Julekongen #4: Den evige sommer

Aha, så det er DET hansken brukes til!

For i dag fant vi ut at den mystiske hansken som Kevin fant inne i hulen, tilhører kongen av den mystiske dalen. Med den kunne han styre årstidene, men etter at hansken forsvant for 10 år siden har det vært sommer.

Her jeg sitter og ser ut på en bekmørk verden, marinert i iskaldt regn og venter på at slaps skal fylle verden med søle, høres ikke 10 år med sommer helt feil ut.

Men klart, blir man døpt Fnugg så legger jo det visse føringer for forventningene. Skulle kalt ham Badeball.

Uansett, nå begynner det virkelig å skje ting og enda er det 20 episoder igjen! Vi har jo bare så vidt fått våre første glimt av den hemmelige dalen, med sitt middelalderske miljø og fantastiske slott. Hva mer venter der inne??

Sånn bortsett fra Bjarte Hjelmeland som vaser rundt i tåka og leter etter hansken sin. Hansken som ble stjålet av den svikefulle eksen, hun som forlot ham uten å si ha det på badet.

Også Snerk da. Kongens bror og tilsynelatende drittlei trollmann. Så får vi se om ikke hans giddalause holdning får en litt annen lyd hvis Kevin plutselig tropper opp med en SNØKANON!

Asså, da blir det action i dalen. Han kommer til å bli hyllet som en konge og bade i pastinakk!

Men hvor er dronningen som stakk av med hansken? Og hvilken mor med respekt for seg selv døper sønnen sin Morild? Og skal Malik virkelig bare fortsette å jobbe med skøyteisen eller ligger det noe mer bak? Er det Kongens Kost han feier med? Er det HAN som er Julekongen??

Følg med i morgen. Det skal i hvert fall jeg 😉

P.S. Julekongen ser du på Nrk Super kl. 18.00 eller på NRK på nett

6 kommentarer
  1. Lol, jeg husker tydeligvis ingenting av Julekongen! Eller så har du en helt annen tolkning av handlingen enn meg 😀 Tror vi må sette oss ned med barna og se den igjen i år!! Er godt å få litt norsk nostalgi nå som vi bor i Sverige!

   1. Jaa, det er bare å benke seg ned foran TV-en, Julekongen er jo så moro! Begynner å bli skikkelig spennende allerede og vi er jo bare 4 episoder uti 😀

  2. og ikke minst, rømte dronninga til den virkelige verdenen, og er hun fortsatt der? Er det moren til noen av barna, Eirin kanskje? Siden hun går i gammeldagse gråe klær tenker jeg. Har sett det for noen år siden, men husker ingenting om hva som skjer. Og hvem var mannen som var i en uendelige skogen her en dag? Er det kongen som leter etter hansken?

   1. Hmmmmmmmmm.. Det er ikke Randi Krohn da? Æsj, da hadde jeg blitt skuffa! Haha, men hun bor jo i et slags slott… Nei fy, det ville vært trist.
    Han som var ute i skogen var Kongen. Kjente igjen stemmen til Bjarte Hjelmeland, hehe 😀

  3. Eg har konkludert med at det er moren til hun som vil være venn med kevin som er dronningen, og at hun rømte fordi hun blei truet på ett vis! Bare 19 episoder igjen for å se om eg har rett 😂
   Men minien og meg koser oss med å se hver dag 😉 elsker jul 🎄🎅🏻❄️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg