Gratis mobilabonnement til barn!

Reklame | ice

Du vet hvordan barn er.

Høyt og lavt og aldri et stille sekund. Plutselig ved middagsbordet, plutselig ikke. Fra leksepulten til fotballbanen i bare sokkene. Her og der og overalt på samme tid.

Og selv om de har sagt at de skal si fra hvor de går, kan man sjelden stole på at det stemmer i noe særlig mer enn 5 minutter.

Derfor er det fint med mobiltelefon til barn. Rask kommunikasjon uten å vente eller lure.

Et raskt pling eller melding, så har man kontroll. Kan få dem hjem til middag eller bare få høre hvordan det går.

Sånt roer stressede foreldrehjerter 😊

Dessuten har jo skjermbruk blant barn endret seg betraktelig fra da jeg var ung. Den gang gikk det i fasttelefon og en sjelden personsøker, mens barn nå til dags har teknisk kompetanse på høyde med en toppstudent fra NTNU.

Fra å se på videoer og skrive meldinger, til å høre på musikk og sende morsomme bilder til mormor på Snapchat – barn bruker mobiltelefon.

Derfor er det så genialt at ice nå har lansert iceJunior – et eget mobilabonnement til barn under 13 år.

Og det beste av alt: Det er gratis!

iceJunior gir deg:

 • Gratis mobilabonnement til barn under 13 år
 • 1 GB gratis datatrafikk
 • Fri bruk av SMS og MMS
 • Fri tale til 3 selvvalgte telefonnummer

Abonnementet kommer dessuten med kostnadskontroll, som betyr at det er sperret for betalingstjenester.

Alle som har tasteglade småbarn vet at det kan være lurt 😉

Blir tre telefonnummer for lite, kan man oppgradere til ”Fri Tale Norge” for 50 kroner i måneden og snakke så mye man vil med hvem man vil.

iceJunior fungerer ikke i utlandet, men skal man ut å reise er det bare å bytte til ”Mobil 1 GB” for 129 kr/mnd og bytte tilbake når man kommer hjem, så er den saken grei. Du betaler kun for de dagene du bruker Mobil 1 GB i utlandet. Er du borte i 14 dager, betaler du altså kun for for disse dagene. Raskt, enkelt og helt uten bindingstid.

iceJunior er som sagt 100% gratis, så fra nå av slipper du faktisk å betale for eget mobilabonnement til barna. Rett og slett en gavepakke til norske småbarnsforeldre!

–> Så sving innom ice.no og bestill iceJunior – helt gratis, helt trygt, helt fleksibelt.

3 kommentarer
  1. Det er et flott tilbud, og vi kommer sikkert til å gå inn på det etter hvert. Når det er sagt, så er jeg egentlig litt betenkt over den stadig mer avanserte overvåkingen av barn. Det kan for det første gi en falsk trygghet, for det andre gjøre det lettere for folk med dårlige hensikter å finne/ta kontakt med barnet ditt. I tillegg lærer ikke barnet å passe på seg selv, det vet at mamma og pappa er bare et tastetrykk borte. Noe som også kan være positivt. Men det ER to sider her! Jeg ønsker meg en kompromissløsning….

   1. Hmm, ser hva du sier, men samtidig er jeg ikke veldig paranoid av meg, liker bare å ha muligheten til å kunne ringe inn til middag når barna glemmer tiden. Synes det er helt greit å ha god kontroll på barna, føles ikke som overvåkning av den grunn. Tror ikke det ødelegger for barnas evne til å passe på seg selv, mer at de kan kontakte oss hvis det er noe viktig, litt som fasttelefonen i gamle dager, haha!

    Når det er sagt, så er jo dette helt ny teknologi og utvikler kommer stadig, så med årene vil nok noen utvikle den kompromissløsningen du ser for deg. Ev får du finne frem gründerstøvlene og utvikle det sjæl 😄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg