Sexflause i gruppechatten

Vi lever i en totalforandret hverdag, med mange kreative løsninger på digitale flater. Og med så mange teknologiske nyvinninger på så kort tid, er det jo bare dømt til å gå skeis for noen.

Jeg trodde lenge at det bare ville være gamlinger og pensjonerte lærere som ikke ville forstå hvordan videochat fungerer, eller streame live fra doskåla, men her for noen dager siden gikk jeg jaggu på en smell sjæl 🙈🙈

Det var onsdag kveld og Peter skulle spille poker med gode venner. Men i disse corona-tider kan man jo ikke sitte rundt et bord sammen, derfor måtte vi komme opp med en ny, digital løsning.

Heldigvis er nettpoker lovlig i Norge og derfor satt vi opp vår egen turnering kl. 20 om kvelden og avtalte å møtes der. Siden det er litt gøy å prate sammen når man først skal spille kort, men fordi vi var altfor mange til å ta det på video-chat, ble det avtalt å sette opp et eget chatterom på Discord. Og her startet problemene for Peter.

For jeg anser meg selv som over middels datakyndig, men akkurat Discord har jeg aldri vært borti. Dette er altså et eget program som folk bruker for å prate sammen med de spiller dataspill, nettpoker etc. Som en slags konferansesamtale, bare med et kulere navn.

Så Peter (83 år) lastet ned Discord et par timer i forveien og la telefonen i lomma. Sånn, da har jeg det til i kveld, tenkte jeg. Så gikk jeg inn på kjøkkenet for å prate litt med frua.

På akkurat denne dagen skulle selvfølgelig skjebnen ha det til at Peter ønsket å presentere en teori for sin kone. En teori han hadde ligget og grublet lenge på kvelden i forveien.

Og den handlet om sex. Selvfølgelig gjorde den det. Og det var ikke måte på hvordan jeg lekset opp! La ut om hvordan menn og kvinners sexlyst er som ulike typer bølger på havet. Om hvordan kvinners lyst er som bølger mot stranden, frem og tilbake i varierende styrke, mens en manns lyst er som en voldsom tsunami.

Jeg presenterte og gestikulerte, og ganske snart utviklet det seg til et foredrag som hadde fortjent sin egen PowerPoint.

Etter hvert ble det da også ganske personlig, da jeg begynte å dra inn eksempler om folk i salen. Jeg trodde egentlig at Christina tok poengene og nikket bifallende, men det var frem til jeg plutselig hørte klagerop.

– ØY!

– PETER!

Jeg så forskremt på Christina. Når fikk hun mannsstemme??

Men til min store forskrekkelse så Christina like forskremt tilbake.

Hva søren var det?!?!

Det var da jeg kom på mobilen i lomma…

Litt redd for hva som ventet meg, fisket jeg den opp og løftet røret til øret.

– Eh… hallo…?

– Peter!! Hva er du driver med?! Vi kan fortsatt høre deg…

Og vips så var Peter både sprutrød og 85 år gammel på et splittsekund 😆🙈

/ Pass dere for ny teknologi, folkens 👴🏻👍🏻

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg