Skjegg – hot or not?

Jeg har lenge trodd at skjegg bare var en forbipasserende trend for tøysete Grünerløkka-hipstere som liker longboards og gammeldagse kaffemaskiner. Men med årene har jeg sett at flere og flere mannfolk i alle samfunnets lag kjører skjegg. Og det ser bra ut! I hvert fall på noen..

Typisk en fyr som studerer gresk poesi, spiller lutt, brenner sin egen kaffe og elsker IPA, longboards, belgisk jazz og LP-plater

 

Selv har jeg aldri vært særlig til skjeggfyr. Det klør, det er uvant, det får meg til å se ut som en lodden bamse. Men da jeg begynte i ny jobb på tampen av 2019, oppdaget jeg at en av gutta på jobben nylig hadde begynt å spare til skjegg. Og som det konkurransemennesket jeg er, måtte jeg selvfølgelig henge meg på.

Så nå har jeg spart siden nyttår, og i går var det endelig dags for å trimme buskaset for første gang. Frem til i går så det ut som en bustete grevling hadde lagt seg til å sove på ansiktet mitt, og det var med en viss frykt jeg ga meg i kast med skjeggklippen.

Det er nemlig bare to uker siden jeg prøvde å bruke hårtrimmeren sist, og på grunn av en liten misforståelse mellom meg og maskinen, endte jeg opp med å barbere bort ALT håret på hodet. Siden da har jeg gått mye med caps og lue, siden samtlige i familien, meg selv inkludert, ble enige om at skamklipt far ikke tar seg ut i dagslys 😆

Så med dårlig erfaring friskt i minne, gikk jeg til verks. Google litt først, klippe litt her, google litt til, klippe litt der.

Før og etter 😊

 

Så er spørsmålet: Skal jeg ta vare på skjegget og gro det ut til jeg ligner på Rein Alexander anno 2020, eller skal jeg frem med høvelen og tilbakevende til et fjes som en barnerumpe?

Selv synes jeg skjegget ble rett så bra etter sin første trim og Christina virket faktisk enig. Eller som hun så vakkert sa det, for å sitere henne ordrett: «Nå ser ikke ansiktet ditt ut som et kaotisk underliv lenger» 😂

/ Skjegg – hot or not? 🔥❄️

21 kommentarer

Siste innlegg