Stinkende ny middagsfavoritt!

Hvem hadde trodd at noe som lukter så stramt kan være så godt?! 😄

Det er to og en halv uke siden vi sparket i gang ”Fit for fight”, prosjektet der Desirèe Andersen over de neste 5 månedene skal sparke Line Victoria og meg i form.

Målet er å få en helt ny livsstil som vil føre til mer overskudd og energi i hverdagen. Ut med drittmat og stillesitting, inn med sunn mat og glede!

Nye rutiner, sunnere mat, mer aktivitet og kropper klare for alle hverdagens utfordringer. Ikke et slankeprosjekt, men et prosjekt for varig livsstilsendring. Men jeg skal ikke legge skjul på at undertegnede gjerne også ser at magen er høflig nok til å skrumpe inn litt i prosessen 😉

Og det ser i hvert fall lovende ut nå, for nå har jeg fått en nyyyydelig ny middagsfavoritt. Og den er sunn. Kjempesunn!

Retten heter ”Kremet kyllingsalat” og er egentlig en lunsj-rett fra boka til Desirèe, men jeg har oppgradert den til fullverdig middagsrett. For den er så fyldig, frisk, rask og god!

Meeen det er bare et lite problem. Retten inneholder ganske røslige mengder karri OG rå løk, som sammen utgjør en ganske potent kombo av sterk lukt.

Og er man en relativt stor mann som spiser relativt store mengder mat, blir det mye løk og krydder i omløp.

Som er greit når man skal sitte hjemme alene resten av kvelden og står fritt til å stinke som et nedlagt gatekjøkken. Men i kveld skulle vi på forestilling på skolen, med påfølgende stolsitting tett inntil andre foreldre en drøy time eller to.

Og da kjenner man plutselig på det. Ånden som minner om en travel indisk småby. Og selvfølgelig har man glemt tyggis.. 🙈

Men samme det, så lenge magen jubler. Og det gjør den virkelig! Noen få uker ut i prosjektet har jeg fått meg flere nye, sunne favorittretter og jeg har ikke røket på én eneste pizzabit, hamburger, pommes frites eller sjokolade.

Men det har blitt endel kremet kylling. Og mer skal det bli.

Bare huske tyggis neste gang 😉

7 kommentarer

Siste innlegg