Nytt toppbilde for nye tider

Jeg synes egentlig det er litt kleint å skulle skrive om at jeg har fått nytt toppbilde på bloggen, for jeg er jo ikke en sånn typisk “Se på meg, se på meg og forresten 30 % på botox” type blogger, men samtidig har det noe for seg.

For tidene forandrer seg, jeg blir eldre, du blir eldre og bloggen er ikke den samme som den en gang var. Før skrev jeg daglig om stort og smått fra hverdagen som småbarnsfar, men nå som barna har bikket 9 og 12 år føler jeg at vi kan bevege oss litt vekk fra det.

Ironisk nok er jo de supergira på at jeg skal skrive masse om dem og vår hverdag, men jeg vil holde meg tro til å ikke la denne bloggen bli en slags gallionsfigur for deres liv. Jeg ønsker på ingen måte å utlevere dem, og samtidig er det vel ikke så interessant for dere å lese om fotballtreninger og spagettimiddager annenhver dag.

Tanken er å skrive litt mer tematisk fremover og kommentere større saker som opptar oss alle, samtidig som jeg isper det litt hverdag når det passer seg. Og Snøfall. Hva enn som ramler ned på nesen min egentlig. Jeg har ingen ambisjoner om å poste hver eneste dag og ta opp bloggen som levebrød igjen, men heller ha det som en kosestue der jeg kan få utløp for tekstbasert kreativitet, samtidig som du kanskje kan få noe fint å lese på til kaffekoppen.

Og sist jeg sjekket meg i speilet så har jeg jaggu bikket 42 år, og da synes jeg det er greit å ha et toppbilde som gjenspeiler akkurat det. Litt viker, litt poser under øynene, men helt meg. Ikke et typisk influencerbilde med trutmunn og filter, men reinspikka ærlighet.

Så har jeg vært så heldig å teame opp med en kamerat av meg som tilfeldigvis er en av Norges beste portrettfotografer. Og det må jeg bare si: Skulle du være i markedet for nytt portrettbilde e.l. må du sjekke ut Marius Mediedesign på nett eller @mariushaakestad på Instagram.

For selv om subjektet er så som så, synes jeg han klarte å gjøre gull ut av gråstein. Elsker også at han fikk med det lille perlebåndet som lillesnuppa har laget til meg ❤️

 

//  Ha ein fin en! 😊

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg