Kakedrama!!

Du vet den følelsen når du lover bort noe til barna, men så glemmer du det og så kommer du på det, men så tenker du at de kanskje har glemt det også, og så tror du at du slipper unna med det, men akkurat i siste liten ser barnet ditt på deg med store øyne og sier noe sånt som «Åh pappa, jeg gleder meg så veldig til den prinsessekaka», og du innser at de på ingen måte har glemt det og at det nå brenner noe fryktelig på dassen for å finne en løsning på problemet du har forårsaket fordi du er en glemsk idiot?

Der er jeg nå.

Bursdagshelg på gang og uken som skulle gå med til å forberede ting og ta seg god tid til å rydde, bake og preppe har flydd av sted som en fis i medvind.

Så i dag måtte jeg suse av gårde for å finne alt jeg trenger av prinsesse-kake-ting. For har man lovet prinsessekake, ja da lager man prinsessekake!

Og da tenker jeg ikke på den kjipe kaketypen som heter prinsessekake, men ser ut som en gjeng med kanelboller limt sammen på et brett, men en stor og råflott kake med en vakker prinsesse i midten. For det skal hun få. Og det skal jeg lage. Jeg bare aaaaner ikke hvordan enda 😂

Og da jeg kom til den eneste butikken i området jeg kan tenke at har alt jeg trenger, så hadde de selvfølgelig bare halvparten. Så jeg rasket med meg litt av hvert og gleder meg til å ta fatt på det som kommer til å bli min største bakeutfordring til dags dato.

Blir det katastrofe? Blir det suksess? Det vil tiden vise, men kake blir det uansett! 😉

Fortsettelse følger…

/ Hilsen sta og glemsk pappa 😆🙈

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg