Familien Klonk på oppdrag

Reklame | Polarbrød

Sekk? Jepp.

Ved? Japp.

Mat og drikke? Check.

Liten godbit til dessert? Yes, sir.

Ok, på med sekken, let´s go!

Jeg digger missions. Utfordringer, oppgaver og oppdrag. En utløsende faktor som får rumpa opp av sofaen og ut på tur. For det er lett å bli innekatt. Bare tusle rundt hjemme og se ut på været. Men det er jo der ute det skjer. Ute i naturen, der kropp og natur er ett.

Likevel kan terskelen for å komme seg ut døra, være høy. Man tenker liksom at det er stress. Pakke sekken, få med seg ungene og legge i vei. Skal vi ikke bare slappe av hjemme isteden da? Men har man et mission eller noe å gjøre, er det så mye lettere å komme seg ut. Et lite tupp i rumpa er iblant alt man trenger.

Derfor passet det perfekt at Polarbrød denne uka sendte meg og familien ut på oppdrag i skogen!

Oppdraget var enkelt: Lag nistemat, kom dere ut i skogen og prøv vår nye app: “Dyr på tur”. Som sagt, så gjort, og det er jeg så utrolig glad for! For istedenfor å bli sittende inne og trøkke resten av dagen, kom vi oss ut på tur og hadde en fantastisk ettermiddag i skogen!

Polarbrød som nistemat er jo helt bænkers og en sikker vinner hver gang. Til nistematen brukte vi både Polarbrød Fullkorn og Havre. Dette er saftige og smaksrike brød med mye fullkorn og deilig smak.

Siden det generelle bålforbudet for sommerhalvåret ble opphevet i helgen, føltes det passende å lage en bål-spesial. Vi smurte derfor et par polarbrødtoaster med salami, ost, ketchup og krydder, som vi pakket i aluminiumsfolie og kastet på bålet.

Og det blir altså så sinnssykt godt når osten smelter og det ferske, deilige brødet får litt brente kanter og et touch av bål!

Del 2 av oppdraget var å prøve den nye appen “Dyr på tur”, utviklet av Polarbrød. Den viste seg raskt å være en super turkamerat for lærelystne natursmåbarn!

Meningen med appen er å lære litt om dyr, samtidig som man kommer seg ut dit dyrene lever. I skogen, ved sjøen, på jordet, ved bekken. Ved å ta et bilde av Polarbrød-logoen får man et nytt dyr som dukker opp i samlingen og så skal man sette ut dyret i dets naturlige habitat.

Får man for eksempel en elg, må man inn i skogen, ta et bilde av skogen og sette ut elgen der. En kongeørn? Ta bilde av himmelen, så flyr ørnen på egne vinger.

Dette synes barna var kjempegøy og enda bedre blir det selvfølgelig når man låser opp prestasjoner og trofeer underveis.

Så er det selvfølgelig viktig å balansere hvor mye de titter på telefonen når man først er på tur, men appen fungerte mer som motivasjonsfaktor enn distraksjon.

Og vi rakk ikke komme inn døra hjemme før barna spurte om ikke vi kunne dra på tur igjen snart for å grille på bålet og sette ut dyr i naturen med ”Dyr på tur”. Og hvis appen kan være det lille tuppet i rumpa som ytterligere kan vekke turlysten hos barna, er ingenting bedre enn det 😊

Polarbrød kjøper du i alle dagligvareforretninger og appen ”Dyr på tur” laster du ned i AppStore, Google Play eller ved å klikke på denne linken: Polarbrød – Dyr på tur.

/ God tur! ☀️

2 kommentarer
  1. Endelig en som ikke på død og liv må ha på seg tights eller lignende for å gå en tur i skogen👌
   Du har de som skifter til treningstøy bare de skal få 500 meter til postkassa….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg