På tur uten mamma

Det føltes rart å si ha det på parkeringsplassen. Veldig rart. Bilen full av ski, staver, akebrett og vinterklær. Mat, pysj, toalettsaker og pastiller. Men ingen mamma.

For da vi dro på vinterferie for noen dager siden, tok Christina den tøffe beslutningen om å bli igjen hjemme. Alene. Hun var fortsatt pjusk i formen og på ingen måte avreiseklar. Så derfor ble hun igjen hjemme med Teo. Første gangen uten barn over flere dager siden.. ja, barna.

Jeg var veldig usikker på hvordan barna ville takle det, og på mammatårene på parkeringsplassen, var jeg jaggu usikker på hvordan hun vil takle det også.

Og helt ærlig: ganske usikker på hvordan jeg selv ville takle det også. Men det har altså gått så fantastisk bra! Tenk det, før kunne jeg ikke være alene med bare ett barn i 10 minutter uten å få tilløp til angst, men nå kan jeg legge i vei på tur alene.

Det er jo helt nydelig! Det er ikke selvskryt altså, det er mer alderen på barna. Ikke lenger babyer med servicebehov i hue og hekken fra morgen til kveld, men to ganske store barn. Og det gjør jobben så utrolig mye lettere for pappa, for jeg er ikke så veldig flink med babyer, men helt ok med barn.

Alle aldre har sine fordeler og ulemper, sjarm og usjarm, men det ER lettere å dra på tur med to på 7 og 4 år, fremfor 3 og 0 år. Forskjellen er som natt og dag, hund og ulv, sjokolade og pultost.

Det gjør jo også jobben ganske grei når det er en drøss med fettere og kusiner å leke med her. Bare oss tre på en løen trehytte på vidda hadde brått blitt noe annet.

Men på hytta med familien koser vi oss dagen lang med ski og bad og kortspill og moro, og om kvelden er det en rask telefon til mamma for å oppsummere hele dagen, før det bysse lalles.

Hadde vel forventet at det kom til å bli ganske mye mammamas, mammatårer og mammasavn.

Meeeen da vi satt og spilte Uno med onkel Håvard og fetterflokken i dag, og jeg spurte om lillesnupp var klar for å reise hjem i morgen, svarte hun ganske overraskende og med et hint av en tåre i øyet at hun ville være her mye mye lenger 😊

/ Sorry Christina 😋😘

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg