Magiske dager i skogen

Denne helgen har vi flyktet fra folk, og hatt våre beste dager på lenge ❤️

For det er mye Corona nå. Det er dødstall og dommedagsprofetier over en lav sko. Smitt meg hit, smitt meg dit!

Det er de som holder seg hjemme og holder å gå på veggene mens de prøver å kombinere barn og hjemmekontor. Også har du de idiotene som gir totalt faen og tar seg en utepils med gode venner som normalt.

Ja, for pandemi, isolasjon, stengte skoler, stengte bedrifter, stengte land og tusenvis av døde mennesker til tross – Det må da værra lov å kose seg!!

Noen roper «PORTFORBUD!», andre roper «HYSTERI!», så denne helgen følte vi for å ikke rope noe som helst.

Bare sette verden på pause og nyte fantastiske timer i skogen. Ingen nyhetsoppdatering, ingen Trump, bare skogens ro. Og det var magisk.

På lørdag lagde vi oss en skikkelig camp med leirbål og hengekøye. Der nøt vi livet i solsteiken mens pølsene flørtet med flammene og barna løp rundt i skogen.

Å legge seg varm og mett i en hengekøye og bare kjenne på naturen uten en eneste nyhetsoppdatering i sikte, var noe av det beste jeg har gjort på lenge.

I dag ble det en ny tur til et nytt sted, og den lokale nærmarka leverte igjen! Vi rotet rundt i skogen og fant oss et perfekt sted for middag på primusen. Turmat, varm saft og skogens ro leverte igjen.

Det rare med skogen er hva den gjør med kroppen. Det er som om den suger ut alt stresset av kroppen og erstatter det med velvære. Timene flyr mens man går der og kjenner hvordan jordingen gjør underverker for sjela.

Inne er jeg ofte stresset og sur, men ute i naturen har jeg bare lyst til å løpe rundt som et lykkelig barn. Det er nesten magisk!

Og etter noen nydelige timer med naturterapi, kommer man hjem harmonisk og glad, klar for flere nyhetsoppdateringer, Keyboard-krigere, hytteskam og Corona-livet i heimen.

Så hvis du kjenner at du er i ferd med å miste forstanden, husk at naturen er alltid åpen. Du trenger ikke gå 5 timer på vidda, det holder med 100 meter inn i skogen. Bruk nærmarka! 😄

Litt niste, noe godt på termosen og gjerne et sitteunderlag, så har du alt du trenger for et magisk avbrekk fra en vanskelig hverdag.

// Takk skogen, du er best 🌲❤️

6 kommentarer
  1. Ahh, var det dere som kosa dere oppi lia der😊 vi kosa oss med bikkja på leketur i solsteika😎

  2. Dette innlegget fikk meg til å undre på om du har lest «Hyttebok frå helvete» av Are Kalvø? Anbefales!😂 Hilsen medfriskus🌲👌🏻

  3. Tenkte bare det var greit å informere om at Grenland brann og redning ber om at all bruk av åpen ild utendørs opphører. Dette for å unngå utrykninger til hendelser som kunne vært unngått i disse sårbare tider. Viktig å være obs, oppvakt og tenke gjennom ting, uhell skjer fort! 😊

  4. Ha ha ha ha, pølsen i buksen, jeg dør….
   Litt tragisk at jeg så den med en gang (skjønner jo hvor øynene mine fokuserer på et bilde) 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg