SURPRISE!!

I dag sparket vi i gang morsdagen med en skikkelig overraskelse 😄

Det er søndag morgen og Christina snorker som en pattegris. Uten at hun merker det, lister seks føtter seg av gårde. Det er morsdag og vi har overraskelser på lur.

Så mens snorken går som en gammel sag på soverommet, koker vi egg, steker rundstykker, skriver kort, klipper snøkrystaller i papir og pakker inn gaver.

Det høres kanskje ut som et dårlig bytte å gå gjennom to tøffe svangerskap med påfølgende fødsler og en mammakropp etterlatt herjet og sjokkskadet, for en kopp kaffe og håndskrevne kort, men sånn er livet som mamma. Så det minste vi kan gjøre er vel å gjøre litt stas på henne når anledningen byr seg.

Her i familien har vi en litt søt tradisjon på dager som dette. Vi tar med barna på butikken og lar dem velge én ting hver som vi tror den som skal feires vil sette pris på. Noen ganger kan det være brunost, andre ganger tannbørste. Denne gangen tok barna snarveien til mammas hjerte og gikk for en sikker vinner: Sjokolade.

Pappa gikk for mat til nabolagets småfugler, et blad og litt forfriskende drikke,

Selv gikk jeg for noen godsaker til mor og mat til nabolagets småfugler, og sammen med håndskrevne kort, stooore mammakoser og frokost servert med kjærlighet, ble det en perfekt start på morsdagen 😊☕️

og i kveld skal jeg ta sluket i dusjen, for å virkelig sette krona på verket 😆

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg