Påsketur med niste på lur

Reklame | Polarbrød

Korte turer, lange turer, spaserturer, fjellturer, skitur, biltur, faltur-iltur-altur-a: en saftig nistepakke er god å ha!

For en påsketur trenger ikke være en syv dagers marsj over fjellet. Det trenger ikke være en polekspedisjon for historiebøkene, det må ikke være hele slekta samlet i en nedsnødd hytte på vidda.

Det kan også være noe mye mindre. Bare en tur i skogen for å nyte den friske luften og se hva som gjemmer seg bak trærne.

Men enten man sæler på for å krysse Norge på langs, eller holder seg så nærme huset at man fortsatt får inn trådløs-signalene fra stua – er det én ting som gjelder: Det blir alltid en fin tur med nistemat på lur 😊

Det fikk vi erfare da vi la ut på en koselig liten skogstur i helgen. Ikke lange biten og ikke verre terreng enn at det lot seg forsere med barnevogn, men for de litt større barna var det mer enn tur nok.

Og som alltid når man er ute i guds frie, er det bare et spørsmål om tid før tursulten setter inn. Trenger ikke være ulvehunger, bare et lite sug i magen. Hadde smakt med en kaffe og en brødbit nå. Kanskje noe godt til barna?

Og når beina svikter, barna får hengemunn og rumpa leter etter nærmeste benk eller stubbe, da er det fint å ha noe godt på lur i sekken 😉

Til turen hadde vi smurt med oss en hel gjeng med saftige, ferske og fristende Polarbrød. Noen med en fristende symfoni av deilig pålegg – salami, salat, agurk, ost og paprika. Andre bare med brunost. Og smør.

Digg!

Vi hadde også med drikke, og litt frukt, bær og hundekjeks (alle skal få).

Og plutselig, helt ut av det blå, dukket det jaggu opp et skattekart også! Hvor i all verden kom det fra??

Barna ble i ekstase og løp av gårde sammen med mamma (som hadde en avslørende kulepenn stikkende opp av baklomma) 😉

Ingen påsketur uten påskeegg 🐣

 

Selvfølgelig kan man fint klare seg uten mat på korte turer, men det gjør liksom noe med turgleden for både store og små når man kan friste med litt niste.

Opp av sekken fisker man frem litt deilig mat og drikke, og brått kommer både gleden, moralen og smilene frem.

Til nistematen brukte vi familiefavorittene Flerkorn og Havre fra Polarbrød. Smaksrikt og saftig brød for hele familien, ferskt og fristende, og uten hele korn.

Stalltips: Oppbevar Polarbrød i fryseren, smør på skivene i frossen tilstand og la dem tine i sekken, så er de maksimalt ferske og fristende når stubben kaller og kaffekanna fiskes opp av ryggsekken.

Med mindre en eller annen idiot har glemt igjen kaffekanna hjemme da..

 

VINN KNALLFIN MATBOKS!

Skal du på tur i påsken og er klar for en kliss ny matboks?

Legg igjen en kommentar med e-postadressen din, så trekker jeg 5 heldige vinnere av en knallfin matboks fra Polarbrød.

Lett som en fjær, kan motstå en hær og beskytter maten fra å bli most i sekken. Smart!

Lykke til 👍

/ Det blir alltid en fin tur med nistemat på lur 🥪😊

103 kommentarer

Siste innlegg