Superstolt av kjerringa!

I går kom nyheten om hvem som har kommet videre i årets Vixen Influencer Awards, og jeg er så stolt av Christina som har kommet seg til semifinalen i den gjeveste kategorien av alle: Folkets favoritt!

Tenk det, hun rare lille tobarnsmoren som jeg daglig ser pakke skolesekker til barna, lage middag, smøre nistepakker, vaske klær, strikke og drikke te fra store kopper er en av folkets favoritter! Det er faktisk helt rått.

For man tenker jo liksom at den kategorien er forbehold de største kjendisene som når ut til 17 milliarder folk på instagram og youtube, men neida: En lun tobarnsmor med strikketøfler og varmeflaske under dyna er en av folkets store helter.

Og det synes jeg faktisk er helt rått. Så beklager jeg hvis det virker klisste å skryte sin bedre halvdel opp i sky, men sånn får det bli denne gangen. Jeg bruker mer enn nok spalteplass til å fortelle om hvordan hun blir til Hitlers ukjente tvillingsøster hver gang hun får PMS, så litt skryt for man jaggu rydde plass til.

Selv nådde jeg ikke helt opp i år, men tuuuusen takk til alle som nominerte meg uansett. Med et felt så stjernespekket med fantastisk flinke folk, skulle det bare mangle om man ikke faller ut et år iblant. Og det er uansett ikke så farlig, så lenge Kona til representer Familien Klonk i kategorien over alle kategorier.

Så heia Christina og heia alle andre (i hvert fall i de andre kategoriene, hihi), så gleder jeg meg veldig til fest og håper jeg får æren av å se Christina skjelve som et livredd ospeløv på vei opp på scenen i år igjen 😆

// Heia den som vinner, buksa full av pinnekjøtt 🥳🇳🇴

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg