Hilsen fra livets lyse side

Akkurat nå sitter jeg i semi-skyggen fra en pergola og ser utover de vakre spanske fjellene. Vi har akkurat vært på stranden, nå er barna i bassenget. Søsteren er badevakt og har badedisco, svoger er på butikken og handler inn til taco.

Og her sitter jeg med solbrent rygg og koser meg i skyggen med en colaburk jeg har stjålet fra ungene. Livet er godt.

Jeg vet at jeg egentlig ikke burde skrive det, men sånn er det bare. Jeg skulle gjerne klaget over at det regner byllete frosker og at naboen har stjålet alle sakene våre, men til nå har ferien gått på alle skinners mor.

Og det er jeg så utrolig glad for. Ikke mest for min egen del, men for barnas. De har gledet seg så utrolig lenge til å tilbringe solfylte dager med tre av søskenbarna, og da er det så moro å se hvor moro de har det.

For det er dager som dette som utgjør deres minner fra barndommens sommer. Lek i bassenget, is fra kiosken, frokost med syltetøy som smaker litt annerledes. Varme dager, brus til lunsj og altfor sene kvelder. Ting jeg selv husker fra min egen barndom, ting jeg setter så utrolig høyt.

Kvalitetstid med familien, minner, historier og inntrykk til å vare resten av året. Livets beste dager.

Og med den tanken i hodet innser jeg at det er på høy tid å smekke sammen macen og bli med på leken. Bade litt, hjelpe til eller knuse småttisene i kortspill.

Skal bare drikke opp colaen først 😉

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg