Sommerens blinkskudd ❤️

Jeg ELSKER dette bildet!

Tatt i forrige uke på hytta. Det jeg liker så godt med bildet er at det viser selve definisjonen på et lykkelig øyeblikk. På hytta en lun sommerkveld. Bare fiskestanga, spenningen og stillheten.

At jeg føler det sånn er nå én ting, men å se min egen datter stå der og merke at hun nyter stunden hun også, det binder oss sammen som far og datter. Vi er samme ulla, vi to. Og det er sånt som varmer langt inn i hjerterota ❤️

I bakgrunnen høres lyder og latter fra inne i hytta, og man gleder seg litt til å komme tilbake. Men akkurat nå er det ingenting som slår dette øyeblikket. Bare stå på brygga og se utover det blikkstille vannet mens man nyter stillheten og roen. Se solen snike seg til sengs mens den maler fantastiske bilder på himmelen.

Vite at snart venter en deilig seng og en god natts søvn innhyllet i sval hytteluft med en eim av lyng og blåbær. Og i morgen venter nye eventyr. Skal vi fiske, skal vi bade? Skal vi kjøpe is, skal vi grille? Kanskje plukke bringebær? Eller sopp? Hvem vet. Vi er på hytta og alt kan skje.

 

Det er sommerferien 2020 og dette er bildet som har limt seg fast i hukommelsen som et glanset postkort fra alle de fine minnene ❤️

1 kommentar
  1. After I read this article, I got an idea that I could use for my next step. a few sentences are clearly illustrated here. thank you for writing this article. I got a lot of experience from here.. tusen takk for at du delte denne fantastiske artikkelen med oss.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg