Matpakke med superkrefter

Reklame | Polarbrød

Med dette i sekken går skoledagen som en lek!

Sommerferien er på hell og om ikke lenge ringer klokka inn til skolehøst. Da er det greit å tenke litt over hva man legger i matpakken til barna. For skoledagen kan være lang og krevende, og barna trenger skikkelig påfyll om de skal klare å henge med hele veien.

For næring gir læring og sunn mat med gode næringsstoffer er kroppens viktigste drivstoff på tøffe dager som krever både konsentrasjon og energi.

Mange tenker at de må friste med søte pålegg, kjeks og kaker for å få barna til å spise, men matpakken trenger ikke være usunn for å være fristende. Godt pålegg på godt brød, frukt, nøtter, bær og grønnsaker – det er skikkelig revemat!

Med litt variasjon blir en helt vanlig matpakke både sunn og spennende. Og det krever ikke mye jobb!

 • Bruk variert pålegg på godt brød
 • Kutt opp noen grønnsaker
 • Kutt opp litt frukt
 • Kanskje noen nøtter?
 • Kanskje noen bær?

Husk at barn er som voksne: Vi spiser med øynene. Er matpakken grå og trist som en polsk regnbue kan den fort bli liggende igjen i sekken, men med litt farger, variasjon og liv kan selv en vanlig matpakke bli både sunn og spennende.

Vi har funnet ut at Polarbrød passer perfekt i barnas matpakker. Brødtypene Flerkorn og Havre har høyt innhold av fullkorn, tikker inn på øvre del av grovhetsskalaen og smaker helt utsøkt!

Med godt pålegg og litt fristende tilbehør, setter man raskt sammen et lite festmåltid.

Tips! Oppbevar Polarbrød i fryseren og lag matpakken mens brødene fortsatt er frosne, så tiner de i matpakken og er maksimalt ferske og fristende rundt lunsjtider. Genialt!

Polarbrød bakes uten konserveringsmidler og finnes i mange ulike varianter, fra fint til grovt. I matpakken, som pizzabunn, på bålet, på hamburgeren, som toast, til salat og mye mer – Polarbrød kan brukes til alt.

* Polarbrød finnes i alle dagligvarebutikker.

7 kommentarer
   1. Hmmm, nei det vet jeg ikke dessverre. Har vært mange endringer i blogg.no-systemet de siste årene med Nettavisen og Egmont og hele pakka, så er nok noe der 😊

   1. Det finnes mange ulike varianter av Polarbrød, noen søtere enn andre. Flerkorn som jeg skriver om her inneholder 3,8 g sukkerarter pr 100 g. Det er helt innafor i min bok, spesielt med 6,1 g fiber og 9,8 g protein attåt 🙂

  1. Hm, oppbevar de i fryseren sier du? Men jeg opplever at de er tint fra fryst tilstand når jeg kjøper de og jeg har lært at fryste ting som er tint ikke skal fryses igjen. Hva sier leverandøren om det? Det går for så vidt mengder polar brød her, så bare lurer, sånn egentlig 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg