt i hånden med optimal komfort.
 • Fiskars er opptatt av miljø og bærekraft, og det er jo en hyggelig bonus at innpakningen er 100% resirkulerbar og at håndtaket på knivene er laget i resirkulerbar polyprolene som ikke avgir noen giftstoffer.

Siden Titanium-knivene skulle være så utrolig fantastiske, tenkte jeg å sette dem på en skikkelig prøve.

Derfor fant jeg frem en hel symfoni av frukt og grønnsaker, alle med ulike skinn, skall og utfordringer. Så gikk jeg løs på dem som en slakter i blodtåke.

Og alt jeg kan si er: WOW!

Som en mann som liker å bruke mye tid på kjøkkenet, vet jeg å sette pris på en god kniv og disse knivene er bare helt vanvittige!

Knivene veier nesten ingenting, men kutter gjennom tomater, rødbeter og vannmeloner som en varm kniv i smør. Selv kålrot går som en lek!

Så hvis du er klar for å oppgradere utstyrsparken med kniver av høyeste kvalitet, anbefaler jeg varmt å sjekke ut Fiskars Titanium!

–> Les mer og sjekk ut Fiskars Titanium

/ Ai æm taiteeeiniiiiuuuum!

5 kommentarer
  1. Ser jo flotte ut de knivene der – og hvis man kan tenke seg (og har råd til?) å kjøpe EN av dem – hvilken skal man da velge? Tips mottas 🙂

  2. Dette var en rar ting å reklamere for. Samme med gnagsårplaster. Ingen av de produktene passer naturlig inn i bloggen din.

   Jeg skjønner at du må reklamere for produkter for inntekt, men du har en god blogg, du kan reklamere for bedre produkter.

   Håper du ser på dette som positiv kritikk siden jeg liker bloggen din 😊

   1. Takk for innspill Lene, men må si meg uenig. Kniver av høy kvalitet, er ikke det bra å anbefale da? Alle som liker å jobbe på kjøkkenet vet verdien av gode kniver, så dette samarbeidet synes jeg er helt supert. Samme med gnagsårplaster. Jeg fikk skikkelig gnagsår på 17.mai og TAKK GUD for at jeg hadde mitt sponsa Compeed-plaster på innerlomma, ellers måtte jeg tatt ambulanse hjem 😂

    Men tar gjerne imot forslag til “bedre” produkter å skrive om. Tenker at kniver og gnagsårplaster passer veldig godt inn på en blogg der jeg både skriver om trening og matlaging, og det er noe som virker relevant for mange av leserne også. Hopper glætt over reklame for casino og forbrukslån, men relevante samarbeid takker jeg gladelig ja til 😊

    Ikke kritikk tilbake altså, må bare forsvare at jeg synes jeg har tatt gode valg her 😄✌️

  3. Tenker i grunn helt motsatt av Lene. Reklame må du ha for å leve av jobben, og du har en livsstilsblogg. Hva er mer livsstil enn mat? En god kniv er alfa og omega for å trives på kjøkkenet!
   Og hva er vel mer aktuelt i hverdagen med 17.mai (bunadssko) og nye sko til våren, være seg hverdagssko og treningssko enn gnagsår/compeed.

   Tenker dette er reklame som treffer alle leserne, da du har mange lesere som ikke har barn/små barn som kan dra nytte av vintersko med borrelås. Selv uten barn skjønner jeg allikevel at vintersko er høyaktuelt i en livsstilsblogg med små barn.

   Dette er ikke kritikk av Lene, vi har hver vår smak og mening. Bare ment som en støttende kommentar til en blogger fra en leser som kanskje ikke elsker alle reklameinnleggene, men som liker de fordi det gir levebrød til mine “online magasiner”. Heller et reklameinnlegg jeg ikke bryr meg om enn “pappahjerte +”, hvor jeg må betale for å lese de virkelig interessante innleggene 🙂

   (og for all del, det var ikke et tips til å lage + side Peter *panikk i stemmen*)

   1. Takk for støtten, Malin 😊 OG for forslaget om betalingsmur. Det skal jeg nå legge på alle de interessante innleggene og bare poste ræl som kan leses gratis 😆

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg