NM i helgen!

Denne helgen skal jeg være med i NM for aller første gang!!

Shit pommes frites, jeg kan ikke tro at den store uka endelig er her. Spillet er i gang, spenningen vises på TV og i morgen skal jeg delta for aller første gang!!

Vi snakker om NM i poker og yours truly skal være med i en 2-dagers turboturnering på lørdag og forhåpentligvis mandag (hvis jeg går videre fra dag 1).

Jeg har ikke skrevet så mye om poker på bloggen tidligere, for jeg tenker at det først og fremst er en hobby som interesserer meg og ikke så fryktelig mange av dere.

Men det siste halvannet året har jeg vært helt 100% bitt av pokerbasillen. Jeg har alltid vært glad i poker, men mest sånn spille-én-gang-per-lysår type greie.

Men for to år siden ble jeg kjent med en fyr, som kjente en fyr og plutselig var jeg med på pokerlag. Som innflytter i ny by fant jeg ut at poker egentlig var en perfekt arena for å møte nye venner. Og det fikk jeg fort. Nye venner, gode venner!

Problemet var bare at han ene vennen hadde en annen venn som hadde et månedlig pokerlag, og DER var nivået på spillet skyhøyt over mitt nivå. Jeg fikk være med én gang og jeg innså at hvis jeg ikke skulle dumme meg helt ut i fremtiden, måtte jeg begynne å jobbe på spillet mitt.

Så jeg lånte meg en pokerbok og begynte å lese. Da var det gjort. Siden da har stort sett all tid jeg ikke bruker på jobb eller familie, gått med til poker.

Jeg leser pokerbøker på sengekanten, jeg har pokerpodcast på øret når jeg jobber i hagen, jeg spiller online og live så ofte jeg kan (som selvfølgelig er mye sjeldnere enn jeg ønsker). Jeg har dessuten begynt å arrangere en månedlig pokerkveld for gutta, og det er asså så utrolig trivelig!

Tenk at jeg som var en stakkars, ensom innflytter her for noen år siden, kan fylle huset med trivelige folk som alle kommer for å spille kort, fortelle røverhistorier og få noen timer fri fra kona. Det er ganske fantastisk.

Og i morgen vil all tiden, besettelsen og kjærligheten til spillet kulminere i en stor turnering. For i morgen spiller jeg i NM og jeg gleder meg. Gruer meg også, men fy søren så moro det skal bli!

/ Heia den som vinner, buksa full av pinner/kvinner (stryk det som ikke passer) 😊

6 kommentarer

Siste innlegg