Jul på trampolina

Hørt om familien Surrehue? Du vet, de folka som alltid kommer for sent. Som bommer på foreldremøtet med en dag. Som sender barna på skolen med én støvel og én sko. Der har du oss.

Eller meg, egentlig. Jeg har bare smittet Christina. Før hun ble sammen med meg, var hun et anstendig kvinnemenneske med orden på livet, men det er med par som det er med hundeeiere: Med tiden smelter man sammen til ett. Folk begynner å ligne på hundene sine, par tar hverandres uvaner til seg.

Dessverre for Christina så betyr det at hun har blitt smittet av mitt rot. Jeg roter mer enn en barnebursdag i kake-rus og surrer mer enn en skjære på gjæra epler.

Men i år tror jeg kanskje vi har nådd toppen. Altså, virkelig.

Det er én ting å gå ut av barnehagen med blå plastsokker på utsiden av skoene (igjen), noe helt annet blir det med store, veldig opplagte ting.

Som å pakke ned trampolina for sommeren… Ja, for det bør man gjøre. Reisverket kan godt stå, men duken burde tas inn før tonnevis med snø kommer og legger seg oppå som en velfødd elefant.

Trampoline er uansett en sommeraktivitet. Men i år ble sommeren ganske lang, og så kom høsten, og så kom regnet, og så kom snøen og så står plutselig trampolina ute fortsatt! 😆

Det er selvfølgelig lov å være litt treig på avtrekkeren, men juletreet fikk vi opp allerede første desember! Og det burde faktisk være en lov som sier at det ikke er lov å ha trampoline og juletre oppe på likt. Men der er vi nå..

Så nå blir det å ta ned trampolina før neste snøfall. Enten det, eller så får vi rigge ned juletreet, pynte trampolina og feire julaften der ute. Hadde jo forsåvidt blitt mer moro det 😆

/ God jul/sommer, hilsen familien surrehue 🎅🎄🌴☀️

8 kommentarer
  1. Overlevde første snøfall så kanskje eg klarer å drøye den en uke til. Den står heldigvis bak en stor stein så eg ser den ikke ofte nok til at skammen gir startgass til gidden.

  2. Mener du ikke “pakke ned trampolina for vinteren”? Eller er dette enda at sånt uttrykk som folk bruker helt forskjellig?

   1. Nei, man ser vel ikke “på tide å stenge butikken for morgendagen”? 😆 Tror det er et uttrykk som kan brukes på to ulike måter, litt som neste fredag. Betyr det fredag førstkommende (som er den neste i rekken) eller neste som i implisitt neste etter første? 😁

  3. Vi pleier å ha trampolina oppe hele vinteren vi. Bor på Østlandet, så er ikke voldsomme mengder snø. Pleier å måke den når det er mer enn ti cm, og gøy å hoppe når det er litt snø på den 😊 (og glatt)
   Det er også gøy å hoppe og se på stjernene på vinteren, de er nydelige nå, og barna trenger ikke være sent oppe for å se de slik de må på sommeren. Det er også litt fint å ligge på trampolina og se opp på stjernene, de får på en måte en ramme av reisverket rundt. Så stemmer for å la den stå, og heller sende barna ut for å måke den i ny og ne 😊😁

   1. Oj, det hørtes trivelig ut! Trodde egentlig man måtte ta den ned, bare sånn allmenn folkeskikk, men da skal jeg vurdere å la den stå neste år 😂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg