Julekongen #2: En magisk verden?!

Bare andre episode og vi har allerede blitt kastet inn i en helt ny verden!

For i dag snek Kevin seg gjennom hulen sin og på den andre siden ventet en helt ny verden!

Men hva er det for et sted? Det er sommer midt på vinteren og i skogen møtte han plutselig på to sverdfektende barn og to litt-under-middels-intelligente riddere.

(skjermbilder: tv.nrk.no)

Og det kunne vel ikke passet bedre for Kevin med en ny verden enn akkurat nå, for Peder den bedritne fortsetter å hamre inn 6-ere på den famøse drittunge-skalaen.

Oppførselen har han tydeligvis arvet fra sin sjarmerende mor, som gladelig lurer folk til å kjøpe råtne epler i frukt- og grøntbutikken sin. Samtidig redder hun Kevin og familien fra både sopp og 70-tallstapeten de har hjemme.

Har hun lumske baktanker? Noe sier meg at hun ønsker å bruke Bjartolini som au pair for å pynte og fikse til jul.

Og Bjarte er ikke vond å be han, langt ifra så hard to get som sønnen sin Kevin i hvert fall! Hva skjer med å være så kjip mot hun stakkars jenta som bare vil være vennen hans? Ikke engang da hun gikk for den amerikanske varianten og solgte inn vennskapet med en tåredryppende historie om sin gråtende mor, solgte han vennskapet billig.

Noe sier meg at vi får høre mer om denne gråtende moren, men personlig er jeg langt mer interessert i å finne ut mer av hva som skjer på den andre siden av hulen!

Sommer midt på vinteren, er det en magisk verden? Er det en annen tid? Er det i det hele tatt ekte? Hvor har Peder gjort av hansken? Og hvor lenge må vi vente før Bjarte legger reinsdyret på finn??

/ 22 dager igjen til jul ❄️ Se Julekongen på NRK Super eller NRK på nett

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg