Feit og Fit i ferien

Julegris og grisesvett – det er lov å være begge 😅

Akkurat nå ligger jeg stappmett på sofaen. Ble for mye middag og dessert. Igjen. Blir gjerne det på ferie. Og en øl eller to etter at barna har lagt seg. Og kanskje noe attåt. Potetgull eller sjokolade. Eller begge. Gjerne begge.

Akkurat nå føler jeg meg som en julegris.

Den følelsen når desserten tilsvarer 7 år med Grete Roede.. ✌️

 

Men til mårran i dag var jeg oppe før fuglene feis for å løpe meg en tur. Kvikk og rask med joggesko og drikkeflaske. Og det er så utrolig deilig!

Stå opp tidlig og komme seg ut før solen står opp og angriper med alle sine sverd. Suse av sted på spanske grusveier som knaser jublende under føttene mens man hjorter av sted på raske labber. Kjenne kroppen jobbe og slite og svette som en gris. Spesielt etter man har spist som en.

Sånn har egentlig hele ferien gått her nede. Noen dager spise litt for mye, andre dager løpe seg en tur. Litt pluss, litt minus – sånn cirka i 0 til sammen.

Det synes jeg egentlig er en utrolig god deal, for det handler ikke om å vie fridagene til fanatisk trening, men heller om å utligne den ekstra kosen man unner seg i ferien.

Nå som vi har vendt snuta hjemover for denne gang, kjenner jeg at jeg kommer til å fortsette med dette opplegget også når vi kommer hjem. Spise godt og kose seg, men også ut og svette litt.

For det er ferie tross alt og da må det være lov å kose seg. Både med kokos-is og joggesko 😊

/ God jul!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg