Gøy med Halloween!

Reklame | Polarbrød

Halloween er som skapt for å leke med maten 🎃

Før barna virkelig oppdaget Halloween, var jeg ganske negativ til hele greia. Jeg mente det var en tullete høytid som bare handler om godteri i bøtta. Men med årene ser jeg jo at Halloween er så utrolig mye mer.

Det er Halloween-fester på skolen, det er Halloween på TV, Halloween på skolen – Halloween overalt!

For barna er det fest og moro, men også for oss voksne er det en sjelden anledning til å ta av seg voksenmasken, ta på seg vampyrmaske og bare ha det moro.

Dette gjelder selvfølgelig ikke bare på den tradisjonelle «Knask eller knep»-runden, men for hele feiringen. Fyll huset med skummel pynt, skrem vettet av naboen og lag morsom mat med Halloween-tema. Det gjorde vi i dag og barna storkoste seg!

Det trenger ikke være så fryktelig avansert heller.

En helt vanlig pølse kan fort bli en avkappet finger, og et ellers ganske alminnelig eple, kan med enkle grep bli et skikkelig eple-monster!

Ved å leke med maten får barna brukt kreativiteten og laget fantastiske kreasjoner, som senere kan spises. Ja vel, så passer det seg ikke på en tradisjonell søndagsmiddag hos svigermor, med serviett i fanget og steik på menyen, men dette er Halloween – alt er lov!

Ungene er jo helt på styr etter hodeskaller, gresskarlykter, hekser og vampyrer, så gjør noe morsomt med maten og se hvordan et ellers vanlig måltid blir til timevis med latter, lek, mat og moro 🙂

På menyen sto diverse Polarbrød-monstre, avkappede fingre og hjernegrøt. Til dessert lagde vi Polarbrød-pacman, monster-epler og Halloween-appelsiner.

Ikke fryktelig avansert, bare litt ketchup, konditorfarge, ostebiter, marshmallows, litt frukt og pepperkorn, men fy søren så moro vi hadde det!

Det var kanskje litt juks å bruke Polarbrød, for da blir maten populær uansett hva du tar på skiva. Polarbrød er myke, saftige og velsmakende brød som funker til alt: Minipizza, pølsebrød, toast, brødskive eller som hamburger-monster 🙂

Så det er mitt tips for i dag: Lek med maten!

Bruk Polarbrød til å lage en velsmakende hovedrett og finn på noe moro med tilbehøret, så kan dere ha Halloween-fest hver eneste dag i denne skumle spøkelsestiden. Bare fantasien setter grenser 🙂

Trenger du tips? Klikk her og få mange kule Halloween-oppskrifter med Polarbrød!

P.S. Polarbrød fås kjøpt i alle butikker. Nytes ferskt eller fryses ned og tines ved behov. 20 sekunder i mikroen, så blir frossent Polarbrød som nybakt igjen. Skummelt godt!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg